- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
- Konu Sahibi nerisbebek
-
bende 26 yasındayım 2 bucuk yıllık evliyim.Mayısta karar verdik haziranda kist var dediler onu bekledik temmuzda rahimde yara cıktı oda halloldu çok şükür gecen ayda trioidler calısmıyo dediler ilaç verdi bu ay başladık calısmalara ama hiç umudum yok bide korktum tiroiddenBen 2 yıllık evliyim 26 yaşındayım. Siz kaç aydır düşünüyosunuz bebiş?
Sen ne zamandır korunmuyosun canım?bendee senin gibiyim valla
Amin elimu amin senin nedir durumun?Rabbim bu uykusuzluğumuzu bebeğimizi emzirdiğimiz için uykusuz kaldığımız günlere çevirsin, âmin
bi mayısla haziranda korunmamıştım bide bu ay ilk işte canımSen ne zamandır korunmuyosun canım?
aminRabbim bu uykusuzluğumuzu bebeğimizi emzirdiğimiz için uykusuz kaldığımız günlere çevirsin, âmin
benimde düzenlidir adetim çok şükür kistte o ay oldu öbür ay geçti yarada yakıldı ama tiroide üzüldüm de doktor ilaç kullandıgın sürece sorun olmaz hamilelikte ama hamileliği zorlaştırır dedi..Bende hormon testi yaptırdım yumurtalıkların çok güzel dedi doktor adetimde düzenli en fazla 1 hafta falan oynuyor. O düzensizlik değil dedi. 1sene çok normal olmaması dedi ama ben yinede tedirgin oluyorum. Sanada geçmiş olsun canım ya. Rabbim en kısa zamanda şifanı verir inşallah
Aynen canım doğru diyosun hayirli zamanda hayirli evlat versin Rabbim inşallahAllah "ol" desin yeter ki.
Aminnn..Aynen canım doğru diyosun hayirli zamanda hayirli evlat versin Rabbim inşallah
Bende pko var 1,5 senedir olmuyor bebeğim. Bir kimyasal gebelik geçirdim. Üçüncü klomen ve çatlatma iğnesi deneyişimiz, sonuç bekliyorum. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Amin elimu amin senin nedir durumun?
İnşallah canım ya sanada çooookk geçmiş olsun umut güzel şey o olmasa sabredemeyiz hiçbirşeyeBende pko var 1,5 senedir olmuyor bebeğim. Bir kimyasal gebelik geçirdim. Üçüncü klomen ve çatlatma iğnesi deneyişimiz, sonuç bekliyorum. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Kafandan silince bu düşünceyi olur diyorlar ama ne mümkün dimiSürekli bi tetkik altındasın yani. Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor. Benim bişeyimin olmaması güzel ama bu seferde neden olmuyor die beynimi kemiriyorum
öyle üzüldüm ki hiç olmicakmış gibi geliyo bazen..Sana maşallah bi sorun cıkmasında olur canım allahın izniyle inşallah..Sürekli bi tetkik altındasın yani. Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor. Benim bişeyimin olmaması güzel ama bu seferde neden olmuyor die beynimi kemiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?