Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Amin canım işallah geçer teste de baktığında çift çizgi görürsün :)

Amin canım işallah geçer teste de baktığında çift çizgi görürsün :)

hoşgeldin tatlım umarım pozitifi görürsün bizde seninle sevinirizzz:

bencede canım eskiyi kapatalım önümüzdeki maçlara bakalım ..

dikkat ederim banucuğum düşüncen için teşekkür ederim canım arkadaşım ben biran önce evime gidip uzanmak istiyorumm.

tahmin ederim hayatımm.. Neyse sık dişini böyle böyle akşamı ederiz hep beraber sonra gider dinlenirsin hemen sen de:)

Sen de tatktik değiştir tatlım:) kal yanın da rahat bırakma belki işe yarar.. gerçi yalelin dediği gibi, bazı erkeklerde var o pc ya da oyun takıntısı , değiştirmek çok zor.. aman diğer zamanlarda herşey yolundaysa sorun yok, tek derdiniz bu olsun tatlım:)

çok sağol canımmm insalllahhhhhhh:)
ama benm ertesi gün işe gitmek için uyumam gerekio.ertesi gün uykusuz dayanamıyourm.hayır br de saati yok ki.3 olur 4 olur hala izler ya da karsısında uyur ama hala izledigini iddaa eder.hadi uyuyosun gidelim derim hayır uyumuyorum der beni deli eder yine.ben onun kadar dayanamıyorum gec saatlere yanında kalsam ikimizde açıkta uyuyakalıcaz sonucta.onun çözümü yatak odasına tv koymak.ben de bunu istemiyorum.olmaz yani orda da tv.evin her odsasında var bari orda olmasın da kitap okuyalım ne bileyim iki konusalım muhabbet edelim falan.dimi ama ?haksız mıyım?

bana kahve yasak söylemeyin böyle.bayılırım kahveye çok canım istedi bak şimdi:)

insallah gelmez kirmizilar canim kac gunde bir oluyorsun canim sen gun olarak say canim kaci oluyorsa odur bakma 29 cektigine falan sen

ya bu arada 13 hamişde takıldık kaldık ilerlemiyo listemiz, hadi kızlar çalışın çalışın daha çok çalışın olmuyooo böyleeee, her güne bir hamiş lazım :)))

yormamaya calış kendini fazla tatlım.

zaten allahtan burası var burası da olmasa zaman geçmez.

hı hı evet elif.
ben de seviyorum ismimi. hatta kendi adım olmasaydı, kızıma koymak isterdim. o kadar seviyorum.
eşim çok güzel söyler... ondan seviyorum galiba biraz :))

ocak 14 - mart 14.. öncesinde de ekim 14 'tü benim kürtajlarım... son 3 tanesi hep ayın 14lerine denk geldi... hayırlısı olsun :) 14 rakamından korktum :))) şaka tabi.
geçmiyor tabi etkileri hemen. ben geçti diye varsayıyorum, öyle yok sayıyorum.
çok zor oluyor öbür türlü.
sürekli bebek kaybetmek gerçekten zor bişey. allah yaşatmasın kimseye... kendimi bi tuhaf (tam isimlendiremiyorum da nasıl hissettiğimi) hissediyorum.
etrafta bisürü kadın, sorunsuz hamile kalıyor, sorunsuz doğurup çıkartıyor ortaya... ben neden böyle sıkıntılar yaşıyorum, bilemiyorum. ama nasip böyleymiş işte.
neyseki çabuk toparlanıyorum.
kayınvalidem olmasa, bugünü sulu zırlak geçirirdim muhtemelen, şimdi onu da yapamıyorum.. öyle boğazım bi düğüm düğüm kaldı... ama yarına bişeyim kalmaz. ağrım da azalır. geçer yani.
ben de inanıyorum, begüm'ün bi kardeşi olacak inşallah. eminim hatta, ama ne zaman onu bilemiyorum. uğraşıyoruz işte, yalnız büyümesin diye, bi kardeşi olsun da hayatı paylaşabilsin diye... elimizden geleni yapıyoruz yani. inşallah olur, kızım tek başına kalmaz.
zaten 2-3 şansım daha var. sonrası için, doktorlar artık deneme yapmamayı öneriyorlar. anne sağlığı için daha fazlası çok zararlıymış. 2-3 kere daha deneme şansım var yani.. olursa olur, olmazsa napalım.. allah begüme ömür versin demek gerekecek çaresiz.

Haklısın valla bacım:)) O zaman bırak uyuklasın o tv karşısında sen git güzelce al uykunu, belki sonra sonra o da vazgeçer bu huyundan.. sen üsteledikçe inat da yapıyor olabilir.. Çünkü bakma sen erkeklerin yetişkin görüntüsüne, hepsi küçük oğlan çocukları kıvamında kalıyor bir çok konuda:))

kızlar ben kaçarrrrr:
görüşürüz..

Görüşürüüüüüüüüüüüüüüüz tatlımmm..:)

a a a arkadaslar o is bizde tam tersi oluyor genelde benim kocis benden once gidiyor yataga yazik dayanamiyor uykusuz kamaya ne yapsi 6da kaldiriyorum onu hergun ben her gece sicak yataga gidiyorum bizde de tam tersiymis

hosgeldin arkadasim hayirli haberlerini aliriz insallah
amin canımmmmm benim insallah

Allaha şükür iyiyz onun dısında canım.Allah başka dert vermesin.napalım sinir edio arada ama idare ediyoruz:))

Sen de görürsün inşallaaaaaaaaaaah..:) hoşgeldiiiinn..:)
Hoşbuldukkkkk işallah canım hepimiz görelim işallah.
insallah gelmez kirmizilar canim kac gunde bir oluyorsun canim sen gun olarak say canim kaci oluyorsa odur bakma 29 cektigine falan sen

Teşekkürler canım benim normalde hep 18. geliyordu geçen ay 15inde geldi bakalım artık. Kırmızılar gelmezse yarından sonra yaparım testi.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…