- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.521
Bendekorkuyom işte bakmasınlar vajinal ultrasonlar haha sanki doğumu falan nasıl yapacaksam artık inşallah bendede vajinal ultrasona gerek kalmadan görürüz bebeğimi göbüşümden
bitanemm korkmana gerek yok sonuçta canın falan yanmıo ağrın da olmuyo ama genelde alttan bakmıyolar zaten ve seninki normal ultrasonla görünür zaten..
Gerçektenmi ama varya nasıl sevindim çok merak ediyodum zaten bakıp duruyodum yazdınmı diye hele bu resim tam bi süpriz oldu benim için çok çok çok mutlu oldum canım ya kız sen nasıl heyecanlanmıyon :) hehe bak babasının heyecanına ne güzel ya
canım benim seni mutlu ettiysem ne mutlu bana..valla ne bilim duygusuzum ben biraz öle işte..:)
benimki aslında tedaviyle değil..kızlığımdan beri düzensiz adet görüodum burda ilk aylar bi korunduk bi korunmadık sonra bi gün bi sancı girdi kist patlamış bi tane daha var deiler o yüzden 3 kutu yazz kullandım..o da bitti..doktora gitttim polikistik over dedi ve tiroid iltihabı çıktı..tiroid için ilaca başladım ve o ay soğan kürünü kulandım..ve bu ay hamile kaldım..herşey Allahtan ama şu soğan kürünü mutlaka herkes denemeli bence..bi de hormonlarınıza baktırın mutlaka..tiroid olabilio..o zamn da ilaç gerekio..
Ay sağol canım içim rahatladı ay kıyamam ya daha minnacıklar harika bişiy bu rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu
Ay sağol canım içim rahatladı ay kıyamam ya daha minnacıklar harika bişiy bu rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu
evet teyzesi minnacıklar 10 gün sonra da tıktıktık die atan kalbini dinlicez bakalım nasipse..
hemen öle kötü düşünme canım ilk önce kendini ölç biç tart ilk önce adetin düzenlimi ona bi bak kaç günde bir oluosun mesela.daha sonra yumurtla dönemini ii hesapla. örnek 30 günde bir oluosan 30 dan 14 çıkar.adet başlangıcından ilkgününden başlayarak 16.güne gel.16.gün 4 öncesi ve 2 sonrasına kadar yumurtlama dönemin.şimi bu zamanlarda gün aşırı değil (spermlerin zayıf olmaması için) 2 günde bir ilişkiye gir.hemen kalkma an azami 20-30 dk yat.hemen duş alma özellikle derin vajinal duş yapma.ilişki sonrasında hemen idrarada çıkma.bu tarz yöntemleri ilk önce bi sırala.eminim denk gelecektir...
aaaaa hamişler muhabbeti var sanırsam burdaaaa
İnşallahh canım inşallahh senin şimdi beklenen doğuma 15 Kasım mı dediler canım
tatlım benim biliomusun doktor ne kaç haftalık olduğunu söyledi ne de beklenen doğumu..ben hepsini burdaki hesplayıcılardan bakıorum ve evet 15 kasım yazıo..sen cumartesi doktoruna sorarsın nasılsa aynıyız beni de bilgilndirirsin..:)
Özlemciğim evet canım çok şanslıyım benimle aynı gün aynı haftada hamiş olan bir arkadaşım var buğün doktora gitti ya tiyoları alıyorum hele o resim yokmu bittim yani ben
:):):) gordum o resmi ben de:) darısı başımıza bizim. dua edinn
:):):) gordum o resmi ben de:) darısı başımıza bizim. dua edinn
yanlız dikkatini çekerim şarkıyı diorum marşımıza:):):)
tamam tatlım kolay gelsin
çok yazamıyorum canım malum iş yerindeyiz bulantısı bile güzel inanın etrafa imrenmekden o kadar yorulmuşumki 7/24 çıkarsam çok şükür diycek durumdayım :))) 2 ayada az kaldı siz yeni bulantılara başlarken ben faydalı şeyleri anlatırım artık 5 haftaya girdiği günden beri var bulantımda kendinizi dinlemeyin bende hiç belirti olmadan olduya artık tek tavsiyem bu :)
