Anne ve babamın çocuk isteği

Böyle sorunlari herkes yaşıyor da kendi ailem de olsa kızarım düşünmüyorum der kestirip atarım

5 yıldır uğraşıyorum insanlarla kendi annem bir kez olsun sormadı bile söylesem de asla ben anlatmadan bir şey sormaz bilir ayıp olduğunu he diyince çocuk olmadığını eşim tarafından çok çekiyorum artık bir gün ağzımı bozup şeyimin hesabını size mi vercem diyeceğim valla hak ediyorlar sen doğuruyor çok istiyorsan diyorum bu ara suratları bozuluyor çok hoşuma gidiyor

Kapatıyoruum telefonu dedim ben ama pek işe yaramadı. Kapatınca yiine ağladım. Takmamayı asla başaramıcam sanırım

Hiç kimseyi dinleme. Eşinle mutlu olmaya bak. Çocuk olunca bir daha başbaş kalamıyorsun eskisi gibi. Kafanı rahatlat ki engel olmasın.

Biz de geçtik o yoldan 4 yıl olmadı. Tüp bebek yapacak durumumuzda yoktu borçtan o zamanlar. Allaha tek ettiğim dua zamanında vermesi ve normal yoldan vermesiydi ve aglama yerine isyan etmek yerine dua etmekti. Sonunda oldu şükür.

Ben de ömrü hayatımda kimseye çocuk düşünüyor musun diye sormamışımdır,çekinmişimdir hep ama aynı inceliği göstermeyen ve benim üzerime gelen kişilerin hayatlarına öyle can alıcı yerden vuruyordum ki aynı şekilde. Sorduklarına, hazır cevap aldıklarında pişman oluyorlardı. Kısasa kısas lazım. Sen Allaha bırak. Vakti var demek

Buara herkes sadece bunu konuşuyor beni görünce.hafif kilo alır almaz hamile misin soruları. yıldım ve sürekli içimden ağlamak geliyor. bat 2 nisan ve hamile olmak için dua ediyorum sürekli.bilmiyorum ya gerçekten çok üzgünüm. daha aşılama sürecine bile girmedik ve ben çok güçsüz hissediyorum

Probleminiz yoksa girme tüp bebek işine. Bizde durum olmadığı için o ara hiç tedavi olamadım demek zamanı varmış diyorum. 4 yıl eşime destek oldum. Sizde birbirinizi mutlu edin sadece yeter

Probleminiz yoksa girme tüp bebek işine. Bizde durum olmadığı için o ara hiç tedavi olamadım demek zamanı varmış diyorum. 4 yıl eşime destek oldum. Sizde birbirinizi mutlu edin sadece yeter
pco ve hashimoto var ya

çok isteyen becerebiliyorsa çocuğu kendi yapsın diyeceksin bir ömür susacaklar bit ti gittiiii

Ben size hem güleceğiniz hem üzüleceğiniz bir olay anlatayım.

3 yıldır evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama iki yumurtalığımda da kist var olmuyor. evimizde de kedimiz var, geçenlerde eşime seslendim gel diye kedimiz de yerde yatıyordu eşim kedimizi görmemiş kuyruğuna bastı yazık kızım bağırdı falan neyse sabah oldu eşim yataktan kalkacaktı kedim yine yerde olunca x çekil baba geliyor dedi normal de asla baba falan demez..

üzüldüm bi adama benim yüzümden baba olamıyor hem gülüyorum hem gözlerim doluyor hatırladıkça

Son düzenleme:
Rabbim size, konu sahibine ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ahahah ah canm ya. Eşim çok bebek sever başkasının bebeğini sevdikçe için gidiyor benimde. Çok takıyorsun diyor ama takmadan olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…