Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gul sennnnnnnnnnnnn cim sende ne gıbı degışıklıkler var canım... bırde bende akşamları uyku için zor atıyorum kendımı yataga :))))

Evet önümüzdeki hafta için randevu alıp gidicem tam 5. haftada kese görünmüyormuş dediler canım 6. haftayı bekliyorum o yüzden

canım senin değerin baya bi yükse yalnız.bana göre gitsen gözükür.neden diceksin 1500 lü değerlerde kese gözüküyor tabi farklı bi durum yoksa.senin son reglin ne zaman kaçgünde bir oluorsun birde ne kadar geçti reglinden

gul sennnnnnnnnnnnn cim sende ne gıbı degışıklıkler var canım... bırde bende akşamları uyku için zor atıyorum kendımı yataga :))))

Tatlım bende şuan hiçbir testi yapmaya inan cesaretim yok tatlım, bende uykuya çok düşüyorum bu aralar, göğüslerim çok ağrıyor. birde göğüslerimde damarlaşma oldu, ama karnımda falan şişlik yok her adetten önce olurdu. birde kasıklarımda batmalar oluyor. ne düşünceğimi şaşırdım valla canım.. inşallah umutlarımız boşa çıkmaz. Allah nasip ederse hayırlısını nasip etsin.sağlıklısını nasip etsin. canım sabrediyorum.. az kaldı zaten..

ben de diorum bu bana nie yazmıo:):) ne senaryolar ne senaryolarrrrrr
tamammıdır kuzuuuu , çok teşekkür ettim bu arada

tebrikler tatlım...

Öylemi canım hiç bilmiyodum, Benim enson reglim 9 Şubattı 8 Martta olmam gerekiyodu 6 gün geçti şimdi canım ozmn bu hafta sonu gitsem olur mu? Bide düzenli 28 günde bir oluyorum ben canım reglimi

tebrikler elvancım, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. bence sen o arkadaşını bi değiştir canım.. saçmalamış bayağı...

:) rica ederim.. ne varki.. konuşup dertleşiyoruz şurda..

canımsın tatlım..

canım çok geçmiş olsun aman uzan dinlen biraz..

Öylemi canım hiç bilmiyodum, Benim enson reglim 9 Şubattı 8 Martta olmam gerekiyodu 6 gün geçti şimdi canım ozmn bu hafta sonu gitsem olur mu? Bide düzenli 28 günde bir oluyorum ben canım reglimi

elvancım doktora gide bilirsin canım benim kesem 5000da göründğü
tekrar tebrik ederim tatlım peki varmı bi deyişiklik halinde?

git canım hafta sonu değerlerine göre bir sıkıntı olacağını samıyorum yüksek ihtimalle gözükür kesen.bende reglimi 1 gün geçince kan testi yaptırdım 1500 lü değere ulaşmasını beklioyurm bende cumartesi kısmetse gidicem doktora

tebrikler elvancım, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. bence sen o arkadaşını bi değiştir canım.. saçmalamış bayağı...

Amin canım evet haklısın sonucu mail attım hala bana başka şeyler diyo allahım delirtcek beni neyse içim rahatladı sağolun her birinize teşekkür ederim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…