- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.901
Ahahahaha kıyamam ona..:)) İstiyor muhakkak o da ama işte bir yandan da sen daha kıymetlisin onun için, senin üzülmene, hırpalanmana da dayanamıyor işte adamcağız.. Allah inşallah 2. bebişi, sıkıntısız stressiz versin yalelcim.. böyle tereyağından kıl çeker gibi gelsin..:))
Benimki de öyle, bazen fenalık geliyor ay be tatlım dur iki dakka bi nefes alayım diyorum yani:)) Bazı insan dokunmayı sever, bizimkiler o model sanırım..
Bu arada, sabah kahvaltıda konuşurken kocişe dedim ki, ya ne güzel adet sanıcısını, yumurtlama sancısını , hamişlik doğum sancılarını biz çekelim, herşeyimize dikkat edelim, sonra siz kalkıp aa çocuğumuz oldu diyin, ne ala iş o öyle, madem çocuk bizim niye bu acıyı bi tek biz yaşıyoruz dedim.. Baktı şöyle bir bana, sonra, sizin o adet septomlarınızı, çıldırmış hallerinizi, hamile kalınca daha da manyaklaşacak hormonlarınızınkoparacağı fırtınaları göğüslemek, o dönemde sizi mutlu etmek adına şaklabanlık yapmak kolay mı sanıyorusun kızım, ben kasık kramplarını tercih ederdim valla bunun yerine dedi.. sustum:))))))
:))sacmalama ya senın enerjın hayatana yonelık pskolojın hepımızden ustun senden bu tıp seylerı duymak cok cok ayıp:)gercekten yalel hayata guzel bakanlardan bırısın bızlerde bu enerjın yetısyor......en kısa zmanda daha da ıyı olcagına emınım....balım benım petegım benım sen hep gucte ve enerjıde kal basta kendıne esıne bırıcık kızına cevrene aılene bızlere deee lazımsınnnnnnbu da gunun opucugu olsun sana tekrar dan gecmıs olsun
ya simdi magazin sitesine baktım. valla kafayı yicem haaaa. yasemin ergene dogumdan sonra ilk kez demişler. incecik karı, keza ebru gundeş te oleydi, nere verio bunlar kiloları ya. almıolarmı hiç. ne yiyo ne içiolar nerden cıkarıolar nerden sokuolar ben anlamıorum ya. ben hamile kalsam yeminle top gibi olucam buraya da koyacam resmimi bakın söz. walla sinir yaptım şimdii
gecmısssssss olsun....tatlum
İnşallah tatlım Rabbim isteyen herkeze versin dualarım sizlerle canım inşallah sizden de güzel haberler alacağız, iyi dileklerin içinde sağol merak ettim ama bende şimdi 1 gün daha bekle bakalım yap testi inşallah sende kavuşursun bu ay
yaylelcimi tatlım çok geçmiş olsun canım,şok oldum okurken...
kızlar bu arada benim batım 16 mart (ama geçen ay 29 çeti ya sanırım ben onu hesaplamadım, o yüzden 17-18de olabilir)Düne kadar hiç bir belirtim yoktuiherşey gayet normaldi,bugün kasıklarımda hafif çekilmeler ve su gibi (şeffaf,kokusuz)akıntım var,ve uzun zamandır ilk defa böyle bir akıntı şekli gördüm desem yeridir.Böyle akıntısı olan oldu mu aranızda ??
İnşallah canım o akıntının sebebi bebektir
az kilo alıcaz diye, yemiyor mu bunlar anam.. valla ben de bilemiyorum.
halbuki, her yol aynı yere çıkıyor sonuçta..
o da doğuruyor, kilo alan da doğuruyor :))) nedir yani bu minimum kiloyla tamamlama çabası, valla anlamıyorum o mantığı...
şiştim şiştim de ne oldu... kapıladan zor geçer durumdaydım vallaha... ilk senenin sonunda 36 beden olmuştum yeniden. ne olduki yani.... onlar 2-3 ayda veriyor, bizler 1 senede veriyoruz... neremiz eksiliyor :))))
teşekkürler canım, takılma... ben iyi bi örnek deelim :))))
o hafif çekilmeler..... ah inşallah bebeğinin belirtisidir.. yanlış hissetmiyorsan, hakkatten çekilme diye adlandırılabilecek şeylerse... emin ol bebektendir. başka bi şekilde olmaz o çekilmeler çünkü.
haydi hayırlı güzel haberler bekliyoruzzzz
al bi test bekleme boşa :)))
yalel kuzummm nasıl oldun bitanem tekrar çok geçmiş olsun iisin maaşallah canım benimmmmmmmmmmm
bilmiom ben bunlar nasıl yapıolar. neysem ben an itibari ile diyete girdim zaten. hamileyken aldıgım kilolar hiç canımı acıtmaz evladım için canım feda:) ama oturdugum yerden alıom ya sinir oluuom. alışveriş yapmak istemiom walla. :):):)
yani bana çekilme gibi geldi ama yinede bilmem tabi :))) ama akıntım var valla :))
hee diyette misin?
ben de katılıyorum o zaman özlem.
bıraktım valla şu anda çikolata kavanozunu elimden :))) cipslere de ara veriyorum.. ben de dikkat ediyorum bu konuya.. beraber arkadaşım, yapalım :))
ben bi si..ra tüttürüp geliyorum.
