- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.781
iyi yapmışsın kuzum bak ben 9. güne geldim bile, alışıyor insan yani:))) Bakalım işe yarayacak mı soğan sularımız:)))
Hee benimki de...:))) H.sonu bile girince söyleniyor yeter kapat diye:)
:)) Ben de bizim kanepeden , belime dolanmış atkıyla yayındayım roma:))))))
bravo sana tatlımm:):) gorev aşkı budur işte heyyytttt.
efet efet sanslıyım ben:):) ya benimki yataga giderken bile bensiz girmio eger ben biraz daha tv izliceksem gelip girio dibime kedi gibi orda uyuyo. yanlız girmio o yatak odasına. ben bu adamı nasıl bırakim sabahlara kadar:))))))))
efet efet sanslıyım ben:):) ya benimki yataga giderken bile bensiz girmio eger ben biraz daha tv izliceksem gelip girio dibime kedi gibi orda uyuyo. yanlız girmio o yatak odasına. ben bu adamı nasıl bırakim sabahlara kadar:))))))))
biz anca dönüp totomuzu uyuyoz
ahahaha evet valla o saatler benimde dikkatimi çekti:))) ben koynundayım kocişin yaleeeeeel.. malum sabahın kör vakti mesaisindeyiz ya bi de bi kaç gündür:))))
evet sabah geldim ve bende bi baktım foruma hatta yazdım 4-5 te nasıl yazıyosunuz die. ben o saatte bilgisayar başında olsam benimki beni bilgisayarla birlikte camdan sarkıtır valla:):) olucak şey mi cnm :))))))
iyiyim kuzummm, bu sabahda asli görevimizi yerine getirmenin huzuru içindeyim:))))
Sevindim tatlım, daha da iyi ol bir an önce tekrar başla denemelere:) anacım bu arada sen gerçekten ceket atsa hamile kalan tiplerdensin:))) Nasıl oluyor yahu bu:)
iyiyim banucum ben sen nasılsın canım..
yalelcim tatlım kendinle ilgili bilgi ver bize biraz nasılsın şimdi tatlım?
merhaba banu ve diğer arkadaşlar ben bugün kötüyüm miğdem bulanıyo kendimi taşıyamıyorum valla benim kocada acımasız beni dükkana yolladı bugün.
ya valla bende doluycam belime bi atkı çok ağrım var inanılmaz ve birde ayaklarım buz gibii:26::26:
ya kızlar bişe dicem de ben size bu soğan kürünün bi zararı olmuyordur değilmi ?
bırakma şekerim bırakma zaten sarılalım kocişlere sıkı sıkı
benim eşimde öyle bazen maç seretmek istiyo diyorum ben yatmaya gidiyorum sen oturma odasında izle hayır oda geliyo yanım amaçtan bile vazgeçiyo benim için hehe
gözlerimi kaparım vazifemi yaprımmmm...:)))
Benimi de aynı model, dibimde uyuyor ama yatağa gitmiyor, hadi git sen yat ben pc ye bakıcam desem hele kesin acayip darılır bozulur günlerce konuşmaz kanırtana kadar beni burnumdan getirir valla:)))
bulantıların mı başladı canım anammm. ne dukkanı bu??merhaba banu ve diğer arkadaşlar ben bugün kötüyüm miğdem bulanıyo kendimi taşıyamıyorum valla benim kocada acımasız beni dükkana yolladı bugün.
ya valla bende doluycam belime bi atkı çok ağrım var inanılmaz ve birde ayaklarım buz gibii:26::26:
ya kızlar bişe dicem de ben size bu soğan kürünün bi zararı olmuyordur değilmi ?
bırakma şekerim bırakma zaten sarılalım kocişlere sıkı sıkı
benim eşimde öyle bazen maç seretmek istiyo diyorum ben yatmaya gidiyorum sen oturma odasında izle hayır oda geliyo yanım amaçtan bile vazgeçiyo benim için hehe
merhaba banu ve diğer arkadaşlar ben bugün kötüyüm miğdem bulanıyo kendimi taşıyamıyorum valla benim kocada acımasız beni dükkana yolladı bugün.
slm kızlar.ben yeni geldim.nasılsınız?Tüp bebek transferinden sonraki 7.günüm.Allahım günler geçmiyor.yardımınıza iht var.en azından pazara kadar dayanabilsem
sanada gunaydin hayatim valla bugun bir umutla basladim ben sogan kurune bakalim iyi olacak insallah sen nasilsin bakim
Kıyamam sana... üşütme ama bari dükkanda, dikkat et kendine fazla da yorulma..
yok hayatım ben çok araştırdım, yararı çok zararı yok, içebilirsin rahat rahat:)
Aman da aman, maçlardan da vazgeçermiş kocişi:) allah nazardan saklasın mutluluğunuz daim olsun..
dükkan mükkan... otur dinlen bari. boşver işi gücü.. olduğu yere varır, sen kendine bak buca..
hayırlısı olsun lale, inşallah pozitif sonucu görürsün.
