Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

iyi geceleer canlaar... test ne yazık ki negatif onu haber vereyim dedim kusura bakmayın biraz geç kaldım ama idare edin...

ayy deme ya.merak ettık durduk.olsun napalım bıdahakı ay demek adet olmus.vardır rabbımın bır bıldıgı.bız 2 bucuk sneden sonra bebek sahıbı olduk.sabır acı ama meyvesı cok tatlı.

sabrediyoruz bakalım vardır bunda da bir hayır... eşime baktırmadım eşim bende sorun yok diyerek doktora gitmek istemiyor...

yok gülüm hiç öle bişi yapmadık daha doğrusu eşimde problem çıkınca beni rafa kaldırdılar doktorlar ama sırada ban varım canım nasıl oluyo yumurta takibi?

her ay yumurtalarına bakılır.dr gerekırse klomen verır yumurta gelısımı ıcın.sorun hersey olabılır yumurtanın once buyuyup gelısıp yeterlı olgunluga ulastıgında catlaması gerek belkı gelısmıyordur yada yeterınce buyumuyordur.buyuyup gelısıordur ama catlamıyordur.bence en kısa zamanda hatta bu aydan baslayın dr takıbıne adetınızın 3.gunu gıdın ama yoksa bırdahakı adetı bekletırler

sabrediyoruz bakalım vardır bunda da bir hayır... eşime baktırmadım eşim bende sorun yok diyerek doktora gitmek istemiyor...

al işte bi zafer daha inan zorla ikna etmiştim bende altından gir üstünden çık onu ikna et bak canım çok önemli erkek faktörü mutlaka ikna et bak benm durumumda olup hamile kalan bisürü insan var falan demiştim ve hakikaten de kocamda çıktı problem mutlaka ayart sen onu canım

2 bucuk sene olmadı bızım.dr a gıttım.bır kaç ay arastırma yapıldı sonrasında yumurtlama problemım oldugu solendı ve yumurta takıbıne basladım 2 bucuk seneden sonra takıbımın 2.ayı gebe kaldım

benim bu ay bölük pörçük değişik her zamankinden farklı bir adet olduğu için bu ayın ortlarında gitsem yumurtlamaya yakın ultrsnda görmez mi acaba... birde daha öncede ultrasonda bakmıştı herhangi bişey demedi doktor alttan baktığında rahim küçük demişti onunda ne olduğunu bilmiyorum...

haklısın canım cuma günü gideim ben cuma 3. günü oluyo adetimin e nei beklicem ki kocam ameliat olalı 2. ayı oldu gitmm şart temizlik başlasııııınnnn.)

kızlar ben zıngıtı yedim paşa paşa gidiyom yatak odasına benmki tualete kalkmış da gözünü bende açtı:) ben gidiyom grş hoşçaklın miniğim üzülme kuzum dalincim öptüm oğluşu iyi gecelrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…