Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben isttayımm. ben sölimmi doktorrrr:))))))))) soran herkese soluorum. gormemişin doktoru olmuşşş:))))))))))))))

Canım bu topic o kadar hızlı ilerliyorki ben yetişemedim ...doktora gittiğinden haberim yoktu en son gideceğini yazmıştın neler yaptın? Nasıl geçti muayenen?

aman yap gitsin kötü şeyler değil ya , ay bende adama diyorum ki bora ben bu ay bebek istemiyorum tamam mı beni istediğin zaman gel diyorum, bana ne dese beğenirsiniz... Gel gel yapalım tutar belkii , artık ben takip etmiyorum kocacım takip ediyor hahahaha tersine dünya..
at canımm bekliom mutlaka, merak etmezmiyim kuzum yaaa
tamam yakında birkaç tane postalarım bende sana merak etme çirkin bişiyim...
ben isttayımm. Ben sölimmi doktorrrr:))))))))) soran herkese soluorum. Gormemişin doktoru olmuşşş:))))))))))))))
ula doktora her giden özlem gönderdi dese adamın sana komisyon vermesi lazım

gülsen, beluş, özleeeeeeeeeeeem....:)))

Naber beybiler:))))

kız topiğin çok bilmişi :)) sen yapıosun dimi bütün adımları soğan kürünü falan..bak biraz herşey ortada olcak ama yardımcı olcaksa söliim..biz ilşkiye benm bacakarım havada girioduk ve ilişkiden sonra da 15-20 dk kadar ayaklarım duvara yaslı oluyodu havada..bence bunun da etkisi var habern olsun..

tatlım ben gitmeyi düşünmüyom ben siz göndermeyin beni diye dedimmm:
burdayım yani bşu açıcağınız topiği bekliyommm..

gülsen, beluş, özleeeeeeeeeeeem....:)))

Naber beybiler:))))

iyi tatlım, yazdıklarını okudum sende gayet iyisin maşallah canım Allah bozmasın, Allah bu mutluluğunu çocukla madalyalasın canım benim. benim moralim biraz bozuk dün eşimle kavga ettim daha doğrusu, ben çemkirdim oda bende bi gariplik sezdiki hiç sesini çıkarmadı, biraz bağırtı çağırtı yaptım sonra bir ağlama hengamesi ile kendime geldim. halada durgunluk gitmedi canım. ya adet yaklaşıyo ondan herhalde,

Ohhh bence harika bir yol tülinim, sen bırak kocişe kendini, öyle daha kolay hem de daha keyifli..:)) bebiş de daha çabuk gelir hem böylece.. sen hiç takma kafana, hem azıcık onlar stres yapsın ama di mi yaaa:)))

vall bende yapıyorum bakalım, yani yapıyorum dediğim, kendimi sıcak tutuyorum dünden beri, soğan kürüne devam, bir de denemeleri sabahın köründe yapmaya başladık..budur yani yeni taktiklerim:))))

tatlım gitme zaten bi yere biz sizle moral buluyoz, hem bebişin teyzelerine ihtiyacı olcak. ona başka teyzeler bulmaya sakın gitme((

canım benim o sabahı körü olayına çok takılma derim ben yorma kendini o kadar erkenden erkenden iştah gelmez kız insana allah iyiliğini versin , sperm denilen meret ilişki esnasında oluşan birseymiş , içerde hazırda bekleyen birsey değilki dinlenik olsun..yeterki istekli ol gecesi gündüzü yok bu işin her an her dakika olabilir yani hahaha

tatlım gitme zaten bi yere biz sizle moral buluyoz, hem bebişin teyzelerine ihtiyacı olcak. ona başka teyzeler bulmaya sakın gitme((

gitmiyom gülşencim gitmiyom evetya benim bebişimin size ihtiyacıvar hemde benimde varrr:
aaaa
banucuk ben biraz iyiyimde sanki hafiften hafiften karnım ağrıyo yaaa:
bide ateş basıyo of of..
öyle oluncada çok korkuyorum hani adet olacağın zaman olurya öyle işte..

yavrimooo iyiyim bebem grip oluom sadece, sen nasılsın. hahahaha busabah saat 5 de wc ye kalktım her zamanki gibi. sen andım:):):) banu hazırlık yapıodur dedim şimdiİ:))))))))))
Ahahahahahahahaha:)))))) deli yaaaa:))) valla evet ama 6,30 civarı iş başındaydık :)))))))))) Sen hemen nane limon olaylarına gir bebeğim, ilaç kullanmadan atlatman lazım bu gribi acilen:)

