Aminnn bizlerin zamanı vakti var demek ki rabbim.hayirlisini nasip etsndoktora gidiyorsun o bile ümit vermiyor otları kes daha kötü olur diyor.etrafında herkes sırayla doğuruyor.ve sen hala ümit ediyorsun.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Aynen bende sizin gibiyim 20 aydir istiyoruz pazar gunune kadar adet olcam biliyorum biraz önce üsenmeseydim test alip yapacaktm insan bildigi halde yine de umut ediyor iste"Anne olmaya çalışmak ama olamamak"...benim 22 aydır en istikrarlı gerçekleştirdiğim eylemumut ve umutsuzluk birbirine karıştı, yumak oldu içimde. bugün yarın adet olacağım, karnım patlıyor ama hala umut ediyorum. sonra yine bir umutsuzluk çukuruna yuvarlanıyorum. idrar testi yapıyorum sonra onu saatlerce bekletiyorum ki belki silik bir çizgi çıkar sonradan diye. dün sabah testi yapıp bıraktım, akşam eve geldiğimde T kısmında idrar bulaşmış sararmış gibi, ben çizgi sandım onu...ama değilmiş. böyle cılız umutlara sarılıyorum işte
Ben de bugün veya yarın olacağım. Yıkım için geri sayım başladı. o negatif testlere dönüp dönüp bir bakışım var göreceksinAynen bende sizin gibiyim 20 aydir istiyoruz pazar gunune kadar adet olcam biliyorum biraz önce üsenmeseydim test alip yapacaktm insan bildigi halde yine de umut ediyor iste
Ben de bugün veya yarın olacağım. Yıkım için geri sayım başladı. o negatif testlere dönüp dönüp bir bakışım var göreceksinsanırsın ki beta hcg testini ben yeniden icat ediyorum.
Test yaptigim zaman bende öyleyim siz doktora gittiniz mi bende rahim filmi cekilcem fiyat arattirdim
Öyle demeyin bu da bizim imtihanımız rrabbimin vardır bir bildiği her zaman hayırlı saglikli evlat nasip et diye dua ediyorum rabbime bu arada rahim.filmini nerede cekildiniz?sizlerle ayni durumdayim ben de 21 ay oldu1 kimyasal gebelik yaşadım o kadar sebepsiz infertilite diyorlar. rahim filmi, aşılama,yumurta takibi,klomen gonal f,estrofem, progestan,coraspirin, çeşitli kürler.... ne yapsak olmadı daha 1 kere bile idrat testinde çift çizgi göremedim. kolayca hamile kalanlari gördükçe kendi halime daha da üzülür oldum
başkent hastanesinde, 70 tl aldılar sadece.Öyle demeyin bu da bizim imtihanımız rrabbimin vardır bir bildiği her zaman hayırlı saglikli evlat nasip et diye dua ediyorum rabbime bu arada rahim.filmini nerede cekildiniz?
Ankarada mı?başkent hastanesinde, 70 tl aldılar sadece.
evet. muayene ücreti de 122 tl verdim doçente.Ankarada mı?
Rabbim yardım etsinMrb. bende sizden biriyim. 5 yıllık evliyim, 3 yıldır çabalıyorum sonuç bugun hastalandım gene. Birsürü tahlil, ilaç ,hcg , bir aşılama sonuç yok
Anladm ben İstanbul da yasıyorumevet. muayene ücreti de 122 tl verdim doçente.
Olur insallah bizler umudumuzu kaybetmeyecegiz rabbim vermedigine göre vardır bir bildigi benim de sancılarım basladı yarın öbür gün adet olurum artıkMrb. bende sizden biriyim. 5 yıllık evliyim, 3 yıldır çabalıyorum sonuç bugun hastalandım gene. Birsürü tahlil, ilaç ,hcg , bir aşılama sonuç yok
Rabbim yardım etsinben de ağrı sancı, bekliyorum koyun gibi burada.[/QUOT
Aynen
Cok sagolun Allah razı olsun rabbim bebeginizi saglik bir sekilde kucaginiza almanizi nasip etsin insallah hayırlı evlat olsun insallahArkadaşlarim yoldaşlarim Rabbim yardimcimiz olsun.bende 8 sene her ay umutla bekledim.gecirdiginiz bütün asamalardan gectim.çok sükür rabbime 2 negatif asilama 1 negatif tüp bebekten sonra dondurulmuslarla hamileyim.Rabbimm hepinize en yakin zamanda versin insallah bende her ay hayalini kurardim amasonuc negatif.size ümit olmak icin yaziyorum hepinize özel dua edicem insallah yakin zamanda hepinizin hayirli haberlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?