- 11 Aralık 2020
- 1.946
- 4.497
- 83
Anne olmak zor ama gülüşü yeteeeer 

Eveet zor tarafları illa ki var ama çok mucize bisey resmen gözünün önünde büyümesi felan. Dün yeni doğduğu zaman ki kıyafetlerini çıkardım duygulandım ne ara büyüdün diye 2 yaşında Rabbim isteyen, anne olabilecek herkese nasip etsin inşallah.
 Rabbim isteyen, anne olabilecek herkese nasip etsin inşallah.

Eveet zor tarafları illa ki var ama çok mucize bisey resmen gözünün önünde büyümesi felan. Dün yeni doğduğu zaman ki kıyafetlerini çıkardım duygulandım ne ara büyüdün diye 2 yaşında

bana gore tek cocuk yeter de artar bile.
 bana gore tek cocuk yeter de artar bile. 

Kızımın videosu var 42 günlükken kalkmaya çalışıyor ve kalkamıyor diye ağlıyor. 42 günlük. yatmaz ,oturmaz, uyumaz ,kolik, reflü var sürekli kusar ,itiraz ,inat , çığlık bir yılın özeti. Alerji yok sebep yok özel bir neden yok. Öyle bir çocuk. Arkadaşlarımdan birinin daha kızı böyle ,biz tek çocukta kaldık diğerleri yaptı 2 , 3 , 4 bile var. Bu acayip şans işi. 4 çocuğu olan arkadaşımın 3 oğlu 1 kızı var ve hepsi kuzu gibi inanılmaz.
 Kızımın videosu var 42 günlükken kalkmaya çalışıyor ve kalkamıyor diye ağlıyor. 42 günlük. yatmaz ,oturmaz, uyumaz ,kolik, reflü var sürekli kusar ,itiraz ,inat , çığlık bir yılın özeti. Alerji yok sebep yok özel bir neden yok. Öyle bir çocuk. Arkadaşlarımdan birinin daha kızı böyle ,biz tek çocukta kaldık diğerleri yaptı 2 , 3 , 4 bile var. Bu acayip şans işi. 4 çocuğu olan arkadaşımın 3 oğlu 1 kızı var ve hepsi kuzu gibi inanılmaz.