- Konu Sahibi gulsahfener
-
30 yaşında evlendim ben yaptığım en doğru şeylerden biriydiSizi o kadar iyi anlıyorum ki. Keşke diyecek bişey bulabilsem böyle böyle yapın diyebilsem. Siz en azından evlisiniz. Her gün aynı havayı solumuyorsunuz
Onlar da onu yapacak cesaret yok sadece egoları savaşıyor . Babam için annem sadece bankamatik. Bi bankamatiği bırakıp boşanmaz zaten . Annem deseniz ilk 2 sinde yine başaramadı . Sadece blöf yani onlardaki
30 yaşında evlendim ben yaptığım en doğru şeylerden biriydi
Son zamanlara doğru kovmaya başlamıştı zaten :)
Gerçi sonra inkar etti ama ben mıh gibi aklımda tutuyorum malesef
Unutmak istiyorum aslında bazen ama kendi çocuklarıma bakıyorum
Nasıl ya nasıl bir baba kendi çocuklarına cehennemi yaşatır da hala hiç vicdanı sızlamaz diyorum
Anne olunca annenden şuan olduğundan daha çok nefret edeceksin
Bu yaranın merhemi yok
Kabullenmek var sadece
Sabır diliyorum valla çok zor
Acaba hastalarına nasıl davranıyorÖyle yapmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. İşten eve gelmesin istiyorum . Kendisi hemşire. 7 24 nöbet tutsun istiyorum . Eve geldiğinde kalbim sıkışıyor sanki
Acaba hastalarına nasıl davranıyor
Allah yard olsun evlenme niyetiniz varsa doğru kişiyse hiç beklemeyi ömrünüzü hiç de o evde çürütmeyinAşırı vicdanlı onlara karşı . Onların annesi sanki
Allah yard olsun evlenme niyetiniz varsa doğru kişiyse hiç beklemeyi ömrünüzü hiç de o evde çürütmeyin
Inşallah tez vakitte kurtulursunuz annenizden hayırlısı ile..
Gerçekten çok zor yasadiklariniz
Inşallah tez vakitte kurtulursunuz annenizden hayırlısı ile..
Gerçekten çok zor yasadiklariniz
Biz de annemle bekarken arada sırada kavga ederdik ve çok zoruma giderdi sonra yine bi şekilde barışırdık. Sizin yaşadıklarınız unutulur cinsten değil. Allah sabır versin inş tez vakitte kurtulun huzurlu bir yuvanız olırErkek arkadaşımda yeni mezun . Düzen kurmak için zamana ihtiyacımız var iş bakımından yani . Sonra 5 dk durmam zaten
Asla adım atmaz asla . Küçük dağları o yarattı . Haklı da olsanız haksız da hep sizden adım bekler . Asla hatasını kabul etmez. Daha önce birçok kez adım attım ama artık yapmayacağım .Biz de annemle bekarken arada sırada kavga ederdik ve çok zoruma giderdi sonra yine bi şekilde barışırdık. Sizin yaşadıklarınız unutulur cinsten değil. Allah sabır versin inş tez vakitte kurtulun huzurlu bir yuvanız olır
Dünyaya onlar getirmiş , tabii ki sizle ilgilenecekler.Sanki lütuf gibi söylemezler mi bir de şu anne babalar yaptıklarını.İllaki yapmıştır ama son 10 yıldır ben görmedim . Öncesini de pek net hatırlamıyorum . Ona göre annelik şu "besledik okuttuk para verdik daha ne istiyorsunuz daha napalım "
Annene de ki : Annecim kötü örnek , örnek değildir.Ne anneler ne babalar varmış da ile başlayab yüzlerce cümle ....
Dünyaya onlar getirmiş , tabii ki sizle ilgilenecekler.Sanki lütuf gibi söylemezler mi bir de şu anne babalar yaptıklarını.
Keşke sen de öyle şeyler demesen annene.Ne biliyim genç bir insanın annesine ya da herhangi bir büyüğüne bunları demesi bana pek doğru gelmedi ne olursa olsun.Bir anlık zevkin için çocuk yaptıysan tabiki yapacaksın diyorum . Verdiği cevapsa şu : yaptık da doğurdum da hata mı ettim diyor . Ne diyeyim ki allaha havale ediyorum ben ablacım.
Annene de ki : Annecim kötü örnek , örnek değildir.
Ya da boşver söyleme bişey.Yine sen üzüleceksin eninde sonunda.
Keşke sen de öyle şeyler demesen annene.Ne biliyim genç bir insanın annesine ya da herhangi bir büyüğüne bunları demesi bana pek doğru gelmedi ne olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?