- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.981
evet sekekrim ama az once nette bi haber okudum inan içim kıyıldı gittim ofisin tuvaletine agladım agladım cıktım. Allah ım halimize bin şükür. genç bir anne bir ogul bir daha minik bir bebek. baba bir yıldır işsiz. cocuklar evde soguktan olecekler. kadın zar zor 5 liraya doun alıyor ama yakamıyor cunku odunlar ıslak. sonra oglunun eline saç kurutma makinesini veriyor ki ısınsınlar az da olsa. kendisi yan odya gidip asıyor kendini. bir anlık bunalım bir anlık çaresizliğin verdiği isyan. düşünsene o odunu ne umutlarla almıstır. ayy cok fena oldum ya walla kimse olmasa hönküre hönküre aglıcam
değil :))
seni seviyoruz biz.
o kırmızıları görünce, hepimizde bi burukluk oluyor. istediğimiz bişeyi ötelemiş, ertelemiş oluyor o kırmızıların gelişi..
ama, napalım... iyiki varmış bu kırmızılar diye şükrediyoruz sonra, toparlıyoruz kafaları hepberaber :)))
ama ben offf demem. alıp başımı kalkarım ortamdan.
hiç gelemem negatif tiplerle beraber olmaya...
ev ortamındaysak, mutfak tarafına atarım kendimi.. dışardaysak, %500 kalkıp giderim :))
canım benim... üzme kendini. dermansız dert hemen hemen yok.. artık öyle bi tıp teknolojisi var türkiyede allaha şükür.
ilaçla milaçla.. sonuçta bebeğinin olması ihtimali var. bu ihtimalle ayakta kalacaksın, asla negatif yok.. hep pozitifiz biz...
olacak .. O-LA-CAK... o bebeler şu göbüşlerde yerlerini alacaklar... emin ol.... gelecek meleğin.
çok geçmiş olsun srg.
ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. allah beterini göstermesin.
olağan, doğal aktiviteler bunlar doğada. bazı gebelikler, kendi kendini çürütüyor, bazı embriyolar oluşurken problemli oluşuyor... allahın bi mucizesi bu aslında, şükretmek lazım. o gebelik normal şekilde devam etseydi, belki de ilerde çok çok büyük sorunlara yol açabilecekti... gibi düşünerek kendini yeniden başlamak için motive edebilirsin.
üzülüyorsun muhakkak... için çok kırılmıştır, eksikli gibi hissetmişsindir, 'neden ben' diye sormuşsundur defalarca kendi kendine... ama yapma. boş bunlar.
olacakla öleceğin çaresi yok.
bu seferlik böyle olmuş... allah böyle istemiş, böyle uygun görmüş... seni çok seviyormuş sanırım, 'bu kuluma bunu reva görmüyorum, alıyım da daha iyisini nasip ediyim'' demiş... öyle düşünmeye çalış.
inşallah yeniden hamile kalacaksın en kısa zamanda.
he valla... Ne o kasvet, umutsuzluk, hayalsizlik....
Ohhh gülelim eğlenelim hoş geçelim..
Anlatalım paylaşalım .. Boşalalım.. Deşarj olalım :))
teşekkürler tülincim.
Valla, ben şayet hamile olduğumun farkındaysam.. Düşüreceğimi 1-2 gün evvel anlıyorum. O saatten sonra ne yapsam sonuç vermiyor zaten.
Hafif kasık ağrılarım oluyor (ama hamilelik belirtilerimden farklı).. Böyle burulur gibi... Bişeyler kopacak ama kopamıyor gibi... Ağrılı bişeyler oluyor hafif hafif.. Bu durum, düşük yapmadan, 1-2 gün evvel oluyor bende.
Tam düşük yapacağım gün, şiddetli bel ağrısı oluyor. Ama bu, kaçıncı haftada olduğuna bağlı. Erken haftalarda genelde daha hafif oluyor. Hatta hiç olmayabiliyor bile bazen.
Ama bel ağrısının yanında, kasıklarda şiddetli batmalar, kopmalar, acımalar oluyor bende. Rahmimi hissediyorum. (hani böbreğin ağrıyınca böbreğinin yerini anlarsın, parmağın acıyınca parmağının orda olduğunu farkedersin ya... öyle yani)
zaten hemen o gün, birkaç saat içinde, parça parça diye tabir edilen şekilde kanamam oluyor benim. Düştü demektir bu.
