Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

arkadaslar bu ayk sallamayi ben bir kere denedim yaaaa o zaman tutmustu ondan midir bilmem ama malesef dusukklle sonlandi bu ay tekrar mi denesenm ne olur kiz belki denemekte fayda var yineee

Tamam kızlar akşama bir söyliyeyim bakayım nolcak, ama bakın evden kovulursam delirdim diye gelirim valla yanınıza ona göre:))))

banu ben senden çok umutluyum bu ay.. maşallah tam gaz çalışıyorsun.. bütün olasalıkları da değerlendiriyon ayrıca kutluyom bu yüzden....

Evdeyim boştayım ya yapayım bari diyorum her bişeyi:))) valla ben ay başında da umutluydum kendimden ama yalan oldu o yüzden bilemiyorum artık, kısmetse diyorum çok şartlamamaya çalışıyorum kendimi fazla üzülmemek için.. ama olurda bunlar tutarsa size silah zoruyla bile olsa yaptırırım aynılarını yani:)) gerçi sen benden önce hamiş kalacaksın, nisana geçen kızlara yaptıracağım yani o anlamda dedim:)))

Heee sabahta çok fazlaydı akıntım, daha normale dönmeye başladı şimdi.. bakalım mayayı çaldık yavrimo, tutarsaaaaaa ne ala.. tutmazsa canım sağolsun aynı geyiklere devam yine nisanda:)))

banuş bu soğan kürü ne ya ne zaman içil,yo anlatsana

adetin başladıktan sonra 7. günde başlanıyormuş hayatım ben 5. gün başladım ama öyle istedi canım:) sabah akşam ya da öğleden sonra, yani günde 2 kez yemekten 10 dakika kadar önce aç karına içeceksin.. kaynayan suya bir orta boy kabukları soyulmuş soğanı dörde böl at 5 dakka ağzı kapalı kaynat, sonra hafif ılınınca süzüp soğanları iç suyu tatlım..

benimki beni sallar da ciddiye almadan sallar, kediyle oynar misali oynar yani benle o şekilde:):)

:))) yooo bebeğimm salla beni dünyam dönsün de sende:)))))))

aminn teyzeleri çok sağolunnn..kardeş istiyo sizden benim mercimek

tamam canım cok sagol bende eger asılama tutmazsa deniyicem zaten esim bu ay esprisine eger bu ayda olmazsa seni ayklarından tavana baglıcam yemegini de getiririm bi ay öyle bekleticem sıkıyosa olmasın diyodu bunu da dener

Gel canım gell dua edicem Banu hemde çok inşallah benim taktik işe yararda hepimiz güleriz bu defa

Sende ne gibi belirtiler var şimdi canım ne zaman bat tarihin

18 mart canım, bende şuan bütün hamilelik belirtileri var gibi belim ağrıyor, özellikle sol kasıkta batma, göğüslerde hassaslaşma, ve damarlaşma, bundan bir hafta önce gece uyandıracak kadar göğüs ağrısı, iki gündür akıntım var, uyku hali, halsizlik, kirpiklerimde karışmışlık ) yani bayağı bi belirtim var. ama bu belirtiler neyin nesi yakında öğrencez tatlım, beklemedeyim heyecan ve stresle...:))

benimkini bilmem ama senin oğlan benim oğlana bayağı bi taktik verebilir annesine çekmişse tabi,:)) ben biraz taktik konusunda safım gibi canım:)) canım bendebir sürü belirti var az önce elvanada yazdım dur ordan kopyalım sana:))bende şuan bütün hamilelik belirtileri var gibi belim ağrıyor, özellikle sol kasıkta batma, göğüslerde hassaslaşma, ve damarlaşma, bundan bir hafta önce gece uyandıracak kadar göğüs ağrısı, iki gündür akıntım var, uyku hali, halsizlik, kirpiklerimde karışmışlık ) yani bayağı bi belirtim var,,, böle işte tatlım, tabi bu belirtiler çok yanıltıcı bile olabilir canım, inşalalh yanılmam(

hamişliğin ilk 3 ayında önermiyorlar fazla ama sen daha hamiş değilsin yani bilemiyorum yanlış da yönlendirmek istemem, içine sinmiyorsa bekle hamişsen zaten yaptırmazsın değilsen yaptırırsın bir iki hafta sonra..

