Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

enteresan. hadi ksıklarını tutması ovması neyse de arkadaşın yaptırdıgı şeye cesaret edemem ben :):) ayaklarından sallama muhabbetini yapmıştık burda da biliyorum onu canım

Son düzenleme:
enteresan. hadi ksıklarını tutması ovması neyse de arkadaşın yaptırdıgı şeye cesaret edemem ben :):) ayaklarından sallama muhabbetini yapmıştık burda da biliyorum onu canım

ayakalrdan sallama vs.bırde alta yastık koyup uzanmanın bır etkısı yokmus hanımlar.zaten rahme gıden spermler bosalma esnasında hızla ılerlıyorlarmıs 20 dakıka ıcınde gıden gıdıomjus menı sıvısı sıvılasıomus yanı kadının pozısyonun hıc etkısı olmazmıs.

walla ben üstüme düşen görevi yapım de gerisi artık spremlere ve yumurtalıklara kalmış. artık hangisi hangisini çekio hangisi yetişio bilemicem :):):):)

walla ben üstüme düşen görevi yapım de gerisi artık spremlere ve yumurtalıklara kalmış. artık hangisi hangisini çekio hangisi yetişio bilemicem :):):):)

doktorum ole soylemıstı bana.hangı pozısyonda olursan ol ılk 20 dakıkada ıcerı gıren gırıyo zaten demıstı spermler ozel yaratılmıs varlıklar ve cok hızlılar demıstı.gercı bende ılk gebelıgımde yapmıstım alta yastık koymayı hamıle kalmamıstım.2.ay hıc ama hıoc kasmadım aklımdan bıle gecırmedım bebek olayını rafa kaldırmıstım ve esımle darılmıstık barısma gecesı yapılan barısma ılıskısınde ve sadece bır sefer ne takvım ne yumurtlama vs bılmeden.kı ben cok agır pco yum yumurtlamam hıc yok yanı dıyecegım okı bukadar stres yapmayın gercı dıyene baka stresten olecem.kafanın rahat oldugu ay oluyo olacı varsa

hayırlısı canım onumuzde nısan mayıs hazıran ..... bı suru ay var umut yıtırmek yok

umut elbette var olmalı yoksa nasıl dayanırız katlanırız rabbim hayırlısını versin herşeyden önce hayırlısı neyse o olsun seneler boyunca evlat sahip olamayanları görünce zaten umutsuzluk benim hakkım olamaz daha yolun başındayım rabbim nasip ederse olucak sabredip beklemekten başka yapıcak bişey yok rabbim önce senelerdir evlat hasretiyle yanan anneliği hak eden kullarına sonra bana versin

özlemcim.. ben bütün suçu bu sperm tosbahalarına buluyorum. çünkü kadın rahmi ilişki sırasında bütün herşeyi ile spermelere yardım ve yataklık yapıyormuş, yol gösteriyormuş, ama bu tembel spermler doğru yolu bulamıyorlar, yada onlara 25-30 santimlik yol çok uzun geliyor, ve yolda ölüyorlar... yazıkkk çok acıdım şimdi onlara biz ayrı çalışıyoz onlar içerde ayrı çalışıyorlar..:'(((

merhaba herkeze. moralim bozuk geziyorum 3 gündür, daha iki gün var reglimin bitmesine ve günler geçmek bilmiyor. inşallah bu ay hamile kalırım. hesabıma göre ayın 25 nde yumurtlama günüm ve tesadüfya ayın 25i benim doğum günüm inşallah RABBİM bana en güzel hediyeyi verir bu yıl.

banuş tesekkürler liste için rabbim inş listedeki herkesin evladını kucagına almayı kokusunu içine çekmeyi tez zamanda nasip ederde inş bizimde burda gebeligimizi konustugumuz günler gelir yakında insallah

banuş tesekkürler liste için rabbim inş listedeki herkesin evladını kucagına almayı kokusunu içine çekmeyi tez zamanda nasip ederde inş bizimde burda gebeligimizi konustugumuz günler gelir yakında insallah

inşallah tusemim inşallah günler yaklaştıkça stres heyecan artıyor, Allahım hayırlısını sağlıksını nasip etsin herkese amin....

hımm walla hepsi karışık, anlamadım ben bu işi.:):)

inşallah tusemim inşallah günler yaklaştıkça stres heyecan artıyor, Allahım hayırlısını sağlıksını nasip etsin herkese amin....

malesef ama bırakıcammmmmm tiksindim harbıden .... ayrıca az önce test aldım yarın yapıcam gulsenımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tatlım bende öğlen test almaya çıktım o fortelden ama bulamadım yarın biraz daha arayacam, sen testi beklet tamammı yapma sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…