Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben de az önce tv'de izledim.
kütahyada bir kadın, 15 günlük bebeğini, bi apartmanın asansörüne bırakmış gitmiş. güvenlik kamerası görmüş.. kadını arıyorlarmış.

allahım dedim... sen kimseyi vicdandan yoksun bırakma, akıl fikir ver.. bu insan olmayan kadınlara da çocuk yapamama durumu nasip et. şeyleri kitlensin de beceremesinler yani...
içim çıktı ağlamaktan izlerken...
allah bildiği gibi yapsın bu mahlukları.

agzından bal damlıyo masallah.ınsallah gelır o melekelr yoksa olmadıkca olmadıkca ınsan hırs yapıo hayal kırıklıkları vsvsvs pofffff.daraldım.bır tanede dusugum var gelısmedı bebegım dustu.ozaman yumurtlatıcı ılaclar kullanmamıstım hormon takvıyesı alıyodum yumurtlayıvermısım nasılsa olmuyor dıye korunmadıkta ozaman oluvermıs.ama dustu.

bunu anlatmadım kimseye ama ben de batımdan 2 gün önce regl oldum diyecem ama hiç regl gibi değildi ve başıma ilk defa geldi.. Ben bütün belirti denilen zavazingoları yaşadım hadi diyelim ki onlar psikolojik hepsini bir kenara koydum ..regl olduğum sabahın gecesi kanamam geldi böle acayip renkte ilk defa yaşadığım birseydi şaşırmakla beraber heyecan yaptım yerleşme kanaması olabilirmi diye sonrasında sabah gözlerimi açtım saat 5 ti ve çılgın bir ağrı yaşadım taki akşama gecelere kadar sürdü resmen parçalanıyordu rahimim , o kadar çok ağladım ki ilaçlarla ayakta durabildim doktora gitmemektede ısrar ettim...3 gün sürdü adetim ve her defasında parça parça geldi kanamam çok farklıydı diğerlerinden ama düşünemedim belkide senin yaşadığını yaşadım diye düşündüm olabilir mi acaba

olsun varsın...
inşallah zamanında gelecek bebeğin sana annesi... merak etme sen.
sabrın sonu selamet.

evet onu bende izledim. o ve onun gibiler i hiç anlamadım zaten. o naneyi yiyonus korunun ulan bi şekilde. ya da sahip çıkınız uçkurunuza. orda bir tek bebelere acırım. yazık yavrulara

ama bu başka burda kdın acı içinde cocuklar bir eyrde adam bir yerde. Ay allah ım bu haber beni bugun mahvetti ya. insanın içi ezilir ateş düşer ya yüreğine inan aynısını hissediorum yalan olmuş olsun diorum ya mucize olsun olmemiş olsun su kadın. cok üzüldüm cooookkkk.

ahh kuzummm nie gitmedin doktoraaa ne yalşadıgını bilemicem ama gidip baktırırdın hiç olmazsa

bilemiyorum tülincim hakkatten. olabilir.. her bünyede farklı oluyor bazı şeyler.
keşke bi doktora görünseydin.
çünkü, erken evrede gidersen doktora, düşüğü durdurabiliyorlar.
sen düşük yaptın diye demiyorum bunu, aklınızda olsun diye diyorum.

bunu hala öğrenebilirsin. düşük yaptığın günden sonra 2 hafta boyunca, gebelik hormonu bhcg azar azar düşerek yok oluyor. yani henüz 2 haftayı geçmediyse bu olayın üzerinden, doktora gidip ne olduğunu kanda baktırarak öğrenebilirsin.
ve hatta şüpheleniyorsan da, gitmelisin. kendi kendine düşmüş olabilir, ama parça kalmış olabilir allah korusun. bunun temizlenmesi gerekiyor olabilir. bi kontolden geçmekte fayda var diye düşünüyorum.

yok canım biz cennet mah.deyiz ama cumartesi işe gitmicem belkide cumadan giderim muayane edermi peki acille ilgilenio dedin

olsun varsın...
inşallah zamanında gelecek bebeğin sana annesi... merak etme sen.
sabrın sonu selamet.

ooo bak bu güzel bi gelişme bence
inşallah tutar canım..

olmuş tatlım olmuş hemde süper olmuş biz seninle birlikte takip edicez sen merak etme...allahın izniyle...

