- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.581
evet arkadasim bir umut iste napalim olur insallah
benimki de kesin alaya alacak beni sanki yaptik zamaninda bisi oldu diyecek ama yine yaptirayim ben bakimm
gel hayatim sen kapimiz acik he zaman ama bisi olmaz korkma yani
banucum senin kacinci gunun yarin sabah bende basliyorum kure
inşallah tatlım, bende bi kız yazmıştı orda gördüm benim bu ay kirpiklerim bayağı bi karışık, ya bi karmaşık yüz yıkıyom yada hamişim bilemedim valla tatlımm...
Başla tatlım.. ben bugün 8. günümdeyim.. batım 2 marttı 7 martta başladım ben..
Gülsen ya , karmaşık yüz nasıl yıkanır yahu? var mı öyle bişey:))))))))))))
yahu o kirpik karışmasını bende çok duydum bide gözler parlarmış da bende kirpik neredeyse yok olanıda karman çorban arap saçınamı dönmesi lazım gerek acep ?
Başla tatlım.. ben bugün 8. günümdeyim.. batım 2 marttı 7 martta başladım ben..
Gülsen ya , karmaşık yüz nasıl yıkanır yahu? var mı öyle bişey:))))))))))))
evet canım hamile olanları eskiden gözbebeklerinden bilirlermiş yaşlı teyzeler hamile olunca göz bebekleri büyürmüş insanın, geçen kocama bak gözlerime bi değişiklik varmı diyom, bi farklıllık göremedi, bende aynaya bakıyom yok yok ama kirpiklerim karıştı...
canım o yazdığın belirtiler varya ben artık inanmıyorummmm %90 ını yaşadım geçen ay ama hani nerde bebiş ?ne zaman benim kırmızılar gecikti ben ona inanacam bitek :)
aynen tatllım millet nasıl hamile kalıyorsa bu kadar belirti yazıyor, bende sizle paylaşım istedim hele bi belirti var dudakların fokur fokur olması o nasıl bişey henüz çözemedim.
:):):) fazla açma bari:)
ayy herkes sölüo aten inanırmısın. bana benzerse uslu bi cocuk olucak da, eger eşime benzerse hereksin ortak görüşü, kesin duvarlara tırmanacak ve daha anne karnındayken mkonusmaya başlayacak. oyle bir adma yani benim kocam. kendisi bile dio bu cocuk bana benzerse ayvayı yedik ben sana sölim die:))))))))))
Görüşürüz tatlımmm kolay gelsiiin...:))hiimmmm eski zamanlarda kullanilan bir metotmus yani anladim.arkadaslar kactim ben iyi aksamlar harkese.yemek yapmam lazim kocisim ac kalmasin eeee hos tutmak lzim adami
canım o yazdığın belirtiler varya ben artık inanmıyorummmm %90 ını yaşadım geçen ay ama hani nerde bebiş ?ne zaman benim kırmızılar gecikti ben ona inanacam bitek :)
onu bende anlamadım valla.. ama bulantı ve baş dönmesi ilk 4 haftada pek olmuyor diye biliyorum ben..aynen tatllım millet nasıl hamile kalıyorsa bu kadar belirti yazıyor, bende sizle paylaşım istedim hele bi belirti var dudakların fokur fokur olması o nasıl bişey henüz çözemedim.
kızlar ben kaçtım herkese iyi akşamlar....
ay evet hepsini anladımda bende ona anlam veremedim benim bildiim doğum yapmak üzere olan kadının dudakları kabarır ama hamile kalınca hiç kimseden duymadan dudakları fosurdasın :)
valla bana da öyle geliyor, senin işin iş olacak o zaman, iki çılgın bir kadın durumu:)))
eh sen uyursan saat 8 de kırmızılar gelir tabee:))) naptın sen dün bakayım???:)))
eh sen uyursan saat 8 de kırmızılar gelir tabee:))) naptın sen dün bakayım???:)))
ayyy dün deme bana hatırlamak bile istemiyorum dünü hem bişi yapmadım ben son haftama girdim serbest çalışıom artıkın zoraki değil bikerem :):):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?