ANNE OLMAK İSTİYORUM...

nerisbebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
1.036
1.136
158
37
Bi çok insan bu muhteşem duyguyu yaşadı. Bende Rabbim nasip ederse yaşamak istiyorum. Herkes ve doktorlar 1 sene çocuk olmayışı normal karşılıyo. Benim 8 ay oldu ama ister istemez sabredemiyorum. Benim gibi durumda olanlarla Dertleşelim birbirimize destek olalım istedim.

Ben 2 yıllık evliyim 26 yaşındayım. Siz kaç aydır düşünüyosunuz bebiş?
bende 26 yasındayım 2 bucuk yıllık evliyim.Mayısta karar verdik haziranda kist var dediler onu bekledik temmuzda rahimde yara cıktı oda halloldu çok şükür gecen ayda trioidler calısmıyo dediler ilaç verdi bu ay başladık calısmalara ama hiç umudum yok bide korktum tiroidden sende bi sorun yok inşallah

Bende hormon testi yaptırdım yumurtalıkların çok güzel dedi doktor adetimde düzenli en fazla 1 hafta falan oynuyor. O düzensizlik değil dedi. 1sene çok normal olmaması dedi ama ben yinede tedirgin oluyorum. Sanada geçmiş olsun canım ya. Rabbim en kısa zamanda şifanı verir inşallah

Sen ne zamandır korunmuyosun canım?
bi mayısla haziranda korunmamıştım bide bu ay ilk işte canım
Rabbim bu uykusuzluğumuzu bebeğimizi emzirdiğimiz için uykusuz kaldığımız günlere çevirsin, âmin
amin
benimde düzenlidir adetim çok şükür kistte o ay oldu öbür ay geçti yarada yakıldı ama tiroide üzüldüm de doktor ilaç kullandıgın sürece sorun olmaz hamilelikte ama hamileliği zorlaştırır dedi..

Sürekli bi tetkik altındasın yani. Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor. Benim bişeyimin olmaması güzel ama bu seferde neden olmuyor die beynimi kemiriyorum

Bende pko var 1,5 senedir olmuyor bebeğim. Bir kimyasal gebelik geçirdim. Üçüncü klomen ve çatlatma iğnesi deneyişimiz, sonuç bekliyorum. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
İnşallah canım ya sanada çooookk geçmiş olsun umut güzel şey o olmasa sabredemeyiz hiçbirşeye

kızlar yumurtlama günlerimdeyim sancı oluyomu sizde o günler ya üşüttüm mü acaba sancı oluyo hafif sağda biraz fazla

Sürekli bi tetkik altındasın yani. Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor. Benim bişeyimin olmaması güzel ama bu seferde neden olmuyor die beynimi kemiriyorum
öyle üzüldüm ki hiç olmicakmış gibi geliyo bazen..Sana maşallah bi sorun cıkmasında olur canım allahın izniyle inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…