- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.541
Etmezmiyim ben hep dua ediyorum canım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alacağız canım
hamişler nolur banada dua edin eger kırmızılar gelirse ben nası toparlanırım bilmiyorum ve tutmazsa 2 asılama hemen dedi doktor bu psikolojiyle cok zor dua edinde tutmus olsun kızlar ya
Kuzuuuumm napıyoooon:))
Eh bebişim sen kıdemli olacaksın bize göre , eh artık yol göstereceksin bize haliyle :))
Elvaaaaan, allah iyiliğini versin emi:)) gül gül karnım ağrıdı:)))) böyle yazdığını okuyunca birden gözümün önüne geldi resimler, kahkaha atmaya başladım:))) hey allahım ne hallere giriyoruz biz bu bebişler için:))
Üzülme hayatım, nisana olsun inşallah..
hahahahahaha :)) gerçekten tatlım ya hem stres yapma de bize hem ikiz annesi olarak 3. bebişe bizim kadar stres yap.. hocanın dediğini yap yaptığını yapma durumu bu tam:))) Valla bi kere bebiş isteği başladı mı kafaya takmama şansı yok bence, hafıza kaybı yaşamadan biraz zor yani:)))
Geçmiş olsun tatlım, hayırlısı olsun herşeyin, nisan uğurlu gelsin..
Ay beni öldüreceksiniz siz gülmekten:)) yardım ve yataklık edip organize suç örgütü kurmaktan tutuklayalım biz rahimlermizi en iyisi:))))
banucum bu yazıyı senin yazdığını görmeden sen olduğun anlaşılıyor, maşallah bir safya yazıyon herkese vercek bir cevabın var kutluyom seni canı gönülden, senin bebişle benim bebeşi kesin arkadaş edelim, bebişin senin huyundan aldıysa benimkide senin bebişten bişeyler kapsın:)))
evet canım bizim rahimler yardım ve yataklık yapıyor inşallah bu ay bu yardım ve yatkılğı iyi yaparlarda 9 ay içerde kalırlar....inşallah...
Bak belki bebiş senin doğumgününü beklemiştir tatlım.. Bozma moralini, toparlan hemen yeni döneme bomba gibi girmen lazım
Amiiin hayatımm.. İnşallah allah hepimize tattırır evlat sevgisini..
Hayatım bu dediğin işlemleri hiç bilmiyorum ama inşallah emeklerin sonuç verir bebiş haberini tez zamanda alırsın.. Ama kanaman devam ederse sen yine de bir doktora görün derim ben.. Ne zamana bekliyorsun yeni adeti??
Oyyy oyyyyy yesinler bu mercimeğiii... Allah nazarlardan korusun.. Önce sağlıkla kucağına almayı sonra analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım.....
Hayatım biliyom çok kommik ama öyle olmuyomu canım şekilden şekle girmiyozmu benide güldürdün bak şimdi benimde o hallerim geldi kız gözümün önüne
Eh bebişim sen kıdemli olacaksın bize göre , eh artık yol göstereceksin bize haliyle :))
Elvaaaaan, allah iyiliğini versin emi:)) gül gül karnım ağrıdı:)))) böyle yazdığını okuyunca birden gözümün önüne geldi resimler, kahkaha atmaya başladım:))) hey allahım ne hallere giriyoruz biz bu bebişler için:))
Üzülme hayatım, nisana olsun inşallah..
hahahahahaha :)) gerçekten tatlım ya hem stres yapma de bize hem ikiz annesi olarak 3. bebişe bizim kadar stres yap.. hocanın dediğini yap yaptığını yapma durumu bu tam:))) Valla bi kere bebiş isteği başladı mı kafaya takmama şansı yok bence, hafıza kaybı yaşamadan biraz zor yani:)))
Geçmiş olsun tatlım, hayırlısı olsun herşeyin, nisan uğurlu gelsin..
Ay beni öldüreceksiniz siz gülmekten:)) yardım ve yataklık edip organize suç örgütü kurmaktan tutuklayalım biz rahimlermizi en iyisi:))))
Bak belki bebiş senin doğumgününü beklemiştir tatlım.. Bozma moralini, toparlan hemen yeni döneme bomba gibi girmen lazım
Amiiin hayatımm.. İnşallah allah hepimize tattırır evlat sevgisini..
Hayatım bu dediğin işlemleri hiç bilmiyorum ama inşallah emeklerin sonuç verir bebiş haberini tez zamanda alırsın.. Ama kanaman devam ederse sen yine de bir doktora görün derim ben.. Ne zamana bekliyorsun yeni adeti??
Oyyy oyyyyy yesinler bu mercimeğiii... Allah nazarlardan korusun.. Önce sağlıkla kucağına almayı sonra analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım.....
