- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.481
tatlım bende öğlen test almaya çıktım o fortelden ama bulamadım yarın biraz daha arayacam, sen testi beklet tamammı yapma sakın..
ben burda bi arkadaşıma söz verdim cuma yapcaz diye belki pazar yaparım olabilir canım..
kızlar forteli ben sordum eczaneler isteyince getiriyo 19.50 müş fiyatı ama doktorum kanda daha net sonuç alınır dedi bence sizde kan tahlili yapın
Kızlar merhaba bende arada ancak kadınlar kulubune giriyorum size bişey soracam gebe kalmak için belini çektiren vb. şeyler aranızda yapan varmı
canım adet günü gecmeden kan testi yaptırmak olusmus gebeliği sonlandırabılıyormus. google. yazın kan testi dıye uzmantv de ızledım cnmmm
kızlar forteli ben sordum eczaneler isteyince getiriyo 19.50 müş fiyatı ama doktorum kanda daha net sonuç alınır dedi bence sizde kan tahlili yapın
cumada yaparızfark etmez cnmmmm
canım adet günü gecmeden kan testi yaptırmak olusmus gebeliği sonlandırabılıyormus. google. yazın kan testi dıye uzmantv de ızledım cnmmm
yapma ya acaba adet günüyle aynı tarihte yapsak sorun olurmu
kan testinde çok canım yanıyor kan vermekten hiç hoşlanmıyorum önce idrar sonra kan boşu boşuna kanıma yazık olmasın canım...:))
olur tatlım :))))
nasıl ya gamze öle şey olurmu Allah korusun((
uzman tv de dınle cnm.... 1 gun fılan gecmesı gerekır dıyoo...dr..
valla benim belimi çekemedi etimi tutamadı yani ,ama göbegime baktı atıyor dedi kasıklarıma baktı rahimde hafif egrilik var dedi,ve kasıklarımı ovmaya başladı göbegime bardak çekti ve sırtıma yakı yaktı çok ağrı hisetmedim ama 1 gün sonra ağrılarım başladı, kanamam başladı 3 gündürde ara ara kanamam devam ediyor, dinlen dedi, yorma kendini dedi, bu işlemden bir gün sonra yakıyı çıkar sıcak bir duş al sonra ilişki olsun dedi, ama bu işlem iyaptırdıktan sonra çok ağrım oldu bu pazar yaptırdım, halen hafif kanamam var ve agrım var...böyle
bide göbekten baktı sen gebe kalırsın dedi bilmiyorum öle iştee...
Kizlar ne çok sey biliyosunuz aranizda yaptiginiz muhabettlerden cok sey ogreniyorum harikasiniz :))) benim aklima bisey takildi bilginiz varsa cevabinizi merakla bekliyorm sorum su: acaba diyorum tüpler tikali olabilirmi ? sogan suyu buna da fayda edermi? tikali tüpün belirtisi olurmu ?? kendimce arastirdim ama bulamadim bisey(
ben 8 aylik evliyim hiç korunmadik nerdeyse 5 aydir yumurtlama donemini takip ediom , bi keresinde 10gun gecikti adetim ve adet bittikten sonra dr a gittim genel bu muaene yapti ultrason fln rezervin iyi dedi bir sene dolsun diger testleri oyle yapalim dedi sizce tüplerde bi sykinti varmidir? dusunmeyim diyorum ama dusunmeden de edemiyorum malesef(
kızlaaaarrrr ben geldimmmm kesemiz oluşmuş tam bi mercimek ..
hatta resmini de ekliorum bakın orda sağda küçücük bi nokta var işte o benim mercimeğim..Eki Görüntüle 367379
Kizlar ne çok sey biliyosunuz aranizda yaptiginiz muhabettlerden cok sey ogreniyorum harikasiniz :))) benim aklima bisey takildi bilginiz varsa cevabinizi merakla bekliyorm sorum su: acaba diyorum tüpler tikali olabilirmi ? sogan suyu buna da fayda edermi? tikali tüpün belirtisi olurmu ?? kendimce arastirdim ama bulamadim bisey(
ben 8 aylik evliyim hiç korunmadik nerdeyse 5 aydir yumurtlama donemini takip ediom , bi keresinde 10gun gecikti adetim ve adet bittikten sonra dr a gittim genel bu muaene yapti ultrason fln rezervin iyi dedi bir sene dolsun diger testleri oyle yapalim dedi sizce tüplerde bi sykinti varmidir? dusunmeyim diyorum ama dusunmeden de edemiyorum malesef(
hatta resmini de ekliorum bakın orda sağda küçücük bi nokta var işte o benim mercimeğim..Eki Görüntüle 367379
anamm benim yavrum, annesinin mercimeği sen bi ol o seni yicek teyzelerin Allah nazarlardan saklasın canım benim. Maşallah Maşallah...
çok sevindimm canımm.şimdi senin kese nekadarlıkken görünmüş oldu bir de bugün sana test yaptılarmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?