- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.421
gitmiyom gülşencim gitmiyom evetya benim bebişimin size ihtiyacıvar hemde benimde varrr:
aaaa
banucuk ben biraz iyiyimde sanki hafiften hafiften karnım ağrıyo yaaa:
bide ateş basıyo of of..
öyle oluncada çok korkuyorum hani adet olacağın zaman olurya öyle işte..
Ahahahahahahahaha:)))))) deli yaaaa:))) valla evet ama 6,30 civarı iş başındaydık :)))))))))) Sen hemen nane limon olaylarına gir bebeğim, ilaç kullanmadan atlatman lazım bu gribi acilen:)
:)))) sağol bacımmm..:) anacım bizde de bi yastık ve klasik pozisyonu deniyoruz bu sıralar, ayaklarımı havaya kaldırmıyorum ama sırtüstü uzanıyorum sağa sola dönmeden.. ha bi de ayıptır söylemesi eşim hemen baybay demiyor işi bitince azıcık bekliyoruz öyle:) bakalım valla dün akıntım başladı, bugün sabah iyice artmıştı, 2 sabahta deneme var, ben her ihtimale karşı diğer 2 günde sabahları denemeye devam edeceğim, artık tuttu tuttu, tutmadı nisana diycez:)
Hiçbir yere bırakmayız seni yavrimooo:)) kızlar hamiş kalsın bi sonra açcaz topiği, kasım aralık ocak anneleri diye ortaya karışık yapcaz artık:))
Amiiiin hayatım, hepimizin ağzının tadı daim olsun ve bebişlerimiz gelsin inşallah.. Ya hayatım arada özellikle bu adete yakın dönem bende çılgın bir kadına dönüyorum, normal o kavgalar bu dönemde yani.. ama belki senin sinirlilik hamişliktendir yani o da olabilir:) kavgasız evliliğe de evlilik demem ben ayrıca o da başkaa.. sıkma yanini canını tatlımm:)
aman yavrum ya öle herbirşeyi yemeyin bir sorun ne var içinde ne yok diye ondan sonra bizede yaz bakalım hahaha belki tadı güzeldir
Ahahahahahahahaha:)))))) deli yaaaa:))) valla evet ama 6,30 civarı iş başındaydık :)))))))))) Sen hemen nane limon olaylarına gir bebeğim, ilaç kullanmadan atlatman lazım bu gribi acilen:)
evet canım sölersen sevinirimm
ayyy evet banucumya açalım açalım ben bekliyom sabırssızlıklannn:
bu arada ben kaçıyorum kızlar görüşürüz sonra..
banucum tutar inşallah budefa tatlım bütün göstrergeler olumluyöndee..
tatlım sen bi 8 ay adet olmayı bi unut bakim, korkmana gerek yok hem biz yanındayız..:)))
tatlım ağzından bal damlıyor yine inşallah stres hamişliktendir. desteğin için sağol canım benim..:))
herkese iyi gunler arkadaslar nasilsiniz hamile olupta yazamadigim arkadaslar varsa hepsini tebrik ediyorum benim bugun 6.gunum su sogan suyuna bugun mu baslayim yoksa illa yarin mi arkadaslar.kullananlar bir bilgisi olanlar cevap verebilir mi birde ben tarcin corek otu bal karisimindan da bir ogun yiyorum 3gundur bu ay tutar belki hii kizlarr
ahahahaha benim kociş 7/24 hazır asker sorun olmuyor yani:)) aman ne bileyim tülin ya bi de böyle deneyelim dedik.. bu hafta benim kociş geç geliyor eve yorgun oluyor akşamları erken pinekliyor o yüzden sabah daha iyi oluyor yani, aslında sabaha dönmemizin asıl sebebi budur:))
Dur daha açmıyoruz, hamiş kalalım önce sonra hep birlikte açcaz:)
