- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
- Konu Sahibi nerisbebek
-
Allah bağışlasın canım benim. Rabbim tümBenim 2 yıl olmadı.Doğum kontrol hapı önerdiler.3 ay kullandım.3 ay sonra da hami. kaldm.Smdi oglum 40,günlük :) Allah sana da nasip etsin.Gayet normal bisey canım.Sıkma canını.Baktın olmuyor dogum kontrol kullanırsın sende benim gibi.Hapın adı yasmin.
bu ne güzel dua böyle aminnn inşallaahhhRabbim bu uykusuzluğumuzu bebeğimizi emzirdiğimiz için uykusuz kaldığımız günlere çevirsin, âmin
Sağol canım ya inanki içimi rahatlatıyosunuz. İnşallah Rabbim yaşatır hepimize ćok istiyorum... Bu ay ćok umutlanmıştım. 6 gün gecikince var sandım. Ama artık 1 haftadan fazla geçmeden umutlanmayacam. Düşünmemeye çalışacam.anneminde 1 yıl çocuğu olmamış canım. 1 yıl sonra da 2 çocuk peş peşe :) Biraz sabret canım. inşallah o muhteşem duyguyu herkes yaşar.. İnşallah iyi bir anne olmayı başarırız :) dert etme daha erken evliliğiniz canım. Herşeyin başı sabır..
Ayyy canım ya iyi sabretmişsin gerçekten ve sabrın sonu selamet olmuş. Allah bağıslasınbnm 5 yıl olmadı ama ne tüp bebek ne çatlatma flan hiçbirini denemdm kendi gelicek dedim ve hiç beklemedgimm bi anda geldi allaha sükürler olsn
Sağol canım ya inanki içimi rahatlatıyosunuz. İnşallah Rabbim yaşatır hepimize ćok istiyorum... Bu ay ćok umutlanmıştım. 6 gün gecikince var sandım. Ama artık 1 haftadan fazla geçmeden umutlanmayacam. Düşünmemeye çalışacam.
Bıraksın hiç önemli değil. Mesleğim gereği hep o güzelliklerin içindeyim zaten. Devamlı o miniklerle ilgileniyorm. İşimi severek yapiorum. Artik kendiminde olsun istiyorum.
Amin canım hepimizin inşallahkucağın en kısa zamanda dolar inşalah
Aminn canım benim inşallahAllahim su mubarek gunlerin hurmetine insallah nasip eder insallah
Sağol canım inşallah...yasınız cok genc tabiki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?