Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

herseyy yolunda olcak guldenım ben ıcını ferah tut rabbıme bol bol dua et bebegın ıcın arada bır banada dua nı eksık etme....aklımdasın hep yaızyorum gormuyosun ama bundan suphen olması...bende mercımegımzı ıcın dua edecegım yarın cuma gunu selalar okununca allaha bol bol dua edecegım butun buradakı kızlar ıcın hepmızın gonlundekını sag salım aklı basında gzuel evlatlar versın...

Canım hemen yapıyorum tatlım çok sağol evet öyleymiş ama sadece o diş değil benim bütün dişlerim sızlıyor biliyormusun, sağlık ocağında söyledim kalsiyum ihtiyacıyla ilgilidir dediler güneşten ve süt peynir gibi gıdalardan karşıla dediler canım bakalım dişçiyede gidip konuşcam yine

:)))mesala ben :))evet tulınım daıma pzıtıf enerjıdeyım duramıyorum yerımde :))nasılım tulınım burada canım benım ssne nasılsın o hala o burun akıyomu :)

canım ben ilaç kullanmadım eylülden beri deniyordum ve 33 yaşındayım..
ama nerdeyse kullanacaktım..

teşekkür ederim bitanem en kısa zamanda hepimizde böyle imzalar olacak ben inanıyorum..

amin inşşşşşşşşş

:):) bende de var o :)): offfffff darlandım derimmm kalkarım bi:):):)

onun da huyu ole demekki bazıları agır oluo meselea kayınbiraderim:):) alakası bile yok abisiyle:):)

merhaba arkadaşlar,bende hep gebelik belirtileri için sizleri takip ettim.Çok mutlu olmuştum hamileydim.Ama kimyasal gebelikmiş 10 martta kanamayla düşürdüm.Tekrarlar diye korkuyorum.

he valla... ne o kasvet, umutsuzluk, hayalsizlik....
ohhh gülelim eğlenelim hoş geçelim..
anlatalım paylaşalım .. boşalalım.. deşarj olalım :))

teşekkürler tülincim.
valla, ben şayet hamile olduğumun farkındaysam.. düşüreceğimi 1-2 gün evvel anlıyorum. o saatten sonra ne yapsam sonuç vermiyor zaten.
hafif kasık ağrılarım oluyor (ama hamilelik belirtilerimden farklı).. böyle burulur gibi... bişeyler kopacak ama kopamıyor gibi... ağrılı bişeyler oluyor hafif hafif.. bu durum, düşük yapmadan, 1-2 gün evvel oluyor bende.
tam düşük yapacağım gün, şiddetli bel ağrısı oluyor. ama bu, kaçıncı haftada olduğuna bağlı. erken haftalarda genelde daha hafif oluyor. hatta hiç olmayabiliyor bile bazen.
ama bel ağrısının yanında, kasıklarda şiddetli batmalar, kopmalar, acımalar oluyor bende. rahmimi hissediyorum. (hani böbreğin ağrıyınca böbreğinin yerini anlarsın, parmağın acıyınca parmağının orda olduğunu farkedersin ya... öyle yani)
zaten hemen o gün, birkaç saat içinde, parça parça diye tabir edilen şekilde kanamam oluyor benim. düştü demektir bu.
kanamamın hafiflemesini bekleyip doktora gidiyorum. yollarda arabayı batırmıyım diye falan bekliyorum yani. normalde, ilk kez başıma geldiğinde nasıl gittiğimi bilememiştim. ama şimdi alıştım, sürecin bilincindeyim.. o sebeple panik olmuyorum.
doktora gidince, ultrasonla bakıyor. düşmüş diyor. veya düşme aşamasında diyor.. ne aşamadaysak, ona göre bakıyoruz çaresine..

benim bat tarihim bu ay 12 marttaydı. 13 martta regl oldum gibi oldum. ama ağrılı.. bu bahsettiğim her şey oldu yani.. ama ben hamilelik beklemediğim için, ne olduğunu anlayamadım sadece.

yani aslında, bu kadar erken dönemde (4+ iken henüz) düşerse bebek, normal koşullarda bir kadın bunu farketmez bile. regl oldum diye düşünür. adet kanamasıyla atılır.
ama benim rahim artık çok hassaslaştı bu üstüste gelen operasyonlardan ötürü.. o sebeple, hemen veriyor bu tip ağrılı bilmemneli tepkileri...

anlatabildim mi tam olarak? sen neyi merak etmiştin?

Son düzenleme:
yesss annecik :))

ayyyy canım benim..

ne guzel kendılıgınden hamıle kalanlara cok ozenıyorum.ben deıl 6 ay 6 yılda beklesem kendılıgınden kalamam.ılac kullanmam sart cunku hıc yumurtlamıyorum ozaman.allahta bızı bole yaratmıs

sen kılomenmi kullanıyosun peki canım..
olsun şimdi herşeyi çözümü var allahın izniyle..

canım bende hepimiz için dua ediyorum inan evet sizde benim için edin lütfen çok ihtiyacım var..

ayyy hadi yap görelim tatlım çok heyecanlandımmmm:
bu arada kendi doktorunada söyle diş sorununu belki kalsuyum verir sana..

