Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım benim hayırlısı olsun. dediğin gibi olursa olur ama olmazsa begümcüğün ömrü uzun olsun, ama ben inanıyorum sen bir dha yaşıcaksın bu duyguyu. Rabbim yanlız büyütmücek begüm ü bir melek daha yollicak inşallah

cok gecmıs olsun tatlım ya....sıkma canını rabbım nasıp etmemıs demek kı yer yuzune gelmesını senın ve esının canı sag olsun yıne guzel guzel bebıslerınız olur yeterkı can saglıgınız yerınızde olsun uzme tatlı canını senı boyle gormeye alıskın degılız gul oyna dıymem ama bunda da bır hayır tatlım cok uzme kendını....

a a a arkadaslar o is bizde tam tersi oluyor genelde benim kocis benden once gidiyor yataga yazik dayanamiyor uykusuz kamaya ne yapsi 6da kaldiriyorum onu hergun ben her gece sicak yataga gidiyorum bizde de tam tersiymis

kıs.. yapma öyle.
adamı tek gönderme yatağa..
başbaşa yaşıyorsunuz muhtemelen henüz evde.. ohh keyif sizde :))

dipdibe oturun kalkın, dipdibe yatın kalkın.... aksi olmaz şekerim :))

kızlar bu ne ya sayfalar almış basını gitmiş görende 1 haftadır girmiyom zannetcek heeee

Hoşbuldukkkkk işallah canım hepimiz görelim işallah.

Teşekkürler canım benim normalde hep 18. geliyordu geçen ay 15inde geldi bakalım artık. Kırmızılar gelmezse yarından sonra yaparım testi.:18:

hadi bakalim aliriz insallah hayirli haberlerini

Okuyunca yazdıklarını duygulandım be yalel (elif demiycem fazla deşifre olmasın ismin:) ) Olur hayatım inşallah, fazla sen o son noktaları düşünme.. Ama inşallah ve kısmetse begümcüğün bir kız ya da erkek kardeşi olur hayatta, sen şimdi kendine odaklan, zaman geçsin, iyice içindeki o depreşik duygular yerine otursun, sonra sıvar kolları başlarsın denemeye..

Kocişine de aşıkmış bizim yalelimiz, öyle ismini söylemesine bile meftunmuş..:)))) Allah aşkınızı, mutluluğunuzu daim etsin, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kızınızla birlikte, geri kalan herşeye çözüm var yalelcim.. hiç düşünme ve üzülme lütfen..

bide hamile kalanlar birdaha buraya gelmiyolar ilginç geliyo bana bu biraz ..
evet unutuyorlar bizi(
inşallah bu sayı 2 ye 3 e katlanırr.

amiiiiiiiiiiin tatlımm..:)

Son düzenleme:
kıs.. yapma öyle.

ay senin ağzın bal yesinnn

a a a arkadaslar o is bizde tam tersi oluyor genelde benim kocis benden once gidiyor yataga yazik dayanamiyor uykusuz kamaya ne yapsi 6da kaldiriyorum onu hergun ben her gece sicak yataga gidiyorum bizde de tam tersiymis

ya benimkininde uykusu geliyo bazen benden once ama gitmio yani böyle ayak parmağımın ucu dahi olsa ona dokunacak ole uyucak yada uzanıcak tv izlicek ya da oturacak. hep bir temasta olcak yani. canım benim yaaa cok seker:):)

kıs.. yapma öyle.

:;)))ama erken yatiyor benim kocisim evet yalniziz canim evde insallah ucleniriz umudumuz bu.