Kanamamın hafiflemesini bekleyip doktora gidiyorum. Yollarda arabayı batırmıyım diye falan bekliyorum yani. Normalde, ilk kez başıma geldiğinde nasıl gittiğimi bilememiştim. Ama şimdi alıştım, sürecin bilincindeyim.. O sebeple panik olmuyorum.
Doktora gidince, ultrasonla bakıyor. Düşmüş diyor. Veya düşme aşamasında diyor.. Ne aşamadaysak, ona göre bakıyoruz çaresine..
Benim bat tarihim bu ay 12 marttaydı. 13 martta regl oldum gibi oldum. Ama ağrılı.. Bu bahsettiğim her şey oldu yani.. Ama ben hamilelik beklemediğim için, ne olduğunu anlayamadım sadece.
Yani aslında, bu kadar erken dönemde (4+ iken henüz) düşerse bebek, normal koşullarda bir kadın bunu farketmez bile. Regl oldum diye düşünür. Adet kanamasıyla atılır.
Ama benim rahim artık çok hassaslaştı bu üstüste gelen operasyonlardan ötürü.. O sebeple, hemen veriyor bu tip ağrılı bilmemneli tepkileri...
Anlatabildim mi tam olarak? Sen neyi merak etmiştin?
agzından bal damlıyo masallah.ınsallah gelır o melekelr yoksa olmadıkca olmadıkca ınsan hırs yapıo hayal kırıklıkları vsvsvs pofffff.daraldım.bır tanede dusugum var gelısmedı bebegım dustu.ozaman yumurtlatıcı ılaclar kullanmamıstım hormon takvıyesı alıyodum yumurtlayıvermısım nasılsa olmuyor dıye korunmadıkta ozaman oluvermıs.ama dustu.
ben de az önce tv'de izledim.
kütahyada bir kadın, 15 günlük bebeğini, bi apartmanın asansörüne bırakmış gitmiş. güvenlik kamerası görmüş.. kadını arıyorlarmış.
allahım dedim... sen kimseyi vicdandan yoksun bırakma, akıl fikir ver.. bu insan olmayan kadınlara da çocuk yapamama durumu nasip et. şeyleri kitlensin de beceremesinler yani...
içim çıktı ağlamaktan izlerken...
allah bildiği gibi yapsın bu mahlukları.
İLKBHR kaç defadır yazıyom bi türlü cevap vermiyon ya,, küstüm sana yaaa((
bunu anlatmadım kimseye ama ben de batımdan 2 gün önce regl oldum diyecem ama hiç regl gibi değildi ve başıma ilk defa geldi.. Ben bütün belirti denilen zavazingoları yaşadım hadi diyelim ki onlar psikolojik hepsini bir kenara koydum ..regl olduğum sabahın gecesi kanamam geldi böle acayip renkte ilk defa yaşadığım birseydi şaşırmakla beraber heyecan yaptım yerleşme kanaması olabilirmi diye sonrasında sabah gözlerimi açtım saat 5 ti ve çılgın bir ağrı yaşadım taki akşama gecelere kadar sürdü resmen parçalanıyordu rahimim , o kadar çok ağladım ki ilaçlarla ayakta durabildim doktora gitmemektede ısrar ettim...3 gün sürdü adetim ve her defasında parça parça geldi kanamam çok farklıydı diğerlerinden ama düşünemedim belkide senin yaşadığını yaşadım diye düşündüm olabilir mi acaba
bunu anlatmadım kimseye ama ben de batımdan 2 gün önce regl oldum diyecem ama hiç regl gibi değildi ve başıma ilk defa geldi.. Ben bütün belirti denilen zavazingoları yaşadım hadi diyelim ki onlar psikolojik hepsini bir kenara koydum ..regl olduğum sabahın gecesi kanamam geldi böle acayip renkte ilk defa yaşadığım birseydi şaşırmakla beraber heyecan yaptım yerleşme kanaması olabilirmi diye sonrasında sabah gözlerimi açtım saat 5 ti ve çılgın bir ağrı yaşadım taki akşama gecelere kadar sürdü resmen parçalanıyordu rahimim , o kadar çok ağladım ki ilaçlarla ayakta durabildim doktora gitmemektede ısrar ettim...3 gün sürdü adetim ve her defasında parça parça geldi kanamam çok farklıydı diğerlerinden ama düşünemedim belkide senin yaşadığını yaşadım diye düşündüm olabilir mi acaba
evet sekekrim ama az once nette bi haber okudum inan içim kıyıldı gittim ofisin tuvaletine agladım agladım cıktım. Allah ım halimize bin şükür. genç bir anne bir ogul bir daha minik bir bebek. baba bir yıldır işsiz. cocuklar evde soguktan olecekler. kadın zar zor 5 liraya doun alıyor ama yakamıyor cunku odunlar ıslak. sonra oglunun eline saç kurutma makinesini veriyor ki ısınsınlar az da olsa. kendisi yan odya gidip asıyor kendini. bir anlık bunalım bir anlık çaresizliğin verdiği isyan. düşünsene o odunu ne umutlarla almıstır. ayy cok fena oldum ya walla kimse olmasa hönküre hönküre aglıcam
canım kolan a yakısanız istyersen akşamdan git nöbetçi oldugu gun
olsun varsın...
