Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Bendekorkuyom işte bakmasınlar vajinal ultrasonlar haha sanki doğumu falan nasıl yapacaksam artık inşallah bendede vajinal ultrasona gerek kalmadan görürüz bebeğimi göbüşümden

bitanemm korkmana gerek yok sonuçta canın falan yanmıo ağrın da olmuyo ama genelde alttan bakmıyolar zaten ve seninki normal ultrasonla görünür zaten..

canım benim seni mutlu ettiysem ne mutlu bana..valla ne bilim duygusuzum ben biraz öle işte..:)

benim hormon tahlilim normal cıktı banada polistik over dedi o yüzden ilk asılamamı yaptı inş tutmusdur canım ya peki bu sogan kürü ne ne zaman içiliyo canım bahsedermisin biraz

ayy arkadasim ne guzel anlatmissin doktrlar bizim yanimizda halt etmis yani.

İnşallahh canım inşallahh senin şimdi beklenen doğuma 15 Kasım mı dediler canım

tatlım benim biliomusun doktor ne kaç haftalık olduğunu söyledi ne de beklenen doğumu..ben hepsini burdaki hesplayıcılardan bakıorum ve evet 15 kasım yazıo..sen cumartesi doktoruna sorarsın nasılsa aynıyız beni de bilgilndirirsin..:)

Olur canım ben dün sağlık ocağında kan verirken gebe formu doldurdular 16 Kasım yazdılar bende netten hesapladım 15 Kasım çıktı, sağlık ocağında ilk randevumuzu verdiler 6 mayıs da gidicez boyuma kiloma tansiyonuma her bişiyime baktılar canım

:):):) gordum o resmi ben de:) darısı başımıza bizim. dua edinn

hamişler nolur banada dua edin eger kırmızılar gelirse ben nası toparlanırım bilmiyorum ve tutmazsa 2 asılama hemen dedi doktor bu psikolojiyle cok zor dua edinde tutmus olsun kızlar ya

yanlız dikkatini çekerim şarkıyı diorum marşımıza:):):)

tamam tatlım kolay gelsin

Kuzuuuumm napıyoooon:))

Eh bebişim sen kıdemli olacaksın bize göre , eh artık yol göstereceksin bize haliyle :))

Elvaaaaan, allah iyiliğini versin emi:)) gül gül karnım ağrıdı:)))) böyle yazdığını okuyunca birden gözümün önüne geldi resimler, kahkaha atmaya başladım:))) hey allahım ne hallere giriyoruz biz bu bebişler için:))

yeni bir ay'a merhaba dedik yepyeni umutlarla bu ay geride kaldı kızlar benim kırmızılar teşrif ettiler dün gece herşeyin hayırlısı allahtan

Üzülme hayatım, nisana olsun inşallah..

hahahahahaha :)) gerçekten tatlım ya hem stres yapma de bize hem ikiz annesi olarak 3. bebişe bizim kadar stres yap.. hocanın dediğini yap yaptığını yapma durumu bu tam:))) Valla bi kere bebiş isteği başladı mı kafaya takmama şansı yok bence, hafıza kaybı yaşamadan biraz zor yani:)))

benimde 3 güne belli olur diodum sabah geldi ama niyese hic üzülmedim demekki hazir diilim icten ama farketmedim

Geçmiş olsun tatlım, hayırlısı olsun herşeyin, nisan uğurlu gelsin..

Ay beni öldüreceksiniz siz gülmekten:)) yardım ve yataklık edip organize suç örgütü kurmaktan tutuklayalım biz rahimlermizi en iyisi:))))

Bak belki bebiş senin doğumgününü beklemiştir tatlım.. Bozma moralini, toparlan hemen yeni döneme bomba gibi girmen lazım

banuş tesekkürler liste için rabbim inş listedeki herkesin evladını kucagına almayı kokusunu içine çekmeyi tez zamanda nasip ederde inş bizimde burda gebeligimizi konustugumuz günler gelir yakında insallah

Amiiin hayatımm.. İnşallah allah hepimize tattırır evlat sevgisini..

Hayatım bu dediğin işlemleri hiç bilmiyorum ama inşallah emeklerin sonuç verir bebiş haberini tez zamanda alırsın.. Ama kanaman devam ederse sen yine de bir doktora görün derim ben.. Ne zamana bekliyorsun yeni adeti??

kızlaaaarrrr ben geldimmmm kesemiz oluşmuş tam bi mercimek ..
hatta resmini de ekliorum bakın orda sağda küçücük bi nokta var işte o benim mercimeğim..Eki Görüntüle 367379

Oyyy oyyyyy yesinler bu mercimeğiii... Allah nazarlardan korusun.. Önce sağlıkla kucağına almayı sonra analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım.....

Son düzenleme:
Etmezmiyim ben hep dua ediyorum canım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alacağız canım

Ellvancım sende hamilelik belirtisi olarak uyku hali oldumu ve halsizlik eğer olduysa nasıl bişey devamlı mı oluyor yoksa bazı saatlerdemi biraz açıklık getiriver tatlım ya, benim uyuk halim bu saatlerde çok oluyor, şimdi nerdeyse masada uyuya kalcam o derece canım...

Elvaaaaan, allah iyiliğini versin emi:)) gül gül karnım ağrıdı:)))) böyle yazdığını okuyunca birden gözümün önüne geldi resimler, kahkaha atmaya başladım:))) hey allahım ne hallere giriyoruz biz bu bebişler için:))

Hayatım biliyom çok kommik ama öyle olmuyomu canım şekilden şekle girmiyozmu benide güldürdün bak şimdi benimde o hallerim geldi kız gözümün önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…