- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.621
evet deneysel, bele atkı bağlama, kocişin ayaklarından tutup sallaması şeklinde zihni sinir projesi tadında bir deneysellik ama :)))
napıcan cok merak ettim yaaa:)::):)aslında bu ay olmazsa öteki ay heyecan yaratalım belki işe yarar :)
Kız yok benimki silkelemiyo da, bugün kızlar yazdı, kocişleri öyle yapıyormuş hamiş kalmışlar, bizde yapalım diyoruz, özlemle karar aldık söyliycez kocişlere, sallasınlar bizi, bizim neyimiz eksik ama di mi, bi sallanmayı haketmiyor muyuz:)))))
Eveeeeeet işte budur cevap özlem, yürü beee aslanım benim:)))))
Kız yok benimki silkelemiyo da, bugün kızlar yazdı, kocişleri öyle yapıyormuş hamiş kalmışlar, bizde yapalım diyoruz, özlemle karar aldık söyliycez kocişlere, sallasınlar bizi, bizim neyimiz eksik ama di mi, bi sallanmayı haketmiyor muyuz:)))))
:)))))))))))))
napıcan cok merak ettim yaaa:)::):)
banu msj attım özlemede göndersene 10 dk sona atabiliyomuşuz biz
o kadarda değil canımm aaaaa 2,5 yıllık evliyiz ayol biz vardır bi bildiimiz
tamam yavrimo...:)) cvp yazdım sana..
ben de 10 dakika sonra atabiliyorum ama atarım 10 dakka sonra
kaç yaşındaydın sen kuzum ya.
tamam o zaman nisan a sen dinamik, tam kadın formatında bişi olark girion:):) eve girip paspal paspal oturmak uyumak yok. yemek memek artık o olaylar bitince işine gücüne bakıon:):)
kaç yaşındaydın sen kuzum ya.
tamam o zaman nisan a sen dinamik, tam kadın formatında bişi olark girion:):) eve girip paspal paspal oturmak uyumak yok. yemek memek artık o olaylar bitince işine gücüne bakıon:):)
Beluşum nisana kalmayabilir valla ama ..:) İnşallah da kalmaz.. Özlem bak beluş bu ay çift çizgiyi görürse önümüzdeki ay full uyuyoruz biz de ona göre:))))
27 bitti kuzucum ya aslında soğuk ya ondan herşey zor geliyo bana havalar bi ısınsın ben nasıl canlanıyorum kışı hiç sevmiyorum bennn yaaa
Beluşum nisana kalmayabilir valla ama ..:) İnşallah da kalmaz.. Özlem bak beluş bu ay çift çizgiyi görürse önümüzdeki ay full uyuyoruz biz de ona göre:))))
olurmu olur:) uyuyarak hamile kalanlar buraya topiği de açarız:):):):)))))))))))))
bende aynıyım. hım aynımı oluom 84lüyüm ben:):) off kış benide bozuo ya olay afedersiniz sınırlar içersinde kalıo ama yapcak bişi yok napalım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bencedeeeee buda benim taktik uyusunda büyüsün hesabı :)
selamlar kızlar, nasılsınız?
selamlar kızlar, nasılsınız?
olurmu olur:) uyuyarak hamile kalanlar buraya topiği de açarız:):):):)))))))))))))
bende aynıyım. hım aynımı oluom 84lüyüm ben:):) off kış benide bozuo ya olay afedersiniz sınırlar içersinde kalıo ama yapcak bişi yok napalım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ne muhabbet çeviriyorsunuz siz bakim?
özel mesajlar falan.... noluyo burda ? :)
ne muhabbet çeviriyorsunuz siz bakim?
özel mesajlar falan.... noluyo burda ? :)
84 aralık şeker senin hangi ay ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?