inşallah zamanında gelecek bebeğin sana annesi... merak etme sen.
sabrın sonu selamet.
ooo bak bu güzel bi gelişme bence
inşallah tutar canım..
olmuş tatlım olmuş hemde süper olmuş biz seninle birlikte takip edicez sen merak etme...allahın izniyle...
kütahyada bir kadın, 15 günlük bebeğini, bi apartmanın asansörüne bırakmış gitmiş. güvenlik kamerası görmüş.. kadını arıyorlarmış.
allahım dedim... sen kimseyi vicdandan yoksun bırakma, akıl fikir ver.. bu insan olmayan kadınlara da çocuk yapamama durumu nasip et. şeyleri kitlensin de beceremesinler yani...
aaaaaaaa üstüme iyilik sağluk ne zaman yazdın yavrumm?? inanki görmedim birtanemidemek sayfaları kaçırıyorum ben( söyle canımın için seni dinliyorum :))
evet onu bende izledim. o ve onun gibiler i hiç anlamadım zaten. o naneyi yiyonus korunun ulan bi şekilde. ya da sahip çıkınız uçkurunuza. orda bir tek bebelere acırım. yazık yavrulara
ama bu başka burda kdın acı içinde cocuklar bir eyrde adam bir yerde. Ay allah ım bu haber beni bugun mahvetti ya. insanın içi ezilir ateş düşer ya yüreğine inan aynısını hissediorum yalan olmuş olsun diorum ya mucize olsun olmemiş olsun su kadın. cok üzüldüm cooookkkk.
yok canım biz cennet mah.deyiz ama cumartesi işe gitmicem belkide cumadan giderim muayane edermi peki acille ilgilenio dedin
anladım anladım. okudum az önce ben de o haberi, sen söyleyince baktım buldum.
allahım yarabbim, şu dünya ne zor bi dünya oldu böyle... hayat ne zor bi hale geldi böyle...
insanlar ne kadar çabuk canlarına kıyar hale geldi böyle...
hem de 2 evlat geride kalan... allah bu yavruların yanında ve yardımcıları olsun, gelecekleri çok zor.
keşke elden bişeyler gelse de, her zorda olana el uzatılabilse.... keşke yani...
üç kez falan yazmıştım ama tatlı dilinin hatrına seni affediyorum.. canım çok geçmiş olsun diye yazmıştım, dün göremedim o yüzden yazmıştım, nasılsın tatlım. çok geçmiş olsun, yarın büyük gün sanırsam test yaptırmayacaksın canım, benimde hiç cesaretim yok canım test yaptırmaya , umudumda yok aynı zamanda, kendimi kötü hissediyorum durup dururken az önce yine ağladım.. adet olcakmışım gibi belirtiler var çok üzgünümmm.. inşallah sen hamişsindirde canım sana sevinirim.. napalım benim tosbahada seninkinde bir ay küçük olur dimi :))))
üç kez falan yazmıştım ama tatlı dilinin hatrına seni affediyorum.. canım çok geçmiş olsun diye yazmıştım, dün göremedim o yüzden yazmıştım, nasılsın tatlım. çok geçmiş olsun, yarın büyük gün sanırsam test yaptırmayacaksın canım, benimde hiç cesaretim yok canım test yaptırmaya , umudumda yok aynı zamanda, kendimi kötü hissediyorum durup dururken az önce yine ağladım.. adet olcakmışım gibi belirtiler var çok üzgünümmm.. inşallah sen hamişsindirde canım sana sevinirim.. napalım benim tosbahada seninkinde bir ay küçük olur dimi :))))
1000 ıncı sayfamız hayırlı ugurlu olsun :)))
:))) hayırlı olsssuunnn
offf ya yüzümde sivilceler çıkmaya başladı yine regl olucambat 21 mart.sanırım ben anne olma hayalimi nisana erteliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?