Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

güzelim banada öle dedi çoçukluğun atmıyor dedi, yukarı çekti ,ovdu falan ama sonra kanamalr ağrılar başladı bilmiyorum çoçuk için herşeyi yapıyoruz bende 4 aşılama yaptım hepsi negatif bizde hiç bir sorumn yok sizde sorun ne?

ben hemen hemen 3 yıldır sürekli ttedavideyim bazen ara veriyorum tabi bana bu aya kadar doktorlar kesin bi tanı koyamadı sebebi bilinmeyen infertilite dediler ama bu ay doktorumu degiştim bi tanıdımız doktor ona gittim son çare oda polistik over dedi ve ilk asılamamı yaptı inş sonuç bekliyorum

ilknuris sagol canim cevabin icin iste acabalar bitmiyo kafamda :)))

kızlaaaarrrr ben geldimmmm kesemiz oluşmuş tam bi mercimek ..
hatta resmini de ekliorum bakın orda sağda küçücük bi nokta var işte o benim mercimeğim..Eki Görüntüle 367379

emos_musti tatlim Rabbim bahtini acik etsin hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin :) annelerin duasi cabuk kabul olur derler bizden dualarini esirgeme tatlim

bacim benim Rabbim seninde yardimcin olsun tez zamanda anne olursun insallah herseyi basi dua :)

inşallah olur canım, nekadar ilginç dimi sorunumuza cevap bulamamaları ...tıp bu konuda yetersizler...

inşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize bu güzel duyguyu tatmayı nasib etsin

kızlaaaarrrr ben geldimmmm kesemiz oluşmuş tam bi mercimek ..
hatta resmini de ekliorum bakın orda sağda küçücük bi nokta var işte o benim mercimeğim..Eki Görüntüle 367379

Canımmmmm yerim onu ben ay nasıl heyecanlandım ya ellerim bile titredi ay benimkide mi böyledir şimdi valla ölücem heyecandan yok yok gitmeliyim bende bu cumartesi bende görmeliyim bebişimi tebrik ederim canım ya sorunsuz bi hamilelik olur inşallah

Bide bişiy sorucam canım bu ilk kontrolde alttan bakıyorlar mı yoksa direk ultrasonda mı göründü

sen benden betersin elvancım..sen merak ettiğin için koydum en çok da..seninki de aynıdır muhtemelen..ben senin kadar heyecanlanmadım valla çok normal geldi çok soğukkanlıyım ben öyle kolay kolay duygulanamam..annem hep derdi taş kalpli diye..:))babası bile daha çok heyecanlandı sevindi öpüyo ultrason kağıdını deli..

Gerçektenmi ama varya nasıl sevindim çok merak ediyodum zaten bakıp duruyodum yazdınmı diye hele bu resim tam bi süpriz oldu benim için çok çok çok mutlu oldum canım ya kız sen nasıl heyecanlanmıyon :) hehe bak babasının heyecanına ne güzel ya

aslında netten baktığında vajinal ultrason oluyo diolardı ama benm doktorum pazartesi göbekten ultrasonla baktı göremedik bugün gittim yne göbekten ultrasonla baktı gördük bu defa..

Bendekorkuyom işte bakmasınlar vajinal ultrasonlar haha sanki doğumu falan nasıl yapacaksam artık inşallah bendede vajinal ultrasona gerek kalmadan görürüz bebeğimi göbüşümden

canım senin de tedaviylemi gebeligin acaba

benimki aslında tedaviyle değil..kızlığımdan beri düzensiz adet görüodum burda ilk aylar bi korunduk bi korunmadık sonra bi gün bi sancı girdi kist patlamış bi tane daha var deiler o yüzden 3 kutu yazz kullandım..o da bitti..doktora gitttim polikistik over dedi ve tiroid iltihabı çıktı..tiroid için ilaca başladım ve o ay soğan kürünü kulandım..ve bu ay hamile kaldım..herşey Allahtan ama şu soğan kürünü mutlaka herkes denemeli bence..bi de hormonlarınıza baktırın mutlaka..tiroid olabilio..o zamn da ilaç gerekio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…