Anne olmaya calışmak ama anne olamamak...

Umide9386

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
73
12
3
32
Cok yorucu bır donem, insan tüm ümidini yitiriyoo... Anne olmak isdiyoken olamıyosun
Antibiotikler, hormon ilaçlari, catlatma iynesi, soğan suyu, kadın otu ama sonuçta hala bişey yok
Yoruldum artık

"Anne olmaya çalışmak ama olamamak"...benim 22 aydır en istikrarlı gerçekleştirdiğim eylem umut ve umutsuzluk birbirine karıştı, yumak oldu içimde. bugün yarın adet olacağım, karnım patlıyor ama hala umut ediyorum. sonra yine bir umutsuzluk çukuruna yuvarlanıyorum. idrar testi yapıyorum sonra onu saatlerce bekletiyorum ki belki silik bir çizgi çıkar sonradan diye. dün sabah testi yapıp bıraktım, akşam eve geldiğimde T kısmında idrar bulaşmış sararmış gibi, ben çizgi sandım onu...ama değilmiş. böyle cılız umutlara sarılıyorum işte

Aynen bende sizin gibiyim 20 aydir istiyoruz pazar gunune kadar adet olcam biliyorum biraz önce üsenmeseydim test alip yapacaktm insan bildigi halde yine de umut ediyor iste

Aynen bende sizin gibiyim 20 aydir istiyoruz pazar gunune kadar adet olcam biliyorum biraz önce üsenmeseydim test alip yapacaktm insan bildigi halde yine de umut ediyor iste
Ben de bugün veya yarın olacağım. Yıkım için geri sayım başladı. o negatif testlere dönüp dönüp bir bakışım var göreceksin sanırsın ki beta hcg testini ben yeniden icat ediyorum.

sizlerle ayni durumdayim ben de 21 ay oldu 1 kimyasal gebelik yaşadım o kadar sebepsiz infertilite diyorlar. rahim filmi, aşılama,yumurta takibi,klomen gonal f,estrofem, progestan,coraspirin, çeşitli kürler.... ne yapsak olmadı daha 1 kere bile idrat testinde çift çizgi göremedim. kolayca hamile kalanlari gördükçe kendi halime daha da üzülür oldum

Öyle demeyin bu da bizim imtihanımız rrabbimin vardır bir bildiği her zaman hayırlı saglikli evlat nasip et diye dua ediyorum rabbime bu arada rahim.filmini nerede cekildiniz?

Mrb. bende sizden biriyim. 5 yıllık evliyim, 3 yıldır çabalıyorum sonuç bugun hastalandım gene. Birsürü tahlil, ilaç ,hcg , bir aşılama sonuç yok

Mrb. bende sizden biriyim. 5 yıllık evliyim, 3 yıldır çabalıyorum sonuç bugun hastalandım gene. Birsürü tahlil, ilaç ,hcg , bir aşılama sonuç yok
Olur insallah bizler umudumuzu kaybetmeyecegiz rabbim vermedigine göre vardır bir bildigi benim de sancılarım basladı yarın öbür gün adet olurum artık

Arkadaşlarim yoldaşlarim Rabbim yardimcimiz olsun.bende 8 sene her ay umutla bekledim.gecirdiginiz bütün asamalardan gectim.çok sükür rabbime 2 negatif asilama 1 negatif tüp bebekten sonra dondurulmuslarla hamileyim.Rabbimm hepinize en yakin zamanda versin insallah bende her ay hayalini kurardim amasonuc negatif.size ümit olmak icin yaziyorum hepinize özel dua edicem insallah yakin zamanda hepinizin hayirli haberlerini aliriz

Cok sagolun Allah razı olsun rabbim bebeginizi saglik bir sekilde kucaginiza almanizi nasip etsin insallah hayırlı evlat olsun insallah

İnsallah Rabbim bütün isteyenlere tattirsin bu duyguyu ayni duygulari yasayanlar ancak anlar birbirlerini.o yüzden canu gönülden dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…