- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.761
selam kızlarrr hepiniz öpüyorummm
geriye dönüp okuyamıyorum malesef umarım yeni bebişlerimiz gelir bu günlerde
inşallah canım inşallah senin normalde adet günün yarınmıydı yani pazarrtesi bize güzel haberi verirsin inşallah..
bu arada lattaaaaa tülinn banuuu ve diyerkızlar nerdesiniz yaaa:
bu arada farkındamısınız hamile olanlar buraya girmiyo nedense ..
ama bende burdan kopamıyorum..
inşallah deyecek canım inşallahh.
gelmez inşallah tatlım gelmez..
sen ozaman pazar yap yada pazartesi sabah yada evde olayım diyosan pazar yapa bilirsin..
aynen, valla ben de okuyamadım geçmiş sayfaları..
gecenin 3ünde 5inde birileri bi muhabbetler yapmış. :) çok tebrik ediyorum. içeriğini okuyamadım ama, saatleri dikkatimi çekti...
yavrum o saatte kocaların koynunda olmanız lazım, yoksa umudu kesin bu aylardan :))
gecenin 3ünde 5inde birileri bi muhabbetler yapmış. :) çok tebrik ediyorum. içeriğini okuyamadım ama, saatleri dikkatimi çekti...
yavrum o saatte kocaların koynunda olmanız lazım, yoksa umudu kesin bu aylardan :))
günaydın kızlar, nasıllarız bakalım bu sabah?
anca sabah tantanasını atlattım.
bugünkü misafirlerimi de, akşam eşim arayıp uygun bi dille ertelemiş, cumartesi günü geleceklermiş nasipse..
rahatım bugün :)
dün uğraşıp bugün için yemek falan filan hazırlamıştım, bugün yemek telaşım yok :)
herkes iyi mi?
Günaydııııııııııın herkeseeeeeeeeeee...
Yalelcim nasılsın hayatım? aklım sende kaldı valla..
Gülden, özlem, beluş, tüliiin, gülseeen, bucaa, yasamımmm... nasılsınız yavrular??:)
Gülden, özlem, beluş, tüliiin, gülseeen, bucaa, yasamımmm... nasılsınız yavrular??:)
biz anca dönüp totomuzu uyuyoz
Romoromacım sen de burdaymışsın, günaydın kuzum sana da:))))
tatlım iyiyiz cok sukur. sen nasılsın, daha iyisin degil mi. ohh yemek falan da dert etmiceksin süper tatlımm
iyi bebem sen nasılsınn
iyiyim banucum,
her şey yolunda.. kontrol atltında :)) asayiş berkemal..
evet sabah geldim ve bende bi baktım foruma hatta yazdım 4-5 te nasıl yazıyosunuz die. ben o saatte bilgisayar başında olsam benimki beni bilgisayarla birlikte camdan sarkıtır valla:):) olucak şey mi cnm :))))))
iyi yapmışsın kuzum bak ben 9. güne geldim bile, alışıyor insan yani:))) Bakalım işe yarayacak mı soğan sularımız:)))sanada gunaydin hayatim valla bugun bir umutla basladim ben sogan kurune bakalim iyi olacak insallah sen nasilsin bakim
evet sabah geldim ve bende bi baktım foruma hatta yazdım 4-5 te nasıl yazıyosunuz die. ben o saatte bilgisayar başında olsam benimki beni bilgisayarla birlikte camdan sarkıtır valla:):) olucak şey mi cnm :))))))
günaydın canım evet burdayım :)
iş yerinden size bağlanıyorumm :)
iyiyim kuzummm, bu sabahda asli görevimizi yerine getirmenin huzuru içindeyim:))))
Sevindim tatlım, daha da iyi ol bir an önce tekrar başla denemelere:) anacım bu arada sen gerçekten ceket atsa hamile kalan tiplerdensin:))) Nasıl oluyor yahu bu:)
seninki sadece sarkıtırsa iyi benimki beni direk aşağıya bırakır heralde
bravo sana tatlımm:):) gorev aşkı budur işte heyyytttt.
efet efet sanslıyım ben:):) ya benimki yataga giderken bile bensiz girmio eger ben biraz daha tv izliceksem gelip girio dibime kedi gibi orda uyuyo. yanlız girmio o yatak odasına. ben bu adamı nasıl bırakim sabahlara kadar:))))))))
sanada gunaydin hayatim valla bugun bir umutla basladim ben sogan kurune bakalim iyi olacak insallah sen nasilsin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?