Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

inşallah banucum.. öyle gelecek inşallah ikinci sıpam.. azıcık üzüyor ama bu şekilde, gelince sorucam hesabını... orasını burasını çimdire çimdire sevicem öpücem... :))
hepimiz öyle yapıcaz... beklettikleri için hesabını sorucaz sıpalarımızdan :))

bişey diyim mi?
o bahsi geçen hormonal değişiklikler sebepli hamilelik buhranları... bana azıcık naz niyaz gibi geliyor açıkçası.
bir kere 18 haftaya kadar gördüm, bir kere de 38 haftaya kadar yaşadım... bende heralde hormonal sıkıntı vardı :) hiçbir buhranım bilmemneyim olmadı. aksine, onca sıkıntılarıma rağmen, bir gün de kaprisim olmamıştır etrafımda kimseye..
ama doğum sonrası lohusa sendromum olmuş. eşim öyle diyor. annem de aynı şeyi onaylıyor. beni idare etmişler 4-5 hafta kadar... alttan almışlar :))) çekilmezmişim ama, çok okumuş araştırmış eşim, ne yapmak nasıl yaklaşmak lazım lohusa sendromlu kadına diye.. ona göre geçirmişler o dönemi :)) öyle diyor. bence yoktu öyle bi lohusa kaprisim falan da :)))

sadece, ilk haftalarda, bünye gebeliğe alışmaya uyum sağlamaya çalışıyor, hormonlarda ani değişiklikler oluyor... azıcık ağlamaklı olma hali falan oluyor tabi.. sonra geçiveriyor bence. gerisi naz niyaz :))

teşekkürleerrrrrr.... geçti zaten latacım.
begüm uyudu, kayınvalidemi de uyuttum... :))) ''yat dinlen istersen anne, yoruldun sen de akşam begümle.. gece de uyuyamamış olabilirsin, dinlen biraz hazır begüm uyurken'' dedim.. gitti yattı :))
ben de aldım kahvemi çikolatamı... geldim yanınıza.. birazdan bi sigara molası veririm.. ohhh keyif bende :))

az kilo alıcaz diye, yemiyor mu bunlar anam.. valla ben de bilemiyorum.
halbuki, her yol aynı yere çıkıyor sonuçta..
o da doğuruyor, kilo alan da doğuruyor :))) nedir yani bu minimum kiloyla tamamlama çabası, valla anlamıyorum o mantığı...
şiştim şiştim de ne oldu... kapıladan zor geçer durumdaydım vallaha... ilk senenin sonunda 36 beden olmuştum yeniden. ne olduki yani.... onlar 2-3 ayda veriyor, bizler 1 senede veriyoruz... neremiz eksiliyor :))))

aminnnnn ama oncelikle hayırlısıyla tabikide:))hamislerin duası daha cok makbule gecermis :))insan kendini yine bi sekilde alıstırıyor olumsuz fikrede esim icin biraz uzucu oluyor belli etmesede aslında erkekler bizden daha cok meraklı istiyorlar ama sadece belli etmemeye calısıyorlar:)

teşekkürler canım, takılma... ben iyi bi örnek deelim :))))

o hafif çekilmeler..... ah inşallah bebeğinin belirtisidir.. yanlış hissetmiyorsan, hakkatten çekilme diye adlandırılabilecek şeylerse... emin ol bebektendir. başka bi şekilde olmaz o çekilmeler çünkü.
haydi hayırlı güzel haberler bekliyoruzzzz
al bi test bekleme boşa :)))

bilmiom ben bunlar nasıl yapıolar. neysem ben an itibari ile diyete girdim zaten. hamileyken aldıgım kilolar hiç canımı acıtmaz evladım için canım feda:) ama oturdugum yerden alıom ya sinir oluuom. alışveriş yapmak istemiom walla. :):):)

yani bana çekilme gibi geldi ama yinede bilmem tabi :))) ama akıntım var valla :))

yalel kuzummm nasıl oldun bitanem tekrar çok geçmiş olsun iisin maaşallah canım benimmmmmmmmmmm

sağol arkadaşım, geçti zaten.
iyiyim.
hayırlısıyla 1 hafta antibiyotik.... 10 gün cinsel perhiz :) ohhhhhhhh keyif bende :))
sonra da 1 ay korunarak dinlenme... sonra ringler beni beklesin :)))))

hee diyette misin?
ben de katılıyorum o zaman özlem.
bıraktım valla şu anda çikolata kavanozunu elimden :))) cipslere de ara veriyorum.. ben de dikkat ediyorum bu konuya.. beraber arkadaşım, yapalım :))

yani bana çekilme gibi geldi ama yinede bilmem tabi :))) ama akıntım var valla :))

oturup kalkarken, yatıp kalkarken genelde olur.
sanki bişey kasığında, ''dur yavaş anne, ben burdayım'' der gibi çeker incecik incecik... normal hayatta pek farkedilmeyebilir ama, bekliyorsan ve kendini dinliyorsan %100 farkedersin..

