ANNE OLMAK İSTİYORUM...

Allah bağışlasın canım benim. Rabbim tüm
isteyenlere versin inşallah. Doğum kontrol
hapları hamile kalmamak ićin kullanılmazmı
nasıl oluyo o bende hiç bilmiyorum cidden yaaa

anneminde 1 yıl çocuğu olmamış canım. 1 yıl sonra da 2 çocuk peş peşe :) Biraz sabret canım. inşallah o muhteşem duyguyu herkes yaşar.. İnşallah iyi bir anne olmayı başarırız :) dert etme daha erken evliliğiniz canım. Herşeyin başı sabır..

cnm bnm 5 yıl olmadı ama ne tüp bebek ne çatlatma flan hiçbirini denemdm kendi gelicek dedim ve hiç beklemedgimm bi anda geldi allaha sükürler olsn

Sağol canım ya inanki içimi rahatlatıyosunuz. İnşallah Rabbim yaşatır hepimize ćok istiyorum... Bu ay ćok umutlanmıştım. 6 gün gecikince var sandım. Ama artık 1 haftadan fazla geçmeden umutlanmayacam. Düşünmemeye çalışacam.

bnm 5 yıl olmadı ama ne tüp bebek ne çatlatma flan hiçbirini denemdm kendi gelicek dedim ve hiç beklemedgimm bi anda geldi allaha sükürler olsn
Ayyy canım ya iyi sabretmişsin gerçekten ve sabrın sonu selamet olmuş. Allah bağıslasın

amin canım inşallah. Kimi bulup çöplere atıyor kimide böyle olsun diye hevesleniyor işte.. Eminim yakın zamanda çok iyi bir anne olursunuz. Daha evliliğiniz yeni biraz tadını çıkarın. Sonra o tat yerini uykusuz gecelere bırakacak zaten :)

Bıraksın hiç önemli değil. Mesleğim gereği hep o güzelliklerin içindeyim zaten. Devamlı o miniklerle ilgileniyorm. İşimi severek yapiorum. Artik kendiminde olsun istiyorum.

Kızlar nasılsıníz nasıl gidiyor arife. Cumanız ve arifeniz mübarek olsun bayraminiz taptatli geçsin insallah... Sitressiz huzur dolu günler müjdeli güzel haberler diliyorum.

Bayraminiz mübarek olsun bayanlar. Musmutlu bayramlar dilerim. Rabbim ilerde daha nice bayramlara ellerimizi öpen hayırlı evlatlar versin inşallah

Niye uzuyorsun ki kendini bu kadar ? Daha 8 aylik evlisin. Benim 2 sene sonra hic doktora gitmeden kendiliginden oldu. Zamani gelince oluyor sıkma canini. Gorumcemin de 2 sene sonra oldu kendiliginden. Bence 2 sene icinde olmamasi normal bir sorunun da yokmus ne guzel.

[Brn TE="kocasininpiremsesi, post: 37189368, member: 623232"]Niye uzuyorsun ki kendini bu kadar ? Daha 8 aylik evlisin. Benim 2 sene sonra hic doktora gitmeden kendiliginden oldu. Zamani gelince oluyor sıkma canini. Gorumcemin de 2 sene sonra oldu kendiliginden. Bence 2 sene icinde olmamasi normal bir sorunun da yokmus ne guzel.[/
QUOTE]
Ben 2 senelik evliyim. Son 8 aydir korunmuyoruz. Haklisiniz erken aslinda ama insan sabirsizlaniyor iste bir an once o mujdeli haberi almak istiyo. Rabbim tum isteyenlere ahiretine hayirli olacak evlatlar nasip etsin insallah...

Benim sorunlar cok farkli pkoyum istiyorum istiyorum ama henuz anne degilim anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…