- 25 Nisan 2018
- 126
- 187
- 18
- 35
- Konu Sahibi Asil asil asil
-
Ahhh canim seni nekadar iyi anliyorum malesef bizimde olmuyor eşin kesin azospermi 15 yildir mucadale ediyorum amliyatlar bitkiler ama olmadi hep dualarimda isteyen herkese nasip et diye dua ediyorum benim pek ùmidim kalmadi ins.Rabbim sana nasip eder
Cok yoruldum artik hayal kurmaktan rùyalarimda anne olmaktan tedaviler doktorlar hepsi bir bir yuzumuze kapandi iki gun once bi test yaptiralim belki 2 3 tane bulunur dedik nerde gene sifirlari oynuyoz yas oldu 38 dr ugrasmayin dedi tek care donasyonmus Rabbim yardim etsin şu mubarek gunlerdeEvet azosiperm hastası maalesef sizin umut niye kalmadı böyle düşünme ne olur hiç belli olmaz mucize gekir bir anda sende şaşırıp kalirsin
Çocuk için yanıp yakılmayan anne ve babaların hatta çocuk planlamayıp, istemedikleri halde süpriz sonucu çocuk sahibi olanların daha iyi ve bilinçli ebeveyinler olduğunu gözlemledim. Çok isteyip, ahlayıp, oflayanların ise...neyyse!Selam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.yaklasik 1 saattir bebek cinsiyeti öğrenen çiftlerin videolarını izliyorum, öyle mutlulu oluyorlar ki insanlar☹ hamile olduğunu öğrenen kadınlar eşlerine hamile olduğunu söyleyen videoları var onları da izledim şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, hem kalbim hem beynim hem gözlerim ağlıyor 6.5 yıllık evliyim eşimin rahatsızlığından dolayı çocuğumuz Yok ve ben artık çok çok çok çok üzülüyorum kimseye belli etmedim yıllardır biri hamile ise duyunca tebrik ediyorum ama evime gelince yanlız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum rabbim banada mutluluğu yaşat banada anne olma hissi ver artık başkalarının değil kendi evladımı sevmek istiyorum onun kokusunu bilmek istiyorum ona dokunmak istiyorum ben rüyalarımda anne olmaktan bıktım rüyalarımda kendimi hamile görmekten ve uyanınca bunun bir rüya olduğunu bilmek ve yıkılmak tan yoruldum görümcem hamile oldu günlerce ağladım,eltim hamile oldu günlerce ağladım komşum hamile oldu günlerce ağladım ama bu gözyaşları mi Allah tan başka kimse görmedi bilmedi eşim bana hep diyor ki sen çocuk istemiyorsun hiç görmedim istekli halbuki ben ona bir gün bile göstermedim gözyaşlarımi içimde kopan fırtınalari anne olmayı öyle çok istiyorum ki hayırlısı ile tabiki,dua istiyorum kızlar duanizda banada yer verin belki sizin amin demeniz sayesinde anne olurum. geçen gece rüyamda anne olmuştum öyle çok öyle çok seviyorum ki kızımı dünyada böyle bir sevgi yooookkk yavrumm anneeemmm diyorum öpüyorum nasıl güzel bir duygudur bu rüyada bile bu duyguyu hissediyorum acaba gerçekte nasıl Allah'ım dedim ve bu rüya yüzünden günlerce kendime gelemedim rabbim bana ve benim gibi olan herkese anne olmayı yaşat o anneliği bizde yaşayalım inşallah
Bizimde her test sıfır sperm çıkıyor ama umudumu hiç kaybetmedim sende benim gibi ol sakın pes etme olacak inşallah dua ile olacak bak kaç kişi den dua aldık Rabbim elbette duyacakCok yoruldum artik hayal kurmaktan rùyalarimda anne olmaktan tedaviler doktorlar hepsi bir bir yuzumuze kapandi iki gun once bi test yaptiralim belki 2 3 tane bulunur dedik nerde gene sifirlari oynuyoz yas oldu 38 dr ugrasmayin dedi tek care donasyonmus Rabbim yardim etsin şu mubarek gunlerde
Amin ins.nerde varsaBizimde her test sıfır sperm çıkıyor ama umudumu hiç kaybetmedim sende benim gibi ol sakın pes etme olacak inşallah dua ile olacak bak kaç kişi den dua aldık Rabbim elbette duyacak
Tam olarak nedemek istedigini anlamadim ama neyseÇocuk için yanıp yakılmayan anne ve babaların hatta çocuk planlamayıp, istemedikleri halde süpriz sonucu çocuk sahibi olanların daha iyi ve bilinçli ebeveyinler olduğunu gözlemledim. Çok isteyip, ahlayıp, oflayanların ise...neyyse!
