Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

banu msj attım özlemede göndersene 10 dk sona atabiliyomuşuz biz

Eveeeeeet işte budur cevap özlem, yürü beee aslanım benim:)))))

hayır hem soruo her gun oluomu die hem de cevabı begenmio:):):)

evet yani ne kusurumuz var bizim:):):) belkim tutar dogru yolu bulur:):)

o kadarda değil canımm aaaaa 2,5 yıllık evliyiz ayol biz vardır bi bildiimiz

kaç yaşındaydın sen kuzum ya.
tamam o zaman nisan a sen dinamik, tam kadın formatında bişi olark girion:):) eve girip paspal paspal oturmak uyumak yok. yemek memek artık o olaylar bitince işine gücüne bakıon:):)

tamam o zaman nisan a sen dinamik, tam kadın formatında bişi olark girion:):) eve girip paspal paspal oturmak uyumak yok. yemek memek artık o olaylar bitince işine gücüne bakıon:):)

Beluşum nisana kalmayabilir valla ama ..:) İnşallah da kalmaz.. Özlem bak beluş bu ay çift çizgiyi görürse önümüzdeki ay full uyuyoruz biz de ona göre:))))

27 bitti kuzucum ya aslında soğuk ya ondan herşey zor geliyo bana havalar bi ısınsın ben nasıl canlanıyorum kışı hiç sevmiyorum bennn yaaa

Beluşum nisana kalmayabilir valla ama ..:) İnşallah da kalmaz.. Özlem bak beluş bu ay çift çizgiyi görürse önümüzdeki ay full uyuyoruz biz de ona göre:))))

olurmu olur:) uyuyarak hamile kalanlar buraya topiği de açarız:):):):)))))))))))))

27 bitti kuzucum ya aslında soğuk ya ondan herşey zor geliyo bana havalar bi ısınsın ben nasıl canlanıyorum kışı hiç sevmiyorum bennn yaaa

bende aynıyım. hım aynımı oluom 84lüyüm ben:):) off kış benide bozuo ya olay afedersiniz sınırlar içersinde kalıo ama yapcak bişi yok napalım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bencedeeeee buda benim taktik uyusunda büyüsün hesabı :)

hahahahaha böylece bir ilke imza atmış oluruz yani:))))

selamlar kızlar, nasılsınız?

Hoşgeldiiiiin yalelcimmm :) nasılsın?

84 aralık şeker senin hangi ay ?

selam, hoşbuldum arkadaşlar..
çok kötüyüm.
doktora gittim geldim.
benim btün tezleri silin atın bacım, o benim prosedürler falan yalanmış.
hamileymişim ben, düşük yapıyormuşum yine.
kürtaj oldum geldim. beter durumdayım.
artık isyan edicem valla. ama dur diyorum kendime, isyan edilmez allaha.
odama çekildim, dinlenicem ben dedim. saldım begümü babasıyla babaannesinin tepesine.
offff offff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…