Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Başla tatlım.. ben bugün 8. günümdeyim.. batım 2 marttı 7 martta başladım ben..

inşallah tatlım, bende bi kız yazmıştı orda gördüm benim bu ay kirpiklerim bayağı bi karışık, ya bi karmaşık yüz yıkıyom yada hamişim bilemedim valla tatlımm...

Gülsen ya , karmaşık yüz nasıl yıkanır yahu? var mı öyle bişey:))))))))))))

arkadaslar tekrar tekrar okudum anlayamadim nedir bui kirpik karismasi ki ne oluyormus hamilelikle mi alakali biseyy.:44:

yahu o kirpik karışmasını bende çok duydum bide gözler parlarmış da bende kirpik neredeyse yok olanıda karman çorban arap saçınamı dönmesi lazım gerek acep ?

evet canım hamile olanları eskiden gözbebeklerinden bilirlermiş yaşlı teyzeler hamile olunca göz bebekleri büyürmüş insanın, geçen kocama bak gözlerime bi değişiklik varmı diyom, bi farklıllık göremedi, bende aynaya bakıyom yok yok ama kirpiklerim karıştı...

Başla tatlım.. ben bugün 8. günümdeyim.. batım 2 marttı 7 martta başladım ben..

Gülsen ya , karmaşık yüz nasıl yıkanır yahu? var mı öyle bişey:))))))))))))

bilmiyom valla öle bi yıkanma şekli varsa, benim kirpik karışması ondan tatlım...:)))))))))))

kızlar ya burda bi sürü belirti var yazmışlar..

Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.

1-Mide bulantısı

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet

10-Göğüslerde şişme

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması

19-Göz bebeklerinin büyümesi

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme

28-Mide kazinmasi-cok acikma

hiimmmm eski zamanlarda kullanilan bir metotmus yani anladim.arkadaslar kactim ben iyi aksamlar harkese.yemek yapmam lazim kocisim ac kalmasin eeee hos tutmak lzim adami

canım o yazdığın belirtiler varya ben artık inanmıyorummmm %90 ını yaşadım geçen ay ama hani nerde bebiş ?ne zaman benim kırmızılar gecikti ben ona inanacam bitek :)

canım o yazdığın belirtiler varya ben artık inanmıyorummmm %90 ını yaşadım geçen ay ama hani nerde bebiş ?ne zaman benim kırmızılar gecikti ben ona inanacam bitek :)

aynen tatllım millet nasıl hamile kalıyorsa bu kadar belirti yazıyor, bende sizle paylaşım istedim hele bi belirti var dudakların fokur fokur olması o nasıl bişey henüz çözemedim.

aynen tatllım millet nasıl hamile kalıyorsa bu kadar belirti yazıyor, bende sizle paylaşım istedim hele bi belirti var dudakların fokur fokur olması o nasıl bişey henüz çözemedim.

ay evet hepsini anladımda bende ona anlam veremedim benim bildiim doğum yapmak üzere olan kadının dudakları kabarır ama hamile kalınca hiç kimseden duymadan dudakları fosurdasın :)

valla bana da öyle geliyor, senin işin iş olacak o zaman, iki çılgın bir kadın durumu:)))

hiimmmm eski zamanlarda kullanilan bir metotmus yani anladim.arkadaslar kactim ben iyi aksamlar harkese.yemek yapmam lazim kocisim ac kalmasin eeee hos tutmak lzim adami
Görüşürüz tatlımmm kolay gelsiiin...:))

eh sen uyursan saat 8 de kırmızılar gelir tabee:))) naptın sen dün bakayım???:)))

onu bende anlamadım valla.. ama bulantı ve baş dönmesi ilk 4 haftada pek olmuyor diye biliyorum ben..

eh sen uyursan saat 8 de kırmızılar gelir tabee:))) naptın sen dün bakayım???:)))

ayyy dün deme bana hatırlamak bile istemiyorum dünü hem bişi yapmadım ben son haftama girdim serbest çalışıom artıkın zoraki değil bikerem :):):):):):):)

kızlar ben kaçtım herkese iyi akşamlar....

İİ AKŞAMLAR CANIM GORUSURUZ YARIN

ay evet hepsini anladımda bende ona anlam veremedim benim bildiim doğum yapmak üzere olan kadının dudakları kabarır ama hamile kalınca hiç kimseden duymadan dudakları fosurdasın :)

:))))))))))))))))))) senın saatin geldi yine kopartcaksın beni herhalde

valla bana da öyle geliyor, senin işin iş olacak o zaman, iki çılgın bir kadın durumu:)))

evet ben deli gibi dolanırım evde artık. ayy yerim ben onlarııııııııııııııııııııııııııı. :))))))

kırmızı da gelir ona mor da yeşil de:))))))) sen bole uyumaya devam edersen yakında trafik lambası gibi yanarsın. artık ne anlama gelir bilemiyorum:))))))) dimi banuuu

aman aman hemen yapıştır cevapları öyle:))))))

valla benim de dün akıntım başladı bugün de ateşimi falan ölçtüm, 36.8 de , demek ki dün başladı bugün yumurtladım ben.. her ihtimale karşı ben perşembe ve cuma da sabah görevimi yaparım sonra bizde canımız ne zaman isterse moduna geçeriz cumartesi itibariyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…