- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.301
Hehe alemsim canım bende canım çok tatlıdır diyodum benden daha canı tatlı olanıda varmış ...
herkese günaydın ... yeni hamiş haberlerimiz var mı kızlarr dün ben girdim mi girmedim mi unuttum valla:))) varsa Allah hayırlı etsin...:))
ah belus ah zaten sen birmişsin ben ikiymişim canım bu durum kanıtlandı.. kader arkadışm benimm:)))
herkese günaydın ... yeni hamiş haberlerimiz var mı kızlarr dün ben girdim mi girmedim mi unuttum valla:))) varsa Allah hayırlı etsin...:))
yok artıkkkkkkkkk. hahaha ii boğmamış seni. o yapsın işte, korkma hiç korkulcak bişi yok. ben de cok korkardım amann amannnn var ya cehennem gibiydi ama bu doktorumuzu bulduk yıllar once, artık aile gibi olduk espriler gırla hava da:)) cok rahatım artık o koltukta. ama dediğim gibi ondan başkasına asla gidemem yani korkarım. ama senin yegnin doktormuş bak git yani mutlaka
gunaydın bebem naber. aksiyon oldumu dun akşam
ÖZLEMMMMM gör gör bana sölenirmisin sen :):):):):):):)
günaydın canım.. yeni hamiş haberleri henüz yok tatlım inşallah ilerleyen saatlerde olcak umudumuz var.. bugün ilkbhr test yapmayı düşünüyordu birde gamzeden güzel haberler çıkabilir diye bekliyoz..
benimki korku değil bacım üşengeçlik :):):):):)
yok artıkkkkkkkkk. hahaha ii boğmamış seni. o yapsın işte, korkma hiç korkulcak bişi yok. ben de cok korkardım amann amannnn var ya cehennem gibiydi ama bu doktorumuzu bulduk yıllar once, artık aile gibi olduk espriler gırla hava da:)) cok rahatım artık o koltukta. ama dediğim gibi ondan başkasına asla gidemem yani korkarım. ama senin yegnin doktormuş bak git yani mutlaka
tamam canım bir çözüm bulup kurtulayım şu dişten artık dimi..
amn canım inş.. bebek isteyen herkese versin Rabbim...Onların da güzel haberlerini alırız inş..Mart bitmeden ben de alırım müjdeyi inş...23 Martta 24 martta kırmızı ışık yanmasın bana da noooolllluuurrrr....((
ayyy ne güzeeel herkesin adet tarihi benden önce...barim sizin güzel haberlerinizle sevinirim ben hamile olmasam da:)))
bu arada benim koca artık her ilişkiden önce benim çocuk yapma isteğimi görünce onu düşünerek yapacaksak ben gideyim...gibisinden komik laflar etmeye başladı...adam da sıkıldı...çocuk mocuk derdi yok bizimkinin derdi bambaşkahahahahaha:)))
ayyy ne güzeeel herkesin adet tarihi benden önce...barim sizin güzel haberlerinizle sevinirim ben hamile olmasam da:)))
bu arada benim koca artık her ilişkiden önce benim çocuk yapma isteğimi görünce onu düşünerek yapacaksak ben gideyim...gibisinden komik laflar etmeye başladı...adam da sıkıldı...çocuk mocuk derdi yok bizimkinin derdi bambaşkahahahahaha:)))
YAAA aynı benimki işte ...Bende deli gibi istesin yalvarsın istiyorum artık!!! sadece olsa iyi olur bende istiyorum demekle yetiniyor uyuzz oluyorummm .Bi yerde hamile kadın görünce ağzının suyu akıyo ama gözleri dalııp gidiyo sonra sabaha kadar eli karnımda uyuyo :)
haklı şekerim. adamların psikolojisi de etkilenio:):)
herkese gunaydınnn bugun cok erkenciyim dimi esimi gonderdim ise bende uyuyamadim.insallah bugun guzel hamis haberleri aliriz arkadaslar.
günaydın canım nasılsın?
Kızlar herkese günaydınnnn:
Bugün haftanın son günü evet umarım güzel haberler alırız bugün..
Ayrıca bugün cuma bugün bol bol dua edicem ben hem kendim hemde herkes için..
Hayırlı cumalar bu arada..
gunaydın arkadaşlarrrr muckk hepinizee
kızlar günaydınlar hepinize .....hayırlı cumalar güldencim sanadakıııızzzlaaaaar güüünaaaydııın :d
kuzum ben cts ve pazarda erken kalkıorum kurs için. Cuma yapıom temizliği cts de başka şeler. ütü masasını oturarak yapabileceğin şekilde ayarlasana ayakta kalma
bende tum dişlerimi dişetlerimi bakıma aldırdım birkaç ay once bitti işim. 2 kırığım vardı ve biri malesef kökten çekildi. Inan benim dişçimden başkası beni o koltuga oturtamaz tüm dişlerimin döküleceğini bilsem oturmam. Dişçiden yana da cok şanslıyım vesselam:)))))))) aile hekimimiz:))) puhaha isteyenlere onun da adresini veririmmm. şimdi tulin olsa özlem burda doktorların reklamını yapıo derdi:)
günaydın fıstık.....günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm
ayyy canım benimm:))) erkekler pek belli etmezler böyle şeyleri:))) bizimkinin de içindeki romantizmi komediye dönüştüren şeytanı yok etmem çok uzun zaman almıştı yani:))) ama artık o bir romanttiiiikkk!! :))
YAAA aynı benimki işte ...Bende deli gibi istesin yalvarsın istiyorum artık!!! sadece olsa iyi olur bende istiyorum demekle yetiniyor uyuzz oluyorummm .Bi yerde hamile kadın görünce ağzının suyu akıyo ama gözleri dalııp gidiyo sonra sabaha kadar eli karnımda uyuyo :)
kızlar günaydınlar hepinize .....hayırlı cumalar güldencim sanada
yok sen kesin anlaşmalısın bak bu doktorlarla
...
yaa aynen öyle...
ama bende ışık fobisi var..:/ ışıkta çok utanırım bazı şeylerden..bizimki de tam tersine...o yüzden geçen gün kavga ettik...neyse sonra barıştık...alışmaya çalışıyorum ama zor...:/
hepatit b acaba hamilelikten önce mi vuruluyor sonra mı hamileyken de vurulabiliyor mu bu aşı kzlar bana doktur kan tahlilinde hepatitin az görünüyor aşın yok galiba gel dedi de ben gidemedim:/ 2 doz imiş zannedersem..???
Oşeytan bizdede vaaaarr :) Ama şeytana kemet attım dizginliyorumnihahaha
Bellide edecek inşallaaahh içindeki bebek isteğini dışa vurdurmam lazımmmm
geçen gün melodili oyuncak sipariş ettim o gelince görcem ben onu
Mutfağa girmiyordu sinir oluyordum...Tencerede patik görürsen bilki bebik geliyo dedim artık her akşam mutfağa girip
tencerelere bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?