Herşey yaptık yedi içti faydası olmadı maalesef.dualarinizda olmak Yeter bizeCanim ben hamileyim hamilelerin duasi kabul olur derler. İnşallah en kısa zamanda hamile kalirsin ve bizede müjdeyi verirsin bunu çok isterim..
Bide eşinde sperm sıkıntısı varmış keçiboynuzu kürü uyguladinmi hic. Sperm arttırıcı özelliği var onun.
Biz anne olmayı istiyoruz canim anne var annecik var . göstermelik anne olmayı istemiyorum.senin Tuzun kuru belli ki.bende çok gördüm kendini anne sanan zavallı kişileriÇocuk için yanıp yakılmayan anne ve babaların hatta çocuk planlamayıp, istemedikleri halde süpriz sonucu çocuk sahibi olanların daha iyi ve bilinçli ebeveyinler olduğunu gözlemledim. Çok isteyip, ahlayıp, oflayanların ise...neyyse!
Ben tedavi olmuyoruz dedim mi ? Ve ben normal yolla hamile kalacam dedim mi?? Lütfen iyi okuyun biz tedavi oluyoruz eşim in gitmediği doktor kalmadı ilac iğne bitkisel herseyi yapıyoruz hanım efendi hala bir gelişme yok ve ben hala umudum var bitmedi ve Allah tek çaresi Allah diyirum siz nasıl öyle anladiniz şaşırdim doğrusu.biz sürekli doktor degideğiştiriyoruz umutsuz konuşan tüm doktorladan kaçıyoruz dedim bu tedavi olmuyoruz anlamına gelmezIlk mesajınızı okuyunca gerçekten üzüldüm ve burada beni bilen bilir 3 yıllık evliyim doktora gitmediğim ay, denemediğim şey yok o kadar çabalıyorum ki.
Sonraki mesajlarda size inanılmaz kızdım. Eşiniz azospermi ve siz tedavisiz bir mucize bekliyorsunuz böyle bir şey yok.
Benim yumurta problemlerim var ve bana da donasyon dendi ama ben yine de denemek istedim bana inanan doktor buldum. Ben kabul ediyorum tedaviyle bile çok çok zor ama tedaviyi bırakmayı 1 an olsun düşünmedim.
Sizin de benim gibi tedaviyle bile çok çok zor iken normal yolla beklemeniz komik geldi. Sperm sayısı 5-10 milyon olunca bile normal olmaz diyorlar. Kaldı ki sizde 1 tane bile yokmuş. Nasıl olacak normal yolla?
Aman tedaviye param yok demeyin eşimle ben borç harç içindeyiz ama ailemizi büyütmenin bu evlat hasretini gidermenin maddiyatin çok çok ötesinde olduğunun da farkındayız.
Inşallah tedavi olursunuz sperm sorunlarına Kaan Aydos iyi diyorlar. Bence tese iyi yapan bir merkez bulun.
Allah yardımcınız olsun.
