- Konu Sahibi nerisbebek
-
Sağ yumurtan daha az calisiyor diğerine gore ondan agri yapiyo.. Korkulacak bisey değil..kızlar yumurtlama günlerimdeyim sancı oluyomu sizde o günler ya üşüttüm mü acaba sancı oluyo hafif sağda biraz fazla
Bende şimdi ondan bahsetcektim. Bu ay eşimle gidicez kontrole. Belki de esinlealakalıdır bilemiyorum. Ama inşallah onda da bişey ćıkmazHanimlar olmuyorsa illa sizden sebep olmayabilir hep kendi saglik sorunlarinizdan bahsetmissiniz de.. Esinizin sperm testi yaptirmasi gerek..
Bende şimdi ondan bahsetcektim. Bu ay eşimle gidicez kontrole. Belki de esinlealakalıdır bilemiyorum. Ama inşallah onda da bişey ćıkmaz
biz de 2 yıldır bekliyoruz.. amin..Sabretmek ne zormuş Rabbim güç versin senelerdir uğraşanlara. Bebek versin en sağlıklısından hepimize inşallah
çook geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..Bende pko var 1,5 senedir olmuyor bebeğim. Bir kimyasal gebelik geçirdim. Üçüncü klomen ve çatlatma iğnesi deneyişimiz, sonuç bekliyorum. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
haklısın kendime koşturmaktan ona fırsat olmadı işte bayramdan sonra da o gidicek..İnşallah normaldir..Hanimlar olmuyorsa illa sizden sebep olmayabilir hep kendi saglik sorunlarinizdan bahsetmissiniz de.. Esinizin sperm testi yaptirmasi gerek..
evet yaa bide benim üstüme bi baskı var torun torun inceden inceden haliyle geriliyosun..Kafandan silince bu düşünceyi olur diyorlar ama ne mümkün dimi
öyle mi sağol canım..S
Sağ yumurtan daha az calisiyor diğerine gore ondan agri yapiyo.. Korkulacak bisey değil..
Amiiin. Yaslariniz daha genç.. :) biz ne yapalim? O senelerdir bekleyen derseniz :)Sabretmek ne zormuş Rabbim güç versin senelerdir uğraşanlara. Bebek versin en sağlıklısından hepimize inşallah
Şu kafaya takmama olayını bir çözebilsem zaten herşey çok güzel olcakta iştekızlar bende bebiş istiyorum.3 ay denedik olmadı.bu ay 4üncü ayımız hayırlısı bakalım.çok kafaya takıp gün aşırı ilişkiyi görev gibi düşününce olmuyor artık buna emin oldum.kkda ne kadar arkadaşla konuştuysam hepsi kafaya takmadığımız ay hamile kaldık diyor.
aynen.kafaya nasıl takmıcaz bende onu yapamıyorum.bu ay kafaya takmıcam desemde içten içe takıyorumŞu kafaya takmama olayını bir çözebilsem zaten herşey çok güzel olcakta işte
Baskilari umursamayin..Bende de öyle baskı çok maalesef
aynen ya hep kendimi dinliyorum...aynen.kafaya nasıl takmıcaz bende onu yapamıyorum.bu ay kafaya takmıcam desemde içten içe takıyorum
ben yaptım 15 gün ama tekrar etmedim..inşallah alırız güzel haberler bu konuyu izlicem hepinimize nasip olur inşallah iyi gecelerRabbim yardımcımız olsun. Ben şu soğan kürünüde denemek istiyorum. Bu şekilde çok hamile kalan duydum. Buradan müjdeli haberlerimizi veririz inşallah birbirimize. Allah rahatlık versin iyi uykular herkese
Bi çok insan bu muhteşem duyguyu yaşadı. Bende Rabbim nasip ederse yaşamak istiyorum. Herkes ve doktorlar 1 sene çocuk olmayışı normaolmuyolıyo. Benim 8 ay oldu ama ister istemez sabredemiyorum. Benim gibi durumda olanlarla Dertleşelim birbirimize destek olalım istedim.
bende öylebendee senin gibiyim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?