• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmaya calışmak ama anne olamamak...

merhaba ne zamandır buraya kayıt olmak istiyordum kısmet bugüneymiş 6 yıllık evliyim 3 kez aşılama 2 kez tüp yaptırdım pcos hastasıyım çok yorgun bi hasta

Hosgeldin cnm kk ya.bak korkuttun simdi beni.bende pkoyum ilacsiz regl olamiyorum.senin nasil reglin?vardir zamani yilma sakin.kafandan at olur diolar ama cok zor:(bnde 1kere asilama oldum tutmadi.2.ye baslicaz.senin bska bi sebep warmi olmamasinda?

merhaba ne zamandır buraya kayıt olmak istiyordum kısmet bugüneymiş 6 yıllık evliyim 3 kez aşılama 2 kez tüp yaptırdım pcos hastasıyım çok yorgun bi hasta
Ah canım :( Rabbim yar ve yardımcın olsun. Dualarımız sizinle diye bir forum var burada, oraya takılsana. zikirler dualar falan yapılıyor bebek için.

Basin sagolsun. Annen cok gencmis. Allahim mekanini cennet eylesin. Sende cok gencsin muhakkak birazdaha sabir allahin izniyle muradina kavusacaksin. Ben nerdeyse annenin yasindayim ve hala umudum var.
canım ben de 32 yaşındayım, genç değilim :( annem, benim yaşımdayken ben liseye gidiyormuşum düşün yani :KK45:

Bugün yine doktor kontrolüm vardı. Orada bekleyen herkesin karnı burnundaydı ve eşleri yanlarındaydı. Ben ise yapayalnız ve mutsuzdum. Sıra beklerken 3 kere tuvalete gittim ağlamak için. Karşımda genç bir bayan anne ve babasıyla gelmişti; karnı şişti. Birkaç dakika özenerek baktım. Çünkü ne anne olabiliyordum ne de artık bir annem vardı. Meğer ki karnı şiş olan o kızcağazın karnında kist gibi birşey varmış. Bol bol dua ettim onun için. Sonra bir çift daha geldi; sanırım kadın kanserdi ve ameliyat olmuştu; saçları yoktu ve zor yürüyordu. Eşi de kendisi de sürekli gülüyordu. Onlara da bol bol dua ettim. Elbette halime şükrettim ama işyerine gelince kendimi yine tuvalete zor attım ağlamak için :(

Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.3.aydır kullanıyorum.adetime 3 gün var beyaz bir akıntım var hamile olabilir miyim

Bugün yine doktor kontrolüm vardı. Orada bekleyen herkesin karnı burnundaydı ve eşleri yanlarındaydı. Ben ise yapayalnız ve mutsuzdum. Sıra beklerken 3 kere tuvalete gittim ağlamak için. Karşımda genç bir bayan anne ve babasıyla gelmişti; karnı şişti. Birkaç dakika özenerek baktım. Çünkü ne anne olabiliyordum ne de artık bir annem vardı. Meğer ki karnı şiş olan o kızcağazın karnında kist gibi birşey varmış. Bol bol dua ettim onun için. Sonra bir çift daha geldi; sanırım kadın kanserdi ve ameliyat olmuştu; saçları yoktu ve zor yürüyordu. Eşi de kendisi de sürekli gülüyordu. Onlara da bol bol dua ettim. Elbette halime şükrettim ama işyerine gelince kendimi yine tuvalete zor attım ağlamak için :KK43:
Allah yardımcımız olsun tatlım...

Ah ah canım ah bende senin gibi hamile kalmanın yollarını arıyordum..
Sonunda bir mucize oldu bebeğim geldi kondu rahmime..
Fakat erken doğumla bebeğimi kaybettim..
İki ay oldu, hala doğru düzgün toparlanabilmiş değilim..
Rabbim sağlıklı ve en önemlisi HAYIRLI BİR ŞEKİLDE nasip etsin...

Ah ah canım ah bende senin gibi hamile kalmanın yollarını arıyordum..
Sonunda bir mucize oldu bebeğim geldi kondu rahmime..
Fakat erken doğumla bebeğimi kaybettim..
İki ay oldu, hala doğru düzgün toparlanabilmiş değilim..
Rabbim sağlıklı ve en önemlisi HAYIRLI BİR ŞEKİLDE nasip etsin...
Amin tatlım cok zor beklemek :( insan yıpranıyo :(

Kizlar istanbul da rahim filmi cektiren var mi yardımcı olabilir misiniz.nerde cektirdiniz ve fiyat nedir acaba

Bugün yine doktor kontrolüm vardı. Orada bekleyen herkesin karnı burnundaydı ve eşleri yanlarındaydı. Ben ise yapayalnız ve mutsuzdum. Sıra beklerken 3 kere tuvalete gittim ağlamak için. Karşımda genç bir bayan anne ve babasıyla gelmişti; karnı şişti. Birkaç dakika özenerek baktım. Çünkü ne anne olabiliyordum ne de artık bir annem vardı. Meğer ki karnı şiş olan o kızcağazın karnında kist gibi birşey varmış. Bol bol dua ettim onun için. Sonra bir çift daha geldi; sanırım kadın kanserdi ve ameliyat olmuştu; saçları yoktu ve zor yürüyordu. Eşi de kendisi de sürekli gülüyordu. Onlara da bol bol dua ettim. Elbette halime şükrettim ama işyerine gelince kendimi yine tuvalete zor attım ağlamak için :KK43:

Kalbin o kadar güzel ki, o kadar içten yazmıssın ki derdini....rabbim tez zamanda ellerini bebişinle dolurup hasretine son versin inşallah....

Kalbin o kadar güzel ki, o kadar içten yazmıssın ki derdini....rabbim tez zamanda ellerini bebişinle dolurup hasretine son versin inşallah....
İnşallah canım..yine tuvaletlerde ağlamaya devam :( napiym, çevremdeki hamile arkadaşların mutluluğu içimi buruyor. Elimde değil

İnşallah canım..yine tuvaletlerde ağlamaya devam :KK43: napiym, çevremdeki hamile arkadaşların mutluluğu içimi buruyor. Elimde değil

Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Allah yardımcımız olsun...Ben inanıyorum kaderin bir kırılma noktası var ve kıralacak bizlerde anne olacağız...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Allah yardımcımız olsun...Ben inanıyorum kaderin bir kırılma noktası var ve kıralacak bizlerde anne olacağız...
İnşallah canım. İçimde ince bir sızı var; hiç dinmiyor. Ellerimi açıp ağlayarak istiyorum Rabbimden :( Nolur bir yavrucuk da bana nasip et Rabbim diye :KK42:

Back
X