- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.321
amin canım çok güzel bi duyguu valla.en kısa zamanda doktora görün keseyi göstersin sana doktor :)
Evet önümüzdeki hafta için randevu alıp gidicem tam 5. haftada kese görünmüyormuş dediler canım 6. haftayı bekliyorum o yüzden
Özlemciğim aynen öyle yapcam beni dün okdr üzdü okdr ağlattı sonucu mail attım şimdi ona
canım belirtim sadece belim ağrıyor gögüsler cok hafıf degışıklık var az şişkinlik yani. akıntım var bıraz sanırım
ovulasyon testi varsa yapsana canım bakalım çift çizgi çıkacakmı sendede...
gul sennnnnnnnnnnnn cim sende ne gıbı degışıklıkler var canım... bırde bende akşamları uyku için zor atıyorum kendımı yataga :))))
tamammıdır kuzuuuu , çok teşekkür ettim bu aradaben de diorum bu bana nie yazmıo:):) ne senaryolar ne senaryolarrrrrr
Arkadaşlar günaydın, nasılsınız, girmedim bi kaç gündür nasıl güzel haberler var mı? Kızlar bişiy sorucam ne olur aydınlatın beni, dün sağolsun arkadaşımın biri moralimi yerle bir etti kıpırdicak halim kalmadı. Ben evde test yapıp çift çizgiyi görmüştüm, dün sağlık ocağına gittim kan ve idrar testi yapıldı dün çıkmadı sonuç biraz önce mail attılar sonucu ama hiç bişiy yazmamışlar burda hamile olup olmadığımıza B-HCG değerine mi bakıyoduk oysa eğer benim değerim 5721,57 çıkmış bu nedemek arkadaşlar meraktan ölcem artık
canım senin değerin baya bi yükse yalnız.bana göre gitsen gözükür.neden diceksin 1500 lü değerlerde kese gözüküyor tabi farklı bi durum yoksa.senin son reglin ne zaman kaçgünde bir oluorsun birde ne kadar geçti reglinden
HE HE HE HE seninkide pek havalıymış anacım hiç yüz vermiyo yazık ötekincezim dürtüp duruyo
çok ii ya resim süperrr
üzülme canımmm herşeyde bi hayır vardır
Arkadaşlar günaydın, nasılsınız, girmedim bi kaç gündür nasıl güzel haberler var mı? Kızlar bişiy sorucam ne olur aydınlatın beni, dün sağolsun arkadaşımın biri moralimi yerle bir etti kıpırdicak halim kalmadı. Ben evde test yapıp çift çizgiyi görmüştüm, dün sağlık ocağına gittim kan ve idrar testi yapıldı dün çıkmadı sonuç biraz önce mail attılar sonucu ama hiç bişiy yazmamışlar burda hamile olup olmadığımıza B-HCG değerine mi bakıyoduk oysa eğer benim değerim 5721,57 çıkmış bu nedemek arkadaşlar meraktan ölcem artık
Tatlım bende şuan hiçbir testi yapmaya inan cesaretim yok tatlım,
bendede damar oluştu bıkaç gün önce ama sonu hüsran olmasın diye fazlada umutlanmak ıstemıyorum. korkuyorum aynen sen gıbı valla..
tamammıdır kuzuuuu , çok teşekkür ettim bu arada
tebrikler tatlım...
iyiyim bende aynen devam , bebişinle nasıl gidiyorsun...
hiç açmadım maillerimi hemen bakıyorum kuzu...
iyi canım şuanda kötü bişey yok progestana başladım inşallah bi sorun çıkmaz bakalım..
çaresiz birsey yok , bak eşin çözüm bulmuş hemen...
:) rica ederim.. ne varki.. konuşup dertleşiyoruz şurda..
MÜJDEMİ İSTERRİİİİİMMMMMM
bebişin göbüşündeeeeeee
allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah...
akşama doktora gidicem.
parça parça bi kanamam var.
ay deliricem.
evlendiğim günden beri, bu alt tarafım kurcalana kurcalana artık neye döndü bilemiyorum valla.. gene gidip açıp baktırıcam heralde... of valla nedir benim bu çekim yaaa
tamammıdır kuzuuuu , çok teşekkür ettim bu arada
tebrikler tatlım...
Tatlım bende şuan hiçbir testi yapmaya inan cesaretim yok tatlım,
bendede damar oluştu bıkaç gün önce ama sonu hüsran olmasın diye fazlada umutlanmak ıstemıyorum. korkuyorum aynen sen gıbı valla..
korkunun ecele faydası yok ama tatlım napcaz bilmiyorum aslında şu erken testlerden alıp hemen hamile olup olmadığımızı öğrenmek var ne 20 gün boyunca hamilemiiym değilmiyim diye beynimizi yiyoz, varsa vardır yoksa yoktur canım ya,,
Öylemi canım hiç bilmiyodum, Benim enson reglim 9 Şubattı 8 Martta olmam gerekiyodu 6 gün geçti şimdi canım ozmn bu hafta sonu gitsem olur mu? Bide düzenli 28 günde bir oluyorum ben canım reglimi
korkunun ecele faydası yok ama tatlım napcaz bilmiyorum aslında şu erken testlerden alıp hemen hamile olup olmadığımızı öğrenmek var ne 20 gün boyunca hamilemiiym değilmiyim diye beynimizi yiyoz, varsa vardır yoksa yoktur canım ya,,
canım aynen valla alallımmı senceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Öylemi canım hiç bilmiyodum, Benim enson reglim 9 Şubattı 8 Martta olmam gerekiyodu 6 gün geçti şimdi canım ozmn bu hafta sonu gitsem olur mu? Bide düzenli 28 günde bir oluyorum ben canım reglimi
tebrikler elvancım, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. bence sen o arkadaşını bi değiştir canım.. saçmalamış bayağı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?