- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.721
bebek olsa razıyım ben uykusuz kalmayaaaa....
Insallah allah en kisa zamanda bu istegini kabul eder, bende öyle bebek yok ama uykuda yok
iyi geceler canım bende çıkıyorum hoşçakalın...
kızlar ben zıngıtı yedim paşa paşa gidiyom yatak odasına benmki tualete kalkmış da gözünü bende açtı:) ben gidiyom grş hoşçaklın miniğim üzülme kuzum dalincim öptüm oğluşu iyi gecelrrr
bende ufak ufak uzar.vakıt geldı koca kalkar ben yatar.herkese ıyı geceler....gece kusları sızde yatın
nefes darligi basladi son 3 aydir kollarim ve parmaklarim uyusuo günde en az 5 kere ve cok yaralar cikio kollarimda
iyi gecelerr kizlar araniza yeni katildim :) umudumuz mart hadi bakalimmmm güzel haberleri bekliyoruzzz
kızlar herkese günaydınnnnn:
bugün nasılsınız bakalım?
umarım bugünde güzel haberler alırız..
herkeslere gunaydınn.
anacım sabahın 5 in de 4 ün de nasıl yazabiliosunuz buralara yawwww:)
canım merakm ettim doktora git ve bize sole neymiş bu.
hoşgeldin. inşallah mart ugur getirsin sana da
gunaydın tatlım, iyidir sen nasılsın?
günaydın özlemcim iyisayılır şuanda herşey canım bi sorun yok inşallahta olmaz..
olmaz canım Allah ın ıznıyle, stress yapma sen
Günaydın kızlaar :)
Sizlerden bol bol hamiş haberi okumak istiyorum bugün :)
Allah isteyen herkesin göbüşüne bebiş versin inşallah...
Kızlar Hepatit B aşısı yaptırdınızmı ?
Kızlar Hepatit B aşısı yaptırdınızmı ?
ben oldum canım ama bundan 7 8 yıl önce falandı sonra geçenlerdede hanti hbs yaptırdım aşının koruyuculuğu çok yüksek bi şekilde devam ediyomuş..
ama aşı olmadan önce tahlil yaptırman gerekiyor..
Yok ben yaptırmadım öle bişi
Özlemcim doktora gittiğinde kan tahlili istedimi yoksa bi dahaki gidişindemi yapacak?
bu ayın 26 sı gbi falan gidicem hormon testleri için canım
Canım ben bütün tahlillerimi (Hormon,kan,eliza,idrar,smear ayrıca jinekolojik muayene ve diş kontrolü) yaptırdım :) Kızamıkçık bağışıklığım var ama Hepatit B bağışıklığım yok ve aşı yaptırmam gerekiyor.Sizede bir sorayım dedim.Çünkü aşı 3 defa yapılıyor ben ilk 2 tanesini olurumda 3.sü 6 ay sonra olduğu için tereddüt ettim.Sonra bi ara bi tanesini bile olsan faydası oluyormuş diye duydum .
Sadece hormon testimi yapılacak yoksa diğer tahlilleride o gün verecekmiki acep ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?