- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.561
İlahi ay çok komik kız bi desene akşam uygula bakim benim taktiği kız bellimi olur belki işe yarar valla uzman olurum bu konuda önce sende kasıklarını ovdur kocana sonrada salla beni de bakalım ne olacak canım :)
arkadaslar bu ayk sallamayi ben bir kere denedim yaaaa o zaman tutmustu ondan midir bilmem ama malesef dusukklle sonlandi bu ay tekrar mi denesenm ne olur kiz belki denemekte fayda var yineee
banu ben senden çok umutluyum bu ay.. maşallah tam gaz çalışıyorsun.. bütün olasalıkları da değerlendiriyon ayrıca kutluyom bu yüzden....
ay benimde cok belim agrıo masa başında oturuyorum ya yavrum. fena sıkıntılıyım yani. artık yavaş yavaş da işlerim başladı, yugunlaşacam.
inşallah bebem ya bakarsın tutar. zaten dun akıntının da kıvamını uydurduk hatırlarsan:) hayırlısıyla beklios haberini
banuş bu soğan kürü ne ya ne zaman içil,yo anlatsana
benimki beni sallar da ciddiye almadan sallar, kediyle oynar misali oynar yani benle o şekilde:):)
Kuzuuuumm napıyoooon:))
Eh bebişim sen kıdemli olacaksın bize göre , eh artık yol göstereceksin bize haliyle :))
Elvaaaaan, allah iyiliğini versin emi:)) gül gül karnım ağrıdı:)))) böyle yazdığını okuyunca birden gözümün önüne geldi resimler, kahkaha atmaya başladım:))) hey allahım ne hallere giriyoruz biz bu bebişler için:))
Üzülme hayatım, nisana olsun inşallah..
hahahahahaha :)) gerçekten tatlım ya hem stres yapma de bize hem ikiz annesi olarak 3. bebişe bizim kadar stres yap.. hocanın dediğini yap yaptığını yapma durumu bu tam:))) Valla bi kere bebiş isteği başladı mı kafaya takmama şansı yok bence, hafıza kaybı yaşamadan biraz zor yani:)))
Geçmiş olsun tatlım, hayırlısı olsun herşeyin, nisan uğurlu gelsin..
Ay beni öldüreceksiniz siz gülmekten:)) yardım ve yataklık edip organize suç örgütü kurmaktan tutuklayalım biz rahimlermizi en iyisi:))))
Bak belki bebiş senin doğumgününü beklemiştir tatlım.. Bozma moralini, toparlan hemen yeni döneme bomba gibi girmen lazım
Amiiin hayatımm.. İnşallah allah hepimize tattırır evlat sevgisini..
Hayatım bu dediğin işlemleri hiç bilmiyorum ama inşallah emeklerin sonuç verir bebiş haberini tez zamanda alırsın.. Ama kanaman devam ederse sen yine de bir doktora görün derim ben.. Ne zamana bekliyorsun yeni adeti??
Oyyy oyyyyy yesinler bu mercimeğiii... Allah nazarlardan korusun.. Önce sağlıkla kucağına almayı sonra analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım.....