allah akıl fıkır versın.ınsanlar yıllarca ugrasıo bır tane bebek ıcın.neden hep bunların oluverıyo kı.sana katılıyorum.uckurlarına sahıp cıkmıyolar olan el kadar bebeklere oluyo yazık gunah.kızgın masayla yakan uckurlarını bunların

aaaaaaaa üstüme iyilik sağluk ne zaman yazdın yavrumm?? inanki görmedim birtanemidemek sayfaları kaçırıyorum ben ( söyle canımın için seni dinliyorum :))

üç kez falan yazmıştım ama tatlı dilinin hatrına seni affediyorum.. canım çok geçmiş olsun diye yazmıştım, dün göremedim o yüzden yazmıştım, nasılsın tatlım. çok geçmiş olsun, yarın büyük gün sanırsam test yaptırmayacaksın canım, benimde hiç cesaretim yok canım test yaptırmaya , umudumda yok aynı zamanda, kendimi kötü hissediyorum durup dururken az önce yine ağladım.. adet olcakmışım gibi belirtiler var çok üzgünümmm.. inşallah sen hamişsindirde canım sana sevinirim.. napalım benim tosbahada seninkinde bir ay küçük olur dimi :))))

olabilir bence,hatta olmuş bence tülinim..

anladım anladım. okudum az önce ben de o haberi, sen söyleyince baktım buldum.
allahım yarabbim, şu dünya ne zor bi dünya oldu böyle... hayat ne zor bi hale geldi böyle...
insanlar ne kadar çabuk canlarına kıyar hale geldi böyle...
hem de 2 evlat geride kalan... allah bu yavruların yanında ve yardımcıları olsun, gelecekleri çok zor.
keşke elden bişeyler gelse de, her zorda olana el uzatılabilse.... keşke yani...

yok canım biz cennet mah.deyiz ama cumartesi işe gitmicem belkide cumadan giderim muayane edermi peki acille ilgilenio dedin

yok kuzum acil demedim. nöbetçi herif orda artık acildir muayenedir ne denk gelirse. acil kapısından giriş yap söyle kaydını açıp seni goturuolar odasına. kimsecik yok fazla beklemzsin.

hiç kimsenin haberi yokmu bunların bu halinden ne bilim. walla ben muhtarımıza yazıom şimdi mail, yardıma muhtaç kimler var nedir ne dğildir ya birinin kapısına aylık erzak bıraksak o bile yetebilir ya. yok valla duramıcam böle. bana da böle bi haller oluo bu gibi olaylarda

allah allah niye durup dururken ağlıyorsun canım benim,şaşırmışsın sen !!! Daha dur fol yok yumurta yok,hem ne demiştik üzülmek yok ( valla bunalıma bağlarsak topikteki kızlar oyar bizi )hem ben tecrubeli bir anne olarak sana şunu söyleyeyim,eğer hamileysende adet olacakmış gibi belirtiler olur,ben bunu oğlumda yaşadım bire bir.Her gün adet olucam diye beklerken bir baktımki hamileyim..bu yüzden şimdiden karalar bağlama boşuna...

ben de durumlar şöyle canım,batım aslında senin gibi 18 mart,sanırım şubatı hesaba katmadan hesap yaptım önce..ama ben yarın yinede test yapıcam valla,olumsuzsa da olumsuz napiim yanii :)) ama işin aksi bende hic adet olacakmış gibi belirti yok bu sefer,sadece göğüsler şişmeye başladı,aşırı su gibi akıntım var ve arada sırada kasıklarımda bir şeyler oluyor,meraktayım anlayacağın :))

bence sen de yarın sabah ilk idrarla yap testi,bakarsın olumlu sonuş alırız canımın içi :))

ayyy içim çok kötü oluyo yaaa bunasıl bir şeydir yani buna ne inssanlık diycem nede başka bişey benim kelime haznemde bunu anlatacak keleime yokk.

yaa gülşen bende hamile

olduğumu öğrendiğimde nasıl ağladığımı anltamam ve öğrenmeden 1 hafta öncede herşey sinirlenip ağlamıştım hatta eşim yine adet olacan sen anlaşıldı demişti bana oyüzden belli olmaz bu işler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…