- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.601
eh sen uyursan saat 8 de kırmızılar gelir tabee:))) naptın sen dün bakayım???:)))
ayyy dün deme bana hatırlamak bile istemiyorum dünü hem bişi yapmadım ben son haftama girdim serbest çalışıom artıkın zoraki değil bikerem :):):):):):):)
aman aman hemen yapıştır cevapları öyle:))))))
valla benim de dün akıntım başladı bugün de ateşimi falan ölçtüm, 36.8 de , demek ki dün başladı bugün yumurtladım ben.. her ihtimale karşı ben perşembe ve cuma da sabah görevimi yaparım sonra bizde canımız ne zaman isterse moduna geçeriz cumartesi itibariyle:))
İİ AKŞAMLAR CANIM GORUSURUZ YARIN
:))))))))))))))))))) senın saatin geldi yine kopartcaksın beni herhalde
evet ben deli gibi dolanırım evde artık. ayy yerim ben onlarııııııııııııııııııııııııııı. :))))))
kırmızı da gelir ona mor da yeşil de:))))))) sen bole uyumaya devam edersen yakında trafik lambası gibi yanarsın. artık ne anlama gelir bilemiyorum:))))))) dimi banuuu
nerdeyse şikayet edeceksin zoraki iş yaptırıolar imdatttttt diee:)
nerdeyse şikayet edeceksin zoraki iş yaptırıolar imdatttttt diee:)
aman aman hemen yapıştır cevapları öyle:))))))
valla benim de dün akıntım başladı bugün de ateşimi falan ölçtüm, 36.8 de , demek ki dün başladı bugün yumurtladım ben.. her ihtimale karşı ben perşembe ve cuma da sabah görevimi yaparım sonra bizde canımız ne zaman isterse moduna geçeriz cumartesi itibariyle:))
hani hergün olunca kalite düşüodu ben anlamadım şimdi ??????????
hani hergün olunca kalite düşüodu ben anlamadım şimdi ??????????
ahahahahahaha evet özelm aynen katılıyorum sana:))) ama beluşum tembelim kapak yapacak bize bu ay çift çizgiyle gibi geliyor bana:)))
düşüyor da düşmüyor da.. yani benimki doktora gitti ya geçen hafta, doktor ona değerleriniz iyi hatta ortalamanın üstünde, kasmayın kendinizi her gün de yapabilirsiniz demiş ondan sebep tatlım.. ama günde 1 kez olmak koşuluyla..
ahahahahahaha evet özelm aynen katılıyorum sana:))) ama beluşum tembelim kapak yapacak bize bu ay çift çizgiyle gibi geliyor bana:)))
şikayetçiiim aslında ne yalan söliim benim babaannem 7 tane doğurmuş aynı odada yatıolarmış bide o kadar çocuğun arasında nasıl başardı bu kadar çalışmayı hayret ediom vallahii :):):):):):):):):):):):
Ya ben hiç ölçmedim ateş falan, ama sıcaklık bastımı dersin bastı geçen gece öldüm sıcaktan:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bak gor feyz al:):):)
aslında biliomusun o kapağı dün hayal ettim vallahi çekecem çift çizgi fotosunu naberrrrrrrrrrr diyecem siz çalıştınızda noldu ? ben tembellikle yaptım dicem ):):):):):)
inşallah, yeterki olsun. kapağada, açma halkasına bile razıyım yane:):)
aşkla şevkle yapmış kadın, olaya heyecan katmış gordun mu. sen de yat buyut anca:):)
valla ben bu ay herşeyi deniyorum özlem, takipteyim çok fena yani:)))
beluuuuş, kuzummm, şaka be zaten bizimkisi, 2-3 günde bir bile yapsan tutacaksa tutuyor yani, bakma biz işin deneysel ve geyik ayağındayız:))) inşallah da tutmuştur senin bebiş tatlımm..
:))))) yok işte, elin soğuk ülkesinde yapcak bişiy yok işte bundan gayrı:))))))ayyyyy hiç işiniz gücünüz yokmu ya sizin :):):):):
inşallah, yeterki olsun. kapağada, açma halkasına bile razıyım yane:):)
aşkla şevkle yapmış kadın, olaya heyecan katmış gordun mu. sen de yat buyut anca:):)
aslında biliomusun o kapağı dün hayal ettim vallahi çekecem çift çizgi fotosunu naberrrrrrrrrrr diyecem siz çalıştınızda noldu ? ben tembellikle yaptım dicem ):):):):):)
ayyyyy hiç işiniz gücünüz yokmu ya sizin :):):):):
ciddi ha popiş kocaman oldu benim :)
deneysel ? bilim adamımı olceniz kız başımıza :):):)
:))))) yok işte, elin soğuk ülkesinde yapcak bişiy yok işte bundan gayrı:))))))
sende haklısın bacım ne diim :)
evet belki o heyecan olayı adrenalin durumu etki etmiştir yani:))))
evet deneysel, bele atkı bağlama, kocişin ayaklarından tutup sallaması şeklinde zihni sinir projesi tadında bir deneysellik ama :)))
:))))) yok işte, elin soğuk ülkesinde yapcak bişiy yok işte bundan gayrı:))))))
evet belki o heyecan olayı adrenalin durumu etki etmiştir yani:))))
:)))))))))))) zorla soyletiosun kadını sende:) işlerşini gucleri vakitlerinde o işi vaktinde yapıolarmış onlar:):)
e yuh silkeliyomuuuu bişey dicemde du burda diyemiom özele yaziimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?