:) inşallah özlemcim.
hayırlısı bakalım :)

yeni topik açıcam.... mayıstan-hazirandan umutlular topiği.. çok mu erken olur acaba :)))

yok geçti zaten latacım. üzmüyorum kendimi.
ilk birkaç seferde çok üzülmüştüm. şimdi alıştım heralde.. normal geliyor hatta.
öyle ağrım oluyor, kanamam oluyor... sonra gidiyorum 1 saat bayılıyorum ayılıyorum falan... bakıyorum bitmiş gitmiş bile...

ama bu sefer psikoloğa gitmeyi önerdi ayşe doktorum. o kafama takıldı :))) deli mi oluyorum acaba dedim.. güldü kadın :) 'yoo deli olmakla alakası yok.. suçluluk psikolojisi iyi bişey değildir, kendini iyi hissetmen için, kızına verimli anne olabilmen için tavsiye ettim'' diye kıvırdı :))) var bende bi kafa arızası, kadın doğumcu bile çaktı meseleyi :)))))

arkadaslar ben kactim bugun oturmaya gidecem arkadasa bici bici yapim da mis olayim ole gideyim:))hadi herkese iyi gunler arkadaslar iyi bakin kendinize

yok açma sen kal bizimle bu topic te yine de biz senle umut ederiz hangi ay dersen ama başka topiğe gitmeeeeeeee
kuzum nie deliricen cnm, mantıklı olabilir aslında heeee. aslına bakarsın hepimizin bir nedenden dolyı gitmesi lazım yaa neysee

Hoşbuldukkkkk işallah canım hepimiz görelim işallah.

Teşekkürler canım benim normalde hep 18. geliyordu geçen ay 15inde geldi bakalım artık. Kırmızılar gelmezse yarından sonra yaparım testi.:18:

Kaç günde bir adet oluyorsun tatlım? Bugün gelmezse yap bakalım olmadı yarın bir test:) inşallah bebiş vardır göbüşte..
evet sizlerle muhabbet ediyorum face de oyun oynuyorum zaman geçiyo işte

ben de yapıyorum onuuuu:))

Latacımm, nasılsın hayatım, yazmıyorsun bir iki gündür? yolunda mı herşey?

kızlar bu ne ya sayfalar almış basını gitmiş görende 1 haftadır girmiyom zannetcek heeee

Heee gevezeyiz biz:)) boş bıraktın mı öyle kopar gideriz:))

:;)))ama erken yatiyor benim kocisim evet yalniziz canim evde insallah ucleniriz umudumuz bu.

Sen de erken yat ve erken kalk kuzum:))) Benim kociş bazı haftalar(mesela önümüzdeki hafta) 06:30 da iş başı yapıyor, o durumda 4:30 gibi kalkmamız gerekir bu da akşam erkenden uyumak demek, uyuyorum valla ben kocişle, sabahta onla kalkıyorum, tekrar yatmıyorum, öyle olunca akşama zaten benim de uykum geliyor:)

ya bu arada 13 hamişde takıldık kaldık ilerlemiyo listemiz, hadi kızlar çalışın çalışın daha çok çalışın olmuyooo böyleeee, her güne bir hamiş lazım :)))
İLk iki hafta öyle olmuştu ya baya alıştık hergün hamiş haberlerine

Çok çok geçmiş olsun canım yaaa ama herşeyde var bir hayır. Yengemde de aynısı oldu 5 tane kürtaj oldu birinci çocuktan sonra. 6. da ikinci çocuğu oldu ama onun nedenleri farklıydı sanırım. Neyse işallah Allah senide ikinci bebişine kavuşturur. Yazını okuduktan sonra senin içinde dua ettim. Olmazsada Yapacak bir şey yok herzaman halimize şükür edelim en azından Begümün vvar tatlı bir kızın. Allah ona uzun ömür versin.

Aynen bizde de tam tersi eşim uyuyor ben pc başındayım ne kadar kızsada azalttım ama tamamen vaz geçemedim Hergünden haftada 2-3 e indirdim bende yoksa tartışma çıkıyor.

ben buradyım tatlım dun hıc gırmedım bıraz gecmısten okuya okuya yavas yavas gelıyorum ..:)tabı ayrılma sen bızlerın hamıle kalan bayanlara ıhıtıyacımız var belırtılerı desteklerınıe ıhtıyaımız var ayrılmak yoksonuna kadar beraberız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…