- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.681
olur saol ama nasil bulcam seni ben bu sayfayi pek anlamiorum desem yeridir neyse onnuda yarin yapariz ben simdi yatim sanada iyi gecler dinledigin icin tskler yarin gsrz insallah
ben daha oncede slm vermıstım ama gormedın.saol ıyıyım sen nasılsın.saat dolduruyorum ıste.
görmedim canımm çalışıon mu canım sen?
valla uyuyaıyom yaaaa gündüz 3 e kadar çıkmadım yataktan adet sancım çok oluyo benm şimdi yatağın içinde elektrikli battaniye var sıcak sıcak iyi geldı yattım şimdide uyumuyom bu akşam kayınvalidemler geldi oturduk beraber sen neler yapıosun
ıns.hosgeldıb cnmiyi gecelerr kizlar araniza yeni katildim :) umudumuz mart hadi bakalimmmm güzel haberleri bekliyoruzzz
evet canım fedakarlık bizden hep e dün gece kocam hastaydı ve soba sönmesin die sabaha kadarr oturdum başında napcan oğlanı öp benm için bana dua ettir nilgün ablanın benm gibi oğlu olsun desin.)
ettık ettık valla.ıns oglusumun duası tutsun hepımız ıcın.oda kardes ıcın ettı :))) 2.bır kardes ıcın
rabbım tez vakıt nasıp etsın ınsss sızlerede bu duyguyu
iyi geceleer canlaar... test ne yazık ki negatif onu haber vereyim dedim kusura bakmayın biraz geç kaldım ama idare edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?