- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.441
ben olsam korkuturdum kocişi, böyle sahneye çıkacakmış gibi bir atak yapardım aa hayatım sen demiştin ya diye:)))))))
Ben azıcık işlerimi halledeyim gelirim tekrar, öpüyorum hepiniziiii....
Kızlar merhaba bende arada ancak kadınlar kulubune giriyorum size bişey soracam gebe kalmak için belini çektiren vb. şeyler aranızda yapan varmı
ya kızlar çok moralim bozuldu yaa
şimdi ben randevu almak için hastaneyi aradım bu cumartesi için bütün doktorlar doluymuş...ee nolcak şimdi peki tahlilleride adet zamanında yapmaları gerekmiş eee ne olacak bu böyle ben hiç muayene olamamki böyle giderse cinlerim tepeme çıktı resmen ya bu işin sonu hiç olmazki o zaman
merhaba, valla ben burda hiç bunu yaptıran birini duymadım. Nasıl bişi o. Normal yolları deneyin bole sakat işlerle ugraşmayın derim ben:) hamile mi kalıolarmış bu işlemden sonra. Ilginç
canım bende yasadıkm aynı sıkıntıyı ama mecbur kalınca patronlarıma açıklamak zorunda kaldımç test gunum yine hftaiçine geliyor ve izin alacam tabiki. yapcak bir şey yok. bak geçen ay agzımı açmış olsaydım şimdi test sonuçlarımı cokktaaaan almış olacaktım. bir ay bekledim adet zamanı gidilio die.
Kızlar hoşgeldiniz aramıza, inşallah mart ayında alırız sizin de güzel haberlerinizi:)
Kuzummm, unut o kabusu, bak harika bir gün bugün, keyiflen hemen:) Naptın bakiim sen çalışma işini???:))
Güldeeeeeeeeeeeeeeeeen, ay aşkolsun yani sen gitmeyi düşündün yani?? ay çok kırıldı bak kalbim:) Nereye yavrimo ya aşkolsun, bekle biz beraber topik açcaz işte burdaki kızlarla, beraber hamiş kaldık beraber doğurcaz diye:)) Nasılsın bugün tatlım? yolunda mı herşey??
İnşallah hayırlı haberler alırsın tatlım 6 gün sonra:))
Üzüldüm tatlım ama sıkma canını lütfen, nisana olsun inşallah..
Tüliniiimmmmmmm.. Yapıyorum valla kuzum ya, amuda kalkıp yap deseler yapıcam yani o derece:))) Ama tutar mı onu bilemem işte:)))) İnşallah ve kısmetse tutsun değilse de denemeye devam:)) Sen nasılsın kuzum? geçti mi burnunun akıntısı bakiim??
Kuzum az sık dişini, geç yumurtlamış olabilirsin, adet düzensizliği yaşıyor olabilirsin, bekle bakalım 24 martı, sonra tekrar test yaparsın, inaşşalh da hamişsindir tatlım..
Ay yerim ben siziiiii....dönünce bize de yaz neler oldu bitti diye kuzum:)
Bak bi hamişimiz daha burda:) Olsun hayatım , bulantı kötü ama iyi birşey için oluyor o bulantılar.. ilk 3 aydan sonra da daha rahat olursun zaten..:)
rizede eskiden böyle çok kişi gebe kalmış denildi, rizeli bir akrabamız ben yapacam sana hemen kalacaksın diyip durıyordu senin çözümün bende diyordu, bende yaptım kasıklarımı ovdu göbegime bardak çekti belime yakı yaktı, bu yaptıkları 20 dk. Falan sürdü daha sonra eve geldim başladı kasık ağrıları ve kanama,aradım kadını kanamam var dedim, olur dedi içindeki pis kan gidiyor dedi iyi dedi, sonuç ne olacak bakalım...
iyide adetiminde hafta sonuna gelmesini beklemek zorundayım ecburi olarak ozaman ben böyle saçmalık görmedim gerçekten
her tahlilde iş yerinden izin alamamki canım ya...
ay ne olacak şimdi ben kafayı yicem artıkın
nisanda adetli oldugum zaman eşimin memleketine gidicez yine gidemem
mayısa kalır anca benim doktora gitmem
ya 3 yıldır ugraşıyorum hiç bir sorun yok 4 aşılama negatif artık tüp bebek dediler en son tanıdıgımız öle deyince pazar yaptırdım 3 gündür koyu kahverengi çok olmayan kanama var, kadına söyledim normal dedi
alallala, ben cesaret edemezdim böle bişiye. ne kadar zamandır cocuk istiyorsun ve bekliyorsun. inşallah kadının dediği gibidir canım. ksık garıları ve kanaman devam ederse bir doktora da gorun bence
canım en azından hormon testlerin için izin alman lazım ki vakitlice git doktora. başka bir şey isterse onlar içn cts gidersin
aradığım doktor en erken haftaya cuma günü müsaitmiş bende zaten haftaya regl değilim ozaman tahlilde yapamaz
merhaba, valla ben burda hiç bunu yaptıran birini duymadım. nasıl bişi o. normal yolları deneyin bole sakat işlerle ugraşmayın derim ben:) hamile mi kalıolarmış bu işlemden sonra. ilginç
meraba bişey soracam peki kasıklarını nasıl çektiler bide kanaman oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?