Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Etmezmiyim ben hep dua ediyorum canım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alacağız canım

ınsallah canımm

hamişler nolur banada dua edin eger kırmızılar gelirse ben nası toparlanırım bilmiyorum ve tutmazsa 2 asılama hemen dedi doktor bu psikolojiyle cok zor dua edinde tutmus olsun kızlar ya

ayy hala depresyona giren arkadaşlar var kırmızıları gorcem die. gorurseniz dunyanın sonu degil, bir daha ki aya dersiniz, hayırlısı değilşmiş dersiniz. lutfen amaaa oyyleee o psikolojiye girmek yok

Kuzuuuumm napıyoooon:))

napim bi yandan calışıom bi yandan buraya bakıorum cnımcım. bitirdinmi işlerini

amin canımm amin....

Hayatım biliyom çok kommik ama öyle olmuyomu canım şekilden şekle girmiyozmu benide güldürdün bak şimdi benimde o hallerim geldi kız gözümün önüne

Anacım hani böyle bir film içinde hayal edince çok komik geliyor dışardan:) ama olsun bak tuttu işte bebiş:)) ben şimdi benim adama akşam desem hadi salla beni bebeğim ayaklarımdan, kesin çayıma suyuma antidepresan koymaya başlar gizli gizli diye korkuyorum:)))))

banucum bu yazıyı senin yazdığını görmeden sen olduğun anlaşılıyor, maşallah bir safya yazıyon herkese vercek bir cevabın var kutluyom seni canı gönülden, senin bebişle benim bebeşi kesin arkadaş edelim, bebişin senin huyundan aldıysa benimkide senin bebişten bişeyler kapsın:)))
evet canım bizim rahimler yardım ve yataklık yapıyor inşallah bu ay bu yardım ve yatkılğı iyi yaparlarda 9 ay içerde kalırlar....inşallah...

Canım benim en çok belirtim gögüslerim çok şişti hassaslaştı güzelim çok fazla akıntım oldu ki hala devam ediyo bu nettede var zaten bebiş rahime yerleşirken o bişey vardı yollar hazırlanıyomuş akıntı o yüzdenmiş çok sık idrara çıkıyodum halsizlik vardı halada var canım uyku hali burada masa başı çalıştığımdan esniyodum akşam yemek yiyip kanepeye uzanınca uyuyp kalıyodum güzelim

bitirdim, soğan suyumu yaptım, annemle skypte konuştuk, bir bölüm desperate houswives ı izledim bi de, ohooo çok yoğundum ben yahu:))

Şimdi böyle belimde atkılar oturuyorum:))) bakalım yalelin taktik işe yarayacak mı:) ya hamiş kalcam ya kurdeşen dökcem çünkü:))))

İlahi ay çok komik kız bi desene akşam uygula bakim benim taktiği kız bellimi olur belki işe yarar valla uzman olurum bu konuda önce sende kasıklarını ovdur kocana sonrada salla beni de bakalım ne olacak canım :)

hımmm anladım canım.. ben kendimi belirti manyağı yaptım ya.. of anam offf((

arkadaslar bu ayk sallamayi ben bir kere denedim yaaaa o zaman tutmustu ondan midir bilmem ama malesef dusukklle sonlandi bu ay tekrar mi denesenm ne olur kiz belki denemekte fayda var yineee

banu ben senden çok umutluyum bu ay.. maşallah tam gaz çalışıyorsun.. bütün olasalıkları da değerlendiriyon ayrıca kutluyom bu yüzden....

ay benimde cok belim agrıo masa başında oturuyorum ya yavrum. fena sıkıntılıyım yani. artık yavaş yavaş da işlerim başladı, yugunlaşacam.
inşallah bebem ya bakarsın tutar. zaten dun akıntının da kıvamını uydurduk hatırlarsan:) hayırlısıyla beklios haberini

Sağol tatlımmm.. Yapalım valla gülsen, kopmayalım hiç hep böyle devam edelim istiyorum ben zaten:)) Bebişlerimizde arkadaş olsun, sonra taktikler versinler birbirlerine bizi daha fazla parmaklarında oynatmak için:)) Bu arada, sende uyku hali dışında var mı bi belirti tatlım? gerçi ben artık bu belirti işine çok şüpheyle yaklaşıyorum,herkesde değişiyor bu durum..

arkadaslar bu ayk sallamayi ben bir kere denedim yaaaa o zaman tutmustu ondan midir bilmem ama malesef dusukklle sonlandi bu ay tekrar mi denesenm ne olur kiz belki denemekte fayda var yineee

Hehe dene valla ne olcak sanki bende bu ay denedim canım valla faydası oldumu olmadımı bilmiyomki Allah zamanı gelince veriyo gerçi ama umut işte

benimki beni sallar da ciddiye almadan sallar, kediyle oynar misali oynar yani benle o şekilde:):)

Kızlar Merhaba,
Bana bir akıl verin. Şimdi yumurtlama günüm ayın 18 i ve ben ayın 16 sında röfle yaptırmayı düşünüyorum. Sizce 2 günde saç boyasından alacağım kimyasalları atar mıyım? Yumurtaya bi zarar verir mi Yoksa röflemi yaptırmasam mı. Bi türlü karar veremiyorum Siz olsanız naparsınız?

sallamayı anladımda kasıklarını nası tutcak beraber olurkenmi elvan ya

Yok kızz bak şekerim yatıyosun yere oda hafif eliyle kasıklarını tutuyo şöyle eliyle yukarıya doğru çekiyo anladınmı canım bi 5dk falan sonra mesela o gece birlikte oluyosunuz yani bazılarının kasıkları aşağıda olurmuş ben eşime öyle 2 gün falan tutturdum sonra birleşme oldu canım

hımm bugun cok enteresan şeyler öğreniyorum. ben cevabı bilmiorum ama takip edicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…