Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar acaba kan tahlilinde negatif çıkıp da sonradan hamile olduğunu öğrenen varmıdır acaba yav

benim adetler düzensiz... ya 5 martta olacaktım, olmadım ve kan tahlili yaptırdım negatif çıktı
ya da 24 martta olacağım, o zaman da kanama yaşamıştım çünkü 24 şubatta geçen ay.

bu durumda iki adet günü düşünerek ilk adet tarihi geçince kan tahl yaptırdım negatif tamam. ama 24 martta da olmadım diyelim o zaman bi test daha yaptiriiim dimi?

gerçek tarihim 24 martsa 8 martta yaptırdığım kan tahlilinin yanlış olma ihtimali nedir sizce*

yav bilmece gibi oldu...Dallasa döndü beee...:)))

ben bu bahsettiğin eksi deger nedir bilemiorum, arkadaşlar bilirler.
Fekattt bu arkadaşın nerden,kim, evlimi, cocugu var mı, bekarsa kaç yasında. ayyy cok sinir oldum ben buna. boyle insalara hava - su muhabbeti hariç başka biş yapmıcan şekerim. anlamazlar. kıl oldum karıya simdi afedersin ama:):)

valla canım ben reglme 1 hafta kala yaptırdım negatif çıktı.regliyi 1 gün geçince yaptırdım değer gözüktü herkeste değişibilio kiminin reglye 5-6 gün kala falan çıkıomuş kiminde değill.ama en önemlisi reglinin geçmesini beklemek hem kan hemde idrar için

canım imkanın varsa sen o testin sonucunu alıp en yakın polikiliğe bi git, bakalım ne diyecekler,, böyle düşünmekten daha iyidir canım,

hmmm peki canım bekleyeceğim zaten elim mahkum...doğrudur değişir kişiden kişiye...

canım sen o tahlil yaptırdığın yerin teli varsa ara
sor en iyisi bunedir böyle yaaa iyide kandeyerin 5000 işte daha ne olsun bide orda haftası yazar canım..

biz de geldiiiiikkkkk.. ama az sonra hazırlanıp gtcez bakalım kesecik oluşmuş mu..

hoşgeldin tatlım hemen bize haber ver olurmu??

poooffff.... buradan hiç ayrılasım yok...ama ne çare....kurufasulye yapacağımm...( şu arı poleni midir nedir ondan almayı düşünüyorum...
neyse hanımlar..
acıkan yok mu yaa:)))

ben bi tıkınayım yine gelirim inş. herkese iyi öğleler...

Haklısın canım, bu kız mahalleden çocukluk arkadaşım hala aynı mahalledeyiz, evli ve 1 çocuğu var canım bi araştırayım netten sereloji ne demekmiş nedir bakalım

canım sen o tahlil yaptırdığın yerin teli varsa ara
sor en iyisi bunedir böyle yaaa iyide kandeyerin 5000 işte daha ne olsun bide orda haftası yazar canım..

hoşgeldin tatlım hemen bize haber ver olurmu??

Canım yazıyo haftalarda bu sonuç negatif olan başka bişiy herhalde çünkü B-HCG değeri inin yanında gebelik haftaları var değerlere göre yazmışlar diğeri başka bişiy sanırım, mail atmışlar altına sonuçlarınız gayet güzel yazmışlar

merhabalar keyifler nasıl kızlar şöyle bir baktım çalışmalar tam gaz devam :)) hayırlısıyla sizlerde sonuca ulaşın inşallah ben pek naziğim oturacak halim bile yk bulantıdan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…