Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

nerdeyse şikayet edeceksin zoraki iş yaptırıolar imdatttttt diee:)

hani hergün olunca kalite düşüodu ben anlamadım şimdi ??????????

ahahahahahaha evet özelm aynen katılıyorum sana:))) ama beluşum tembelim kapak yapacak bize bu ay çift çizgiyle gibi geliyor bana:)))

şikayetçiiim aslında ne yalan söliim benim babaannem 7 tane doğurmuş aynı odada yatıolarmış bide o kadar çocuğun arasında nasıl başardı bu kadar çalışmayı hayret ediom vallahii :):):):):):):):):):):):

Ya ben hiç ölçmedim ateş falan, ama sıcaklık bastımı dersin bastı geçen gece öldüm sıcaktan:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bak gor feyz al:):):)

düşüyor da düşmüyor da.. yani benimki doktora gitti ya geçen hafta, doktor ona değerleriniz iyi hatta ortalamanın üstünde, kasmayın kendinizi her gün de yapabilirsiniz demiş ondan sebep tatlım.. ama günde 1 kez olmak koşuluyla..

ahahahahahaha evet özelm aynen katılıyorum sana:))) ama beluşum tembelim kapak yapacak bize bu ay çift çizgiyle gibi geliyor bana:)))

aslında biliomusun o kapağı dün hayal ettim vallahi çekecem çift çizgi fotosunu naberrrrrrrrrrr diyecem siz çalıştınızda noldu ? ben tembellikle yaptım dicem ):):):):):)

ayyyyy hiç işiniz gücünüz yokmu ya sizin :):):):):

inşallah, yeterki olsun. kapağada, açma halkasına bile razıyım yane:):)

aşkla şevkle yapmış kadın, olaya heyecan katmış gordun mu. sen de yat buyut anca:):)

Ya ben hiç ölçmedim ateş falan, ama sıcaklık bastımı dersin bastı geçen gece öldüm sıcaktan:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bak gor feyz al:):):)

aslında biliomusun o kapağı dün hayal ettim vallahi çekecem çift çizgi fotosunu naberrrrrrrrrrr diyecem siz çalıştınızda noldu ? ben tembellikle yaptım dicem ):):):):):)

valla ben bu ay herşeyi deniyorum özlem, takipteyim çok fena yani:)))

beluuuuş, kuzummm, şaka be zaten bizimkisi, 2-3 günde bir bile yapsan tutacaksa tutuyor yani, bakma biz işin deneysel ve geyik ayağındayız:))) inşallah da tutmuştur senin bebiş tatlımm..

Son düzenleme:

deneysel ? bilim adamımı olceniz kız başımıza :):):)

:))))) yok işte, elin soğuk ülkesinde yapcak bişiy yok işte bundan gayrı:))))))

inşallah, yeterki olsun. kapağada, açma halkasına bile razıyım yane:):)

aşkla şevkle yapmış kadın, olaya heyecan katmış gordun mu. sen de yat buyut anca:):)

evet belki o heyecan olayı adrenalin durumu etki etmiştir yani:))))

İnşallah yavrimoooo, beklerizz

:)))))))))))) zorla soyletiosun kadını sende:) işlerşini gucleri vakitlerinde o işi vaktinde yapıolarmış onlar:):)

ciddi ha popiş kocaman oldu benim :)

şaşmam:))

:))))) yok işte, elin soğuk ülkesinde yapcak bişiy yok işte bundan gayrı:))))))

sende haklısın bacım ne diim :)

evet belki o heyecan olayı adrenalin durumu etki etmiştir yani:))))

aslında bu ay olmazsa öteki ay heyecan yaratalım belki işe yarar :)

e yuh silkeliyomuuuu bişey dicemde du burda diyemiom özele yaziimmm

Kız yok benimki silkelemiyo da, bugün kızlar yazdı, kocişleri öyle yapıyormuş hamiş kalmışlar, bizde yapalım diyoruz, özlemle karar aldık söyliycez kocişlere, sallasınlar bizi, bizim neyimiz eksik ama di mi, bi sallanmayı haketmiyor muyuz:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…