Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ya valla bende doluycam belime bi atkı çok ağrım var inanılmaz ve birde ayaklarım buz gibii:26::26:

ya kızlar bişe dicem de ben size bu soğan kürünün bi zararı olmuyordur değilmi ?

bırakma şekerim bırakma zaten sarılalım kocişlere sıkı sıkı

benim eşimde öyle bazen maç seretmek istiyo diyorum ben yatmaya gidiyorum sen oturma odasında izle hayır oda geliyo yanım amaçtan bile vazgeçiyo benim için hehe

slm kızlar.ben yeni geldim.nasılsınız?Tüp bebek transferinden sonraki 7.günüm.Allahım günler geçmiyor.yardımınıza iht var.en azından pazara kadar dayanabilsem

biz anca dönüp totomuzu uyuyoz

:)))
ahahaha evet valla o saatler benimde dikkatimi çekti:))) ben koynundayım kocişin yaleeeeeel.. malum sabahın kör vakti mesaisindeyiz ya bi de bi kaç gündür:))))

inşallah sonuç pozitif olacak banu.. az kaldı tatlım.

evet sabah geldim ve bende bi baktım foruma hatta yazdım 4-5 te nasıl yazıyosunuz die. ben o saatte bilgisayar başında olsam benimki beni bilgisayarla birlikte camdan sarkıtır valla:):) olucak şey mi cnm :))))))

aynen.. benimki beni bi taraftan sarkıtmaz da, iyi bi fırça kayar :)))

ohh ödevini yaptığına göre, senden rahatı yok :)) yap bi keyif kahvesi kendine...
ah canım istedi valla, ben de yapıcam. begümün uyku saatine az kaldı, yapçam iççem... kaynanamla karşılıklı :)

benim denemeler 2 ay beklemeye alındı yine banucum.
aslında bu kadar erken dönem düşüklerde gerekmiyor beklemek ama, psikolojik hazırlık için beklemek lazımmış.. çok yıpranmış bulmuş doktorum, pat diye de söyledi eşimin yanında. denemelere ara vermeye karar verdiler ikisi. ben de uyucam tabi mecburen. korunma dönemim başladı yine.

iyiyim banucum ben sen nasılsın canım..
yalelcim tatlım kendinle ilgili bilgi ver bize biraz nasılsın şimdi tatlım?

iyiyim güldencim.
ben alışkınım.. geçti gitti bile.
azıcık ağrım var, anbiyotiklerim var. 1 hafta ilaç tedavisi... sonra geçer biter zaten. olmamış gibi olur yine.

merhaba banu ve diğer arkadaşlar ben bugün kötüyüm miğdem bulanıyo kendimi taşıyamıyorum valla benim kocada acımasız beni dükkana yolladı bugün.

Kıyamam sana... üşütme ama bari dükkanda, dikkat et kendine fazla da yorulma..

yok hayatım ben çok araştırdım, yararı çok zararı yok, içebilirsin rahat rahat:)

benim eşimde öyle bazen maç seretmek istiyo diyorum ben yatmaya gidiyorum sen oturma odasında izle hayır oda geliyo yanım amaçtan bile vazgeçiyo benim için hehe

Aman da aman, maçlardan da vazgeçermiş kocişi:) allah nazardan saklasın mutluluğunuz daim olsun..

bu lafı cok severim şekerim:)))))))) gozlerimi kaparım vazifemi yaparım:)))))

merhaba banu ve diğer arkadaşlar ben bugün kötüyüm miğdem bulanıyo kendimi taşıyamıyorum valla benim kocada acımasız beni dükkana yolladı bugün.
bulantıların mı başladı canım anammm. ne dukkanı bu??

sarılıos zaten kuzu:)

evet normalde bile inan kedi gibi ya. yani akşamları tv izleme uzanma pozisyonlarımızı gorseniz walla koparsınız heee. öle garip sevimli şekiller:)))))))))))))

dükkan mükkan... otur dinlen bari. boşver işi gücü.. olduğu yere varır, sen kendine bak buca..

slm kızlar.ben yeni geldim.nasılsınız?Tüp bebek transferinden sonraki 7.günüm.Allahım günler geçmiyor.yardımınıza iht var.en azından pazara kadar dayanabilsem

hayırlısı olsun lale, inşallah pozitif sonucu görürsün.
7 gün geçmiş, artık kanda da çıkar sonuç, erken gebelik testiyle evde de öğrenebilirsin aslında.

sanada gunaydin hayatim valla bugun bir umutla basladim ben sogan kurune bakalim iyi olacak insallah sen nasilsin bakim

dikkat ederim banucuğum düşüncen için teşekkür ederim canım arkadaşım ben biran önce evime gidip uzanmak istiyorumm.

konuya ben de dahil olayım.benim eşimde hep tv izlese ve karsısında uyusa.çogu gece sabah kalktıgımda onu oturma odasında bulurum ve deli olurum.her ay en az bir kere olur.asıl biz de ben sinir olurum yatmaya yalnız gitmeye

boşverecem de sonunda derdi yine bana yansıyo kiraları ödeyemeyince

aman canım dikkat et kendineee.
benimde başlıyo galiba ufaktan ufağa bulantılarımmm..
bide ben hep çalışıyom..

