- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.921
Ay canım niye sıkılıyo bilmiyomki fazlamı alıngan oldum ne sabah tam ağlicam patronum geldi tuttum gözyaşlarımı şimdi yine kalabalık bi yanlız bıraksalar ağlasam rahatlasam
kızlar bi yardımcı olun bana zira kafayı yiyecem olayı bastan anlatyorum ben 30günde duzenli adet olan biriyim subat ayı 29 cektigi icin hesapladım 13 martta adet olmam gerekiyordu bi onceki 12 subatta olmustu bugun 15 mart ve bn hala adet olmadım sadece beyaz -hafif sarı akıntım var her akıntım gelisinde adet oluyorum sanıyorum buraya kadar normal diyeceksinizki test yap dun oglen kan testi yaptırdım ama sonucun negatif oldugunu soylediler inanılmaz moralim bozuldu neyse dedim demekki daha vakti gelmemis ama karnım agrıyor hemde cok sert ve şiş goguslerde aynı her an dakikaları sayıyorum adet olacam diye ya o degilde esimede soyleyemedim test olayını adamcagız dun gece ruyasında ikiz kızlarımız olacagını gormus moralini bozmakta istemiyorum gunde 3kere arayıp soruyor gelen giden var mı diye adette olamıyorum kafam karıstı iice bu arada benim bu ayki en beraberlik tarihim 1martttı adetimin 15.16.18.ve 19.gunlerinde beraber olduk ve daha onceden hic boyle gecikmem olmamıstı ya azıcık bana akıl verin ...
hayır hic bir ilac almıyorum folik asit alıyorum sadece folbiol mudur nedir ondan bn agrı kesici bile icmem normalde evet zaten bnde sonucu duyunca artık cok umitlenmiyorum ama ne yalan soyliyim test yaptırana kadar beklentim yuksekti hayırlısı olsun artık ilk defa gecikmem oldu benim bu yasıma kadar gecen ay doktora gittim vajinal muayene yaptırdım cok sukur hersey normal dedi bakalım artık kızmızıları bekleyecem gibi gozukuyor dun test yaptırdıgım yerde aynı andan bi adamdan da kan aldılar belki tüpler karısmıstır:)))
bide su gec döllenme olayı nedir nasıl oluyor bana anlatırmısınız
Helloooooooooo kızlar ben geldimmm;dün yoktum canlarıım,grip oldum yattım evde..ee ne var ne yok yeni haberleri alayım :)))
selam arkadaşlar nasılsınız güzel haberler varmııı?
ben geldimmmm canlar....sabredemiyoruuum ki işte geriye 2 günüm kaldı 17 martta öğrenicem bakalım o gün adet olucak mıyım yaa...biraz belirtilerim var biliyormusun kusma değilde bulantılarım var akıntı bendede çok var kasık ağrım var bide bu sabah belim çok ağırıyordu geçen şubat ayındada aslında bu tür vardı demekki psikolojik diyorum o yüzden fazla kaptırmıyorum..üşütmüştüm heralde şubat ayında bekledim tarihteki adet olunca da üzülmüştüm şuan o kadar kaptırmadım hani bakalım bekliyorum...
allah gonlune gore versın ınssağol arkadaşım, geçti zaten.
iyiyim.
hayırlısıyla 1 hafta antibiyotik.... 10 gün cinsel perhiz :) ohhhhhhhh keyif bende :))
sonra da 1 ay korunarak dinlenme... sonra ringler beni beklesin :)))))
yumurtluyor olabılrısınc anımkızlar benim kasıklarım sızlıyo yine günüme daha var ki zaten benim sancım hiç olmaz ii üşütmüşüm galiba ben napiimmmm?
daha cok kız adetıne bbelımı olur :)offf ya yüzümde sivilceler çıkmaya başladı yine regl olucambat 21 mart.sanırım ben anne olma hayalimi nisana erteliyorum
yani bana çekilme gibi geldi ama yinede bilmem tabi :))) ama akıntım var valla :))
he evet, biz bol şekerciden alıyoruz çikolataları. tek tek iyi oluyor. begüm de isteyince, bir tane veriyorum eline.. yarısı üstüne başına, yarısı mideye gidiyor :) mantar şekilli olanlar begümün favorisi, top gibi içinde akışkan bişiler olanlar benim favorim... içinde kahve çekirdeği olan minik minikler de eşimin favorisi :))
kız sen utanmıyon mu kaynanana yemek ısmarlamaya :)))) allah iyiliğini versin, emi....
