Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

olur saol ama nasil bulcam seni ben bu sayfayi pek anlamiorum desem yeridir neyse onnuda yarin yapariz ben simdi yatim sanada iyi gecler dinledigin icin tskler yarin gsrz insallah

olur saol ama nasil bulcam seni ben bu sayfayi pek anlamiorum desem yeridir neyse onnuda yarin yapariz ben simdi yatim sanada iyi gecler dinledigin icin tskler yarin gsrz insallah

ıyı geceler canım.yarın bakarız topıklere :))))) ıns onemlı bıseyın yoktur.ıyı haberlerını beklerım

valla uyuyaıyom yaaaa gündüz 3 e kadar çıkmadım yataktan adet sancım çok oluyo benm şimdi yatağın içinde elektrikli battaniye var sıcak sıcak iyi geldı yattım şimdide uyumuyom bu akşam kayınvalidemler geldi oturduk beraber sen neler yapıosun

butun gunum ıkızlerle gecıyo.bagrıs cagrıs kavga gurultu.aksam oluncada cok yoruluyorum.ama bu hafta sabahladım pek uyuyamadım esımı gonderıyorum yoksa uyanamıyoruz.fedakarlık hep bızden anlıcan sımdı oglus oksurup uyandı beraber oturuyoruz.

evet canım fedakarlık bizden hep e dün gece kocam hastaydı ve soba sönmesin die sabaha kadarr oturdum başında napcan oğlanı öp benm için bana dua ettir nilgün ablanın benm gibi oğlu olsun desin.)

iyi gecelerr kizlar araniza yeni katildim :) umudumuz mart hadi bakalimmmm güzel haberleri bekliyoruzzz
ıns.hosgeldıb cnm
evet canım fedakarlık bizden hep e dün gece kocam hastaydı ve soba sönmesin die sabaha kadarr oturdum başında napcan oğlanı öp benm için bana dua ettir nilgün ablanın benm gibi oğlu olsun desin.)

ettık ettık valla.ıns oglusumun duası tutsun hepımız ıcın.oda kardes ıcın ettı :))) 2.bır kardes ıcın
rabbım tez vakıt nasıp etsın ınsss sızlerede bu duyguyu

ettık ettık valla.ıns oglusumun duası tutsun hepımız ıcın.oda kardes ıcın ettı :))) 2.bır kardes ıcın
rabbım tez vakıt nasıp etsın ınsss sızlerede bu duyguyu[/QUOTE]

amiiiiiiiiiiiiiiiiin bebemmm aminnnnnnnn

iyi geceleer canlaar... test ne yazık ki negatif onu haber vereyim dedim kusura bakmayın biraz geç kaldım ama idare edin...

iyi geceleer canlaar... test ne yazık ki negatif onu haber vereyim dedim kusura bakmayın biraz geç kaldım ama idare edin...

hadi ya kaçıncı günündü gecikmenin bizde seni merak etmiştik üzülme emii Allahımız hayırlısını versin ben çok alıştım negatiflere 1 senedir abartısız 70 defa görmüşümdür.......

canım benim durum biraz farklıydı adetim kısa sürmüştü beraberinde baş dönmesi mide bulantısı istifra vs. şeyler yaşayınca acaba üstüne görme mi diyerek test yapmıştım. olmadı üzülmemeye çalışıyorum hayırlısı böyleymiş. Allah'ım en yakın zamanda isteyen herkese ve bana da nasip etsin... AMİN.

işte 15 aydır deniyoruz bizde benm eşimde varikosel bendede kistler çıktı şimdilik doktorlar bunların engel olduğunu sölüolar eşim ameliyatını oldu şimdi sıra bende canım sizin problm neyyy

canım her seferinde doktora gidiyorum horman tahlilleri o bu şu derken prolaktinim yüksek ilaç tedavisi troidlerim yüksek onun tedavisi derken beklemedeyiz... bakalım tekrar gidicem doktora beklemek çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…