hoşgeldin hayırlısı olsun canım dualarımız seinle inşallah kavuşursun meleğine..

aman canım sen yinede dikkat et kendine kıyamam sana..

allahım hepimizi korusun kimsenin azının tatı bozulmasın banucumm..

evet anlıyorum seni.
çok yakın arkadaşım, seda..... aynı dertten yakınıyor sürekli.
eşinin bilgisayar ve playsatation hastalığı var. sürekli oyun oynuyor.
bazen, uyanıyorum.. bakıyorum gecenin köründe hala bilgisayarda oynuyor... diye üzülüyor kızcağız. o da, yalnız yatağa gitmekten yakınıp duruyor.

sen de onunla takılsan, sen de yatağa gidip onu rahat bırakmasan.. acaba bi faydası olur mu?

boşverecem de sonunda derdi yine bana yansıyo kiraları ödeyemeyince

anlıyorum buca.
o zaman çok fazla yorma kendini bari.
gerçi yorsan da yormasan da.... uzanıp yatsan da, kendini yorgun hissetmen normal. bedenen bişey yapmasan da kendin, içinde fabrika çalışıyor malum... o seni yoruyor.

Hoşgeeeeeeeeeeeeeeldiiiinnnn...:) İnşallah emeklerinizin karşılığını bebiş olarak alırsınız bu ay arkadaşım.. Bol şans.. Sen takıl bize kafan rahatlar, sohbet muhabbet derken geçer zamanda:)

İnşallah yalelcim, biz elimizden geleni yapıyoruz ama biliyorsun beni artık, her iki sonuca da hazırım ben.. Kısmetten öte köy yok çünkü:) Salı günü o akıntılarım başlayınca akşam dediğin gibi banyomu yapıp öyle girdim yatağa, sabah da deneme, dün de hep sıcak tuttum kendimi, kasıklarımda sancılar vardı gün boyu, bir de ateşim 37 derecyi buldu, ve sağ tarafımdan yumurtluyorum sanırım bu ay çünkü akşam, sofrayı toplarken böyle birden bire pıt diye bi şey attı sağ kasığımda, 5 saniye kadar sürdü ama normal sancı değildi, farklıydı, dedim sanırsam yumurta pıtladı:)) hala kendimi sıcak tutma hallerim devam bakalım nolcak:))

Bence doğru bir karar almışsınız.. ocaktaki olay ve şimdi bu düşükle sen ne kadar ben iyiyim desen de, etkileri öyle hemen geçmez.. Ben çok üzüldüm dün senin adına, akşam da rüyamda görüp durdum, ama herşey de bir hayır vardır tatlım.. Ben yakın zamanda beklediğin 2. bebişe çok da sağlıklı bir hamilelikle kavuşacağına inanıyorum.. Bu arada adın elif mi yalel? geçen gün yazmıştın dikkatimi çekti soracaktım unuttum.. Ben elif adını çok severim.. yani sevdiğim bir sürü ad vardır ama elif farklı benim için, özel bir sebebi de yok ama ne zaman duysam içimi ısıtır elif ismi,..

Bak benim de canım çekti kahve şimdi, hadi yapalım şöyle kahvelerimizi, içelim karşılıklı tatlım:)))

Son düzenleme:

çok sağol canımm.insallahhh isteyen herkese Alllah bebeklerini göndersin bir an önce.bilmiyorum ki.cıkabilir belki ama ya cıkmazsa diye korkumdan da yaptıramıyorum kan testi.idrarda cıkmaz bence ama.senn durum ne ?var mı çocugun,yoksa deniyor musunuz?ben 3 yıllk evliyim.bu 3.denememiz.insallah artık bu defa bebişimi kcagıma almak istiyorum:)

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım? Dün hiç giremedim siteye gelişmeler varmı? Benim bat bugün bakalım kırmızılar gelecekmi bu ay 29 çektiği için 16-17 gibi gelebilir diye düşünüyorum ama sizcede geç gelebilirmi. Sizlerde ne var ne yok kısaca haberleri alabilirmiyim sizden????:13:

turkcell bayi.bulantılarım başladı birde uykum çok geliyo

oncelikle hayirlisi olsun arkadasim sen bence gunun birgun de olsa gecsin oyle yap canim testni daha iyi olur hem kesin sonucu daha iyi anlarsin tabi yinede sen bilirsin

evet canım en mantıklısı bu, öyle yapcam böyle giderse, dün fortel marka bir erken gebelik testi var onu aradım bulamadım. inşallah günü geçer bende test yaparım ve hamiş olurum... inşalalh ALLAHIM sen bizi bu müjdeden mahrum bırakma.. AMİN...

banucum günaydın tatlım.

aman canım sen yinede dikkat et kendine kıyamam sana..

dikkat ediyorum güya :)))

sana akıl verdim kaç gün, muhakkak ihmal etme aman dikkat et, ilaçlarını kullan.. falan filan diye... kelin ilacı olsa kendine sürermiş.. hesabına döndüm :))
neyse, kapattım bu konuyu ben. yoksa aşamıyorum kafamda sorunu..
oldu geçti, önüme bakıyorum yeniden.... nasibimde yokmuş demekki bu minnoşum, melek oldu gitti. hazırım yeni maçlara :))

hosgeldin arkadasim hayirli haberlerini aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…