- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.661
selam, hoşbuldum arkadaşlar..
çok kötüyüm.
doktora gittim geldim.
benim btün tezleri silin atın bacım, o benim prosedürler falan yalanmış.
hamileymişim ben, düşük yapıyormuşum yine.
kürtaj oldum geldim. beter durumdayım.
artık isyan edicem valla. ama dur diyorum kendime, isyan edilmez allaha.
odama çekildim, dinlenicem ben dedim. saldım begümü babasıyla babaannesinin tepesine.
offff offff
hmm bende az sonra yatmaliyim sabah 8de kalkcam doktora gitcem desene haberim olmicak
hayırdır ne dr u ?
nefes darligi basladi son 3 aydir kollarim ve parmaklarim uyusuo günde en az 5 kere ve cok yaralar cikio kollarimda
sanmiorum ya hareketsizliktendir yada depresyon der
hahah bu hosuma gitti ama sadece o diil hepsi öyle ya kisacasi düsdüm kültürsüz görgüsüz insanlarin arasina
kendi akrabalrida der o ailede bitek senin esin iyi cikti diye ama hep anasini babasinin düsünceleri var herifde yaa sinir oluorum degismio zamanla erkekler degisomus ama nasil olcak nasil kendi tarfima cekebilrim hep diolarki kendine cek kocani nasil yapim ya
yok kiiz öyle diil ztn sirt cevirmesin ama yeri geldiinde en basitinden babasi hangi dr a gitceme karisio (jinekolog) esimde sesini cikartmio konu burda benim vajinam afedersinde sonra asagiya geldik dioki bencede annemlerin gittigine git sinirlendim gitmicem dedim bana kizio ha biide eger depresyon varsa bunuda esime söyleyemem cünkü burda bi komusu vardi kadin depresonya girdim diyerekten yuvasini dagitmis beni hep ona benzetio nasil sölicem herhalde gizli tutarim ztn hayattan bi beklentim geberiip giderim hesap gününden korkmasam intihar ederimde sorgu sual var
esim bilio sebebini kabullenmek zor gelio tavrimi desen belli ettim ztn evde kavga cikti esim bagirdi babasina bana sahip cikmak icin adamda acayip kompleks var kendi agziyla sölüo ben herseyi bilirim diye cok ukala tek carem uzaga tasinmak ama oda olmuo dedigim gibi burasi kendi evim oldugu icin annem aglio benim mutsuz oldugumu bilio üzülmesin diye yalan söledim hersey düzeldi dedim
ay lütfen ben bu kulübe care bulmaya geldim istedigini söle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?