Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım bende öğlen test almaya çıktım o fortelden ama bulamadım yarın biraz daha arayacam, sen testi beklet tamammı yapma sakın..

kızlar forteli ben sordum eczaneler isteyince getiriyo 19.50 müş fiyatı ama doktorum kanda daha net sonuç alınır dedi bence sizde kan tahlili yapın

kızlar forteli ben sordum eczaneler isteyince getiriyo 19.50 müş fiyatı ama doktorum kanda daha net sonuç alınır dedi bence sizde kan tahlili yapın

canım adet günü gecmeden kan testi yaptırmak olusmus gebeliği sonlandırabılıyormus. google. yazın kan testi dıye uzmantv de ızledım cnmmm

Kızlar merhaba bende arada ancak kadınlar kulubune giriyorum size bişey soracam gebe kalmak için belini çektiren vb. şeyler aranızda yapan varmı

sema sen çektirdinmi canım belini bana yarım yamalak bişeyler yaptı ama kadının biri bi dahaki ay yapıcam dedi asıl önemli olanı ama bende korkuyorum sen yaptırdıysa bahsetsene biraz

kan testinde çok canım yanıyor kan vermekten hiç hoşlanmıyorum önce idrar sonra kan boşu boşuna kanıma yazık olmasın canım...:))

cumada yaparız fark etmez cnmmmm

olur tatlım :))))

canım adet günü gecmeden kan testi yaptırmak olusmus gebeliği sonlandırabılıyormus. google. yazın kan testi dıye uzmantv de ızledım cnmmm

nasıl ya gamze öle şey olurmu Allah korusun ((

valla benim belimi çekemedi etimi tutamadı yani ,ama göbegime baktı atıyor dedi kasıklarıma baktı rahimde hafif egrilik var dedi,ve kasıklarımı ovmaya başladı göbegime bardak çekti ve sırtıma yakı yaktı çok ağrı hisetmedim ama 1 gün sonra ağrılarım başladı, kanamam başladı 3 gündürde ara ara kanamam devam ediyor, dinlen dedi, yorma kendini dedi, bu işlemden bir gün sonra yakıyı çıkar sıcak bir duş al sonra ilişki olsun dedi, ama bu işlem iyaptırdıktan sonra çok ağrım oldu bu pazar yaptırdım, halen hafif kanamam var ve agrım var...böyle

bide göbekten baktı sen gebe kalırsın dedi bilmiyorum öle iştee...

bende gecen ay adetten 2 gün önce kan vermıştım .. arastırdım nette malesef sonlanıyormus canım

Kizlar ne çok sey biliyosunuz aranizda yaptiginiz muhabettlerden cok sey ogreniyorum harikasiniz :))) benim aklima bisey takildi bilginiz varsa cevabinizi merakla bekliyorm sorum su: acaba diyorum tüpler tikali olabilirmi ? sogan suyu buna da fayda edermi? tikali tüpün belirtisi olurmu ?? kendimce arastirdim ama bulamadim bisey (
ben 8 aylik evliyim hiç korunmadik nerdeyse 5 aydir yumurtlama donemini takip ediom , bi keresinde 10gun gecikti adetim ve adet bittikten sonra dr a gittim genel bu muaene yapti ultrason fln rezervin iyi dedi bir sene dolsun diger testleri oyle yapalim dedi sizce tüplerde bi sykinti varmidir? dusunmeyim diyorum ama dusunmeden de edemiyorum malesef (

ya banada belimin etini çekti kasıklarımı ovaladı rahmin sol tarafa egri olabşlşr oyüzden klamıyosundur dedi altan baktı bide çocuklugun cok yukarda senin o yüzden yetişemiyoda olabilir dedi bi dahaki ay adetliyken gel yastıkla karnını sarıcam 3 gün yatıcan actıktan sonrada hemen esinle beraber olucan dedi am ben bu ay asılmamı yaptırdım tutmazsa da ne yapıcamı bilmiyorum benim gittiğim kadın ebeymiş zaten hayırlısı canım senin içinde benim içinde

hemen öle kötü düşünme canım ilk önce kendini ölç biç tart ilk önce adetin düzenlimi ona bi bak kaç günde bir oluosun mesela.daha sonra yumurtla dönemini ii hesapla. örnek 30 günde bir oluosan 30 dan 14 çıkar.adet başlangıcından ilkgününden başlayarak 16.güne gel.16.gün 4 öncesi ve 2 sonrasına kadar yumurtlama dönemin.şimi bu zamanlarda gün aşırı değil (spermlerin zayıf olmaması için) 2 günde bir ilişkiye gir.hemen kalkma an azami 20-30 dk yat.hemen duş alma özellikle derin vajinal duş yapma.ilişki sonrasında hemen idrarada çıkma.bu tarz yöntemleri ilk önce bi sırala.eminim denk gelecektir...

kızlaaaarrrr ben geldimmmm kesemiz oluşmuş tam bi mercimek ..
hatta resmini de ekliorum bakın orda sağda küçücük bi nokta var işte o benim mercimeğim..

canım bildigim kadarıyla tüp tıkanıklıgının hiç bi belirtisi yok onu rahim filmi çekmeden kimse anlayamaz eger tüpler tıkalıysada problem yapma onun tedavisi var benim ablamın tüpleri tıkalıydı en son care ameliyat oldu actırdı ve hemen hamile kaldı ama senin öyle bi problemin olsa bile belki ameliyatsız acılır zaten filim cekilirken ilaç veriyolar o ilaç hafif tıkanıklıgı açıyomus bence hiç kasma tıkanık mı degilmi diye ben bütün tahlilleri yaptırdım rahim filmide acık esimin de normal degerleri am 3 yıldır olmadı bebişimiz bizde bu ay son öare ilk asılamamızı yaptırdık bakalım yani tüpler falan hikaye rabbim nasip etsin hiç kafanı yorma

kızlaaaarrrr ben geldimmmm kesemiz oluşmuş tam bi mercimek ..
hatta resmini de ekliorum bakın orda sağda küçücük bi nokta var işte o benim mercimeğim..Eki Görüntüle 367379

Emosss paylaştıgın için cok tesekkurler:)) canım benim mercimeğin sağlıkla büyüyüp vakti geldiğinde kucagını doldursun inşşş:)

çok sevindimm canımm.şimdi senin kese nekadarlıkken görünmüş oldu bir de bugün sana test yaptılarmı peki

valla burdki hesaplayıcılara göre 4+6yım..evet hemogram ,tourch,hormon ve idrar testi yapıldı..ama tourch 10 gün sonra çıkıomuş..doktor dediki 10 gün sonra kalp atışlarını dinleriz test sonuçlarının hepsine de o zman bakarız tamam dedim işte 24-25inde nasipse bi daha gtcez bu defa kalp atışı ve test sonuçları için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…