- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.341
elvancım doktora gide bilirsin canım benim kesem 5000da göründğü
tekrar tebrik ederim tatlım peki varmı bi deyişiklik halinde?
git canım hafta sonu değerlerine göre bir sıkıntı olacağını samıyorum yüksek ihtimalle gözükür kesen.bende reglimi 1 gün geçince kan testi yaptırdım 1500 lü değere ulaşmasını beklioyurm bende cumartesi kısmetse gidicem doktora
Çok teşekkür ederim canım dün görsen halimi o arkadaşım eminmisin sen dedikçe kendimden şüphe ettim ağlıcam kendimi zor tuttum dün bütün gün çok şükür ya
puhahahaha:))))))))))) cok da mutsuzlar yanlızzz
canım aynen valla alallımmı senceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama bunu yumurtalamadan 5-6 gün sonra almalıydık artık günü geçti adet tarihini beklemeye az kalmışken biraz daha sabredebiliriz canım.. 3 gün kaldı
ama bunu yumurtalamadan 5-6 gün sonra almalıydık artık günü geçti adet tarihini beklemeye az kalmışken biraz daha sabredebiliriz canım.. 3 gün kaldı
canım bende test hazır beklıyor ama pazar günü yapıcam. yada cuma :))))
Öylemi çok sevindim canım seninde hayırlı haberlerini bekliyorum ozaman, sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah, tüm isteyen arkadaşlarada Allah en kısa zamanda versin hepberaber sevinelim.
bi sarmaşıverse züper olcek ama burnundan kıl aldırmıyo :)
Canım sağol, bu sabah bulantılarım başladı akıntım hala devam ediyo canım bide aşırı uyku hali akşam eve gidip uzandığım anda uyuyup kalıyorum canım. Sen nasılsın çok sevindim canım keseyi görmüşsün ne zaman gideceksiniz bi daha kalp atışlarını duyarsın herhalde dimi canım ozmn? Şimdi tam ne kadarlık oldu senin buğün benim 4+6 oldu
canım bende test hazır beklıyor ama pazar günü yapıcam. yada cuma :))))
bende daha test bile olmadım, adetten çok önce bile olsa hamilelik olup olmadığını gösteren testlerden alcam cuma sabahı yapcam inşallah bende canım,, canım bu testlerde fortel diye bir marka var onu alcam bende..
gul_sen. bat:18 mart
gamze3737 bat:18 mart
hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahhah
bende daha test bile olmadım, adetten çok önce bile olsa hamilelik olup olmadığını gösteren testlerden alcam cuma sabahı yapcam inşallah bende canım,, canım bu testlerde fortel diye bir marka var onu alcam bende..
evet nette çok okudum o markayı bende bulabılırsem alıcam canım
inşallah canım inşallah...
aeroplainnn canım bak benimde 24 mart beraber beklicez o günü olurmu destek olcaz birbirimizeeeee :)
Amin canım evet haklısın sonucu mail attım hala bana başka şeyler diyo allahım delirtcek beni neyse içim rahatladı sağolun her birinize teşekkür ederim canlarım
Canım sağol, bu sabah bulantılarım başladı akıntım hala devam ediyo canım bide aşırı uyku hali akşam eve gidip uzandığım anda uyuyup kalıyorum canım. Sen nasılsın çok sevindim canım keseyi görmüşsün ne zaman gideceksiniz bi daha kalp atışlarını duyarsın herhalde dimi canım ozmn? Şimdi tam ne kadarlık oldu senin buğün benim 4+6 oldu
pozıtıf düşünelim sonuc ne olursa olsun katlanırız.. bırdahakı ay kür filan yaparızne yapalımmm saglık olsunnn
belus yaa fortelden bahsediyolar ya alsammıki acaba?
ayy tatlım ne saçmalıyo o arkadaşın çok merak ettim yazarmısın tatlım
tatlım sen biran önce doktoruna git bana kahverengi akıntılarım için bi ilaç verdi ama korkma dedi sen bide bol bol dinlen dikkat et yani..
hatta benim birakaç damla kanamam ble olmuştu yani düşün
bizimde 5 +3 canım sabah miyde bulantım var benimde bide uyku hali
bide bana doktorum bol bol ceviz ve badem ye ama özellikle ceviz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?