Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım sen bi 8 ay adet olmayı bi unut bakim, korkmana gerek yok hem biz yanındayız..:)))

tatlım ağzından bal damlıyor yine inşallah stres hamişliktendir. desteğin için sağol canım benim..:))

aman yavrum ya öle herbirşeyi yemeyin bir sorun ne var içinde ne yok diye ondan sonra bizede yaz bakalım hahaha belki tadı güzeldir

sormuştum bir sürü şey saydı ama anlamadım ki yabancı yabancı şeyler ama güvenilir bir yer yani oturduğumuz yerde çook uzun zamandır dükkanı var. bugün gidince daha detaylı sorarım artık. inşallaaahhhh işe yarar da hemen size de gönderirim buradan. tabi umarım sizin için gerek kalmaz

Ahahahahahahahaha:)))))) deli yaaaa:))) valla evet ama 6,30 civarı iş başındaydık :)))))))))) Sen hemen nane limon olaylarına gir bebeğim, ilaç kullanmadan atlatman lazım bu gribi acilen:)

oo 6,30 da ge kalmışım demekki:):) ay canım hiç sevmem ilaç kullanmayı zaten,i inşşş atlatırım.

evet canım sölersen sevinirimm

güngören kolan hastanesi - murat öztürk. zaten artık burda kime sorsan özlemin doktoru hangisi die sölerler:)))))))))) o kadar tavsiye ieltim var yani:):):)

ayyy evet banucumya açalım açalım ben bekliyom sabırssızlıklannn:
bu arada ben kaçıyorum kızlar görüşürüz sonra..
banucum tutar inşallah budefa tatlım bütün göstrergeler olumluyöndee..

Görüşürüüüüüüüüüüüüüz tatlım.. İyi bak kendineee.. ve inşallaaaaaaaah tatlımmmm..:))

tatlım sen bi 8 ay adet olmayı bi unut bakim, korkmana gerek yok hem biz yanındayız..:)))

tatlım ağzından bal damlıyor yine inşallah stres hamişliktendir. desteğin için sağol canım benim..:))

İnşallaaaaah arkadaşım..:) az kaldı ama öğrenicez yakında... ay valla herkes adına heyecanlanıyorum ben, hepimiz kavuşuruz bebişlerimize çok beklemeden inşallah..

canım galiba adetten sonraki 6 ncı günden bahsediyorsun bence yarın başla, saraçoğlu faydasını en iyi şekilde görmek istiyorsanız adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlayın diyor, bi gün kalmış zaten bekle bence canım, ben 8 inci gün başlamıştım...

evet tatlım sanıyorum o etkiledi beni yaaa:
of of neyse atalatıcam inşallah canım hatta hep birlikte atlatıcaz..

hoşgeldin canım ama ben daha önce okuduğumda 7. gün diyodu sen bilirsin tabi..

sağol tatlım hep bir birimizin yanındayız aşıcaz herşeyi inşallahh..
bu arada budefa gerçekten kaçtım kızlar öptüm sizi..

Soğan suyuna 7. gün başlanıyor tatlım:) hoş ben 5. gün başladım ama sen zamanında başla istersen:)

rötar yaptık bi saat bacım yani bu sabah:))))) O zaman hemen içmeye başla doğal şeyleri.. doktor rehberim benim:)))

özlemcim iimidir doktor gerçekten hayrunnisaya gideyim dedim ama yine de tereddütlerim var ne yapıcam bilmiyrum

tamam arkadaslar yarin baslayim o zaman harfi harfine uyayim da iyi gelir insallh

içios bakalım işe yarıcak mı

herseyin en iyisini kendiniz biliyorsunuz , nasıl uygun olacaksa öle yapın bebeğim ...hayırlısıyla inşallah, bu arada 1 saat sonra falan karşıyakaya gidiyorum nergise senin için çekecem nefesimi içime aklımdan seni geçirecem haberin ola...
hadi bakalım inşallah...

ahahahahahaha:))))))) senin kociş alem adam yaaaa özlemmm..:))) Hee bak söyle sen düğünde de deliliğin tescillensin:))))

Ayyyy gerçekten mi???? canım arkadaşım yaa bak nasıl hemen hatırlıyor beni:)) ay nasılll isterdim yani orda olmayı...böyle bol bol çek kuzum o havayı içine, derin derin..

Son düzenleme:

düşünsenize ya ben tanımadıgım insalrın içinde sahneye cıkıom ve bu şarkıyı soluom:))))))))))))))))))) ben tanımıorum deyip kaçar falan benimki. hadı kankalarımızın düğünü falan olsa neyse:))))))))))))))))

çok saol canım ilk defa gideceğim için tereddütteyim çünkü başlamışken devam edeyim istiyorum zırt pırt doktor değiştirmiyim ya

bende cok arastırdım. forumda buldum yorumları, + kardeşim gitti benden once memnun kaldı o da en yazkın akadaşının tavsiyesiyle gitti. kız orda kontrollerine başladı dogumuna kadar. benim doktorum budur bundan sonrası için. doktor aramanın ve kararsızlıgın nasıl oldugunu biliorum o yuzden soran herkese soluorum:)

ben olsam korkuturdum kocişi, böyle sahneye çıkacakmış gibi bir atak yapardım aa hayatım sen demiştin ya diye:)))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…