Hayatım benim bildiğim o ağrılar ateş basmaları hamişlikte çok normal.. sen şimdi o salak doktor ilk sana öyle dediği için hala onun endişesini taşıyorsun, normal hamişlik hallerini de tehlikeymiş gibi algılıyorsun.. Rahat ol bebeem.. Ama tabii bu arada fazla yorma kendini.. Bol bol dinlenmeye çalış, stres yapma vs vs.. Bu da sadece senin için değil tüm hamişler için geçerli özellikle ilk 3 ay..:)
herkese iyi gunler arkadaslar nasilsiniz hamile olupta yazamadigim arkadaslar varsa hepsini tebrik ediyorum benim bugun 6.gunum su sogan suyuna bugun mu baslayim yoksa illa yarin mi arkadaslar.kullananlar bir bilgisi olanlar cevap verebilir mi birde ben tarcin corek otu bal karisimindan da bir ogun yiyorum 3gundur bu ay tutar belki hii kizlarr
tatlım sen bi 8 ay adet olmayı bi unut bakim, korkmana gerek yok hem biz yanındayız..:)))
tatlım ağzından bal damlıyor yine inşallah stres hamişliktendir. desteğin için sağol canım benim..:))
oo 6,30 da ge kalmışım demekki:):) ay canım hiç sevmem ilaç kullanmayı zaten,i inşşş atlatırım.
güngören kolan hastanesi - murat öztürk. zaten artık burda kime sorsan özlemin doktoru hangisi die sölerler:)))))))))) o kadar tavsiye ieltim var yani:):):)
iyi tatlım rahim filmi çektirdim, eşimde gitti, hormon testleri kaldı işte bu ay yaptırıcam. bir daha ki aya ovülasyon takibini yapıcaz dedi doktor
Çok sevindim canım inş. Nisan ayında ikimizde bebiş haberleri veririz :)
banu unuttunmu????? marşımızın ilk koca tepkisini sormadın:):):)
ben yemeğe gidiyom kızlar 1 saate kalmaz gelirim... mucukkkkkkkkkk...
oo 6,30 da ge kalmışım demekki:):) ay canım hiç sevmem ilaç kullanmayı zaten,i inşşş atlatırım.
güngören kolan hastanesi - murat öztürk. zaten artık burda kime sorsan özlemin doktoru hangisi die sölerler:)))))))))) o kadar tavsiye ieltim var yani:):):)
Soğan suyuna 7. gün başlanıyor tatlım:) hoş ben 5. gün başladım ama sen zamanında başla istersen:)
rötar yaptık bi saat bacım yani bu sabah:))))) O zaman hemen içmeye başla doğal şeyleri.. doktor rehberim benim:)))
iyi tatlım rahim filmi çektirdim, eşimde gitti, hormon testleri kaldı işte bu ay yaptırıcam. bir daha ki aya ovülasyon takibini yapıcaz dedi doktor
Çok sevindim canım inş. Nisan ayında ikimizde bebiş haberleri veririz :)
inşallah canım hayırlısı herkes içinn:)
aaaaaaaaaa gerçekten beee bacım, cidden unuttum:))))) çok sorry yani:)))) eee anlat bakalım hemen söyledin mi kocişe???:))))))))))
aa soledim tabi, bi şarkı besteledim sölimmi dedim o da kestane şettiriodu o sırada. agzı açık dinledi. sonra alkışladı, öptü. cok guzel aşkımmmmmm, nisanda arkadaşının düğünü var, oraya gittiğimizde sahneye cıkıp sölersin bunu, hem çiftimize de imalı bir ehdiye olur dedi:))))))))))))))))))))))))))))
özlemcim iimidir doktor gerçekten hayrunnisaya gideyim dedim ama yine de tereddütlerim var ne yapıcam bilmiyrum
aa aşkolsun canım ii olmasa ben nie gidim burda da nie o kadar sölim. walla ben ii derm, sevdim yane, açıklayıcı, hoşsohbet, rahatlatıo adamı, esprili, rahim filmi çektirdiysem onun sayesinde yaniiiii:)))))))) ben kefilim ama sen bilirsin tabi tatlım. forumda doktor tavsiyeleri sayfalrında da var yorumları
