Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ıyı geceler canım tatlı uykular
mınıcık snada canım

bende ufak ufak uzar.vakıt geldı koca kalkar ben yatar.herkese ıyı geceler....gece kusları sızde yatın

herkeslere gunaydınn.
anacım sabahın 5 in de 4 ün de nasıl yazabiliosunuz buralara yawwww:)

nefes darligi basladi son 3 aydir kollarim ve parmaklarim uyusuo günde en az 5 kere ve cok yaralar cikio kollarimda

canım merakm ettim doktora git ve bize sole neymiş bu.

iyi gecelerr kizlar araniza yeni katildim :) umudumuz mart hadi bakalimmmm güzel haberleri bekliyoruzzz

hoşgeldin. inşallah mart ugur getirsin sana da
kızlar herkese günaydınnnnn:
bugün nasılsınız bakalım?

umarım bugünde güzel haberler alırız..

gunaydın tatlım, iyidir sen nasılsın?

günaydın özlemcim iyisayılır şuanda herşey canım bi sorun yok inşallahta olmaz..

Günaydın kızlaar :)

Sizlerden bol bol hamiş haberi okumak istiyorum bugün :)

Allah isteyen herkesin göbüşüne bebiş versin inşallah...

Canım ben bütün tahlillerimi (Hormon,kan,eliza,idrar,smear ayrıca jinekolojik muayene ve diş kontrolü) yaptırdım :) Kızamıkçık bağışıklığım var ama Hepatit B bağışıklığım yok ve aşı yaptırmam gerekiyor.Sizede bir sorayım dedim.Çünkü aşı 3 defa yapılıyor ben ilk 2 tanesini olurumda 3.sü 6 ay sonra olduğu için tereddüt ettim.Sonra bi ara bi tanesini bile olsan faydası oluyormuş diye duydum .

canım o aşılar deyişiyo bazıları 1 kere vuruluyo bazıları 3 kere ben mesela 2 kere vurlmuştum galibayeterlilik oranına bakıyoalr.
ama ama sen yinede doktoruna sor bazı aşıları vurulunca mesela hemen çocuk önermiyolar gerçi o kızamıktı hepatit bdede varmı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…