:)))) sağol bacımmm..:) anacım bizde de bi yastık ve klasik pozisyonu deniyoruz bu sıralar, ayaklarımı havaya kaldırmıyorum ama sırtüstü uzanıyorum sağa sola dönmeden.. ha bi de ayıptır söylemesi eşim hemen baybay demiyor işi bitince azıcık bekliyoruz öyle:) bakalım valla dün akıntım başladı, bugün sabah iyice artmıştı, 2 sabahta deneme var, ben her ihtimale karşı diğer 2 günde sabahları denemeye devam edeceğim, artık tuttu tuttu, tutmadı nisana diycez:)

Hiçbir yere bırakmayız seni yavrimooo:)) kızlar hamiş kalsın bi sonra açcaz topiği, kasım aralık ocak anneleri diye ortaya karışık yapcaz artık:))

Amiiiin hayatım, hepimizin ağzının tadı daim olsun ve bebişlerimiz gelsin inşallah.. Ya hayatım arada özellikle bu adete yakın dönem bende çılgın bir kadına dönüyorum, normal o kavgalar bu dönemde yani.. ama belki senin sinirlilik hamişliktendir yani o da olabilir:) kavgasız evliliğe de evlilik demem ben ayrıca o da başkaa.. sıkma yanini canını tatlımm:)

Son düzenleme:
merhaba, neresindeee

canımmm canın saolsun. nisan a inşşş

inşallah canım sıkıldım artık her ay aynı şeyleri yaşamaktan (( ama bugün sabah adet oldum rahatladım stresten kurtuldum hiç değilse. ben birkaç gün önce bir aktara gittim bu ay da olmazsa çörek otu deneyeyim diye o da boş verin çörekotunu ben bir karışım hazırlıyorum ondan öneririm dedi. en son gaziantepe gönderdim yıllardır bebeği olmayan bir çiftin ikiz bebeği oldu bu karışımdan sonra dedi hatta paket paket hazırlamış il dışı siparişi diye. hem yumurta hem sperm için çoook iyiymiş.bakalım bugün gidip alıcaz eşimle birlikte.hemen başlayalım ki yumurtlamaya kadar bişeyler olsun

aman yavrum ya öle herbirşeyi yemeyin bir sorun ne var içinde ne yok diye ondan sonra bizede yaz bakalım hahaha belki tadı güzeldir

ayyy evet banucumya açalım açalım ben bekliyom sabırssızlıklannn:
bu arada ben kaçıyorum kızlar görüşürüz sonra..
banucum tutar inşallah budefa tatlım bütün göstrergeler olumluyöndee..

Canım bu topic o kadar hızlı ilerliyorki ben yetişemedim ...doktora gittiğinden haberim yoktu en son gideceğini yazmıştın neler yaptın? Nasıl geçti muayenen?

iyi tatlım rahim filmi çektirdim, eşimde gitti, hormon testleri kaldı işte bu ay yaptırıcam. bir daha ki aya ovülasyon takibini yapıcaz dedi doktor

canım senin kalp guzelliğin yeter:)))))))))))

puhahahha, du bakalım daha giden olmadı ama olursa fena fikir edgil, kafa adam zaten bi muhabbetini yaparım:))))))))))))))))

Son düzenleme:

ahahahaha benim kociş 7/24 hazır asker sorun olmuyor yani:)) aman ne bileyim tülin ya bi de böyle deneyelim dedik.. bu hafta benim kociş geç geliyor eve yorgun oluyor akşamları erken pinekliyor o yüzden sabah daha iyi oluyor yani, aslında sabaha dönmemizin asıl sebebi budur:))

topıkmı acıyosunuz kızlar yazın barı bızde gelırız

Dur daha açmıyoruz, hamiş kalalım önce sonra hep birlikte açcaz:)

Hayatım benim bildiğim o ağrılar ateş basmaları hamişlikte çok normal.. sen şimdi o salak doktor ilk sana öyle dediği için hala onun endişesini taşıyorsun, normal hamişlik hallerini de tehlikeymiş gibi algılıyorsun.. Rahat ol bebeem.. Ama tabii bu arada fazla yorma kendini.. Bol bol dinlenmeye çalış, stres yapma vs vs.. Bu da sadece senin için değil tüm hamişler için geçerli özellikle ilk 3 ay..:)

herkese iyi gunler arkadaslar nasilsiniz hamile olupta yazamadigim arkadaslar varsa hepsini tebrik ediyorum benim bugun 6.gunum su sogan suyuna bugun mu baslayim yoksa illa yarin mi arkadaslar.kullananlar bir bilgisi olanlar cevap verebilir mi birde ben tarcin corek otu bal karisimindan da bir ogun yiyorum 3gundur bu ay tutar belki hii kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…