Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Sordum canım sadece kızamıkçıkta önermiyorlar Hepatitte öyle bekleme süresi gibi bişi yokmuş ...

beluscum kendimden utandım şimdi valla bırak bir odada tek başına kalmayı koca evde bir koca bir ben varım 8 ay oldu hala bişey yok, :)))

çok geçmiş olsun yalelcim, Allah sabırlık versin, ağrılarına da derman versin tatlım, üzülme sakın herşeyin hayırlısı,,,

kızlar herkese günaydınnnnn:
bugün nasılsınız bakalım?

umarım bugünde güzel haberler alırız..

Günaydın kızlaar :)

Sizlerden bol bol hamiş haberi okumak istiyorum bugün :)

Allah isteyen herkesin göbüşüne bebiş versin inşallah...

beluscum kendimden utandım şimdi valla bırak bir odada tek başına kalmayı koca evde bir koca bir ben varım 8 ay oldu hala bişey yok, :)))

çok geçmiş olsun yalelcim, Allah sabırlık versin, ağrılarına da derman versin tatlım, üzülme sakın herşeyin hayırlısı,,,

kızlar herkese günaydınnnnn:
bugün nasılsınız bakalım?

umarım bugünde güzel haberler alırız..

günaydan güldencim....
Günaydın kızlaar :)

Sizlerden bol bol hamiş haberi okumak istiyorum bugün :)

Allah isteyen herkesin göbüşüne bebiş versin inşallah...

günyadın ofpufya, inşallah canım bugün güzel haberler almayı umut ediyoruz canım...

herkese GUNAYDIINN bugun bol hamisli gunler diliyorum herkes icin.arkadaslar ben baasladim bugun su sogan suyuna ayyy...kotu bee 15 gun nasil gececek birde sabah aksam isimiz zor arkadaslar yaaa bugun anladim

günaydın gülşencim nasılsınbakalım?
yalelcim çok geçmiş olsun canım bune böyle yaaa maşallah..
hani derlerya ceketimi atsam hamile kalır sende onlardansın ama inşallah canım birdahaki sefere bebişimiz oluşur..
iyide hemen 1 ayda nekadar çabuk kürtaj oluyosunsen yani okadar büyüyomki o yani ilaçla düşmezmi zaten çok yeni sonuçta
canım sen bizden daha tecrubelisin tabi ama bencece sen tedaviyle hamile kal nebileyim şu progestanı hamile kalmayı düşündemi kullansan acaba..
tekrar geçmiş olsun tatlımmm kendine dikkat et..

herkese GUNAYDIINN bugun bol hamisli gunler diliyorum herkes icin.arkadaslar ben baasladim bugun su sogan suyuna ayyy...kotu bee 15 gun nasil gececek birde sabah aksam isimiz zor arkadaslar yaaa bugun anladim

Tatlım tadı kötü diye düşünme kötü ama şifa niyetine lıkır lıkır iç,, ben 2 gün sonra tadını sevmeye başlamıştım. :))) şifa olsun :)))

iyiyiym güldencim sağol canım, dün akşam adet oldum sandım bir korku bende tuvalete gitmeye korktum.. ağlayarak sızıp kalmışım yatakta, çok şükür olmamışım canım. inşallah bu ay inşallah çocuktan yana yüzüm güler... isteyen herkesin yüzü güler inşalllah canım...

inşallah canım inşallah senin normalde adet günün yarınmıydı yani pazarrtesi bize güzel haberi verirsin inşallah..

bu arada lattaaaaa tülinn banuuu ve diyerkızlar nerdesiniz yaaa:
bu arada farkındamısınız hamile olanlar buraya girmiyo nedense ..
ama bende burdan kopamıyorum..

tülinnnnn bebemmmmm
kuzummmm
yalelcim çok geçmiş olsun nedir bu işin aslı astarı merak ettim kendini iyi hissetiğinde yaz bize .. allaha emanet ol..
tatlımmmm buralardayım ama çok fazla yazamıyorum kendime kural koydum ben bu ay bebek istemiyorum ya topiğide çok fazla girmeyip kafamı toplamak istiyorum , dayanamayıp ara ara bakıyorum işte..nasılsın?

anladım canım evet belkide daha iyi olacak böylesi canım
ama kendini bize fazla özletme olurmu
ben iyiyim bildiğin gibi..
evet ya yaleli merak eidyom bende..

Tatlım tadı kötü diye düşünme kötü ama şifa niyetine lıkır lıkır iç,, ben 2 gün sonra tadını sevmeye başlamıştım. :))) şifa olsun :)))

hadi bakalım hayırlı olsun canımmm:

tadi kotu ama ne olursa olsun icecem ben onu yaaaa bende severim insallah:)
insallah hayirli olur arkadasim karsiligini alirim da deger yaptigima insallah

nbr tatlım nasılsınnn

18 mart canım, test yapıp yapmamakta kararsızım canım ya gelcek gibi sanki kırmızılar. hayırlısı artık..

tadi kotu ama ne olursa olsun icecem ben onu yaaaa bende severim insallah:)
insallah hayirli olur arkadasim karsiligini alirim da deger yaptigima insallah

inşallah deyecek canım inşallahh.

18 mart canım, test yapıp yapmamakta kararsızım canım ya gelcek gibi sanki kırmızılar. hayırlısı artık..

gelmez inşallah tatlım gelmez..
sen ozaman pazar yap yada pazartesi sabah yada evde olayım diyosan pazar yapa bilirsin..

oncelikle hayirlisi olsun arkadasim sen bence gunun birgun de olsa gecsin oyle yap canim testni daha iyi olur hem kesin sonucu daha iyi anlarsin tabi yinede sen bilirsin

selam kızlarrr hepiniz öpüyorummm

geriye dönüp okuyamıyorum malesef umarım yeni bebişlerimiz gelir bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…