inşallah öyledir ilkbhr :))
al bi test yap kızım yaaa... bekletme çatlatma insanı :)

ben bi si..ra tüttürüp geliyorum.
hazır evdeki iki kişi de uyuyor :)) azıcık kafamı dinliyim...

hee diyette misin?
ben de katılıyorum o zaman özlem.
bıraktım valla şu anda çikolata kavanozunu elimden :))) cipslere de ara veriyorum.. ben de dikkat ediyorum bu konuya.. beraber arkadaşım, yapalım :))

evet diyetteim, hatta kayınvalidem akşama ayıptır sölemesi tavuklu pilav yapcakmış yoook dedim yagsız davada kızart ya tencerede buharıdna pişir diyetteyim ben dedim:):):)
kız Allah iyiliğini vermesin bırak hemen çikolata kvanozunu. cips neyse de :):) kavanozla mı yiyon yawwww.:):):) tama girioruz ne yediysek öğünlerde rapşor verelim hatta. fikir almış olurus:)))))))))))

ben bi si..ra tüttürüp geliyorum.
hazır evdeki iki kişi de uyuyor :)) azıcık kafamı dinliyim...

ohhh fazla çekmeden iç yavrum:):)

kızlar benim kasıklarım sızlıyo yine günüme daha var ki zaten benim sancım hiç olmaz ii üşütmüşüm galiba ben napiimmmm?

ohh ohh afıyet olsun cıkolta deme tatlım bana ya bayılıyorum evlendıkten sonra ıs yok guc yok bol bol yıyorum 1.5 yıl ıcınde 5 kılo aldım 60 kılo oldum cıkolta cok yıyorum sevıyorum ama ne yapayım bende kahvemı alıp geldım yanına hanı cıkltalar neler vra:)))

yapıcam kuşum,hele hbir iki gün daha bekleyeyim de :))

gercekten oyle bır ıkı gun gırme ozluyorsun burayaı muhabbetı sıcak ınsanlar grubu ben bu topıkte bunu gordum wallla muhabbet cok guzel bır aıle olduk resmen.....

kesinlikle haklısın latacım sabahtan beri giremedim aklım burda nasıl özledim nasıl :):):):):

offf ya yüzümde sivilceler çıkmaya başladı yine regl olucam bat 21 mart.sanırım ben anne olma hayalimi nisana erteliyorum

he evet, biz bol şekerciden alıyoruz çikolataları. tek tek iyi oluyor. begüm de isteyince, bir tane veriyorum eline.. yarısı üstüne başına, yarısı mideye gidiyor :) mantar şekilli olanlar begümün favorisi, top gibi içinde akışkan bişiler olanlar benim favorim... içinde kahve çekirdeği olan minik minikler de eşimin favorisi :))

kız sen utanmıyon mu kaynanana yemek ısmarlamaya :)))) allah iyiliğini versin, emi....

çekmeden içtim. hemen geldim yanınıza... eksik kalmıyım dedim muhabbetten :))

kızlar benim kasıklarım sızlıyo yine günüme daha var ki zaten benim sancım hiç olmaz ii üşütmüşüm galiba ben napiimmmm?

hemen sıcak su torbası - termofor öneririm. aman ihmal etme, iltihap miltihap olmasın sonra...

aynen.. evlendiğimde 47 kiloydum. eşek yüküyle yiyorum valla ben de ne bulursam... ne olcak bu halim bilemiyorum. 55 kiloyla hayatıma devam ediyorum şimdilik... ama diyete başladım az evvel özlemle.. vericem 3-4 kilo 1 ay içinde inşallah :)))))))))))))))))))

yapıcam kuşum,hele hbir iki gün daha bekleyeyim de :))

bekle bekle.. için rahat etsin.
öyle de böle de.. sonuç neyse odur :)
inşallah çift çizgi görücez sende bu ay..

offf ya yüzümde sivilceler çıkmaya başladı yine regl olucam bat 21 mart.sanırım ben anne olma hayalimi nisana erteliyorum

ben de regl olacağım zaman eskiden bir tane sivilcem vardı hep.. çenemde çıkardı kocaman bişey. isim takmıştık ona eşimle... JACK
'jack geldi yine, kırmızılar da peşinden gelirler'' diye dalga geçerdik sivilcemle :))

canım biraz sabret daha erken, sende belirtiler varmı kendinde değişiklik görüyonmu tatlım.. bende bugün adet olacakmış gibi karnım ağrıyor falan, akıntım var,,

ben geldimmmm canlar....sabredemiyoruuum ki işte geriye 2 günüm kaldı 17 martta öğrenicem bakalım o gün adet olucak mıyım yaa...biraz belirtilerim var biliyormusun kusma değilde bulantılarım var akıntı bendede çok var kasık ağrım var bide bu sabah belim çok ağırıyordu geçen şubat ayındada aslında bu tür vardı demekki psikolojik diyorum o yüzden fazla kaptırmıyorum..üşütmüştüm heralde şubat ayında bekledim tarihteki adet olunca da üzülmüştüm şuan o kadar kaptırmadım hani bakalım bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…