7 gün geçmiş, artık kanda da çıkar sonuç, erken gebelik testiyle evde de öğrenebilirsin aslında.
slm kızlar.ben yeni geldim.nasılsınız?Tüp bebek transferinden sonraki 7.günüm.Allahım günler geçmiyor.yardımınıza iht var.en azından pazara kadar dayanabilsem
:)))
inşallah sonuç pozitif olacak banu.. az kaldı tatlım.
aynen.. benimki beni bi taraftan sarkıtmaz da, iyi bi fırça kayar :)))
ohh ödevini yaptığına göre, senden rahatı yok :)) yap bi keyif kahvesi kendine...
ah canım istedi valla, ben de yapıcam. begümün uyku saatine az kaldı, yapçam iççem... kaynanamla karşılıklı :)
benim denemeler 2 ay beklemeye alındı yine banucum.
aslında bu kadar erken dönem düşüklerde gerekmiyor beklemek ama, psikolojik hazırlık için beklemek lazımmış.. çok yıpranmış bulmuş doktorum, pat diye de söyledi eşimin yanında. denemelere ara vermeye karar verdiler ikisi. ben de uyucam tabi mecburen. korunma dönemim başladı yine.
iyiyim güldencim.
ben alışkınım.. geçti gitti bile.
azıcık ağrım var, anbiyotiklerim var. 1 hafta ilaç tedavisi... sonra geçer biter zaten. olmamış gibi olur yine.
Kıyamam sana... üşütme ama bari dükkanda, dikkat et kendine fazla da yorulma..
yok hayatım ben çok araştırdım, yararı çok zararı yok, içebilirsin rahat rahat:)
Aman da aman, maçlardan da vazgeçermiş kocişi:) allah nazardan saklasın mutluluğunuz daim olsun..
konuya ben de dahil olayım.benim eşimde hep tv izlese ve karsısında uyusa.çogu gece sabah kalktıgımda onu oturma odasında bulurum ve deli olurum.her ay en az bir kere olur.asıl biz de ben sinir olurum yatmaya yalnız gitmeye
boşverecem de sonunda derdi yine bana yansıyo kiraları ödeyemeyince
:)))
inşallah sonuç pozitif olacak banu.. az kaldı tatlım.
aynen.. benimki beni bi taraftan sarkıtmaz da, iyi bi fırça kayar :)))
ohh ödevini yaptığına göre, senden rahatı yok :)) yap bi keyif kahvesi kendine...
ah canım istedi valla, ben de yapıcam. begümün uyku saatine az kaldı, yapçam iççem... kaynanamla karşılıklı :)
benim denemeler 2 ay beklemeye alındı yine banucum.
aslında bu kadar erken dönem düşüklerde gerekmiyor beklemek ama, psikolojik hazırlık için beklemek lazımmış.. çok yıpranmış bulmuş doktorum, pat diye de söyledi eşimin yanında. denemelere ara vermeye karar verdiler ikisi. ben de uyucam tabi mecburen. korunma dönemim başladı yine.
iyiyim güldencim.
ben alışkınım.. geçti gitti bile.
azıcık ağrım var, anbiyotiklerim var. 1 hafta ilaç tedavisi... sonra geçer biter zaten. olmamış gibi olur yine.
dükkan mükkan... otur dinlen bari. boşver işi gücü.. olduğu yere varır, sen kendine bak buca..
7 gün geçmiş, artık kanda da çıkar sonuç, erken gebelik testiyle evde de öğrenebilirsin aslında.
bu lafı cok severim şekerim:)))))))) gozlerimi kaparım vazifemi yaparım:)))))
bulantıların mı başladı canım anammm. ne dukkanı bu??
sarılıos zaten kuzu:)
evet normalde bile inan kedi gibi ya. yani akşamları tv izleme uzanma pozisyonlarımızı gorseniz walla koparsınız heee. öle garip sevimli şekiller:)))))))))))))
oncelikle hayirlisi olsun arkadasim sen bence gunun birgun de olsa gecsin oyle yap canim testni daha iyi olur hem kesin sonucu daha iyi anlarsin tabi yinede sen bilirsin
Günaydııııııııııın herkeseeeeeeeeeee...
Yalelcim nasılsın hayatım? aklım sende kaldı valla..
Gülden, özlem, beluş, tüliiin, gülseeen, bucaa, yasamımmm... nasılsınız yavrular??:)
aman canım sen yinede dikkat et kendine kıyamam sana..
turkcell bayi.bulantılarım başladı birde uykum çok geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?