- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.381
merhabalar keyifler nasıl kızlar şöyle bir baktım çalışmalar tam gaz devam :)) hayırlısıyla sizlerde sonuca ulaşın inşallah ben pek naziğim oturacak halim bile yk bulantıdan :)))
canım burdaki hesaplayıcılara göre 4+6yım bugün..pazartesi gitim hcg 2100 falandı görünmedi..doktor da çarşamba gel dedi bakalım..
Haklısın canım, bu kız mahalleden çocukluk arkadaşım hala aynı mahalledeyiz, evli ve 1 çocuğu var canım bi araştırayım netten sereloji ne demekmiş nedir bakalım
Canım bu gelen sonuçta Seroloji diye bişiy yazıyo karşısında negatif diyo onu dedi bana orda negatif yazıyo canım görmedin mi diyo ay anlamadım ben bu kız benim hamileliğimden ne istiyo moralimi bozuyosun farkındamısın dedim garanti olsun diye soruyorum canım diyo sonra hayal kurup üzülme diye diyorum diyo. Canım evet gitcem cumartesi inş durmadan yatıp uyuyasım var :) Benim akıntı kahverengi değilde sarı gibi canım ama çok yoğun sık sık günlük ped değiştiriyorum ben.
biz de geldiiiiikkkkk..ama az sonra hazırlanıp gtcez bakalım kesecik oluşmuş mu..
canım testi hemen alcamda ben zamanı gelmeden duramam hemen yaparım diye kendimi engelliyorum yarın akşam alıp cuma sabahı yapcam inşalalh hayırlı haberleri veririm canım..
bekliyom tatlımmm:
Canım yazıyo haftalarda bu sonuç negatif olan başka bişiy herhalde çünkü B-HCG değeri inin yanında gebelik haftaları var değerlere göre yazmışlar diğeri başka bişiy sanırım, mail atmışlar altına sonuçlarınız gayet güzel yazmışlar
canım işte sen hamilesin oarkadaşını boşver ve bence pekte bişeyini paylaşma derimbennn...
aaaaadelimineee..
belus yaa fortelden bahsediyolar ya alsammıki acaba?
Canım merhaba bende buğün 4+6 yım doktordan gelince hemen yaz olurmu kese göründümü merakla bekliyorum canım
amanda aman sabahlarınız hep böle güzel geçsin banucum , keyfin yerinde inşallah sonuçlarıda bu kadar keyif verici olur...Günaydıııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaar.. Ben geldimmm..:) Yoğun bir sabahtı, malum çalışma yaptık sonra uyku , sonra kahvaltı derken eşimle çıktım dışarı postaneye uğradım, hava harikaydı azıcık yürüyüş yapıp döndüm eve ancak açabildim neti.. Geçmiş sayfaları tarayıp dönücem yine, bakayım güzel haberler var mı bu harika sabahta??:)
merhabalar keyifler nasıl kızlar şöyle bir baktım çalışmalar tam gaz devam :)) hayırlısıyla sizlerde sonuca ulaşın inşallah ben pek naziğim oturacak halim bile yk bulantıdan :)))
:):):) canım ya Allah yardımcın olsun. ama bulantının bile tadını cıkarırsın herhal:))))))))))))
amanda aman sabahlarınız hep böle güzel geçsin banucum , keyfin yerinde inşallah sonuçlarıda bu kadar keyif verici olur...
bebeğim allaha emanet ol , iyi bak kendine ve diğer tüm gebiş fıstıklar , dikkat edin kendinize , takmayın kafanıza hiçbirsey..
aminn canım çıkarmaz mıyım hem etrafa nazlanıyorum hemde bulantının bile tadını çıkarıyorum olsunda ben razıyım bulantıya demiştim zaten
3000 geçince görünürmüş tatlımmmm merak etme..canım burdaki hesaplayıcılara göre 4+6yım bugün..pazartesi gitim hcg 2100 falandı görünmedi..doktor da çarşamba gel dedi bakalım..
canım burdaki hesaplayıcılara göre 4+6yım bugün..pazartesi gitim hcg 2100 falandı görünmedi..doktor da çarşamba gel dedi bakalım..
özlemmm bende sana atacam fırsatım oldumu kuzuu ,,, merak edersen :):):)
olsun canım bu sağlıklı bi gebelik olduğunu gösterirmişşş..
3000 geçince görünürmüş tatlımmmm merak etme..
3000 geçince görünürmüş tatlımmmm merak etme..
doktor nasıldı nerde oturuosun ist. da olan varmı yaa bende doktora gitcem ama kime gitsem bilmiorum
valla bende çok heyecanlıyım ne yalan söyliyim... belirtiler olabilir gibi ama korkuyorum....
mrb hoşbulduk sizde martta bekleyiş içindesiniz haaaaaa bende hayırlısı
ii değilim ben kızlar berbat bir rüya gördüm çok korktum 1 saat ağladım eşim ve ben dua okuya okuya uyudum sabaha kadar ışık açıktı
hala etkisindeyim berbat bir geceydi
evet ya banane gitmiyecem işte arada kasım annelerine bakıyorum ama bilmiyorum belki yeni diye çok sessiz yani ben buraya alışmışım..
gnaydın bayanlar
bu gece bi rüya gördüm daha rüya tabirlerinden de bakmadım
bi bebek gördüm hemde erkek şeysini filan da gördüm cok yakın bir ark. göbek bagını kesti ama hiç kan cıkmadı
ama bebek kimindi bilmiyorum çok acayipti.. ama benim kucagımdaydı bebek... hayır olsun
benimde bata 6 gün kaldı
Banucum beni de mart listesinden çıkarabilirsin
Hepinize günaydınlar.... Neler karıştırmışsınız öle allahım ne muhabbetler ne muhabbetler hepsini okumak , size yetişmek ne mümkün , allah muhabbetinizi artırsın ,,, bak yalel de yeni gelmiş hadi verin havadisleri bize ,,,,
yalel nasılsın bu arada denk gelemedik bir türlü yazdım ama sana , bu yoğunlukta atlamışsındır büyük ihtimalle..
özlooo nabıon kuzummm
banu valla çok iştahlı gördüm seni bu ay ben , ne deseler yapıyorsun , koydum kafaya diyorsun...martı tutturacam , inşallah kuzum en yakın zamanda,,,,
ve gülden , ilkbahar , emos-musti , lata , beluş , gulsen , deryaf, yasmin , romaroma , aeroplain , ness , ilknurus , 9ay , mustafaata ve ismini sayamadığım tüm fıstıklar....hepinize selamlar....
ya internetim kesildi..:/ her şey bana karşıı...
neyse bekleyelim arkadaşım...Allah sana senin gibi tatlı bi evlat nasip eylesin. Moralim biraz düzeldi..
gülden sana da ve tüm arkadaşlara...Allah yardımcımız olsun...
napiim kızlar başkalarının bebeklerini sevmekten artık bıktım...hep hayallerdeyim...hayal kurup duruyorumm..
ama belus haklısın...kafama takarsam olmaz doğru...
beklicez napalım...24 üne ne kaldı du bakiimm 10 gün falan...
ay tekrar sağolun arkadaşlar..
Ay yerim ben siziiiii....biz de geldiiiiikkkkk..ama az sonra hazırlanıp gtcez bakalım kesecik oluşmuş mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?