herseyin en iyisini kendiniz biliyorsunuz , nasıl uygun olacaksa öle yapın bebeğim ...hayırlısıyla inşallah, bu arada 1 saat sonra falan karşıyakaya gidiyorum nergise senin için çekecem nefesimi içime aklımdan seni geçirecem haberin ola...ahahahaha benim kociş 7/24 hazır asker sorun olmuyor yani:)) aman ne bileyim tülin ya bi de böyle deneyelim dedik.. Bu hafta benim kociş geç geliyor eve yorgun oluyor akşamları erken pinekliyor o yüzden sabah daha iyi oluyor yani, aslında sabaha dönmemizin asıl sebebi budur:))
dur daha açmıyoruz, hamiş kalalım önce sonra hep birlikte açcaz:)
hayatım benim bildiğim o ağrılar ateş basmaları hamişlikte çok normal.. Sen şimdi o salak doktor ilk sana öyle dediği için hala onun endişesini taşıyorsun, normal hamişlik hallerini de tehlikeymiş gibi algılıyorsun.. Rahat ol bebeem.. Ama tabii bu arada fazla yorma kendini.. Bol bol dinlenmeye çalış, stres yapma vs vs.. Bu da sadece senin için değil tüm hamişler için geçerli özellikle ilk 3 ay..:)
hadi bakalım inşallah...sormuştum bir sürü şey saydı ama anlamadım ki yabancı yabancı şeyler ama güvenilir bir yer yani oturduğumuz yerde çook uzun zamandır dükkanı var. Bugün gidince daha detaylı sorarım artık. Inşallaaahhhh işe yarar da hemen size de gönderirim buradan. Tabi umarım sizin için gerek kalmaz
içios bakalım işe yarıcak mı
aa soledim tabi, bi şarkı besteledim sölimmi dedim o da kestane şettiriodu o sırada. agzı açık dinledi. sonra alkışladı, öptü. cok guzel aşkımmmmmm, nisanda arkadaşının düğünü var, oraya gittiğimizde sahneye cıkıp sölersin bunu, hem çiftimize de imalı bir ehdiye olur dedi:))))))))))))))))))))))))))))
aa aşkolsun canım ii olmasa ben nie gidim burda da nie o kadar sölim. walla ben ii derm, sevdim yane, açıklayıcı, hoşsohbet, rahatlatıo adamı, esprili, rahim filmi çektirdiysem onun sayesinde yaniiiii:)))))))) ben kefilim ama sen bilirsin tabi tatlım. forumda doktor tavsiyeleri sayfalrında da var yorumları
herseyin en iyisini kendiniz biliyorsunuz , nasıl uygun olacaksa öle yapın bebeğim ...hayırlısıyla inşallah, bu arada 1 saat sonra falan karşıyakaya gidiyorum nergise senin için çekecem nefesimi içime aklımdan seni geçirecem haberin ola...
hadi bakalım inşallah...
içios bakalım işe yarıcak mı
çok saol canım ilk defa gideceğim için tereddütteyim çünkü başlamışken devam edeyim istiyorum zırt pırt doktor değiştirmiyim ya
ahahahahahaha:))))))) senin kociş alem adam yaaaa özlemmm..:))) Hee bak söyle sen düğünde de deliliğin tescillensin:))))
Ayyyy gerçekten mi???? canım arkadaşım yaa bak nasıl hemen hatırlıyor beni:))ay nasılll isterdim yani orda olmayı...böyle bol bol çek kuzum o havayı içine, derin derin..
çok saol canım ilk defa gideceğim için tereddütteyim çünkü başlamışken devam edeyim istiyorum zırt pırt doktor değiştirmiyim ya
düşünsenize ya ben tanımadıgım insalrın içinde sahneye cıkıom ve bu şarkıyı soluom:))))))))))))))))))) ben tanımıorum deyip kaçar falan benimki. hadı kankalarımızın düğünü falan olsa neyse:))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?