• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmaya calışmak ama anne olamamak...

İnşallah canım. İçimde ince bir sızı var; hiç dinmiyor. Ellerimi açıp ağlayarak istiyorum Rabbimden :KK43: Nolur bir yavrucuk da bana nasip et Rabbim diye :KK42:

Canımsın yaaa...vardır bir zamanı ne diyelim.. Sabretmekten başka çaremiz yok ki....Rabbim bu yolda sınarken bizi sabrını da esirgemesin.

Benimde 27 ay oldu
Esim 8 ay once varikosel ameliyatı oldu.
Bende hsg cekildim hersey temiz.
Bu ayda yumoş takibi yaptırdım.İnşallah birgun hepimiz anne olacagız sabır ve duayla gelecek bebişler inşallah

Bende Rabbime sürekli dua ediyorum isteyen herkese versin 19 aydır gebe kalmaya çalışıyorum olmuyor hiç bir sorun yokken sebepsiz diyor doktorlar ama son girdiğim ultrasonda polip çıktı engel olabilir mi

evleneli 3 yıl oldu bebeğim olmuyr hep çaba hep ümit yoruldum tükendim artık.kardeşim evleneli 1 yıl oldu bugün eşinin hamile olduğunu öğrendim hala olacağımı öğrendim sonsuz mutluluk yaşamam gerekirken.sabahtan beri ağlıyorum .kıskanmak değil imrenmek ,özenmek.haftasonu gezerken sanki hep hamileler benim yanımdan geçmek için yarışıyorlar.hep banamı denk gelir ya :(

neden ben niye ben kötü biri değilim ki :( tek bir evlat başka şu hayatta istediğim birşey yok ki.eşim benım yuzumden baba olamıyor.nekadar yanındayım desede artık kendımı işe yaramaz ahmağın tekiolarak görüyorum...

çok yanlızım çok mutsuzummm çokkk yorumdum şu hayattannn artık

Canım hepimiz istiyoruz tabiki bence kendini bu kadar yıpratma artık her şeyin çaresi var ve Allah büyük ve en uygun zamanda bize dw nasip edicek inşallah

Arkadaşlar mrb. Yazılanları okuyunca kendimi buldum sanki. 13 yıllık evliyim. 3 aşılama 7 tüp bebek tedavisi geçirdim. Pkos hastasıyım ayrıca sağ kanalım tamamen kapalı solda da kısmi yapışıklık var. 3. Tüp bebek denememde ikiz hamile kaldım ama 25 haftalıkken erken doğumla dünyaya geldiler ve yaşayamadılar. Diğerleri de kimyasal gebelik oldu. Bu şubatta 7. Tüp bebek tedavimde iki embriyo transfer edildi. 2 hafta önce kanamam oldu dr a gittim. Tek kese var ama vücut bebeği atmaya çalışıyo dedi. Kanamam kesildi sonra gene başladı. Bu sefer kendi dr uma gittim ikiz gebelik dedi şok oldum. Ama birinin kesesi küçük dedi ve maalesef kalp atışı alamadı. Yarın için yeniden çağırdı. Eğer gene alamazsa kalp atışını kürtaj olucam sanırım. Napıcam bilmiyorum. Emanetini Rabbim'e verdim. Hayrlı evlat olacaksa hem bu dünya da hem öbür dünyada. Rabbim onları bize bağışlasın inşallah. Ben elimden geleni yapıyorum onlara can verecek Rabbim. Dua etmekten başka çarem yok. Rabbim en kısa zamanda hepimizinde yüzünü güldürsün inşallah isyan etmeden.

Uzulmeyin inanin herseyin bi zamani var.uzun sure tedavi gordum.ucuncu tup bebek tedavisinde hamile kaldim cok sukur su an hersey yolunda.sizleri cok iyi anliyorum.gebe kalincaya kadar geceleri boluk porcuk uyudum insanlarin alay edercesine soru sormalarina dudak bukmelerine hor gormelerine maruz kaldim.herkes catir catir hamile kalirken icim eridi ben hic ana olamiycam dedim kendi kendime.bebekli bi arkadasimin kayinvalidesinin nazarim degmesin diye torununun yuzunu benden sakladigini bilirim...gece kalkip allahim canimi al diye yalvarirken yanimda yatan ve saclari iyice kirlasmis cefakar esim e bir evlat verememenin acisini hissettim cogu zaman..ve daha neler neler..su an gebeyim uzun sure sakladim.herkese kirgindim hemen hemen herkes bu konuda beni ignelediginden mutlulugumu sadece esimle paylastim.insallah bi aya kadar bebegim gelecek hayirlisiyla.o benim arkadasim melegim esimden sonra tek yoldasim.rabbimden umudunuzu hic kesmeyin.o ol der oluverir.allah yar ve yardimciniz olsun.

Bende en zor tarafı her ay umutlanip sonra bu umudun kırılması oluyor :KK43: insan çok yoruluyor bu durum çok zor :KK43:

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrb. Yazılanları okuyunca kendimi buldum sanki. 13 yıllık evliyim. 3 aşılama 7 tüp bebek tedavisi geçirdim. Pkos hastasıyım ayrıca sağ kanalım tamamen kapalı solda da kısmi yapışıklık var. 3. Tüp bebek denememde ikiz hamile kaldım ama 25 haftalıkken erken doğumla dünyaya geldiler ve yaşayamadılar. Diğerleri de kimyasal gebelik oldu. Bu şubatta 7. Tüp bebek tedavimde iki embriyo transfer edildi. 2 hafta önce kanamam oldu dr a gittim. Tek kese var ama vücut bebeği atmaya çalışıyo dedi. Kanamam kesildi sonra gene başladı. Bu sefer kendi dr uma gittim ikiz gebelik dedi şok oldum. Ama birinin kesesi küçük dedi ve maalesef kalp atışı alamadı. Yarın için yeniden çağırdı. Eğer gene alamazsa kalp atışını kürtaj olucam sanırım. Napıcam bilmiyorum. Emanetini Rabbim'e verdim. Hayrlı evlat olacaksa hem bu dünya da hem öbür dünyada. Rabbim onları bize bağışlasın inşallah. Ben elimden geleni yapıyorum onlara can verecek Rabbim. Dua etmekten başka çarem yok. Rabbim en kısa zamanda hepimizinde yüzünü güldürsün inşallah isyan etmeden.

Mesajınızı okuyunca gözlerim doldu valla çok üzüldüm içim cız etti sanki allahım size bana ve isteyen herkese kez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Back
X