- 25 Nisan 2018
- 126
- 187
- 18
- 35
- Konu Sahibi Asil asil asil
-
Aminnnn insanlar hayatı bize çok zor ettiler hele yaoilan nispetleri anlatmıyorum bile Allah'a havale ediyorum o bilir ne yapacağınıAnliyorum. Maalesef bizim toplumda evleir evlenmez "yok mu? Yok mu?.." diye sormaya baslarlar. Ondan sonra "olmuyor mu? Neden?" Felan. Cok zor bir sürec. Rabbim sabir versin insallah
Seni ben beni sen anlarsın rabbim nasip etsin inşallahCanım benim drların demesiyle değil bu işler Allahın dilemesiyle olur.ben ne hikayeler duydum hiç olmaz denilen suan 2.ye.hamile..umudunu koru bol dua et
Cok ama cok zor imtihan..bende 4.5 yıldır bu imtihandayım 1 negatif tüp denemem var. Yasayan biri olarak seni cok iyi anlıyorum. Her gün kendime ve benim gibi yüreği yanan kardeşlerime dua ediyorum
Rabbim tüm hamilelere saglıcakla kucaklamalarını nasip etsin.hamilelerin duası kabul olurmus.bizler için hamile kardeşlerimiz dualarını eksik etmesin
Ben sadece Allah tan anne olmayı istiyorum illa illa olacam diye bunalima giren kendine çevresine zarar veren tipten değilim.sessizce istiyorum Kimseye zararım yok 6.5 yıl oldu kolay değil hele yaşadığım şeyleri yazmıyorum sadece çok istediğimi yazdim çünkü içimde tutmak istemiyorum artık birileri bana bu konuda destek olsun istiyorum o kadarAnne olmayı hayatının tek amacı haline getirme.belki de çevre baskısıdır bizi böyle yapan benim de üç yıldır çocuğum olmuyor ama bunun için ekstra çaba da sarfetmedim uğraşmadım..zamanı gelince olur diyorum..aldırmayın kendnizi de bu kadar şartlamayın hayatta zevk alacak başka şeyler var.zamanı gelince sağlık sorunları da aşılır çocuğun da olur...
Canım tek taraflı istemekle olsa keşke..eşin isteyecek hazır olacak allah isteyecek vericek herşeyin bir dengesi zamanı var..inşallah en yakın zamanda olurBen sadece Allah tan anne olmayı istiyorum illa illa olacam diye bunalima giren kendine çevresine zarar veren tipten değilim.sessizce istiyorum Kimseye zararım yok 6.5 yıl oldu kolay değil hele yaşadığım şeyleri yazmıyorum sadece çok istediğimi yazdim çünkü içimde tutmak istemiyorum artık birileri bana bu konuda destek olsun istiyorum o kadar
Bazen emzirdiğimi görüyorum yaaaa böyle bir his yok rabbim sana da evlat versin artık o rüyalar gerçek olsun inşallahBen o bahsettiğin rüyaları tam 11 yıldır görüyorum. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Rabbim yardımcımız olsun.
Ahh eşim o çok ama çok istiyor hele sorun onda olunca zaten onun üzüntüsü ona yeter diye onun yanında asla ağlamam uzulmem çocuk lafı bile açmam onun yanında çünkü o daha beter olur beni o mahvediyor.o benim herşeyim üzülmesine dayanamıyorumCanım tek taraflı istemekle olsa keşke..eşin isteyecek hazır olacak allah isteyecek vericek herşeyin bir dengesi zamanı var..inşallah en yakın zamanda olur
Umutsuz konuşan tüm doktorladan kaçıyoruz her zaman doktor değiştiriyoruz bakalım Umut kim verecekBaşka doktorlara gidilse? Belki ameliyat olur belki ilaçla olur? Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin
Allah nasip etmeyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmazmış ... Ben hep hayalini kuruyorum ve nasip edeceği günü bekliyorm"vermek istemeseydi istemek vermezdi" diyor mevlana hic bir zaman umudunu kaybetme
Tabiki denemez olurmuyuz sperm bulunamadı sıfır sperm olduğu için yine hüsran olduTup bebek denediniz mi
Rabbimden ümidinizi kesmeyin..doktorlar eşimden dolayi bizede bırakın tedaviyi kabullenin dedi ..6 kere tüp bebek yaptik hiç biri olmadi... 9 sene sonra rabbim kendiliginden nasip etti simdi yanimda uyuyor en kısa zamanda size ve isteyen herkese nasip olsun insalahhhAminnn aminnn amin canım doktora göre çok zor ama benim öyle büyük yüce bir Allah'ım var ki inanıyorum ki bir gün ben anne eşimde baba olacak inşallah
Bakin cok cok cok zor bir surec sizinkisi. Bana da drlar olmaz dediler sorun bendeydi yuce yaradan nasip etti cok sukur. Ama bu sekilde videolar acip izlemeniz kendinize eziyet etmekten baska hicbir ise yaramaz.Tabiki denemez olurmuyuz sperm bulunamadı sıfır sperm olduğu için yine hüsran oldu
Ciddi misin nolur bana tüm sürci özelden yazarmisin şuanda çok heyecanlandimmmmRabbimden ümidinizi kesmeyin..doktorlar eşimden dolayi bizede bırakın tedaviyi kabullenin dedi ..6 kere tüp bebek yaptik hiç biri olmadi... 9 sene sonra rabbim kendiliginden nasip etti simdi yanimda uyuyor en kısa zamanda size ve isteyen herkese nasip olsun insalahhh
Aslında bilinçli açmadım Vido öyle denk geldi izledim bu kez merak ettim diğerini açtım öyle öyle neredeyse hepsine bakmış bulundumBakin cok cok cok zor bir surec sizinkisi. Bana da drlar olmaz dediler sorun bendeydi yuce yaradan nasip etti cok sukur. Ama bu sekilde videolar acip izlemeniz kendinize eziyet etmekten baska hicbir ise yaramaz.
Baska drlarcarastirin baska tedaviler deneyin. Ama lutfen kendinizi birakmayin. Yaradanim guzel kapilar acsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?