Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

55 mı hemde bır cocuk annesı tatlım ben evlendgımde 55 kılo dum ama benım boyda 1 67 cok bellı etmem kılo mu benım de bıraz kılo vermem ıyı olack...bende sızlere katılıyorum....

Güldenciğim selam canım valla iyiyim şimdilikte bugün canım sıkkın sebepsiz yere evet tatlım ben cumartesi doktora gidecektim aradım doluymuş ama pazartesi saat 2 ye randevumu aldım oradan dişçide randevum var gün vermişlerdi hastaneden kanal tedavisi için o da kaldı bu durumda sakıncalıymış ilk üç ay ve son üç ay canım pazartesi bi gitsem doktoruma bi görsem içim rahatlasa diyorum bebeğim. Sen nasılsın bulantın var mı canım bide nasıl ekledin şu günlüğü kız bende istiyorum.

ozaman hamılelık olabılrı yuksek ıhtımal :)) ıns allah herkesın gonlune gore ersın topıge ılk geldıgımde 2 hamılemız vardı sımdı bı suru oldu ay sonuna ıkıye katlansın ıns

inşallaaahhhh...

:) ben de sizi çok sevdim.. hepinizi..
birkaç arkadaşın yeri ayrı.. biliyorsunuz siz kendinizi zaten... ama ayırmadan burdaki herkesi seviyorum.. muhabbetinizi seviyorum....
pozitif insanları severim ben zaten.. yapısal olarak, depresif-negatif tipleri sevmem.. etrafımda da barındırmam hatta.

geçen sene başka bi topikte yazışıyordum kızlarla.. 15 gün falan katlanabildim. umutsuz ev hanımları topluluğu olarak devam edeceklerine kanaat getirip, bıraktım onları başbaşa :))
sonra da hiç kk'da kafa yormamıştım.

işte birkaç ay evvel yeniden bebek istemeye, denemeye başlayınca.. bi bakıyım dedim acaba başka kızlar var mıdır yine..
sonra burda banuyu, özlemi, tülini falan gördüm... baktım çok pozitif kızlar... hoş sohbetler... ben de takıldım öyle.. şimdi de bağımlı oldum resmen :))

dün akşam, yorgunum dedim, odama kapandım, aldım notebbok çantamı yanıma :) eşim geldi sonra sinsi sinsi... ''hani yorgundun sen, dedikodu kazanının altına odun mu atıyorsunuz'' diye güldü gitti :)))

ozaman hamılelık olabılrı yuksek ıhtımal :)) ıns allah herkesın gonlune gore ersın topıge ılk geldıgımde 2 hamılemız vardı sımdı bı suru oldu ay sonuna ıkıye katlansın ıns

hayırlısıysa olsun canım :)) evet hamişlerimiz sayısı gğn geçtikçce artıyor maşallahiuğurlu bir topik burası :))

oyy kıyamam balım benım yazıyoruöm guldenım sen cvp vermıyosun senı soruyorum gzuel mınıcık mercımek yegenımı soruyorum hıc ses yok senden bende bu kız kacırıyor yazdıkalrımı dedım....akılım hayalım hep sensın canımın ıcı:)alıdımmı gonlunu walla yazıyorum guldenım sen gormuyorsun zaten dun hıc gıremdım bugunde gezmeye gıdecegım guya hala pc basından kalkamadım....

selam kızlar nasıl gıdıo yenı hamişler var galıba tebrık ederm hepsını..olmayanlarda enn kısa zamanda göbüşleri bebekle dolsun inşallah.
kızlar gıremıorum ben pek yaa..annem umreden geldı gelen gıden felan hep ordayız..daha doktora gıtmedm pazartesı gıtcem ınsallah hersey yolundadır okadar merak edıorum kı dua edın kızlar..

:)) uslu uslu izlermiş demek..
anam şimdikiler pek fenalar...
ne versen tüketiyorlar... ''bunu kapat anne, sıkıldım.. başka bişey aç'' deyiveriyorlar :))))

inşallah inşallah.. muhakkak hepimizin.. eksiksiz hepimizin bu tip bi imza atmak için sebebi olacak göbüşümüzde .. pek yakında... muhakkak :))

55 mı hemde bır cocuk annesı tatlım ben evlendgımde 55 kılo dum ama benım boyda 1 67 cok bellı etmem kılo mu benım de bıraz kılo vermem ıyı olack...bende sızlere katılıyorum....

katıl katıl... bişey kaybetmezsin :)) anca kilo kaybı olur...

