- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Adet gecikmesi olmadan erken hamilelik belirtiniz oldu mu ?İnsallah Rabbim bütün isteyenlere tattirsin bu duyguyu ayni duygulari yasayanlar ancak anlar birbirlerini.o yüzden canu gönülden dua ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gecikmesi olmadan erken hamilelik belirtiniz oldu mu ?İnsallah Rabbim bütün isteyenlere tattirsin bu duyguyu ayni duygulari yasayanlar ancak anlar birbirlerini.o yüzden canu gönülden dua ediyorum
Hayir canim olmadi hjc belirtim. zaten tedaviyle hamile kaldim kendiliginden hic olmadi
Evet haklısınız da ben henüz eşim ve kendi ailem haricinde kimseye söyleyemedim. Çünkü etrafımdaki insanlar okadar cahil ki anlatsam kimbilir nereye cekerler. O yuzden benm hastalığım bende kalsın diyorum. Vardr ni şifası sadece bekliyorumCok guze dedinmavikara " rabbim biliyo zamanini" o yuzden bosver insanlarin ne dedigini. Olan olmayanin halinden anlamiyoki zaten. Maalesef biz insaoglu boyleyiz. Ben tupbebek yaptirdigimdada herkeze soylemistim. Ayip degilki sonucta.
Rabbim sabır versin canım.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .Allah ım insallah en kısa zamanda yüzünü güldürür .Bende bekliyorum bakalım kırmızı kartıkırmızı kartı yedik yine2 ay önce annemi kaybettim. 48 yaşındaydı daha. Anne özlemi bir yandan annelik özlemi bir yandan, dayanmak çok zor.. ne yapsam olmuyor. eşim tüp bebek fikrine çok karşıydı artık o bile üzülme tüp bebek yaptırırız diyor.
Majezikle bile tam olarak dindiremediğim ağrılarım var canımRabbim sabır versin canım.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .Allah ım insallah en kısa zamanda yüzünü güldürür .Bende bekliyorum bakalım kırmızı kartı![]()
Aynen canım bende bekliyorum pazar gününe kadar olurm umutlanmak istemiyorum artk test yapmamak icin zor tutuyorum kendimiMajezikle bile tam olarak dindiremediğim ağrılarım var canımaz önce ölüyorum sandım, karnım patladı resmen. 2 saat kadar falan kahverengi çok az birşeyler geldi, ben umutlandım tabi belki arkası gelmez diye ama kırmızıya dönmeye başladı. Her ay aynı şey
![]()
Pazar gününe kadar bekle canım.. adet gecikmeden önce yapılırsa test yanıltıyor. kendi kendini üzme. belki bişeyler vardır ama idrara karışmamıştır daha hormon. umudunu yitirmeAynen canım bende bekliyorum pazar gününe kadar olurm umutlanmak istemiyorum artk test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi![]()
İnsallah rabbim hepimize en kisa zamanada nasip etsinPazar gününe kadar bekle canım.. adet gecikmeden önce yapılırsa test yanıltıyor. kendi kendini üzme. belki bişeyler vardır ama idrara karışmamıştır daha hormon. umudunu yitirme
Allahim gunu geldiginde bebegini kucagina verecek insallah. Sabrimizin sonu selamet olacak allahin izniyle.Evet haklısınız da ben henüz eşim ve kendi ailem haricinde kimseye söyleyemedim. Çünkü etrafımdaki insanlar okadar cahil ki anlatsam kimbilir nereye cekerler. O yuzden benm hastalığım bende kalsın diyorum. Vardr ni şifası sadece bekliyorum
İnşallah canım o gün gelecek biliyorum. Allah herkese by duyguyu yaşatsın ve kimseyi bundan sınav yapmasn başka seylerden sınavımızı olalm inşallah. Allah bizi bunla sınamasınAllahim gunu geldiginde bebegini kucagina verecek insallah. Sabrimizin sonu selamet olacak allahin izniyle.
Basin sagolsun. Annen cok gencmis. Allahim mekanini cennet eylesin. Sende cok gencsin muhakkak birazdaha sabir allahin izniyle muradina kavusacaksin. Ben nerdeyse annenin yasindayim ve hala umudum var.kırmızı kartı yedik yine2 ay önce annemi kaybettim. 48 yaşındaydı daha. Anne özlemi bir yandan annelik özlemi bir yandan, dayanmak çok zor.. ne yapsam olmuyor. eşim tüp bebek fikrine çok karşıydı artık o bile üzülme tüp bebek yaptırırız diyor.