- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.801
evet canım en mantıklısı bu, öyle yapcam böyle giderse, dün fortel marka bir erken gebelik testi var onu aradım bulamadım. inşallah günü geçer bende test yaparım ve hamiş olurum... inşalalh ALLAHIM sen bizi bu müjdeden mahrum bırakma.. AMİN...
banucum günaydın tatlım.
evet canım en mantıklısı bu, öyle yapcam böyle giderse, dün fortel marka bir erken gebelik testi var onu aradım bulamadım. inşallah günü geçer bende test yaparım ve hamiş olurum... inşalalh ALLAHIM sen bizi bu müjdeden mahrum bırakma.. AMİN...
banucum günaydın tatlım.
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım? Dün hiç giremedim siteye gelişmeler varmı? Benim bat bugün bakalım kırmızılar gelecekmi bu ay 29 çektiği için 16-17 gibi gelebilir diye düşünüyorum ama sizcede geç gelebilirmi. Sizlerde ne var ne yok kısaca haberleri alabilirmiyim sizden????:13:
dikkat ediyorum güya :)))
sana akıl verdim kaç gün, muhakkak ihmal etme aman dikkat et, ilaçlarını kullan.. falan filan diye... kelin ilacı olsa kendine sürermiş.. hesabına döndüm :))
neyse, kapattım bu konuyu ben. yoksa aşamıyorum kafamda sorunu..
oldu geçti, önüme bakıyorum yeniden.... nasibimde yokmuş demekki bu minnoşum, melek oldu gitti. hazırım yeni maçlara :))
yormamaya calış kendini fazla tatlım.
dikkat ederim banucuğum düşüncen için teşekkür ederim canım arkadaşım ben biran önce evime gidip uzanmak istiyorumm.
konuya ben de dahil olayım.benim eşimde hep tv izlese ve karsısında uyusa.çogu gece sabah kalktıgımda onu oturma odasında bulurum ve deli olurum.her ay en az bir kere olur.asıl biz de ben sinir olurum yatmaya yalnız gitmeye
Amin canım işallah geçer teste de baktığında çift çizgi görürsün :)
çok sağol canımmm insalllahhhhhhh:)aman canım dikkat et kendineee.
benimde başlıyo galiba ufaktan ufağa bulantılarımmm..
bide ben hep çalışıyom..
hoşgeldin hayırlısı olsun canım dualarımız seinle inşallah kavuşursun meleğine..
aman canım sen yinede dikkat et kendine kıyamam sana..
allahım hepimizi korusun kimsenin azının tatı bozulmasın banucumm..
ama benm ertesi gün işe gitmek için uyumam gerekio.ertesi gün uykusuz dayanamıyourm.hayır br de saati yok ki.3 olur 4 olur hala izler ya da karsısında uyur ama hala izledigini iddaa eder.hadi uyuyosun gidelim derim hayır uyumuyorum derevet anlıyorum seni.
çok yakın arkadaşım, seda..... aynı dertten yakınıyor sürekli.
eşinin bilgisayar ve playsatation hastalığı var. sürekli oyun oynuyor.
bazen, uyanıyorum.. bakıyorum gecenin köründe hala bilgisayarda oynuyor... diye üzülüyor kızcağız. o da, yalnız yatağa gitmekten yakınıp duruyor.
sen de onunla takılsan, sen de yatağa gidip onu rahat bırakmasan.. acaba bi faydası olur mu?
anlıyorum buca.
o zaman çok fazla yorma kendini bari.
gerçi yorsan da yormasan da.... uzanıp yatsan da, kendini yorgun hissetmen normal. bedenen bişey yapmasan da kendin, içinde fabrika çalışıyor malum... o seni yoruyor.
Hoşgeeeeeeeeeeeeeeldiiiinnnn...:) İnşallah emeklerinizin karşılığını bebil olarak alırsınız bu ay arkadaşım.. Bol şans.. Sen takıl bize kafan rahatlar, sohbet muhabbet derken geçer zamanda:)
sorma canım insallah.hem de çok emek verdik valla her ikimizde.benm tedaviler hep sorunlu geçio vücudum ilaçlara tepki verio ve su topluo.bu defa da yine öyle oldu.acillerdeydik.sonra da mecbur su aldılar 3 kg karnımdan
İnşallah yalelcim, biz elimizden geleni yapıyoruz ama biliyorsun beni artık, her iki sonuca da hazırım ben.. Kısmetten öte köy yok çünkü:) Salı günü o akıntılarım başlayınca akşam dediğin gibi banyomu yapıp öyle girdim yatağa, sabah da deneme, dün de hep sıcak tuttum kendimi, kasıklarımda sancılar vardı gün boyu, bir de ateşim 37 derecyi buldu, ve sağ tarafımdan yumurtluyorum sanırım bu ay çünkü akşam, sofrayı toplarken böyle birden bire pıt diye bi şey attı sağ kasığımda, 5 saniye kadar sürdü ama normal sancı değildi, farklıydı, dedim sanırsam yumurta pıtladı:)) hala kendimi sıcak tutma hallerim devam bakalım nolcak:))
Bence doğru bir karar almışsınız.. ocaktaki olay ve şimdi bu düşükle sen ne kadar ben iyiyim desen de, etkileri öyle hemen geçmez.. Ben çok üzüldüm dün senin adına, akşam da rüyamda görüp durdum, ama herşey de bir hayır vardır tatlım.. Ben yakın zaman da beklediğin 2. bebişe çok da sağlıklı bir hamilelikle kavuşacağına inanıyorum.. Bu arada adın elif mi yalel? geçen gün yazmıştın dikkatimi çekti soracaktım unuttum.. Ben elif adını çok severim.. yani sevdiğim bir sürü ad vardır ama elif farklı benim için, özel bir sebebi de yok ama ne zaman duysam içimi ısıtır elif ismi,..