Özlemciğim ben bunu duydum tatlım benim çevremde kasıklarını çektirende oldu, bu benim son denememde yani hamile kaldığım bu ay işte annem dediki beraber olmadan önce bi eşin kasıklarını tutsun bakalım dedi böyle geriye doğru çekiliyor bide ilişkiden sonra eşin ayaklarından kaldırıp sallıyor komik ama canım öyle, hani bebek için her şekle giriyoruz, biz bunu denemiştik faydası oldumu olmadımı bilmiyorum canım ama umut işte
yeni bir ay'a merhaba dedik yepyeni umutlarla bu ay geride kaldı kızlar benim kırmızılar teşrif ettiler dün gece herşeyin hayırlısı allahtan
doktorum ole soylemıstı bana.hangı pozısyonda olursan ol ılk 20 dakıkada ıcerı gıren gırıyo zaten demıstı spermler ozel yaratılmıs varlıklar ve cok hızlılar demıstı.gercı bende ılk gebelıgımde yapmıstım alta yastık koymayı hamıle kalmamıstım.2.ay hıc ama hıoc kasmadım aklımdan bıle gecırmedım bebek olayını rafa kaldırmıstım ve esımle darılmıstık barısma gecesı yapılan barısma ılıskısınde ve sadece bır sefer ne takvım ne yumurtlama vs bılmeden.kı ben cok agır pco yum yumurtlamam hıc yok yanı dıyecegım okı bukadar stres yapmayın gercı dıyene baka stresten olecem.kafanın rahat oldugu ay oluyo olacı varsa
benimde 3 güne belli olur diodum sabah geldi ama niyese hic üzülmedim demekki hazir diilim icten ama farketmedim
özlemcim.. ben bütün suçu bu sperm tosbahalarına buluyorum. çünkü kadın rahmi ilişki sırasında bütün herşeyi ile spermelere yardım ve yataklık yapıyormuş, yol gösteriyormuş, ama bu tembel spermler doğru yolu bulamıyorlar, yada onlara 25-30 santimlik yol çok uzun geliyor, ve yolda ölüyorlar...yazıkkk çok acıdım şimdi onlara biz ayrı çalışıyoz onlar içerde ayrı çalışıyorlar..:'(((
merhaba herkeze. moralim bozuk geziyorum 3 gündür, daha iki gün var reglimin bitmesine ve günler geçmek bilmiyor.inşallah bu ay hamile kalırım. hesabıma göre ayın 25 nde yumurtlama günüm ve tesadüfya ayın 25i benim doğum günüm inşallah RABBİM bana en güzel hediyeyi verir bu yıl.
banuş tesekkürler liste için rabbim inş listedeki herkesin evladını kucagına almayı kokusunu içine çekmeyi tez zamanda nasip ederde inş bizimde burda gebeligimizi konustugumuz günler gelir yakında insallah
valla benim belimi çekemedi etimi tutamadı yani ,ama göbegime baktı atıyor dedi kasıklarıma baktı rahimde hafif egrilik var dedi,ve kasıklarımı ovmaya başladı göbegime bardak çekti ve sırtıma yakı yaktı çok ağrı hisetmedim ama 1 gün sonra ağrılarım başladı, kanamam başladı 3 gündürde ara ara kanamam devam ediyor, dinlen dedi, yorma kendini dedi, bu işlemden bir gün sonra yakıyı çıkar sıcak bir duş al sonra ilişki olsun dedi, ama bu işlem iyaptırdıktan sonra çok ağrım oldu bu pazar yaptırdım, halen hafif kanamam var ve agrım var...böyle
bide göbekten baktı sen gebe kalırsın dedi bilmiyorum öle iştee...
kızlaaaarrrr ben geldimmmm kesemiz oluşmuş tam bi mercimek ..
hatta resmini de ekliorum bakın orda sağda küçücük bi nokta var işte o benim mercimeğim..Eki Görüntüle 367379
Etmezmiyim ben hep dua ediyorum canım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alacağız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?