- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.961
evet sekerim direk hastaneye gidios nieki. ayrıca dip not belkim lazım olur. her cuma ve pazartesi akşamı nöbetçidir kendisi
canım ben ilaç kullanmadım eylülden beri deniyordum ve 33 yaşındayım..
ama nerdeyse kullanacaktım..
teşekkür ederim bitanem en kısa zamanda hepimizde böyle imzalar olacak ben inanıyorum..
evet canım diş olayını biraz askıya alman lazım çünkü benim dişçimde bana en son konturol gittiğimde hamaileliğinn ilk 3 ayı bişey yapamam ama sonra korkma demişti
bu arada merak etme canım güzel haberler alıcaz senden belkide gittiğşnde kalp atışlarını bile duyarsın..
bu imzayı bizim imzanın sonunda imza için buraya tıklayın diyo ya orayı tıkla o seni yönlendiriyo zaten oraya bebişinin doğacağı hesapladığın muhtemel tarihi yaz tatlım..
canımmsınnnnnnn latacım demek ben kaçırıyom hep ama nebileyim özledim seninle sohpet etmeyi tatlım merciğmeyimiz iyi inşallah sağlıklısıyla gelince rahatlıyacam inşallah canım bide önümüzdeki hafta kalp atışını duysam sanki daha iyi hissedicem kendimi
hadi sen şimdi arkadaşlarının yanına git tatlım öpüyorum seni
teşekkür ederim bitanem en kısa zamanda hepimizde böyle imzalar olacak ben inanıyorum..
evet canım diş olayını biraz askıya alman lazım çünkü benim dişçimde bana en son konturol gittiğimde hamaileliğinn ilk 3 ayı bişey yapamam ama sonra korkma demişti
bu arada merak etme canım güzel haberler alıcaz senden belkide gittiğşnde kalp atışlarını bile duyarsın..
bu imzayı bizim imzanın sonunda imza için buraya tıklayın diyo ya orayı tıkla o seni yönlendiriyo zaten oraya bebişinin doğacağı hesapladığın muhtemel tarihi yaz tatlım..
canımmsınnnnnnn latacım demek ben kaçırıyom hep ama nebileyim özledim seninle sohpet etmeyi tatlım merciğmeyimiz iyi inşallah sağlıklısıyla gelince rahatlıyacam inşallah canım bide önümüzdeki hafta kalp atışını duysam sanki daha iyi hissedicem kendimi
hadi sen şimdi arkadaşlarının yanına git tatlım öpüyorum seni
bende sevmem özlemim depresif insanları bunalıma giriyorum daral geliyor böle offf diye çığlık atasım geliyor ki atarımda toplumdatız kalabalığız arkadaşlarla falan sıkıldıysam eğer basarım bir off döner bakar hepsi sırıtırım şapşal şapşal ama beni ii tanıyan anlar...
bende sevmem özlemim depresif insanları bunalıma giriyorum daral geliyor böle offf diye çığlık atasım geliyor ki atarımda toplumdatız kalabalığız arkadaşlarla falan sıkıldıysam eğer basarım bir off döner bakar hepsi sırıtırım şapşal şapşal ama beni ii tanıyan anlar...
ozlem cım ne guzel kıpır kıpır bı esın var benım esımde sormazsan konusmaz bazen tutar nadıren sımarıklıgı ama genmelde cok sakın ve suskundur.kerpetenle gezerım ewın ıcınde agzından laf almak ıcın.kızarım bazen ofkelenırım.nıye konusmuyosun hıc sıkıldınmı benden dıye.
beybiiii wallahi bak duygulandım heeee. bizde seni cok cokkkk sefiosssss. canikomm bedne sevmem depresifleri hayat zaten başlı başına stress muhabbet gırgır olsun neşeli olsun bari accık konusak gülek rahatlayak dimi yaaaa
yalelllll yakaladım seni nasılsın çok geçmiş olsun tatlım yaa üzüldüm duyunca ,,, birdaha yaşatmasın allah,, birsey soracam bebeğin düştüğünü nereden anlıyorsunuz yani ağrın nasıldı güzelim ya bana bir açarmısın konuyu...birde bat tarihin ne zamandı , aydınlanmam gereken bir konu varda senin yaşadığınla alakalı..
tşk ederimm canım .ya ne biliyim belki giderim görüşemem die korkuyorum da o yüzden.sen güngörende oturuosun sanırım
evet canım gungoren de otuyuroum bende ilgi hastanesini bilirmisin bilmem, ordayım ben.
:)))mesala ben :))evet tulınım daıma pzıtıf enerjıdeyım duramıyorum yerımde :))nasılım tulınım burada canım benım ssne nasılsın o hala o burun akıyomu :)
yesss annecik :))
ne guzel kendılıgınden hamıle kalanlara cok ozenıyorum.ben deıl 6 ay 6 yılda beklesem kendılıgınden kalamam.ılac kullanmam sart cunku hıc yumurtlamıyorum ozaman.allahta bızı bole yaratmıs
herseyy yolunda olcak guldenım ben ıcını ferah tut rabbıme bol bol dua et bebegın ıcın arada bır banada dua nı eksık etme....aklımdasın hep yaızyorum gormuyosun ama bundan suphen olması...bende mercımegımzı ıcın dua edecegım yarın cuma gunu selalar okununca allaha bol bol dua edecegım butun buradakı kızlar ıcın hepmızın gonlundekını sag salım aklı basında gzuel evlatlar versın...
