- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Bir ben öyle sanmamışım demek ki, mutlu oldum şuanBasligi ilk okudumda annenle baban cocuk yapacak sandim
Ay tek ben değilmişim iyi bariBasligi ilk okudumda annenle baban cocuk yapacak sandim
Iyi dedin valla sanki yardımcı olcaklarda laf ediyolarEvleneli neredeyse 2 yıl olacak ve 2 yıl boyunca çevre hiç susmadı. 14 15 ay korunduk sonra bıraktık. Sanki millete âyân olmuş gibi daha çok sormaya başladılar.
Ulan sanki çocuğu yapınca tüm maddi manevi ihtiyaçlarını onlar giderecek.
Sırf bu çevre baskısının stresi yüzünden 6 aydır olmuyor.
En son donu paçayı fırlatıp sokaklarda deli gibi koşturacam.
Kız nasıl usandım sorma ya. Gidip kendimi kısırlaştırıcam cinsiyet minsiyet değiştiricem en sonunda millet selam vermeden eee çocuk yok mu diye soruyor. Bi durun Allahsizlar aklımı aldınız yeter daaIyi dedin valla sanki yardımcı olcaklarda laf ediyolar
Kız kalsın donun aman diyim bende kafami en son geçirecm bi yerlere. Gerci bu yontem de sakatEvleneli neredeyse 2 yıl olacak ve 2 yıl boyunca çevre hiç susmadı. 14 15 ay korunduk sonra bıraktık. Sanki millete âyân olmuş gibi daha çok sormaya başladılar.
Ulan sanki çocuğu yapınca tüm maddi manevi ihtiyaçlarını onlar giderecek.
Sırf bu çevre baskısının stresi yüzünden 6 aydır olmuyor.
En son donu paçayı fırlatıp sokaklarda deli gibi koşturacam.
Milletin ağzı torba degilki büzesin valla. O kadar boş konuşmayı severki milletimiz. Ya insan düşünür önce ama yok anamKız nasıl usandım sorma ya. Gidip kendimi kısırlaştırıcam cinsiyet minsiyet değiştiricem en sonunda millet selam vermeden eee çocuk yok mu diye soruyor. Bi durun Allahsizlar aklımı aldınız yeter daa
Bende aynısını düşündümBasligi ilk okudugumda annenle baban cocuk yapacak sandim
Ya tansiyonum çıkıyor gerçekten. Böyle ee çocuk yok mu diye gevşek gevşek soran herkesin ağzına fırın kuregiyle vurasım geliyor.Kız kalsın donun aman diyim bende kafami en son geçirecm bi yerlere. Gerci bu yontem de sakat
Valla ben bir kısmını terslemiştim zamanında ne yalan söyleyeyim, bu konuları önce eşimle konuşmayı tercih ediyorum demiştim, bozulunca üzüldüm gerçi o ayrı, ama birdaha soramamışlardıYa tansiyonum çıkıyor gerçekten. Böyle ee çocuk yok mu diye gevşek gevşek soran herkesin ağzına fırın kuregiyle vurasım geliyor.
Hee çocuk var ama ben saklıyorum la havle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?