Benim çocuğum yok. Kedim var ama.Biz anne olmayı istiyoruz canim anne var annecik var . göstermelik anne olmayı istemiyorum.senin Tuzun kuru belli ki.bende çok gördüm kendini anne sanan zavallı kişileri
Gözümden kaçmış o zaman özür dilerim.Ben tedavi olmuyoruz dedim mi ? Ve ben normal yolla hamile kalacam dedim mi?? Lütfen iyi okuyun biz tedavi oluyoruz eşim in gitmediği doktor kalmadı ilac iğne bitkisel herseyi yapıyoruz hanım efendi hala bir gelişme yok ve ben hala umudum var bitmedi ve Allah tek çaresi Allah diyirum siz nasıl öyle anladiniz şaşırdim doğrusu.biz sürekli doktor degideğiştiriyoruz umutsuz konuşan tüm doktorladan kaçıyoruz dedim bu tedavi olmuyoruz anlamına gelmez
Evet haklisiniz tedavi olmak şart önce essegi saglam kaxiga baglayip sonra tevekkul etmek laxim fakat ben bizzat kendim 6 kez tüp bebekten sonra doktor tedavisiz mümkun degil hatta siz birakin kabullenin yipranmayin olmaz deyip yolladiktan sonra bileee hep kendiliginden olsun rabbim sen ol dedikten sonra olur diye dua ederek hic umudumu kesmedim ve dogal yoldan 38 yasimda esimin degerleri en son 2 milyon sperm sifir morfoloji sifir hareketken hamile kaldim kucagima aldim oglumu halaaaa inanamiyorum ...Ilk mesajınızı okuyunca gerçekten üzüldüm ve burada beni bilen bilir 3 yıllık evliyim doktora gitmediğim ay, denemediğim şey yok o kadar çabalıyorum ki.
Sonraki mesajlarda size inanılmaz kızdım. Eşiniz azospermi ve siz tedavisiz bir mucize bekliyorsunuz böyle bir şey yok.
Benim yumurta problemlerim var ve bana da donasyon dendi ama ben yine de denemek istedim bana inanan doktor buldum. Ben kabul ediyorum tedaviyle bile çok çok zor ama tedaviyi bırakmayı 1 an olsun düşünmedim.
Sizin de benim gibi tedaviyle bile çok çok zor iken normal yolla beklemeniz komik geldi. Sperm sayısı 5-10 milyon olunca bile normal olmaz diyorlar. Kaldı ki sizde 1 tane bile yokmuş. Nasıl olacak normal yolla?
Aman tedaviye param yok demeyin eşimle ben borç harç içindeyiz ama ailemizi büyütmenin bu evlat hasretini gidermenin maddiyatin çok çok ötesinde olduğunun da farkındayız.
Inşallah tedavi olursunuz sperm sorunlarına Kaan Aydos iyi diyorlar. Bence tese iyi yapan bir merkez bulun.
Allah yardımcınız olsun.
Olsun oda güzel ya onunda canı var oda sevgi ye muhtaç iyi yapmışsın sevaba girersinBenim çocuğum yok. Kedim var ama.
Önemli değil bi an çok şaşırdım diyorum ben böyle bir şey demedim neye yanlış anlama olmuş önemli değil :))Gözümden kaçmış o zaman özür dilerim.
Allah bagaslasin ne mutlu sizeEvet haklisiniz tedavi olmak şart önce essegi saglam kaxiga baglayip sonra tevekkul etmek laxim fakat ben bizzat kendim 6 kez tüp bebekten sonra doktor tedavisiz mümkun degil hatta siz birakin kabullenin yipranmayin olmaz deyip yolladiktan sonra bileee hep kendiliginden olsun rabbim sen ol dedikten sonra olur diye dua ederek hic umudumu kesmedim ve dogal yoldan 38 yasimda esimin degerleri en son 2 milyon sperm sifir morfoloji sifir hareketken hamile kaldim kucagima aldim oglumu halaaaa inanamiyorum ...
Ama bana bole oldu diye kimseye otur evde bekle demiyorum tedavi olun diyorum tabikide.. umudu kesmemek lazim en büyük tedavi buymuş anladim ben
Mutlaka tedavi olmak lazım biz zaten tedavi ye devam ediyoruz arkadaş yanlış anlamışEvet haklisiniz tedavi olmak şart önce essegi saglam kaxiga baglayip sonra tevekkul etmek laxim fakat ben bizzat kendim 6 kez tüp bebekten sonra doktor tedavisiz mümkun degil hatta siz birakin kabullenin yipranmayin olmaz deyip yolladiktan sonra bileee hep kendiliginden olsun rabbim sen ol dedikten sonra olur diye dua ederek hic umudumu kesmedim ve dogal yoldan 38 yasimda esimin degerleri en son 2 milyon sperm sifir morfoloji sifir hareketken hamile kaldim kucagima aldim oglumu halaaaa inanamiyorum ...
Ama bana bole oldu diye kimseye otur evde bekle demiyorum tedavi olun diyorum tabikide.. umudu kesmemek lazim en büyük tedavi buymuş anladim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?