Ellvancım sende hamilelik belirtisi olarak uyku hali oldumu ve halsizlik eğer olduysa nasıl bişey devamlı mı oluyor yoksa bazı saatlerdemi biraz açıklık getiriver tatlım ya, benim uyuk halim bu saatlerde çok oluyor, şimdi nerdeyse masada uyuya kalcam o derece canım...
ınsallah canımm
ayy hala depresyona giren arkadaşlar var kırmızıları gorcem die. gorurseniz dunyanın sonu degil, bir daha ki aya dersiniz, hayırlısı değilşmiş dersiniz. lutfen amaaa oyyleee o psikolojiye girmek yok
napim bi yandan calışıom bi yandan buraya bakıorum cnımcım. bitirdinmi işlerini
Anacım hani böyle bir film içinde hayal edince çok komik geliyor dışardan:) ama olsun bak tuttu işte bebiş:)) ben şimdi benim adama akşam desem hadi salla beni bebeğim ayaklarımdan, kesin çayıma suyuma antidepresan koymaya başlar gizli gizli diye korkuyorum:)))))
Canım benim en çok belirtim gögüslerim çok şişti hassaslaştı güzelim çok fazla akıntım oldu ki hala devam ediyo bu nettede var zaten bebiş rahime yerleşirken o bişey vardı yollar hazırlanıyomuş akıntı o yüzdenmiş çok sık idrara çıkıyodum halsizlik vardı halada var canım uyku hali burada masa başı çalıştığımdan esniyodum akşam yemek yiyip kanepeye uzanınca uyuyp kalıyodum güzelim
Anacım hani böyle bir film içinde hayal edince çok komik geliyor dışardan:) ama olsun bak tuttu işte bebiş:)) ben şimdi benim adama akşam desem hadi salla beni bebeğim ayaklarımdan, kesin çayıma suyuma antidepresan koymaya başlar gizli gizli diye korkuyorum:)))))
bitirdim, soğan suyumu yaptım, annemle skypte konuştuk, bir bölüm desperate houswives ı izledim bi de, ohooo çok yoğundum ben yahu:))
Şimdi böyle belimde atkılar oturuyorum:))) bakalım yalelin taktik işe yarayacak mı:) ya hamiş kalcam ya kurdeşen dökcem çünkü:))))
bitirdim, soğan suyumu yaptım, annemle skypte konuştuk, bir bölüm desperate houswives ı izledim bi de, ohooo çok yoğundum ben yahu:))
Şimdi böyle belimde atkılar oturuyorum:))) bakalım yalelin taktik işe yarayacak mı:) ya hamiş kalcam ya kurdeşen dökcem çünkü:))))
banu ben senden çok umutluyum bu ay.. maşallah tam gaz çalışıyorsun.. bütün olasalıkları da değerlendiriyon ayrıca kutluyom bu yüzden....
hımmm anladım canım.. ben kendimi belirti manyağı yaptım ya.. of anam offf((
banucum bu yazıyı senin yazdığını görmeden sen olduğun anlaşılıyor, maşallah bir safya yazıyon herkese vercek bir cevabın var kutluyom seni canı gönülden, senin bebişle benim bebeşi kesin arkadaş edelim, bebişin senin huyundan aldıysa benimkide senin bebişten bişeyler kapsın:)))
evet canım bizim rahimler yardım ve yataklık yapıyor inşallah bu ay bu yardım ve yatkılğı iyi yaparlarda 9 ay içerde kalırlar....inşallah...
arkadaslar bu ayk sallamayi ben bir kere denedim yaaaa o zaman tutmustu ondan midir bilmem ama malesef dusukklle sonlandi bu ay tekrar mi denesenm ne olur kiz belki denemekte fayda var yineee
arkadaslar bu ayk sallamayi ben bir kere denedim yaaaa o zaman tutmustu ondan midir bilmem ama malesef dusukklle sonlandi bu ay tekrar mi denesenm ne olur kiz belki denemekte fayda var yineee
Hehe dene valla ne olcak sanki bende bu ay denedim canım valla faydası oldumu olmadımı bilmiyomki Allah zamanı gelince veriyo gerçi ama umut işte
sallamayı anladımda kasıklarını nası tutcak beraber olurkenmi elvan ya
Kızlar Merhaba,
Bana bir akıl verin. Şimdi yumurtlama günüm ayın 18 i ve ben ayın 16 sında röfle yaptırmayı düşünüyorum. Sizce 2 günde saç boyasından alacağım kimyasalları atar mıyım? Yumurtaya bi zarar verir mi Yoksa röflemi yaptırmasam mı. Bi türlü karar veremiyorum Siz olsanız naparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?