Yok kızz bak şekerim yatıyosun yere oda hafif eliyle kasıklarını tutuyo şöyle eliyle yukarıya doğru çekiyo anladınmı canım bi 5dk falan sonra mesela o gece birlikte oluyosunuz yani bazılarının kasıkları aşağıda olurmuş ben eşime öyle 2 gün falan tutturdum sonra birleşme oldu canım
Tamam kızlar akşama bir söyliyeyim bakayım nolcak, ama bakın evden kovulursam delirdim diye gelirim valla yanınıza ona göre:))))
Evdeyim boştayım ya yapayım bari diyorum her bişeyi:))) valla ben ay başında da umutluydum kendimden ama yalan oldu o yüzden bilemiyorum artık, kısmetse diyorum çok şartlamamaya çalışıyorum kendimi fazla üzülmemek için.. ama olurda bunlar tutarsa size silah zoruyla bile olsa yaptırırım aynılarını yani:)) gerçi sen benden önce hamiş kalacaksın, nisana geçen kızlara yaptıracağım yani o anlamda dedim:)))
Heee sabahta çok fazlaydı akıntım, daha normale dönmeye başladı şimdi.. bakalım mayayı çaldık yavrimo, tutarsaaaaaa ne ala.. tutmazsa canım sağolsun aynı geyiklere devam yine nisanda:)))
adetin başladıktan sonra 7. günde başlanıyormuş hayatım ben 5. gün başladım ama öyle istedi canım:) sabah akşam ya da öğleden sonra, yani günde 2 kez yemekten 10 dakika kadar önce aç karına içeceksin.. kaynayan suya bir orta boy kabukları soyulmuş soğanı dörde böl at 5 dakka ağzı kapalı kaynat, sonra hafif ılınınca süzüp soğanları iç suyu tatlım..
:))) yooo bebeğimm salla beni dünyam dönsün de sende:)))))))
Sende ne gibi belirtiler var şimdi canım ne zaman bat tarihin
Sağol tatlımmm..Yapalım valla gülsen, kopmayalım hiç hep böyle devam edelim istiyorum ben zaten:)) Bebişlerimizde arkadaş olsun, sonra taktikler versinler birbirlerine bizi daha fazla parmaklarında oynatmak için:)) Bu arada, sende uyku hali dışında var mı bi belirti tatlım? gerçi ben artık bu belirti işine çok şüpheyle yaklaşıyorum,herkesde değişiyor bu durum..
hamişliğin ilk 3 ayında önermiyorlar fazla ama sen daha hamiş değilsin yani bilemiyorum yanlış da yönlendirmek istemem, içine sinmiyorsa bekle hamişsen zaten yaptırmazsın değilsen yaptırırsın bir iki hafta sonra..Kızlar Merhaba,
Bana bir akıl verin. Şimdi yumurtlama günüm ayın 18 i ve ben ayın 16 sında röfle yaptırmayı düşünüyorum. Sizce 2 günde saç boyasından alacağım kimyasalları atar mıyım? Yumurtaya bi zarar verir mi Yoksa röflemi yaptırmasam mı. Bi türlü karar veremiyorum Siz olsanız naparsınız?
aminn teyzeleri çok sağolunnn..kardeş istiyo sizden benim mercimek
Tamam kızlar akşama bir söyliyeyim bakayım nolcak, ama bakın evden kovulursam delirdim diye gelirim valla yanınıza ona göre:))))
Evdeyim boştayım ya yapayım bari diyorum her bişeyi:))) valla ben ay başında da umutluydum kendimden ama yalan oldu o yüzden bilemiyorum artık, kısmetse diyorum çok şartlamamaya çalışıyorum kendimi fazla üzülmemek için.. ama olurda bunlar tutarsa size silah zoruyla bile olsa yaptırırım aynılarını yani:)) gerçi sen benden önce hamiş kalacaksın, nisana geçen kızlara yaptıracağım yani o anlamda dedim:)))
Heee sabahta çok fazlaydı akıntım, daha normale dönmeye başladı şimdi.. bakalım mayayı çaldık yavrimo, tutarsaaaaaa ne ala.. tutmazsa canım sağolsun aynı geyiklere devam yine nisanda:)))
adetin başladıktan sonra 7. günde başlanıyormuş hayatım ben 5. gün başladım ama öyle istedi canım:) sabah akşam ya da öğleden sonra, yani günde 2 kez yemekten 10 dakika kadar önce aç karına içeceksin.. kaynayan suya bir orta boy kabukları soyulmuş soğanı dörde böl at 5 dakka ağzı kapalı kaynat, sonra hafif ılınınca süzüp soğanları iç suyu tatlım..