Canım hemen yapıyorum tatlım çok sağol evet öyleymiş ama sadece o diş değil benim bütün dişlerim sızlıyor biliyormusun, sağlık ocağında söyledim kalsiyum ihtiyacıyla ilgilidir dediler güneşten ve süt peynir gibi gıdalardan karşıla dediler canım bakalım dişçiyede gidip konuşcam yine
merhaba arkadaşlar,bende hep gebelik belirtileri için sizleri takip ettim.Çok mutlu olmuştum hamileydim.Ama kimyasal gebelikmiş 10 martta kanamayla düşürdüm.Tekrarlar diye korkuyorum.
amin inşşşşşşşşş
:):) bende de var o :)): offfffff darlandım derimmm kalkarım bi:):):)
onun da huyu ole demekki bazıları agır oluo meselea kayınbiraderim:):) alakası bile yok abisiyle:):)
evet sekekrim ama az once nette bi haber okudum inan içim kıyıldı gittim ofisin tuvaletine agladım agladım cıktım. Allah ım halimize bin şükür. genç bir anne bir ogul bir daha minik bir bebek. baba bir yıldır işsiz. cocuklar evde soguktan olecekler. kadın zar zor 5 liraya doun alıyor ama yakamıyor cunku odunlar ıslak. sonra oglunun eline saç kurutma makinesini veriyor ki ısınsınlar az da olsa. kendisi yan odya gidip asıyor kendini. bir anlık bunalım bir anlık çaresizliğin verdiği isyan. düşünsene o odunu ne umutlarla almıstır. ayy cok fena oldum ya walla kimse olmasa hönküre hönküre aglıcamhe valla... ne o kasvet, umutsuzluk, hayalsizlik....
ohhh gülelim eğlenelim hoş geçelim..
anlatalım paylaşalım .. boşalalım.. deşarj olalım :))
evet canım biliyorum.bnm eşimde çamlıkahveliydi :)
ayyyy canım benim..
sen kılomenmi kullanıyosun peki canım..
olsun şimdi herşeyi çözümü var allahın izniyle..
canım bende hepimiz için dua ediyorum inan evet sizde benim için edin lütfen çok ihtiyacım var..
ayyy hadi yap görelim tatlım çok heyecanlandımmmm:
bu arada kendi doktorunada söyle diş sorununu belki kalsuyum verir sana..
merhabacanım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın herşey gönlüne göre olsun peki nasıl anladın kimyasal olduğunu?
ayyyy canım benim..
sen kılomenmi kullanıyosun peki canım..
olsun şimdi herşeyi çözümü var allahın izniyle..
canım bende hepimiz için dua ediyorum inan evet sizde benim için edin lütfen çok ihtiyacım var..
ayyy hadi yap görelim tatlım çok heyecanlandımmmm:
bu arada kendi doktorunada söyle diş sorununu belki kalsuyum verir sana..
merhabacanım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın herşey gönlüne göre olsun peki nasıl anladın kimyasal olduğunu?
merhaba arkadaşlar,bende hep gebelik belirtileri için sizleri takip ettim.Çok mutlu olmuştum hamileydim.Ama kimyasal gebelikmiş 10 martta kanamayla düşürdüm.Tekrarlar diye korkuyorum.
bende oyle hemen fırsat bulunca pc basına 2 dk olsa otuuyorum:))amann ne yapalım sevıyoruz kımse kımseyı zorlamıyor gonul ısı ıstekle zevkle bu ısın pesındeyım benı sevmedıgınız ortada malum kırmızı kartları grunce tam negatıf ıgrencc bır ınsan oluyorum degılmı yalel cık
ne guzel kendılıgınden hamıle kalanlara cok ozenıyorum.ben deıl 6 ay 6 yılda beklesem kendılıgınden kalamam.ılac kullanmam sart cunku hıc yumurtlamıyorum ozaman.allahta bızı bole yaratmıs
evet sekekrim ama az once nette bi haber okudum inan içim kıyıldı gittim ofisin tuvaletine agladım agladım cıktım. Allah ım halimize bin şükür. genç bir anne bir ogul bir daha minik bir bebek. baba bir yıldır işsiz. cocuklar evde soguktan olecekler. kadın zar zor 5 liraya doun alıyor ama yakamıyor cunku odunlar ıslak. sonra oglunun eline saç kurutma makinesini veriyor ki ısınsınlar az da olsa. kendisi yan odya gidip asıyor kendini. bir anlık bunalım bir anlık çaresizliğin verdiği isyan. düşünsene o odunu ne umutlarla almıstır. ayy cok fena oldum ya walla kimse olmasa hönküre hönküre aglıcam
offff özlemcimya içim çok kötü oldu yaaaaa:
canım kolan a yakısanız istyersen akşamdan git nöbetçi oldugu gun
ewet canım klomen kullanıyorum ıkızlerım klomen artı pregnly ıgne ıle olmustu sımdıde klomen artı ovıtrelle kullanıorum ılk denememız coks aglıklı bır yumurtamın oldugunu solemsıtı dr dun gece ve bugun catladı sanırım ınanılmaz akıntı ve sancı cektım atesımde yarım derece artmıs ıns olur
Güldenciğim oldu sanırsam bak, bu arada sen 11' inde doğum yapacaksın bende 15' inde Allah nasip ederse böyle gün gün gelişimlerini takip etmek süper oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?