Anne soru

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Keşke diyecek bişey bulabilsem böyle böyle yapın diyebilsem. Siz en azından evlisiniz. Her gün aynı havayı solumuyorsunuz
30 yaşında evlendim ben yaptığım en doğru şeylerden biriydi
Son zamanlara doğru kovmaya başlamıştı zaten :)
Gerçi sonra inkar etti ama ben mıh gibi aklımda tutuyorum malesef
Unutmak istiyorum aslında bazen ama kendi çocuklarıma bakıyorum
Nasıl ya nasıl bir baba kendi çocuklarına cehennemi yaşatır da hala hiç vicdanı sızlamaz diyorum
Anne olunca annenden şuan olduğundan daha çok nefret edeceksin
Bu yaranın merhemi yok
Kabullenmek var sadece

Hiç fiziksel şiddet görmedim ebeveynlerimden lakin çocukluğum babamın psikolojik şiddetinin yarattığı travmalarla geçti. Aynı evde yaşarken sizin gibi kalbim sıkışırdı eve geldiğinde.. Sesini duymaya dahi tahammülüm yoktu.. Hatta iki kez sinir krizi geçirip tüm mahalleye rezil oldum onun yüzünden.. Sürekli küfrederdi.. Direk şahsıma hem de.. 5 senedir başka bir şehirde yalnız yaşıyorum, annemi de yanıma aldım. Benim en büyük şansım annem. Asla kendi annem gibi fedakar ve güzel yürekli bir anne olamam mesela. Ama annem de babam tarafından sindirildiği için şu an bana bağımlı durumda.. Babamı şimdi gör... İzin versem dünyaları serecek önüme, öyle iyi öyle iyi.. ama yersen.. yemem. geçti. bana çocukken lazımdı. Sevmiyorum kendisini. ama nefret de etmiyorum. onun hasta olduğunu kabul ediyorum ve üzülüyorum. hepsi bu. ya evlilik sürecini hızlandırın, ya da ev arkadaşlarıyla eve çıkın o evden gidin. umarım güzel bir aile kurarsınız. benim en büyük arzum bu. nişanlıyım ve nişanlımdan çok umutluyum, çok harika bir baba olacak. inşallah o günleri görürürüz.

O kadar eminim ki bundan . Ben bakmaya kıyamazken neler yaşattı diyeceğim . Allah yolunu bahtını şansını açık etsin benden uzak olsun yeter. 2 evladı daha var onlar kadar çabuk sindiremiyorum ben maalesef.

Inşallah tez vakitte kurtulursunuz annenizden hayırlısı ile..
Gerçekten çok zor yasadiklariniz

Erkek arkadaşımda yeni mezun . Düzen kurmak için zamana ihtiyacımız var iş bakımından yani . Sonra 5 dk durmam zaten
Biz de annemle bekarken arada sırada kavga ederdik ve çok zoruma giderdi sonra yine bi şekilde barışırdık. Sizin yaşadıklarınız unutulur cinsten değil. Allah sabır versin inş tez vakitte kurtulun huzurlu bir yuvanız olır

Asla adım atmaz asla . Küçük dağları o yarattı . Haklı da olsanız haksız da hep sizden adım bekler . Asla hatasını kabul etmez. Daha önce birçok kez adım attım ama artık yapmayacağım .

İllaki yapmıştır ama son 10 yıldır ben görmedim . Öncesini de pek net hatırlamıyorum . Ona göre annelik şu "besledik okuttuk para verdik daha ne istiyorsunuz daha napalım "
Dünyaya onlar getirmiş , tabii ki sizle ilgilenecekler.Sanki lütuf gibi söylemezler mi bir de şu anne babalar yaptıklarını.

Dünyaya onlar getirmiş , tabii ki sizle ilgilenecekler.Sanki lütuf gibi söylemezler mi bir de şu anne babalar yaptıklarını.

Bir anlık zevkin için çocuk yaptıysan tabiki yapacaksın diyorum . Verdiği cevapsa şu : yaptık da doğurdum da hata mı ettim diyor . Ne diyeyim ki allaha havale ediyorum ben ablacım.

Bir anlık zevkin için çocuk yaptıysan tabiki yapacaksın diyorum . Verdiği cevapsa şu : yaptık da doğurdum da hata mı ettim diyor . Ne diyeyim ki allaha havale ediyorum ben ablacım.
Keşke sen de öyle şeyler demesen annene.Ne biliyim genç bir insanın annesine ya da herhangi bir büyüğüne bunları demesi bana pek doğru gelmedi ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…