- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.501
Emosss paylaştıgın için cok tesekkurler:)) canım benim mercimeğin sağlıkla büyüyüp vakti geldiğinde kucagını doldursun inşşş:)
anamm benim yavrum, annesinin mercimeği sen bi ol o seni yicek teyzelerin Allah nazarlardan saklasın canım benim. Maşallah Maşallah...
canım benim tebrik ederim inş sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip eder mevlam
ayy teyzeleri yicekmiş mi benim mercimeğimiiiaminn aminnn..Rabbim herkese nasip etsin inşallah..(özllikle bu topik üyelerine acilennn.:))
hemen öle kötü düşünme canım ilk önce kendini ölç biç tart ilk önce adetin düzenlimi ona bi bak kaç günde bir oluosun mesela.daha sonra yumurtla dönemini ii hesapla. örnek 30 günde bir oluosan 30 dan 14 çıkar.adet başlangıcından ilkgününden başlayarak 16.güne gel.16.gün 4 öncesi ve 2 sonrasına kadar yumurtlama dönemin.şimi bu zamanlarda gün aşırı değil (spermlerin zayıf olmaması için) 2 günde bir ilişkiye gir.hemen kalkma an azami 20-30 dk yat.hemen duş alma özellikle derin vajinal duş yapma.ilişki sonrasında hemen idrarada çıkma.bu tarz yöntemleri ilk önce bi sırala.eminim denk gelecektir...
güzelim banada öle dedi çoçukluğun atmıyor dedi, yukarı çekti ,ovdu falan ama sonra kanamalr ağrılar başladı bilmiyorum çoçuk için herşeyi yapıyoruz bende 4 aşılama yaptım hepsi negatif bizde hiç bir sorumn yok sizde sorun ne?
hemen öle kötü düşünme canım ilk önce kendini ölç biç tart ilk önce adetin düzenlimi ona bi bak kaç günde bir oluosun mesela.daha sonra yumurtla dönemini ii hesapla. örnek 30 günde bir oluosan 30 dan 14 çıkar.adet başlangıcından ilkgününden başlayarak 16.güne gel.16.gün 4 öncesi ve 2 sonrasına kadar yumurtlama dönemin.şimi bu zamanlarda gün aşırı değil (spermlerin zayıf olmaması için) 2 günde bir ilişkiye gir.hemen kalkma an azami 20-30 dk yat.hemen duş alma özellikle derin vajinal duş yapma.ilişki sonrasında hemen idrarada çıkma.bu tarz yöntemleri ilk önce bi sırala.eminim denk gelecektir...
kızlaaaarrrr ben geldimmmm kesemiz oluşmuş tam bi mercimek ..
hatta resmini de ekliorum bakın orda sağda küçücük bi nokta var işte o benim mercimeğim..Eki Görüntüle 367379
canım bildigim kadarıyla tüp tıkanıklıgının hiç bi belirtisi yok onu rahim filmi çekmeden kimse anlayamaz eger tüpler tıkalıysada problem yapma onun tedavisi var benim ablamın tüpleri tıkalıydı en son care ameliyat oldu actırdı ve hemen hamile kaldı ama senin öyle bi problemin olsa bile belki ameliyatsız acılır zaten filim cekilirken ilaç veriyolar o ilaç hafif tıkanıklıgı açıyomus bence hiç kasma tıkanık mı degilmi diye ben bütün tahlilleri yaptırdım rahim filmide acık esimin de normal degerleri am 3 yıldır olmadı bebişimiz bizde bu ay son öare ilk asılamamızı yaptırdık bakalım yani tüpler falan hikaye rabbim nasip etsin hiç kafanı yorma
ben hemen hemen 3 yıldır sürekli ttedavideyim bazen ara veriyorum tabi bana bu aya kadar doktorlar kesin bi tanı koyamadı sebebi bilinmeyen infertilite dediler ama bu ay doktorumu degiştim bi tanıdımız doktor ona gittim son çare oda polistik over dedi ve ilk asılamamı yaptı inş sonuç bekliyorum
çok sağol canım amin inşallaahhh..
inşallah olur canım, nekadar ilginç dimi sorunumuza cevap bulamamaları ...tıp bu konuda yetersizler...
insan deliye dönüyo ya eger bi sorun olsa tedavisi yapılır diyosun ama böyle belirsizlik cok kötü ya
ilknuris sagol canim cevabin icin iste acabalar bitmiyo kafamda :)))
emos_musti tatlim Rabbim bahtini acik etsin hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin :) annelerin duasi cabuk kabul olur derler bizden dualarini esirgeme tatlim
bacim benim Rabbim seninde yardimcin olsun tez zamanda anne olursun insallah herseyi basi dua :)
evet bir çok kiş böle, artık kocakarı yöntemlerine mi kaldık ne...
kızlaaaarrrr ben geldimmmm kesemiz oluşmuş tam bi mercimek ..
hatta resmini de ekliorum bakın orda sağda küçücük bi nokta var işte o benim mercimeğim..Eki Görüntüle 367379
Canımmmmm yerim onu ben ay nasıl heyecanlandım ya ellerim bile titredi ay benimkide mi böyledir şimdi valla ölücem heyecandan yok yok gitmeliyim bende bu cumartesi bende görmeliyim bebişimi tebrik ederim canım ya sorunsuz bi hamilelik olur inşallah
Canımmmmm yerim onu ben ay nasıl heyecanlandım ya ellerim bile titredi ay benimkide mi böyledir şimdi valla ölücem heyecandan yok yok gitmeliyim bende bu cumartesi bende görmeliyim bebişimi tebrik ederim canım ya sorunsuz bi hamilelik olur inşallah
Bide bişiy sorucam canım bu ilk kontrolde alttan bakıyorlar mı yoksa direk ultrasonda mı göründü
sen benden betersin elvancım..sen merak ettiğin için koydum en çok da..seninki de aynıdır muhtemelen..ben senin kadar heyecanlanmadım valla çok normal geldi çok soğukkanlıyım ben öyle kolay kolay duygulanamam..annem hep derdi taş kalpli diye..:))babası bile daha çok heyecanlandı sevindi öpüyo ultrason kağıdını deli..
aslında netten baktığında vajinal ultrason oluyo diolardı ama benm doktorum pazartesi göbekten ultrasonla baktı göremedik bugün gittim yne göbekten ultrasonla baktı gördük bu defa..
canım senin de tedaviylemi gebeligin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?