- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.821
ya bu arada 13 hamişde takıldık kaldık ilerlemiyo listemiz, hadi kızlar çalışın çalışın daha çok çalışın olmuyooo böyleeee, her güne bir hamiş lazım :)))
hımm senin için ii olmuş işlerin durgun olması gerçi:)
bide hamile kalanlar birdaha buraya gelmiyolar ilginç geliyo bana bu biraz ..
hı hı evet elif.
ben de seviyorum ismimi. hatta kendi adım olmasaydı, kızıma koymak isterdim. o kadar seviyorum.
eşim çok güzel söyler... ondan seviyorum galiba biraz :))
ocak 14 - mart 14.. öncesinde de ekim 14 'tü benim kürtajlarım... son 3 tanesi hep ayın 14lerine denk geldi... hayırlısı olsun :) 14 rakamından korktum :))) şaka tabi.
geçmiyor tabi etkileri hemen. ben geçti diye varsayıyorum, öyle yok sayıyorum.
çok zor oluyor öbür türlü.
sürekli bebek kaybetmek gerçekten zor bişey. allah yaşatmasın kimseye... kendimi bi tuhaf (tam isimlendiremiyorum da nasıl hissettiğimi) hissediyorum.
etrafta bisürü kadın, sorunsuz hamile kalıyor, sorunsuz doğurup çıkartıyor ortaya... ben neden böyle sıkıntılar yaşıyorum, bilemiyorum. ama nasip böyleymiş işte.
neyseki çabuk toparlanıyorum.
kayınvalidem olmasa, bugünü sulu zırlak geçirirdim muhtemelen, şimdi onu da yapamıyorum.. öyle boğazım bi düğüm düğüm kaldı... ama yarına bişeyim kalmaz. ağrım da azalır. geçer yani.
ben de inanıyorum, begüm'ün bi kardeşi olacak inşallah. eminim hatta, ama ne zaman onu bilemiyorum. uğraşıyoruz işte, yalnız büyümesin diye, bi kardeşi olsun da hayatı paylaşabilsin diye... elimizden geleni yapıyoruz yani. inşallah olur, kızım tek başına kalmaz.
zaten 2-3 şansım daha var. sonrası için, doktorlar artık deneme yapmamayı öneriyorlar. anne sağlığı için daha fazlası çok zararlıymış. 2-3 kere daha deneme şansım var yani.. olursa olur, olmazsa napalım.. allah begüme ömür versin demek gerekecek çaresiz.
çok sinirlerim bozuk gerçekten.
hiç ihtimal vermediğim için, hamile miyim diye düşünmedim bile. yumurtaları kaçırdım dedim, prosedür falan hak getire... o arada olmuş demekki.
oram buram ağrıdı falan.. çekilmeler de oldu.. bisürü şey oldu ama, hiç ihtimal bile vermedim.
o arada koşturmacadan unuttum gitti.
meğer hamile olmuşum.
farketseydim hemen bakardım bi çare.. kapsül mü iğne mi jel mi.. ne varsa kullanırdım muhakkak. geç kaldım tabiki.
kafayı yicem.
a a a arkadaslar o is bizde tam tersi oluyor genelde benim kocis benden once gidiyor yatagayazik dayanamiyor uykusuz kamaya ne yapsi 6da kaldiriyorum onu hergun ben her gece sicak yataga gidiyorum bizde de tam tersiymis
Hoşbuldukkkkk işallah canım hepimiz görelim işallah.
Teşekkürler canım benim normalde hep 18. geliyordu geçen ay 15inde geldi bakalım artık. Kırmızılar gelmezse yarından sonra yaparım testi.:18:
hı hı evet elif.
ben de seviyorum ismimi. hatta kendi adım olmasaydı, kızıma koymak isterdim. o kadar seviyorum.
ocak 14 - mart 14.. öncesinde de ekim 14 'tü benim kürtajlarım... son 3 tanesi hep ayın 14lerine denk geldi... hayırlısı olsun :) 14 rakamından korktum :))) şaka tabi.
sürekli bebek kaybetmek gerçekten zor bişey. allah yaşatmasın kimseye... kendimi bi tuhaf (tam isimlendiremiyorum da nasıl hissettiğimi) hissediyorum.
etrafta bisürü kadın, sorunsuz hamile kalıyor, sorunsuz doğurup çıkartıyor ortaya... ben neden böyle sıkıntılar yaşıyorum, bilemiyorum. ama nasip böyleymiş işte.
kayınvalidem olmasa, bugünü sulu zırlak geçirirdim muhtemelen, şimdi onu da yapamıyorum.. öyle boğazım bi düğüm düğüm kaldı... ama yarına bişeyim kalmaz. ağrım da azalır. geçer yani.
ben de inanıyorum, begüm'ün bi kardeşi olacak inşallah. eminim hatta, ama ne zaman onu bilemiyorum. uğraşıyoruz işte, yalnız büyümesin diye, bi kardeşi olsun da hayatı paylaşabilsin diye... elimizden geleni yapıyoruz yani. inşallah olur, kızım tek başına kalmaz.
