- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.361
bende daha test bile olmadım, adetten çok önce bile olsa hamilelik olup olmadığını gösteren testlerden alcam cuma sabahı yapcam inşallah bende canım,, canım bu testlerde fortel diye bir marka var onu alcam bende..
al canım al güzel haberlerini bekliyoruz..
hemen bize yaz.
günaydınnnnn tatlım..Günaydıııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaar.. Ben geldimmm..:) Yoğun bir sabahtı, malum çalışma yaptık sonra uyku , sonra kahvaltı derken eşimle çıktım dışarı postaneye uğradım, hava harikaydı azıcık yürüyüş yapıp döndüm eve ancak açabildim neti.. Geçmiş sayfaları tarayıp dönücem yine, bakayım güzel haberler var mı bu harika sabahta??:)
elvanın kantesti süper çıkmış ama arkadaşı onu sinir etmiş sinir olduk bizde bukız balgibi hamileeee:
aoroplinde istyanlarda ama sakin olması lazım benimde baka bildiğim bu tatlım..
bendedde bilgiğin gibi akşam ilaca başladım.
aa bu arada yalelin kanaması artmış yine sanıyorum akşama doktora gidecek..
ya internetim kesildi..:/ her şey bana karşıı...
neyse bekleyelim arkadaşım...Allah sana senin gibi tatlı bi evlat nasip eylesin. Moralim biraz düzeldi..
gülden sana da ve tüm arkadaşlara...Allah yardımcımız olsun...
napiim kızlar başkalarının bebeklerini sevmekten artık bıktım...hep hayallerdeyim...hayal kurup duruyorumm..
ama belus haklısın...kafama takarsam olmaz doğru...
beklicez napalım...24 üne ne kaldı du bakiimm 10 gün falan...
ay tekrar sağolun arkadaşlar..
sakin tatlım sakinnn:
Canım bu gelen sonuçta Seroloji diye bişiy yazıyo karşısında negatif diyo onu dedi bana orda negatif yazıyo canım görmedin mi diyo ay anlamadım ben bu kız benim hamileliğimden ne istiyo moralimi bozuyosun farkındamısın dedim garanti olsun diye soruyorum canım diyo sonra hayal kurup üzülme diye diyorum diyo. Canım evet gitcem cumartesi inş durmadan yatıp uyuyasım var :) Benim akıntı kahverengi değilde sarı gibi canım ama çok yoğun sık sık günlük ped değiştiriyorum ben.
hemen bize yaz.
günaydınnnnn tatlım..
elvanın kantesti süper çıkmış ama arkadaşı onu sinir etmiş sinir olduk bizde bukız balgibi hamileeee:
sakin tatlım sakinnn:
HAHAHAHA İSYANLARDAYIIIMMM...ADIMI AEROPLAİNDEN İSYANLARDA DİYE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUMM.:))
biz de geldiiiiikkkkk..ama az sonra hazırlanıp gtcez bakalım kesecik oluşmuş mu..
kızlar acaba kan tahlilinde negatif çıkıp da sonradan hamile olduğunu öğrenen varmıdır acaba yav
benim adetler düzensiz... ya 5 martta olacaktım, olmadım ve kan tahlili yaptırdım negatif çıktı
ya da 24 martta olacağım, o zaman da kanama yaşamıştım çünkü 24 şubatta geçen ay.
bu durumda iki adet günü düşünerek ilk adet tarihi geçince kan tahl yaptırdım negatif tamam. ama 24 martta da olmadım diyelim o zaman bi test daha yaptiriiim dimi?
gerçek tarihim 24 martsa 8 martta yaptırdığım kan tahlilinin yanlış olma ihtimali nedir sizce*
yav bilmece gibi oldu...Dallasa döndü beee...:)))
Canım bu gelen sonuçta Seroloji diye bişiy yazıyo karşısında negatif diyo onu dedi bana orda negatif yazıyo canım görmedin mi diyo ay anlamadım ben bu kız benim hamileliğimden ne istiyo moralimi bozuyosun farkındamısın dedim garanti olsun diye soruyorum canım diyo sonra hayal kurup üzülme diye diyorum diyo. Canım evet gitcem cumartesi inş durmadan yatıp uyuyasım var :) Benim akıntı kahverengi değilde sarı gibi canım ama çok yoğun sık sık günlük ped değiştiriyorum ben.
hemen bize yaz.
günaydınnnnn tatlım..
sakin tatlım sakinnn:
canım testi hemen alcamda ben zamanı gelmeden duramam hemen yaparım diye kendimi engelliyorum yarın akşam alıp cuma sabahı yapcam inşalalh hayırlı haberleri veririm canım..
valla canım ben reglme 1 hafta kala yaptırdım negatif çıktı.regliyi 1 gün geçince yaptırdım değer gözüktü herkeste değişibilio kiminin reglye 5-6 gün kala falan çıkıomuş kiminde değill.ama en önemlisi reglinin geçmesini beklemek hem kan hemde idrar için
biz de geldiiiiikkkkk..ama az sonra hazırlanıp gtcez bakalım kesecik oluşmuş mu..
ben bu bahsettiğin eksi deger nedir bilemiorum, arkadaşlar bilirler.
Fekattt bu arkadaşın nerden,kim, evlimi, cocugu var mı, bekarsa kaç yasında. ayyy cok sinir oldum ben buna. boyle insalara hava - su muhabbeti hariç başka biş yapmıcan şekerim. anlamazlar. kıl oldum karıya simdi afedersin ama:):)
hoşgeldin tatlım hemen bize haber ver olurmu??
canım sen o tahlil yaptırdığın yerin teli varsa ara
sor en iyisi bunedir böyle yaaa iyide kandeyerin 5000 işte daha ne olsun bide orda haftası yazar canım..
hoşgeldin tatlım hemen bize haber ver olurmu??
canım merak ettim ne kadarlıksın kese için gidiorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?