Bak benim de canım çekti kahve şimdi, hadi yapalım şöyle kahvelerimizi, içelim karşılıklı tatlım:)))
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım? Dün hiç giremedim siteye gelişmeler varmı? Benim bat bugün bakalım kırmızılar gelecekmi bu ay 29 çektiği için 16-17 gibi gelebilir diye düşünüyorum ama sizcede geç gelebilirmi. Sizlerde ne var ne yok kısaca haberleri alabilirmiyim sizden????:13:
zaten bu ara işler durgun pek iş olmuyo geliyorum oturuyorumm sizlerle muhabbet sohbet yle geçiyo işte
yormamaya calış kendini fazla tatlım.
tahmin ederim hayatımm.. Neyse sık dişini böyle böyle akşamı ederiz hep beraber sonra gider dinlenirsin hemen sen de:)
Sen de tatktik değiştir tatlım:) kal yanın da rahat bırakma belki işe yarar.. gerçi yalelin dediği gibi, bazı erkeklerde var o pc ya da oyun takıntısı , değiştirmek çok zor.. aman diğer zamanlarda herşey yolundaysa sorun yok, tek derdiniz bu olsun tatlım:)
İnşallah yalelcim, biz elimizden geleni yapıyoruz ama biliyorsun beni artık, her iki sonuca da hazırım ben.. Kısmetten öte köy yok çünkü:) Salı günü o akıntılarım başlayınca akşam dediğin gibi banyomu yapıp öyle girdim yatağa, sabah da deneme, dün de hep sıcak tuttum kendimi, kasıklarımda sancılar vardı gün boyu, bir de ateşim 37 derecyi buldu, ve sağ tarafımdan yumurtluyorum sanırım bu ay çünkü akşam, sofrayı toplarken böyle birden bire pıt diye bi şey attı sağ kasığımda, 5 saniye kadar sürdü ama normal sancı değildi, farklıydı, dedim sanırsam yumurta pıtladı:)) hala kendimi sıcak tutma hallerim devam bakalım nolcak:))
Bence doğru bir karar almışsınız.. ocaktaki olay ve şimdi bu düşükle sen ne kadar ben iyiyim desen de, etkileri öyle hemen geçmez.. Ben çok üzüldüm dün senin adına, akşam da rüyamda görüp durdum, ama herşey de bir hayır vardır tatlım.. Ben yakın zaman da beklediğin 2. bebişe çok da sağlıklı bir hamilelikle kavuşacağına inanıyorum.. Bu arada adın elif mi yalel? geçen gün yazmıştın dikkatimi çekti soracaktım unuttum.. Ben elif adını çok severim.. yani sevdiğim bir sürü ad vardır ama elif farklı benim için, özel bir sebebi de yok ama ne zaman duysam içimi ısıtır elif ismi,..
Bak benim de canım çekti kahve şimdi, hadi yapalım şöyle kahvelerimizi, içelim karşılıklı tatlım:)))
kızlar ben kaçarrrrr:
görüşürüz..
ya bu arada 13 hamişde takıldık kaldık ilerlemiyo listemiz, hadi kızlar çalışın çalışın daha çok çalışın olmuyooo böyleeee, her güne bir hamiş lazım :)))
ya bu arada 13 hamişde takıldık kaldık ilerlemiyo listemiz, hadi kızlar çalışın çalışın daha çok çalışın olmuyooo böyleeee, her güne bir hamiş lazım :)))
çok sağol canımmm insalllahhhhhhh:)
ama benm ertesi gün işe gitmek için uyumam gerekio.ertesi gün uykusuz dayanamıyourm.hayır br de saati yok ki.3 olur 4 olur hala izler ya da karsısında uyur ama hala izledigini iddaa eder.hadi uyuyosun gidelim derim hayır uyumuyorum derbeni deli eder yine.ben onun kadar dayanamıyorum gec saatlere yanında kalsam ikimizde açıkta uyuyakalıcaz sonucta.onun çözümü yatak odasına tv koymak.ben de bunu istemiyorum.olmaz yani orda da tv.evin her odsasında var bari orda olmasın da kitap okuyalım ne bileyim iki konusalım muhabbet edelim falan.dimi ama ?haksız mıyım?
bana kahve yasak söylemeyin böyle.bayılırım kahveye çok canım istedi bak şimdi:)
kızlar ben kaçarrrrr:
görüşürüz..
amin canımmmmm benim insallahhosgeldin arkadasim hayirli haberlerini aliriz insallah
Sen de tatktik değiştir tatlım:) kal yanın da rahat bırakma belki işe yarar.. gerçi yalelin dediği gibi, bazı erkeklerde var o pc ya da oyun takıntısı , değiştirmek çok zor.. aman diğer zamanlarda herşey yolundaysa sorun yok, tek derdiniz bu olsun tatlım:)
Hoşbuldukkkkk işallah canım hepimiz görelim işallah.Sen de görürsün inşallaaaaaaaaaaah..:) hoşgeldiiiinn..:)
insallah gelmez kirmizilar canim kac gunde bir oluyorsun canim sen gun olarak say canim kaci oluyorsa odur bakma 29 cektigine falan sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?