Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kızlar merhaba bende arada ancak kadınlar kulubune giriyorum size bişey soracam gebe kalmak için belini çektiren vb. şeyler aranızda yapan varmı

Kızlar merhaba bende arada ancak kadınlar kulubune giriyorum size bişey soracam gebe kalmak için belini çektiren vb. şeyler aranızda yapan varmı

merhaba, valla ben burda hiç bunu yaptıran birini duymadım. nasıl bişi o. normal yolları deneyin bole sakat işlerle ugraşmayın derim ben:) hamile mi kalıolarmış bu işlemden sonra. ilginç

ya kızlar çok moralim bozuldu yaa

şimdi ben randevu almak için hastaneyi aradım bu cumartesi için bütün doktorlar doluymuş...ee nolcak şimdi peki tahlilleride adet zamanında yapmaları gerekmiş eee ne olacak bu böyle ben hiç muayene olamamki böyle giderse cinlerim tepeme çıktı resmen ya bu işin sonu hiç olmazki o zaman

canım bende yasadıkm aynı sıkıntıyı ama mecbur kalınca patronlarıma açıklamak zorunda kaldımç test gunum yine hftaiçine geliyor ve izin alacam tabiki. yapcak bir şey yok. bak geçen ay agzımı açmış olsaydım şimdi test sonuçlarımı cokktaaaan almış olacaktım. bir ay bekledim adet zamanı gidilio die.

merhaba, valla ben burda hiç bunu yaptıran birini duymadım. Nasıl bişi o. Normal yolları deneyin bole sakat işlerle ugraşmayın derim ben:) hamile mi kalıolarmış bu işlemden sonra. Ilginç

rizede eskiden böyle çok kişi gebe kalmış denildi, rizeli bir akrabamız ben yapacam sana hemen kalacaksın diyip durıyordu senin çözümün bende diyordu, bende yaptım kasıklarımı ovdu göbegime bardak çekti belime yakı yaktı, bu yaptıkları 20 dk. Falan sürdü daha sonra eve geldim başladı kasık ağrıları ve kanama,aradım kadını kanamam var dedim, olur dedi içindeki pis kan gidiyor dedi iyi dedi, sonuç ne olacak bakalım...

iyide adetiminde hafta sonuna gelmesini beklemek zorundayım ecburi olarak ozaman ben böyle saçmalık görmedim gerçekten

her tahlilde iş yerinden izin alamamki canım ya...

ay ne olacak şimdi ben kafayı yicem artıkın

nisanda adetli oldugum zaman eşimin memleketine gidicez yine gidemem

mayısa kalır anca benim doktora gitmem

çok yazamıyorum canım malum iş yerindeyiz bulantısı bile güzel inanın etrafa imrenmekden o kadar yorulmuşumki 7/24 çıkarsam çok şükür diycek durumdayım :))) 2 ayada az kaldı siz yeni bulantılara başlarken ben faydalı şeyleri anlatırım artık 5 haftaya girdiği günden beri var bulantımda kendinizi dinlemeyin bende hiç belirti olmadan olduya artık tek tavsiyem bu :)

alallala, ben cesaret edemezdim böle bişiye. ne kadar zamandır cocuk istiyorsun ve bekliyorsun. inşallah kadının dediği gibidir canım. ksık garıları ve kanaman devam ederse bir doktora da gorun bence

canım en azından hormon testlerin için izin alman lazım ki vakitlice git doktora. başka bir şey isterse onlar içn cts gidersin

ya 3 yıldır ugraşıyorum hiç bir sorun yok 4 aşılama negatif artık tüp bebek dediler en son tanıdıgımız öle deyince pazar yaptırdım 3 gündür koyu kahverengi çok olmayan kanama var, kadına söyledim normal dedi

anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yakın zamanda seni de guldursun inşallah

aradığım doktor en erken haftaya cuma günü müsaitmiş bende zaten haftaya regl değilim ozaman tahlilde yapamaz

aradığım doktor en erken haftaya cuma günü müsaitmiş bende zaten haftaya regl değilim ozaman tahlilde yapamaz

hımm şanssızlık yaww. olsun sen yine de git en erken zamanda, test leri isterse bir daha ki ay direk gidip yaptırırsın sonuçları gosterirsin doktora. ben öle yapıcam işte. doktor muayenemi yaptı, filmimi çekti eşim de muayene oldu. bir tek hormon testleri kaldı

merhaba, valla ben burda hiç bunu yaptıran birini duymadım. nasıl bişi o. normal yolları deneyin bole sakat işlerle ugraşmayın derim ben:) hamile mi kalıolarmış bu işlemden sonra. ilginç

Özlemciğim ben bunu duydum tatlım benim çevremde kasıklarını çektirende oldu, bu benim son denememde yani hamile kaldığım bu ay işte annem dediki beraber olmadan önce bi eşin kasıklarını tutsun bakalım dedi böyle geriye doğru çekiliyor bide ilişkiden sonra eşin ayaklarından kaldırıp sallıyor komik ama canım öyle, hani bebek için her şekle giriyoruz, biz bunu denemiştik faydası oldumu olmadımı bilmiyorum canım ama umut işte

ölüyorum yetısın desemmm :2: kasıklarımdakı agrı benı bıtırdııııı mahvoldum bunasıl bısey bolee yaaa gaz sancısı bı taraftan goguslerımde kasınıyoo
muhabbete bodoslama gırdım ama

yeni bir ay'a merhaba dedik yepyeni umutlarla bu ay geride kaldı kızlar benim kırmızılar teşrif ettiler dün gece herşeyin hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…