merhaba arkadaşlar,bende hep gebelik belirtileri için sizleri takip ettim.Çok mutlu olmuştum hamileydim.Ama kimyasal gebelikmiş 10 martta kanamayla düşürdüm.Tekrarlar diye korkuyorum.

merhabacanım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın herşey gönlüne göre olsun peki nasıl anladın kimyasal olduğunu?

amin inşşşşşşşşş

:):) bende de var o :)): offfffff darlandım derimmm kalkarım bi:):):)

onun da huyu ole demekki bazıları agır oluo meselea kayınbiraderim:):) alakası bile yok abisiyle:):)

haklısın benmde kayınbıraderımhıperaktıftır.abısıyle alakası yoktur :)

he valla... ne o kasvet, umutsuzluk, hayalsizlik....
ohhh gülelim eğlenelim hoş geçelim..
anlatalım paylaşalım .. boşalalım.. deşarj olalım :))
evet sekekrim ama az once nette bi haber okudum inan içim kıyıldı gittim ofisin tuvaletine agladım agladım cıktım. Allah ım halimize bin şükür. genç bir anne bir ogul bir daha minik bir bebek. baba bir yıldır işsiz. cocuklar evde soguktan olecekler. kadın zar zor 5 liraya doun alıyor ama yakamıyor cunku odunlar ıslak. sonra oglunun eline saç kurutma makinesini veriyor ki ısınsınlar az da olsa. kendisi yan odya gidip asıyor kendini. bir anlık bunalım bir anlık çaresizliğin verdiği isyan. düşünsene o odunu ne umutlarla almıstır. ayy cok fena oldum ya walla kimse olmasa hönküre hönküre aglıcam

evet canım biliyorum.bnm eşimde çamlıkahveliydi :)

canım kolan a yakısanız istyersen akşamdan git nöbetçi oldugu gun

ewet canım klomen kullanıyorum ıkızlerım klomen artı pregnly ıgne ıle olmustu sımdıde klomen artı ovıtrelle kullanıorum ılk denememız coks aglıklı bır yumurtamın oldugunu solemsıtı dr dun gece ve bugun catladı sanırım ınanılmaz akıntı ve sancı cektım atesımde yarım derece artmıs ıns olur

Güldenciğim oldu sanırsam bak, bu arada sen 11' inde doğum yapacaksın bende 15' inde Allah nasip ederse böyle gün gün gelişimlerini takip etmek süper oldu canım

cahıllıgımı mazur gorun kımyasal gebelık nasıl oluyor.

değil :))
seni seviyoruz biz.
o kırmızıları görünce, hepimizde bi burukluk oluyor. istediğimiz bişeyi ötelemiş, ertelemiş oluyor o kırmızıların gelişi..
ama, napalım... iyiki varmış bu kırmızılar diye şükrediyoruz sonra, toparlıyoruz kafaları hepberaber :)))

ama ben offf demem. alıp başımı kalkarım ortamdan.
hiç gelemem negatif tiplerle beraber olmaya...
ev ortamındaysak, mutfak tarafına atarım kendimi.. dışardaysak, %500 kalkıp giderim :))

ne guzel kendılıgınden hamıle kalanlara cok ozenıyorum.ben deıl 6 ay 6 yılda beklesem kendılıgınden kalamam.ılac kullanmam sart cunku hıc yumurtlamıyorum ozaman.allahta bızı bole yaratmıs

canım benim... üzme kendini. dermansız dert hemen hemen yok.. artık öyle bi tıp teknolojisi var türkiyede allaha şükür.
ilaçla milaçla.. sonuçta bebeğinin olması ihtimali var. bu ihtimalle ayakta kalacaksın, asla negatif yok.. hep pozitifiz biz...
olacak .. O-LA-CAK... o bebeler şu göbüşlerde yerlerini alacaklar... emin ol.... gelecek meleğin.

çok geçmiş olsun srg.
ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. allah beterini göstermesin.
olağan, doğal aktiviteler bunlar doğada. bazı gebelikler, kendi kendini çürütüyor, bazı embriyolar oluşurken problemli oluşuyor... allahın bi mucizesi bu aslında, şükretmek lazım. o gebelik normal şekilde devam etseydi, belki de ilerde çok çok büyük sorunlara yol açabilecekti... gibi düşünerek kendini yeniden başlamak için motive edebilirsin.
üzülüyorsun muhakkak... için çok kırılmıştır, eksikli gibi hissetmişsindir, 'neden ben' diye sormuşsundur defalarca kendi kendine... ama yapma. boş bunlar.
olacakla öleceğin çaresi yok.
bu seferlik böyle olmuş... allah böyle istemiş, böyle uygun görmüş... seni çok seviyormuş sanırım, 'bu kuluma bunu reva görmüyorum, alıyım da daha iyisini nasip ediyim'' demiş... öyle düşünmeye çalış.
inşallah yeniden hamile kalacaksın en kısa zamanda.

ooo bak bu güzel bi gelişme bence
inşallah tutar canım..

Güldenciğim oldu sanırsam bak, bu arada sen 11' inde doğum yapacaksın bende 15' inde Allah nasip ederse böyle gün gün gelişimlerini takip etmek süper oldu canım

olmuş tatlım olmuş hemde süper olmuş biz seninle birlikte takip edicez sen merak etme...allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…