aminn teyzeleri çok sağolunnn..kardeş istiyo sizden benim mercimek

Biz de çok istiyoruz valla kardeş yapalım diye ama bakalım ne zaman gelecek:)))

bak ya yine bu kızın ağzından bal damlıyor, canım benim ben bu ay hamile kalsamda sen yine ver o taktikleri bana , bir kağıda not alır ikinci çocuk için kullanırım canım benimm:)))

özlem tatlım sen bugün pek bi sessizsin ya işyerinde yoğunsun yada bişeye canın sıkkın söyle bebem neyin var senin???

hayırlısı olsun bebeğim, burdayız nasılsa hepimiz:))))))
derim walla, artık o anda ne denk gelirse. bilon anormal bir çiftiz biz:))))))))))))))

Gel canım gell dua edicem Banu hemde çok inşallah benim taktik işe yararda hepimiz güleriz bu defa

Amiiiiiiiin bitanem, sen şimdi hamişsin tutar inşallah duaların:)

Taktik dedin mi durcan orda bi, ben varım burda itinayla taktik verilir:)))))) Olsunda bi bizim bebişler, ooo neler öğretirim ben onlara, benim bebişi de denetmen diye atarım seninkine allaaa allaaa tutabilene aşkolsun sonra:))))

Bu kirpik karışmasını çok duydum yahu, bende daha belirtiler için çok erken de , hiç olmadı şimdiye kadar, eh çünkü hamiş de değildim zaten:) bakalım ama takip edicem, hamiş kaldığım ay olacak mı o kirpik karışması??

Ve inşallah da doludur göbüşün tatlım...

Son düzenleme:
özlem tatlım sen bugün pek bi sessizsin ya işyerinde yoğunsun yada bişeye canın sıkkın söyle bebem neyin var senin???

dun konustuk ya şoma agzımızı açtık bugun iş geldi:):) off burayıda bırakamıom. yok canım bişeyim yok cok sukur, accık arada iş yapim dedim:):):):):)

Hehe dene valla ne olcak sanki bende bu ay denedim canım valla faydası oldumu olmadımı bilmiyomki Allah zamanı gelince veriyo gerçi ama umut işte

benimki beni sallar da ciddiye almadan sallar, kediyle oynar misali oynar yani benle o şekilde:):)

inşallah tatlım, bende bi kız yazmıştı orda gördüm benim bu ay kirpiklerim bayağı bi karışık, ya bi karmaşık yüz yıkıyom yada hamişim bilemedim valla tatlımm...

bak ya yine bu kızın ağzından bal damlıyor, canım benim ben bu ay hamile kalsamda sen yine ver o taktikleri bana , bir kağıda not alır ikinci çocuk için kullanırım canım benimm:)))

anlaştık kuzuuuuu:) tutarsa şayet anlatıcam bir bir:)))

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.....

hayırlısı olsun bebeğim, burdayız nasılsa hepimiz:))))))
derim walla, artık o anda ne denk gelirse. bilon anormal bir çiftiz biz:))))))))))))))

Dersin biliyooommmm:) hatta eminim senin kociş daha da çılgın bir cevap verir kal gelir sana öyle:)))) ayyyy delidolu çılgın familya siziiiii:)) sizin bebiş de felaket olcak bence:))

yahu o kirpik karışmasını bende çok duydum bide gözler parlarmış da bende kirpik neredeyse yok olanıda karman çorban arap saçınamı dönmesi lazım gerek acep ?

ah özlem ah bendede var o şom ağızlılık ne desem oluyo,:)))

:):):) fazla açma bari:)

ayy herkes sölüo aten inanırmısın. bana benzerse uslu bi cocuk olucak da, eger eşime benzerse hereksin ortak görüşü, kesin duvarlara tırmanacak ve daha anne karnındayken mkonusmaya başlayacak. oyle bir adma yani benim kocam. kendisi bile dio bu cocuk bana benzerse ayvayı yedik ben sana sölim die:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…