Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayy cok uzuldumm.sakın ısyan etme hayırlısı buymus de.allah bır bebek daha verıcektır mutlaka cok gecmıs olsun

ay benımde test gunume 11 gun var daha yaaa.yarın son calısma sonra bekleyıs cumada dr gıdecem catlamısmı yumurta ona bakacak

kendi akrabalrida der o ailede bitek senin esin iyi cikti diye ama hep anasini babasinin düsünceleri var herifde yaa sinir oluorum degismio zamanla erkekler degisomus ama nasil olcak nasil kendi tarfima cekebilrim hep diolarki kendine cek kocani nasil yapim ya

kız kocayı kendıne cekmek ne demek :):):) bana gore yanlıs buya ne bılım ben annene babana kotu ol dıyemem onlara sırt cevir dıyemem nede olsa nekadarda kotu olsa annesı babası.zaten esın senı sevıyorsa senı bırakmaz ve hep senın arkandadır.onemlı olanda bu bence hıc ole ugraslara gırme.onu dıyenlerde senı ıyıce kotu yapmaya ugrasıyo heralde.benden sana abla tavsıyesı asla bole bısey yapmaya kalkısma gunaha gırersın.

yok kiiz öyle diil ztn sirt cevirmesin ama yeri geldiinde en basitinden babasi hangi dr a gitceme karisio (jinekolog) esimde sesini cikartmio konu burda benim vajinam afedersinde sonra asagiya geldik dioki bencede annemlerin gittigine git sinirlendim gitmicem dedim bana kizio ha biide eger depresyon varsa bunuda esime söyleyemem cünkü burda bi komusu vardi kadin depresonya girdim diyerekten yuvasini dagitmis beni hep ona benzetio nasil sölicem herhalde gizli tutarim ztn hayattan bi beklentim geberiip giderim hesap gününden korkmasam intihar ederimde sorgu sual var

aaa nebıcım sozler be bunlar .daha yasın kaç hayattan sogumussun.duyma gorme muhatap olma.kayınpona ne sneın gıttıgın jınekologtan oda bı tuaf baska turlu hayat gecmez tatlım duymıcaksın.gerekırse konus kaynana sole.tepkını bı sekılde bellı et esınede dersınkı ananla baban yuzunden bu hale gelmısım.derısn.

esim bilio sebebini kabullenmek zor gelio tavrimi desen belli ettim ztn evde kavga cikti esim bagirdi babasina bana sahip cikmak icin adamda acayip kompleks var kendi agziyla sölüo ben herseyi bilirim diye cok ukala tek carem uzaga tasinmak ama oda olmuo dedigim gibi burasi kendi evim oldugu icin annem aglio benim mutsuz oldugumu bilio üzülmesin diye yalan söledim hersey düzeldi dedim

vala zor bır durum ne dıyeyım.basımada gelmedıkı hıc bole bısey bır fıkır vereyım.cokta ahkam kesmekte ıstemıyorum zaten kafan dolu.

ay lütfen ben bu kulübe care bulmaya geldim istedigini söle

canım eger bu konuyla ılgılı bır fıkır ıcın geldıysen burda konusmayalım cunku bebek ısteyen topıgı oldugu ıcın dıger arkadaslara saygısızlık olmasın.hayatın ıcınden-ilişkiler vs topıklerı var orda bır topık acabılırsın yada bunları yasayanlar mutlaka vardır onlarla daha ıyı fıkır alısverısı yapabılrısın.bende ordan cvplarım canım olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…