hazır evdeki iki kişi de uyuyor :)) azıcık kafamı dinliyim...
inşallah banucum.. öyle gelecek inşallah ikinci sıpam.. azıcık üzüyor ama bu şekilde, gelince sorucam hesabını... orasını burasını çimdire çimdire sevicem öpücem... :))
hepimiz öyle yapıcaz... beklettikleri için hesabını sorucaz sıpalarımızdan :))
bişey diyim mi?
o bahsi geçen hormonal değişiklikler sebepli hamilelik buhranları... bana azıcık naz niyaz gibi geliyor açıkçası.
bir kere 18 haftaya kadar gördüm, bir kere de 38 haftaya kadar yaşadım... bende heralde hormonal sıkıntı vardı :) hiçbir buhranım bilmemneyim olmadı. aksine, onca sıkıntılarıma rağmen, bir gün de kaprisim olmamıştır etrafımda kimseye..
ama doğum sonrası lohusa sendromum olmuş. eşim öyle diyor. annem de aynı şeyi onaylıyor. beni idare etmişler 4-5 hafta kadar... alttan almışlar :))) çekilmezmişim ama, çok okumuş araştırmış eşim, ne yapmak nasıl yaklaşmak lazım lohusa sendromlu kadına diye.. ona göre geçirmişler o dönemi :)) öyle diyor. bence yoktu öyle bi lohusa kaprisim falan da :)))
sadece, ilk haftalarda, bünye gebeliğe alışmaya uyum sağlamaya çalışıyor, hormonlarda ani değişiklikler oluyor... azıcık ağlamaklı olma hali falan oluyor tabi.. sonra geçiveriyor bence. gerisi naz niyaz :))
teşekkürleerrrrrr.... geçti zaten latacım.
begüm uyudu, kayınvalidemi de uyuttum... :))) ''yat dinlen istersen anne, yoruldun sen de akşam begümle.. gece de uyuyamamış olabilirsin, dinlen biraz hazır begüm uyurken'' dedim.. gitti yattı :))
ben de aldım kahvemi çikolatamı... geldim yanınıza.. birazdan bi sigara molası veririm.. ohhh keyif bende :))
az kilo alıcaz diye, yemiyor mu bunlar anam.. valla ben de bilemiyorum.
halbuki, her yol aynı yere çıkıyor sonuçta..
o da doğuruyor, kilo alan da doğuruyor :))) nedir yani bu minimum kiloyla tamamlama çabası, valla anlamıyorum o mantığı...
şiştim şiştim de ne oldu... kapıladan zor geçer durumdaydım vallaha... ilk senenin sonunda 36 beden olmuştum yeniden. ne olduki yani.... onlar 2-3 ayda veriyor, bizler 1 senede veriyoruz... neremiz eksiliyor :))))
hee diyette misin?
ben de katılıyorum o zaman özlem.
bıraktım valla şu anda çikolata kavanozunu elimden :))) cipslere de ara veriyorum.. ben de dikkat ediyorum bu konuya.. beraber arkadaşım, yapalım :))
oturup kalkarken, yatıp kalkarken genelde olur.
sanki bişey kasığında, ''dur yavaş anne, ben burdayım'' der gibi çeker incecik incecik... normal hayatta pek farkedilmeyebilir ama, bekliyorsan ve kendini dinliyorsan %100 farkedersin..
inşallah öyledir ilkbhr :))
al bi test yap kızım yaaa... bekletme çatlatma insanı :)
teşekkür ederim fıstığım,valla özledim sizlerii :))
gercekten oyle bır ıkı gun gırme ozluyorsun burayaı muhabbetı sıcak ınsanlar grubu ben bu topıkte bunu gordum wallla muhabbet cok guzel bır aıle olduk resmen.....
evet diyetteim, hatta kayınvalidem akşama ayıptır sölemesi tavuklu pilav yapcakmış yoook dedim yagsız davada kızart ya tencerede buharıdna pişir diyetteyim ben dedim:):):)
kız Allah iyiliğini vermesin bırak hemen çikolata kvanozunu. cips neyse de :):) kavanozla mı yiyon yawwww.:):):) tama girioruz ne yediysek öğünlerde rapşor verelim hatta. fikir almış olurus:)))))))))))
ohhh fazla çekmeden iç yavrum:):)
kızlar benim kasıklarım sızlıyo yine günüme daha var ki zaten benim sancım hiç olmaz ii üşütmüşüm galiba ben napiimmmm?
ohh ohh afıyet olsun cıkolta deme tatlım bana ya bayılıyorum evlendıkten sonra ıs yok guc yok bol bol yıyorum 1.5 yıl ıcınde 5 kılo aldım 60 kılo oldum cıkolta cok yıyorum sevıyorum ama ne yapayım bende kahvemı alıp geldım yanına hanı cıkltalar neler vra:)))
yapıcam kuşum,hele hbir iki gün daha bekleyeyim de :))
offf ya yüzümde sivilceler çıkmaya başladı yine regl olucambat 21 mart.sanırım ben anne olma hayalimi nisana erteliyorum
canım biraz sabret daha erken, sende belirtiler varmı kendinde değişiklik görüyonmu tatlım.. bende bugün adet olacakmış gibi karnım ağrıyor falan, akıntım var,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?