Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Ay canım niye sıkılıyo bilmiyomki fazlamı alıngan oldum ne sabah tam ağlicam patronum geldi tuttum gözyaşlarımı şimdi yine kalabalık bi yanlız bıraksalar ağlasam rahatlasam

canım elvancım sende durumlar nedir sen haftasonumu gidecektin doktora tatlım?

geç döllenme ola bilir geç yumurtlamanla alakalı bi durum ama yılda 1 2 kes adette gecikme olabiliyomuş normalmiş hem mevsim deyişikliği hemde şimdi çocuk düşündüğün için ola bilir..

sen birazdaha bekle olmazsa kan testini tekrarla ve sonra doktoruna bi danış canım

Helloooooooooo kızlar ben geldimmm;dün yoktum canlarıım,grip oldum yattım evde..ee ne var ne yok yeni haberleri alayım :)))

selam tatlım naber geçmiş olsun..
hiç koonuşamıyoz artıkk..

selam arkadaşlar nasılsınız güzel haberler varmııı?

selam sanada..
lattaaaaaa:
sen beni çok ihmal ediyon bende elvan gibi alıyacam şimdiii..

bulantılar 6-7 haftadan evvel olmaz tatlım. ama, inşallah içindeki his, doğru diyordur.. inşallah bebek müjdesi alırız senden de...

sağol arkadaşım, geçti zaten.
iyiyim.
hayırlısıyla 1 hafta antibiyotik.... 10 gün cinsel perhiz :) ohhhhhhhh keyif bende :))
sonra da 1 ay korunarak dinlenme... sonra ringler beni beklesin :)))))
allah gonlune gore versın ıns
kızlar benim kasıklarım sızlıyo yine günüme daha var ki zaten benim sancım hiç olmaz ii üşütmüşüm galiba ben napiimmmm?
yumurtluyor olabılrısınc anım
offf ya yüzümde sivilceler çıkmaya başladı yine regl olucam bat 21 mart.sanırım ben anne olma hayalimi nisana erteliyorum
daha cok kız adetıne bbelımı olur :)
yani bana çekilme gibi geldi ama yinede bilmem tabi :))) ama akıntım var valla :))

umudunu kırmak ıstemem canım ama sen genede cok umıtlenme o cekılmeler bendede oluyo hep hamılemıyım dıyorum test yapıorum negatıf eger yumurtlama gunlerındeysen ondan olabılır ama hamılelık belırtısıde olabılır.

wayy çikolatacılıar sizi:):) ne utancam beeeee kendisi dedi ben yemek yapıom sen hazırlama getircem dedi. madem yapıo diyetime uygun bişiler yapsın.:):) fatmagüğl kaçcak kızııımmmmm:):)

konuşuruz tatlım aşk olsun..merak etme ben seni hep takip ediyorum canım:))

gulden59 .. şekerim şu hamilelik günlüğü süpermiş... bayıldım...

inşallah biz de dolduralım şu göbüşleri de, biz de ekleyelim...

ee tabi çok umutlanmamak gerekiyor canım,ama yumurtladığımı sanmıyorum çünkü ben bu ay ovulasyon testini kullandım ve yumrutladığımı 3 martta tespit ettim,hatta doktorda gordu yumurtlamamı.Kısmet tabiki bu işler,ya var ya yok :)) bu ayki batım 17 mart,bakalım ne olacak

wayy çikolatacılıar sizi:):) ne utancam beeeee kendisi dedi ben yemek yapıom sen hazırlama getircem dedi. madem yapıo diyetime uygun bişiler yapsın.:):) fatmagüğl kaçcak kızııımmmmm:):)

kendimi bildim bileli, vazgeçemeyeceğim tek gıda, çikolatadır. evde dolu dolu bi kavanoz olmazsa rahatsız olurum ben. elimi attığımda almam lazım 2-3 tane :)))
bunları keşfetmeden evvel, damak yerdim hep... bayılırdım... bisürü olurdu evde, bi oturuşta katur kutur bitirirdim bi kare paket :)))

ne güzel.. ben dizi izleyemiyorum hiç. takip edemiyorum, içim daralıyor öyle sündüre sündüre uzatılan hikayelerden...
allahtan eşim de sevmez dizi izlemeyi.. sadece pazar akşamları umutsuz ev kadınları izliyoruz. onun da orijinalini izlemiştim ben seneler evvel, ondan hoşuma gidiyor şimdi türk kopyasını izlemek...
film izliyoruz her akşam.
tanıştığımızdan beri, takriben 5 senedir.... her akşam bir film izleriz biz. nadiren izleyemediğimiz olur yani. bazılarını kendimiz indiriyoruz netten, bazılarını orijinal alıyoruz... dükkan açacak kadar dvd birikti diyebilirim :)))

