• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmaya calışmak ama anne olamamak...

Acaba takintilimi oldum, sacmaliyorummu, kafayimi yedim diyede dusunmeye basladim cunku dort yildir hic usanmadan tamam bu ay hamile kalacam diyorumki hic dogal hamile kalmadigim halde. Gerci uc kez tedavi sonucu pozitif cizgiyi gordum bir kimyasal digeri 7. Haftada en agir gelenide 18. Haftada kaybettigim kizim. Artik ruhsal olarak tedaviye gucum kalmadi. Simdi hem umutluyum, umutlu oldugum kadarda umutsuzum. Daha dogrusu umutlu olup olmamak mi hangisi dogru onuda bilemiyorum artik. Umut isteklerin isigidir yoludur fakat umut olunca her ay ha bugun ha yarin kirmizilari beklerken cekilen stres de umudumuza engelmis. Kizlar ben bu isin icinden cikamiyorum. Tek ve en cok istedigim evimde mis kokulu bir kuzu. Insallah hepimiz bu istegimize kavusuruz.

Bende 20 aydr bekliyorum o güzel haberi. Gerçi bir düşüğüm oldu ama mutluluğum kısa sürdü. Ben onu bunu bilmiyorum da şunu biliyorum. Her insanın doğum ve ölüm zamanı var. Ve biz bunu asla değiştiremeyiz, rabbim biliyor zamanını. Ve bizim dünyaya getireceğimz de bir insan. İnşallah en kısa zamanda olacak. Dua edelim bolbol. Olursa da olmazsa da. Ve şunu söylemeden geçemeyeceğim insanlar çok acımasız arkadaşlar. Sürekli yanımda kısırlık muhabbeti tüp bebek şu bu. Sanki insanların elindeymiş gbi konuşuyorlar. Allaha havale ediyorum hepsini ama üzülmeden de edemiyorum

Cok guze dedin mavikara mavikara " rabbim biliyo zamanini" o yuzden bosver insanlarin ne dedigini. Olan olmayanin halinden anlamiyoki zaten. Maalesef biz insaoglu boyleyiz. Ben tupbebek yaptirdigimdada herkeze soylemistim. Ayip degilki sonucta.

Hayir canim olmadi hjc belirtim. zaten tedaviyle hamile kaldim kendiliginden hic olmadi

Selam cnm ben pkoyum.bende tedavi gorucem nasipse.2.asilamayi olucam regli bekliorum.sende de mi pko wardi?nasil tedavi uygulandi sana?birde reglini kendin olabiliomuydun?

Yok canim benim sebebsiz infertilite deniyordu pkom yoktu reglimde cok düzenliydi ona ragmen hic gebelik olmadi.simdide dondurulmuslarla hamileyim 2 negatif asilamam var bu arada Allah sifalar versin yakin zamanda kavustursun yavrulariniza

Cok guze dedin mavikara mavikara " rabbim biliyo zamanini" o yuzden bosver insanlarin ne dedigini. Olan olmayanin halinden anlamiyoki zaten. Maalesef biz insaoglu boyleyiz. Ben tupbebek yaptirdigimdada herkeze soylemistim. Ayip degilki sonucta.
Evet haklısınız da ben henüz eşim ve kendi ailem haricinde kimseye söyleyemedim. Çünkü etrafımdaki insanlar okadar cahil ki anlatsam kimbilir nereye cekerler. O yuzden benm hastalığım bende kalsın diyorum. Vardr ni şifası sadece bekliyorum

kırmızı kartı yedik yine :( 2 ay önce annemi kaybettim. 48 yaşındaydı daha. Anne özlemi bir yandan annelik özlemi bir yandan, dayanmak çok zor.. ne yapsam olmuyor. eşim tüp bebek fikrine çok karşıydı artık o bile üzülme tüp bebek yaptırırız diyor.

kırmızı kartı yedik yine :KK43: 2 ay önce annemi kaybettim. 48 yaşındaydı daha. Anne özlemi bir yandan annelik özlemi bir yandan, dayanmak çok zor.. ne yapsam olmuyor. eşim tüp bebek fikrine çok karşıydı artık o bile üzülme tüp bebek yaptırırız diyor.
Rabbim sabır versin canım.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .Allah ım insallah en kısa zamanda yüzünü güldürür .Bende bekliyorum bakalım kırmızı kartı :(

Rabbim sabır versin canım.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .Allah ım insallah en kısa zamanda yüzünü güldürür .Bende bekliyorum bakalım kırmızı kartı :KK43:
Majezikle bile tam olarak dindiremediğim ağrılarım var canım :( az önce ölüyorum sandım, karnım patladı resmen. 2 saat kadar falan kahverengi çok az birşeyler geldi, ben umutlandım tabi belki arkası gelmez diye ama kırmızıya dönmeye başladı. Her ay aynı şey :(

Majezikle bile tam olarak dindiremediğim ağrılarım var canım :KK43: az önce ölüyorum sandım, karnım patladı resmen. 2 saat kadar falan kahverengi çok az birşeyler geldi, ben umutlandım tabi belki arkası gelmez diye ama kırmızıya dönmeye başladı. Her ay aynı şey :KK43:
Aynen canım bende bekliyorum pazar gününe kadar olurm umutlanmak istemiyorum artk test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi :(

Aynen canım bende bekliyorum pazar gününe kadar olurm umutlanmak istemiyorum artk test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi :KK43:
Pazar gününe kadar bekle canım.. adet gecikmeden önce yapılırsa test yanıltıyor. kendi kendini üzme. belki bişeyler vardır ama idrara karışmamıştır daha hormon. umudunu yitirme

Evet haklısınız da ben henüz eşim ve kendi ailem haricinde kimseye söyleyemedim. Çünkü etrafımdaki insanlar okadar cahil ki anlatsam kimbilir nereye cekerler. O yuzden benm hastalığım bende kalsın diyorum. Vardr ni şifası sadece bekliyorum
Allahim gunu geldiginde bebegini kucagina verecek insallah. Sabrimizin sonu selamet olacak allahin izniyle.

Allahim gunu geldiginde bebegini kucagina verecek insallah. Sabrimizin sonu selamet olacak allahin izniyle.
İnşallah canım o gün gelecek biliyorum. Allah herkese by duyguyu yaşatsın ve kimseyi bundan sınav yapmasn başka seylerden sınavımızı olalm inşallah. Allah bizi bunla sınamasın

kırmızı kartı yedik yine :KK43: 2 ay önce annemi kaybettim. 48 yaşındaydı daha. Anne özlemi bir yandan annelik özlemi bir yandan, dayanmak çok zor.. ne yapsam olmuyor. eşim tüp bebek fikrine çok karşıydı artık o bile üzülme tüp bebek yaptırırız diyor.
Basin sagolsun. Annen cok gencmis. Allahim mekanini cennet eylesin. Sende cok gencsin muhakkak birazdaha sabir allahin izniyle muradina kavusacaksin. Ben nerdeyse annenin yasindayim ve hala umudum var.

merhaba ne zamandır buraya kayıt olmak istiyordum kısmet bugüneymiş 6 yıllık evliyim 3 kez aşılama 2 kez tüp yaptırdım pcos hastasıyım çok yorgun bi hasta

Back
X