beybiiii wallahi bak duygulandım heeee. bizde seni cok cokkkk sefiosssss. canikomm bedne sevmem depresifleri hayat zaten başlı başına stress muhabbet gırgır olsun neşeli olsun bari accık konusak gülek rahatlayak dimi yaaaa

yalelllll yakaladım seni nasılsın çok geçmiş olsun tatlım yaa üzüldüm duyunca ,,, birdaha yaşatmasın allah,, birsey soracam bebeğin düştüğünü nereden anlıyorsunuz yani ağrın nasıldı güzelim ya bana bir açarmısın konuyu...birde bat tarihin ne zamandı , aydınlanmam gereken bir konu varda senin yaşadığınla alakalı..

tatlım meraktaydım bende iyi olmana sevindim , içini ferah tut güzel haberlerle gel allaha emanet , öpüyorum..

kızımm asıl ilginç olan eşimin uslu uslu onu izlemesi. benim adam hiperaktif tir ya. ne çenesi susar ne eli kolu durur yani:):) canım benim saolsun :):)

hayırlısıysa olsun canım :)) evet hamişlerimiz sayısı gğn geçtikçce artıyor maşallahiuğurlu bir topik burası :))

evet haklısın bır kaç gun ara verdım hıc bakamadım geldıgımde lıste guncellenmıs hay masallah demıstım.darısı basımıza.hamıleler ıcınde tek dılegım saglıklı zamanlı hayırlıs bırer ewlat almaları kucaklarına.

bende oyle hemen fırsat bulunca pc basına 2 dk olsa otuuyorum:))amann ne yapalım sevıyoruz kımse kımseyı zorlamıyor gonul ısı ıstekle zevkle bu ısın pesındeyım benı sevmedıgınız ortada malum kırmızı kartları grunce tam negatıf ıgrencc bır ınsan oluyorum degılmı yalel cık

hamılelere bı sorum olucak yumurta takıbı yaptırıyomuydunuz.ılac ıgne vs kullanarakmı gebe kaldınız

canım ben ilaç kullanmadım eylülden beri deniyordum ve 33 yaşındayım..
ama nerdeyse kullanacaktım..

guldenim bebem cok guzel olmuşşş canım benimmm

teşekkür ederim bitanem en kısa zamanda hepimizde böyle imzalar olacak ben inanıyorum..

evet canım diş olayını biraz askıya alman lazım çünkü benim dişçimde bana en son konturol gittiğimde hamaileliğinn ilk 3 ayı bişey yapamam ama sonra korkma demişti
bu arada merak etme canım güzel haberler alıcaz senden belkide gittiğşnde kalp atışlarını bile duyarsın..
bu imzayı bizim imzanın sonunda imza için buraya tıklayın diyo ya orayı tıkla o seni yönlendiriyo zaten oraya bebişinin doğacağı hesapladığın muhtemel tarihi yaz tatlım..

canımmsınnnnnnn latacım demek ben kaçırıyom hep ama nebileyim özledim seninle sohpet etmeyi tatlım merciğmeyimiz iyi inşallah sağlıklısıyla gelince rahatlıyacam inşallah canım bide önümüzdeki hafta kalp atışını duysam sanki daha iyi hissedicem kendimi
hadi sen şimdi arkadaşlarının yanına git tatlım öpüyorum seni

bende sevmem özlemim depresif insanları bunalıma giriyorum daral geliyor böle offf diye çığlık atasım geliyor ki atarımda toplumdatız kalabalığız arkadaşlarla falan sıkıldıysam eğer basarım bir off döner bakar hepsi sırıtırım şapşal şapşal ama beni ii tanıyan anlar...

kızımm asıl ilginç olan eşimin uslu uslu onu izlemesi. benim adam hiperaktif tir ya. ne çenesi susar ne eli kolu durur yani:):) canım benim saolsun :):)

ozlem cım ne guzel kıpır kıpır bı esın var benım esımde sormazsan konusmaz bazen tutar nadıren sımarıklıgı ama genmelde cok sakın ve suskundur.kerpetenle gezerım ewın ıcınde agzından laf almak ıcın.kızarım bazen ofkelenırım.nıye konusmuyosun hıc sıkıldınmı benden dıye.

yolundadır ıns ne olcak artık herseyı gzuel dusun guzel seylerle kasılasasın tatlıms senıde gozlerım aradı nerelerde dıye yazmııssın zaten...

ne guzel kendılıgınden hamıle kalanlara cok ozenıyorum.ben deıl 6 ay 6 yılda beklesem kendılıgınden kalamam.ılac kullanmam sart cunku hıc yumurtlamıyorum ozaman.allahta bızı bole yaratmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…