çekmeden içtim. hemen geldim yanınıza... eksik kalmıyım dedim muhabbetten :))
canım elvancım sende durumlar nedir sen haftasonumu gidecektin doktora tatlım?
geç döllenme ola bilir geç yumurtlamanla alakalı bi durum ama yılda 1 2 kes adette gecikme olabiliyomuş normalmiş hem mevsim deyişikliği hemde şimdi çocuk düşündüğün için ola bilir..
sen birazdaha bekle olmazsa kan testini tekrarla ve sonra doktoruna bi danış canım
selam tatlım naber geçmiş olsun..
hiç koonuşamıyoz artıkk..
selam sanada..
lattaaaaaa:
sen beni çok ihmal ediyon bende elvan gibi alıyacam şimdiii..
allah gonlune gore versın ıns
yumurtluyor olabılrısınc anım
daha cok kız adetıne bbelımı olur :)
umudunu kırmak ıstemem canım ama sen genede cok umıtlenme o cekılmeler bendede oluyo hep hamılemıyım dıyorum test yapıorum negatıf eger yumurtlama gunlerındeysen ondan olabılır ama hamılelık belırtısıde olabılır.
wayy çikolatacılıar sizi:):) ne utancam beeeee kendisi dedi ben yemek yapıom sen hazırlama getircem dedi. madem yapıo diyetime uygun bişiler yapsın.:):) fatmagüğl kaçcak kızııımmmmm:):)
konuşuruz tatlım aşk olsun..merak etme ben seni hep takip ediyorum canım:))
gulden59 .. şekerim şu hamilelik günlüğü süpermiş... bayıldım...
inşallah biz de dolduralım şu göbüşleri de, biz de ekleyelim...
ee tabi çok umutlanmamak gerekiyor canım,ama yumurtladığımı sanmıyorum çünkü ben bu ay ovulasyon testini kullandım ve yumrutladığımı 3 martta tespit ettim,hatta doktorda gordu yumurtlamamı.Kısmet tabiki bu işler,ya var ya yok :)) bu ayki batım 17 mart,bakalım ne olacak
ayyyy beğendinmi gerçekten tatlımmm inşallah en büyük duam buuu:
ee tabi çok umutlanmamak gerekiyor canım,ama yumurtladığımı sanmıyorum çünkü ben bu ay ovulasyon testini kullandım ve yumrutladığımı 3 martta tespit ettim,hatta doktorda gordu yumurtlamamı.Kısmet tabiki bu işler,ya var ya yok :)) bu ayki batım 17 mart,bakalım ne olacak
kesinlikle haklısın latacım sabahtan beri giremedim aklım burda nasıl özledim nasıl :):):):):
imzayı denedim oldumu bilmiyorum :) bu mesajıda görmek için yazıyorum...daha belli değil ama heveslendim bi kere kızlar
vallahi olmuşşşş ay çok güzel yaaa
Helloooooooooo kızlar ben geldimmm;dün yoktum canlarıım,grip oldum yattım evde..ee ne var ne yok yeni haberleri alayım :)))
kendimi bildim bileli, vazgeçemeyeceğim tek gıda, çikolatadır. evde dolu dolu bi kavanoz olmazsa rahatsız olurum ben. elimi attığımda almam lazım 2-3 tane :)))
bunları keşfetmeden evvel, damak yerdim hep... bayılırdım... bisürü olurdu evde, bi oturuşta katur kutur bitirirdim bi kare paket :)))
ne güzel.. ben dizi izleyemiyorum hiç. takip edemiyorum, içim daralıyor öyle sündüre sündüre uzatılan hikayelerden...
allahtan eşim de sevmez dizi izlemeyi.. sadece pazar akşamları umutsuz ev kadınları izliyoruz. onun da orijinalini izlemiştim ben seneler evvel, ondan hoşuma gidiyor şimdi türk kopyasını izlemek...
film izliyoruz her akşam.
tanıştığımızdan beri, takriben 5 senedir.... her akşam bir film izleriz biz. nadiren izleyemediğimiz olur yani. bazılarını kendimiz indiriyoruz netten, bazılarını orijinal alıyoruz... dükkan açacak kadar dvd birikti diyebilirim :)))
imzayı denedim oldumu bilmiyorum :) bu mesajıda görmek için yazıyorum...daha belli değil ama heveslendim bi kere kızlar
beğendim valla, bayıldım hatta..
dua et bol bol lütfen gerçekten... aklına geldikçe, bi içinden geçiriver.. :))
melek taşıyorsun sen.. sen de meleksin... duan kabul olur hayırlısıyla...
ooo takipteyim diyosun yani:):)
ayyyy beğendinmi gerçekten tatlımmm inşallah en büyük duam buuu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?