Son düzenleme:
konuşuruz tatlım aşk olsun..merak etme ben seni hep takip ediyorum canım:))

ooo takipteyim diyosun yani:):)

gulden59 .. şekerim şu hamilelik günlüğü süpermiş... bayıldım...

inşallah biz de dolduralım şu göbüşleri de, biz de ekleyelim...

ayyyy beğendinmi gerçekten tatlımmm inşallah en büyük duam buuu:

2 gün kaldı hayırlısıyla... 3 gün sonra test sonucu bekliyoruz:)))

imzayı denedim oldumu bilmiyorum :) bu mesajıda görmek için yazıyorum...daha belli değil ama heveslendim bi kere kızlar

vallahi olmuşşşş ay çok güzel yaaa

Son düzenleme:
ayyyy beğendinmi gerçekten tatlımmm inşallah en büyük duam buuu:

beğendim valla, bayıldım hatta..
dua et bol bol lütfen gerçekten... aklına geldikçe, bi içinden geçiriver.. :))
melek taşıyorsun sen.. sen de meleksin... duan kabul olur hayırlısıyla...

ozaman hamılelık olabılrı yuksek ıhtımal :)) ıns allah herkesın gonlune gore ersın topıge ılk geldıgımde 2 hamılemız vardı sımdı bı suru oldu ay sonuna ıkıye katlansın ıns

kesinlikle haklısın latacım sabahtan beri giremedim aklım burda nasıl özledim nasıl :):):):):

:))ben gezmeye gıdecegım guya lojmandakı kızlar benı beklıyo bura buyuk bagımlılık yaptı ama yapmasıda en dogrusu cok rahatız hemen hemen hepımız aynı yapıda dertımzı aynı hersey rahat burda konusma eglenme muhabbet aglma ınan ıkı ay okadr rahat atlatıyorum kı kırmızı kartları gorunce cunku sadce ben degıl herkez benım gıbı bana destek olan arkadaslarım var artık walla bunun rahatlıgı oldu bende...

hamılelere bı sorum olucak yumurta takıbı yaptırıyomuydunuz.ılac ıgne vs kullanarakmı gebe kaldınız

ben de bayılırm, geceleri kalkıp illa tatlı bişiler ararım eger yoksa toz şeker atarım accık:)))))))) benim kan şekeri düşünce tansiyon mansiyon küt bayılıom ben:):)
kusum bizim de perşembe ve cuma dizi günümüz onun haricinde öle takibimiz yok, denk gelirse tv de film izleriz yoksa açarız bişi çalar o orda bıdı bıdı yaparken uyku moduna gireriz zati.
mesela bak bizde de yeşilçam hastalığı vardır heee. evde orjinal yeşilçam dvd leri doludur. bayılırım benn. eşimde severmiş cocuklugunda türk filmi çıkınca koltuga geçip uslu uslu izlermiş:)))))))))

imzayı denedim oldumu bilmiyorum :) bu mesajıda görmek için yazıyorum...daha belli değil ama heveslendim bi kere kızlar

olmuş canım

beğendim valla, bayıldım hatta..
dua et bol bol lütfen gerçekten... aklına geldikçe, bi içinden geçiriver.. :))
melek taşıyorsun sen.. sen de meleksin... duan kabul olur hayırlısıyla...

canımsın yalelcim gerçekten dualarımda hepiniz varsınız sonuçta burda çok şey paylaşıyoruz yüz yüze gelmeden sanki bir birimizi çok uzun yıllardır tanıyo gibiyiz
inşallah en kısa zamanda bu imzaları sizdede görücem allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…