Anne soru

Evet değil ama bursa gibi bi yerde bunu yapabilmek için en az 1 yıl çalışmam gerek . Ve 1 yıl bekleyeceksem zaten evlenirim

Dikkat edin yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.Anne evinden çıkmak bekarken de kolay ama kurtulucam diye aceleyle evlenirseniz hayat boyu çekersiniz.

İllaki yapmıştır ama son 10 yıldır ben görmedim . Öncesini de pek net hatırlamıyorum . Ona göre annelik şu "besledik okuttuk para verdik daha ne istiyorsunuz daha napalım "
Sizi kim okuyacaktı. Komşu mu? Akraba mi? Anne babanın görevidir bu. Basa kakılacak bir durum değil

Yapmayin allah askina
Bende calisan anneyim cocugumun tirnagina zarar veremem , dovmek ne demek ???
Ne alakasi var hayatin zorluklariyla cocuguna iskence etmenin?
Kocamiza kizip gidip cocuklarimizi ki dovuyoruz?
Her kadin anne olmayi beceremiyor iste , buna anlayisla yaklasilacak bir durum degil bu
Gitsin tedavi olsun , bu kizin sucu ne? Ufacik kensini koruyamayan kiz cocugunun sucu ne?

İllaki yapmıştır ama son 10 yıldır ben görmedim . Öncesini de pek net hatırlamıyorum . Ona göre annelik şu "besledik okuttuk para verdik daha ne istiyorsunuz daha napalım "
Bak güzelim sen anneni mutlu etmeye çalışıyor musun mesela benim annemde soğuk bi insandır ben gidip öperim dövmüştür evet aama beni de en çok o düşünür sen sev inan bana hayatta öyle insanlarla karşılacaksın ki sadece annen olacak lütfen kötü anılarını unut ya inanaunuçok zor ya

Ve bu yaşadıklarıma rağmen benden maddi destek bekliyor. Buna zaten bitiyorum.

Ne anneler ne babalar varmış da ile başlayab yüzlerce cümle ....
O zaman ne anneler var, anneliğin ne olduğunun farkında olan. Okula gondermekle anne olunamayacaginin farkinda olan. Anneliğin ömür boyu sureceginin farkında olan. Çocuğuna psikolojik olarak ömür boyu destek ve şefkat vermek olduğunun farkında olan. Çocuğuna özgüven aşılayan. Güçlü bir birey olup hayata başarıyla yol açan sevgiyi aşılayan

Yok ablacım istemiyorum unutmak istemiyorum unutursam kendimi kötü hissederim ve hayatım boyunca affedemem

Annenin annesi nasıl biriydi acaba.....

Yok ablacım istemiyorum unutmak istemiyorum unutursam kendimi kötü hissederim ve hayatım boyunca affedemem
Asıl bu duygular seni yıpratır yani bugün benim de 8 yaşındaki kızım 2 yaşındaki kızımı korkutuyordu defalarca uyarmama rağmen sabredemedim kızdım büyüğe inan anneler daha çok üzülür benim içime veriyor ama insansın sabır tqşıyo bazen lütfen çok sevin yolun da açık olsun

Varlığıyla sınandığım bir babam var benimde
Ne zaman görsem hayat enerjim sıfırlanır sanki damarlarımdan kan çekilir,Halim kaçar,elim kolum kalkmaz
Çocuklarımı seviyor!
Oysa ben öyle iyi biliyorum ki kendisinden başka kimseyi sevemeyeceğini

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Keşke diyecek bişey bulabilsem böyle böyle yapın diyebilsem. Siz en azından evlisiniz. Her gün aynı havayı solumuyorsunuz

Ne diye karıştın boşansalardı da kurtulsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…