zaten 2-3 şansım daha var. sonrası için, doktorlar artık deneme yapmamayı öneriyorlar. anne sağlığı için daha fazlası çok zararlıymış. 2-3 kere daha deneme şansım var yani.. olursa olur, olmazsa napalım.. allah begüme ömür versin demek gerekecek çaresiz.
evet unutuyorlar bizibide hamile kalanlar birdaha buraya gelmiyolar ilginç geliyo bana bu biraz ..
inşallah bu sayı 2 ye 3 e katlanırr.
kıs.. yapma öyle.
adamı tek gönderme yatağa..
başbaşa yaşıyorsunuz muhtemelen henüz evde.. ohh keyif sizde :))
dipdibe oturun kalkın, dipdibe yatın kalkın.... aksi olmaz şekerim :))
a a a arkadaslar o is bizde tam tersi oluyor genelde benim kocis benden once gidiyor yatagayazik dayanamiyor uykusuz kamaya ne yapsi 6da kaldiriyorum onu hergun ben her gece sicak yataga gidiyorum bizde de tam tersiymis
kıs.. yapma öyle.
adamı tek gönderme yatağa..
başbaşa yaşıyorsunuz muhtemelen henüz evde.. ohh keyif sizde :))
dipdibe oturun kalkın, dipdibe yatın kalkın.... aksi olmaz şekerim :))
Amin canım işallah geçer teste de baktığında çift çizgi görürsün :)
canım benim hayırlısı olsun. dediğin gibi olursa olur ama olmazsa begümcüğün ömrü uzun olsun, ama ben inanıyorum sen bir dha yaşıcaksın bu duyguyu. Rabbim yanlız büyütmücek begüm ü bir melek daha yollicak inşallah
cok gecmıs olsun tatlım ya....sıkma canını rabbım nasıp etmemıs demek kı yer yuzune gelmesını senın ve esının canı sag olsun yıne guzel guzel bebıslerınız olur yeterkı can saglıgınız yerınızde olsun uzme tatlı canını senı boyle gormeye alıskın degılız gul oyna dıymem ama bunda da bır hayır tatlım cok uzme kendını....
arkadaslar ben kactim bugun oturmaya gidecem arkadasa bici bici yapim da mis olayim ole gideyim:))hadi herkese iyi gunler arkadaslar iyi bakin kendinize
:) inşallah özlemcim.
hayırlısı bakalım :)
yeni topik açıcam.... mayıstan-hazirandan umutlular topiği.. çok mu erken olur acaba :)))
yok geçti zaten latacım. üzmüyorum kendimi.
ilk birkaç seferde çok üzülmüştüm. şimdi alıştım heralde.. normal geliyor hatta.
öyle ağrım oluyor, kanamam oluyor... sonra gidiyorum 1 saat bayılıyorum ayılıyorum falan... bakıyorum bitmiş gitmiş bile...
ama bu sefer psikoloğa gitmeyi önerdi ayşe doktorum. o kafama takıldı :))) deli mi oluyorum acaba dedim.. güldü kadın :) 'yoo deli olmakla alakası yok.. suçluluk psikolojisi iyi bişey değildir, kendini iyi hissetmen için, kızına verimli anne olabilmen için tavsiye ettim'' diye kıvırdı :))) var bende bi kafa arızası, kadın doğumcu bile çaktı meseleyi :)))))
Hoşbuldukkkkk işallah canım hepimiz görelim işallah.
Teşekkürler canım benim normalde hep 18. geliyordu geçen ay 15inde geldi bakalım artık. Kırmızılar gelmezse yarından sonra yaparım testi.:18:
evet sizlerle muhabbet ediyorum face de oyun oynuyorum zaman geçiyo işte
cok gecmıs olsun tatlım ya....sıkma canını rabbım nasıp etmemıs demek kı yer yuzune gelmesını senın ve esının canı sag olsun yıne guzel guzel bebıslerınız olur yeterkı can saglıgınız yerınızde olsun uzme tatlı canını senı boyle gormeye alıskın degılız gul oyna dıymem ama bunda da bır hayır tatlım cok uzme kendını....
kızlar bu ne ya sayfalar almış basını gitmiş görende 1 haftadır girmiyom zannetcek heeee
:;)))ama erken yatiyor benim kocisim evet yalniziz canim evde insallah ucleniriz umudumuz bu.
ya bu arada 13 hamişde takıldık kaldık ilerlemiyo listemiz, hadi kızlar çalışın çalışın daha çok çalışın olmuyooo böyleeee, her güne bir hamiş lazım :)))
hı hı evet elif.
inşallah canım inşallah senin normalde adet günün yarınmıydı yani pazarrtesi bize güzel haberi verirsin inşallah..
bu arada lattaaaaa tülinn banuuu ve diyerkızlar nerdesiniz yaaa:
bu arada farkındamısınız hamile olanlar buraya girmiyo nedense ..
ama bende burdan kopamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?