Gel canım gell dua edicem Banu hemde çok inşallah benim taktik işe yararda hepimiz güleriz bu defa
18 mart canım, bende şuan bütün hamilelik belirtileri var gibi belim ağrıyor, özellikle sol kasıkta batma, göğüslerde hassaslaşma, ve damarlaşma, bundan bir hafta önce gece uyandıracak kadar göğüs ağrısı, iki gündür akıntım var, uyku hali, halsizlik, kirpiklerimde karışmışlık) yani bayağı bi belirtim var. ama bu belirtiler neyin nesi yakında öğrencez tatlım, beklemedeyim heyecan ve stresle...:))
benimkini bilmem ama senin oğlan benim oğlana bayağı bi taktik verebilir annesine çekmişse tabi,:)) ben biraz taktik konusunda safım gibi canım:)) canım bendebir sürü belirti var az önce elvanada yazdım dur ordan kopyalım sana:))bende şuan bütün hamilelik belirtileri var gibi belim ağrıyor, özellikle sol kasıkta batma, göğüslerde hassaslaşma, ve damarlaşma, bundan bir hafta önce gece uyandıracak kadar göğüs ağrısı, iki gündür akıntım var, uyku hali, halsizlik, kirpiklerimde karışmışlık) yani bayağı bi belirtim var,,, böle işte tatlım, tabi bu belirtiler çok yanıltıcı bile olabilir canım, inşalalh yanılmam (
hoşgeldin beluscumm...
özlem tatlım sen bugün pek bi sessizsin ya işyerinde yoğunsun yada bişeye canın sıkkın söyle bebem neyin var senin???
Hehe dene valla ne olcak sanki bende bu ay denedim canım valla faydası oldumu olmadımı bilmiyomki Allah zamanı gelince veriyo gerçi ama umut işte
benimki beni sallar da ciddiye almadan sallar, kediyle oynar misali oynar yani benle o şekilde:):)
evet arkadasim bir umut iste napalim olur insallah
benimki de kesin alaya alacak beni sanki yaptik zamaninda bisi oldu diyecek ama yine yaptirayim ben bakimm
gel hayatim sen kapimiz acik he zaman ama bisi olmaz korkma yani
banucum senin kacinci gunun yarin sabah bende basliyorum kure
Amiiiiiiiin bitanem, sen şimdi hamişsin tutar inşallah duaların:)
Taktik dedin mi durcan orda bi, ben varım burda itinayla taktik verilir:)))))) Olsunda bi bizim bebişler, ooo neler öğretirim ben onlara, benim bebişi de denetmen diye atarım seninkine allaaa allaaa tutabilene aşkolsun sonra:))))
Bu kirpik karışmasını çok duydum yahu, ben de zaten daha belirtiler için çok erken de , hiç olmadı bende şimdiye kadar, eh çünkü haniş de değildim zaten:) bakalım ama takip edicem, hamiş kaldığım ay olacak mı o kirpik karışması??
Ve inşallah da doludur göbüşün tatlım...
dun konustuk ya şoma agzımızı açtık bugun iş geldi:):) off burayıda bırakamıom. yok canım bişeyim yok cok sukur, accık arada iş yapim dedim:):):):):)
bak ya yine bu kızın ağzından bal damlıyor, canım benim ben bu ay hamile kalsamda sen yine ver o taktikleri bana , bir kağıda not alır ikinci çocuk için kullanırım canım benimm:)))
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.....ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlısı olsun bebeğim, burdayız nasılsa hepimiz:))))))
derim walla, artık o anda ne denk gelirse. bilon anormal bir çiftiz biz:))))))))))))))
ah özlem ah bendede var o şom ağızlılık ne desem oluyo,:)))
anlaştık kuzuuuuu:) tutarsa şayet anlatıcam bir bir:)))
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.....
Dersin biliyooommmm:) hatta eminim senin kociş daha da çılgın bir cevap verir kal gelir sana öyle:)))) ayyyy delidolu çılgın familya siziiiii:)) sizin bebiş de felaket olcak bence:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?