- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi Camelwhite
-
kızlar merhaba yine ben. benim derdim tasam hiç bitmiyor yine sizlere danışmak istediğim bir konu var.
ben 6 aylık evliyim. 28 yaşındayım. anne olmayı hep istedim fakat beynim artık bana anne ol sinyalleri gönderimini daha hızlı aktarmaya başladı.
sorun şu ki borçlarımız var eşimi borç bitmeden çocuk konusunda ikna edemiyorum ki bazen düşündüğümde biz zor geçiniyoruz çocuk masrafını nasıl dahil edicem çocuğa haksızlık yapıcam diyorum.
fakat borçların bitmesine 3 yıl var. 3 yıl sonra hemen hamile kalcağım ne malum biyolojik saat olayı var malum, belki 1 yıl sürücek belki de tedavi sürecim olucak ve 2 ,3 yıl da ona gidecek diye oturup kurup kurup kafamda huysuzlaşıyorum
eşimin ilk evlilğinden bir çocuğu var. sen benim yaşadıklarımı anlayamazsın diye bir de ona çıkışıp kavga ediyorum adam da bıktı benden
kızlar bana bir akıl fikir verin eşim haklı biliyorum ama şu isteğim gitmiyor içimden bebekli arkadaşlarımı, tanıdıklarımı görünce hatta geçtim televizyonda bile hamile birini görsem, çocuk görsem ağlayasım geliyor
yanlış düşünüyorum beklemem gerekiyor değil mi
cocuk evin rizkini artirir derler..
ben bunu gozle gorunur sekilde yasadim..
cocugumuz olmadan once zor yetiriyorduk..
hamile kaldim 1 ay sonra esim terfi etti..
maasi artti..
ve bu bekledigimiz bisey degildi oyle surpriz sekilde oldu ki cok sasirdik..
uzerine yine bes kurus paramiz yokken araba aldik.. oda yine hic ama hic beklemedigimiz sekilde alindi..
aile tarafindan hediye edildi :)
herseyimiz yetiyor artiriyoruz bile..
cocugunda Allaha sukur hic bir eksigi yok..
bunu anlatmamin sebebi ben herseyin onun nasibi olduguna inaniyorum..
onun sansiydi..
Allah onun rizkini verdi..
maddi herseyi gectim eve de huzur getirdi..
asla korkmayin maddiyattan dunyaya gelecekse onun rizki ayrilmistir
kredi kartı ve bireysel kredi borçları.. yaklaşık 5.500 gibi gelirimiz var ama elimizde kalan 1000 -1.500 gibi bir rakam. zaten o da ev alışverişi ekstra ödemelere gidiyor. ayı zor döndürüyoruz.Borc ne borcu? Geliriniz nedir? Elinizde kalan nedir?
ne kadar güzelAllah daha çok versin inşallah. bunu ben de duydum ama riske atamam ki ya sizin gibi şanslı olamasak o zaman daha çok üzülürüm
kredi kartı ve bireysel kredi borçları.. yaklaşık 5.500 gibi gelirimiz var ama elimizde kalan 1000 -1.500 gibi bir rakam. zaten o da ev alışverişi ekstra ödemelere gidiyor. ayı zor döndürüyoruz.
cocuk evin rizkini artirir derler..
ben bunu gozle gorunur sekilde yasadim..
cocugumuz olmadan once zor yetiriyorduk..
hamile kaldim 1 ay sonra esim terfi etti..
maasi artti..
ve bu bekledigimiz bisey degildi oyle surpriz sekilde oldu ki cok sasirdik..
uzerine yine bes kurus paramiz yokken araba aldik.. oda yine hic ama hic beklemedigimiz sekilde alindi..
aile tarafindan hediye edildi :)
herseyimiz yetiyor artiriyoruz bile..
cocugunda Allaha sukur hic bir eksigi yok..
bunu anlatmamin sebebi ben herseyin onun nasibi olduguna inaniyorum..
onun sansiydi..
Allah onun rizkini verdi..
maddi herseyi gectim eve de huzur getirdi..
asla korkmayin maddiyattan dunyaya gelecekse onun rizki ayrilmistir
Her cocuk rızkıyla dogarmis. 3 yil cok gec ya.kızlar merhaba yine ben. benim derdim tasam hiç bitmiyor yine sizlere danışmak istediğim bir konu var.
ben 6 aylık evliyim. 28 yaşındayım. anne olmayı hep istedim fakat beynim artık bana anne ol sinyalleri gönderimini daha hızlı aktarmaya başladı.
sorun şu ki borçlarımız var eşimi borç bitmeden çocuk konusunda ikna edemiyorum ki bazen düşündüğümde biz zor geçiniyoruz çocuk masrafını nasıl dahil edicem çocuğa haksızlık yapıcam diyorum.
fakat borçların bitmesine 3 yıl var. 3 yıl sonra hemen hamile kalcağım ne malum biyolojik saat olayı var malum, belki 1 yıl sürücek belki de tedavi sürecim olucak ve 2 ,3 yıl da ona gidecek diye oturup kurup kurup kafamda huysuzlaşıyorum
eşimin ilk evlilğinden bir çocuğu var. sen benim yaşadıklarımı anlayamazsın diye bir de ona çıkışıp kavga ediyorum adam da bıktı benden
kızlar bana bir akıl fikir verin eşim haklı biliyorum ama şu isteğim gitmiyor içimden bebekli arkadaşlarımı, tanıdıklarımı görünce hatta geçtim televizyonda bile hamile birini görsem, çocuk görsem ağlayasım geliyor
yanlış düşünüyorum beklemem gerekiyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?