- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Artık bende tersliyorum valla umurumda değil. Geçen birine dedim ki bebek olduğunda ulusa sesleniş programi yapicam hic merakiniz olmasin.Valla ben bir kısmını terslemiştim zamanında ne yalan söyleyeyim, bu konuları önce eşimle konuşmayı tercih ediyorum demiştim, bozulunca üzüldüm gerçi o ayrı, ama birdaha soramamışlardı
Istemsiz güldüm valla çok yaşa sen hemiBende bazen üzülüyorum ailem torun bekliyor da ben yapamıyorum diye ama çok saçma bir düşünceben söylüyorum istiyoruz olmuyor diye onlar da dua ediyor moral veriyor napalım Zamanı vardır illa..
Canım bende aynı şeyleri yaşadım hatta ailelerimiz bitti konu komşu akraba illallah etmiştik artık sakın biz de istiyoruz vs demeyin ben direkt biz henüz istemiyoruz diyodum bu konuyu konuşmak istemiyorum vs çok ustelediklerinde bu sadece eşim ve benim verebileceğimiz bir karar vs diyip kapatiyodum erkeklere baskı yapan yok herkes kadınlara yükleniyor kv bi kere eşime söyledi eşim de kesin konuşunca tekrar etmediler ama imalar bitmiyo en azından o rahat hallerden çıkıyorlar bu konuyu açarken bı tedirgin oluyolar .Uzun zamandır bebek istiyorum ama olmuyorkvalideler sürekli baskı yapıyordu muhabbet arasında şakayla karışık . Onların söylemlerine alışmıştım. Ama geçen gün annem ve babam da dedi “ torun istiyoruz” lafını alttan alttan. Bugün annemi aradım öylesine. Ay bişey diyeceksin sandım çok heyecanlandım diyo. Yok dedim öylesine aradım. Artık bizimkilerde istiyor belli ki ve bu süreçleri çok fazla sorarlar diye anlatamiyorum aileme. Daha az strese girmek için. Şimdi böyle konuşunca onlar çok üzüldüm ya . İlla anlayan biri çıkacaktır beni içimi dökmek istedim
ya sorma komşu bile ay çok yorulduk desem çocuk olunca görürsün bu iyi halin diyo. alt komşum hamile kalmış kızın dedikodusunu yapardık geyiğine hep.şimdi yine yapınca hamile ya kıskanıyor musun diyorlar.hakkatten bi durun yaaa.Kız nasıl usandım sorma ya. Gidip kendimi kısırlaştırıcam cinsiyet minsiyet değiştiricem en sonunda millet selam vermeden eee çocuk yok mu diye soruyor. Bi durun Allahsizlar aklımı aldınız yeter daa
Canım bende aynı şeyleri yaşadım hatta ailelerimiz bitti konu komşu akraba illallah etmiştik artık sakın biz de istiyoruz vs demeyin ben direkt biz henüz istemiyoruz diyodum bu konuyu konuşmak istemiyorum vs çok ustelediklerinde bu sadece eşim ve benim verebileceğimiz bir karar vs diyip kapatiyodum erkeklere baskı yapan yok herkes kadınlara yükleniyor kv bi kere eşime söyledi eşim de kesin konuşunca tekrar etmediler ama imalar bitmiyo en azından o rahat hallerden çıkıyorlar bu konuyu açarken bı tedirgin oluyolar .
Siz dr gidin kontrollerinizi olun inşallah bir rahatsizliginjz yoksa meleginiz gelir eğer bir rahatsızlık varsa da tedavinizi olursunuz . Dr gitmeyi unutmayın gidip gelen kontrollerinizi olun . Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın ben şuan hamileyim şimdi de hamile olduğumu öğrendiklerinden beri yok şu testi yaptır yok şöyle yap yok şunu ye vs vs bunlar hiç bitmiyor biraz takmayı öğrenmek gerek çünkü anne olmak bunu gerektirir
Evet bir kısmına da öyle demiştim ben de, onları da öyle susturmuştum, hala daha soramadılar, o da etkiliproblem var diyip geçin belki utanıp susarlar...insanlar böyle en imrendiğim şey
evet pcove hashimoto var. bu ay aşılamaya geçeceğiz.ama bi salamıyorum kendimi hep stresliyim.Henuz dusunmuyoruz diyerek gecistir. Surekli soracaklari icin daha cok stres yaparsin yoksa.
Neden olmuyor? Sebepsiz mi yoksa pco falan mi var? Yanlis anlama benim de 17 ay olmamisti ilk bebegimde. Belki yardimci olurum diye soruyorum.
Arada kendini deliye vur. Çocuk konusu açıldığında havalar da ısındı gevşedi gönül yayları falan yap.ya sorma komşu bile ay çok yorulduk desem çocuk olunca görürsün bu iyi halin diyo. alt komşum hamile kalmış kızın dedikodusunu yapardık geyiğine hep.şimdi yine yapınca hamile ya kıskanıyor musun diyorlar.hakkatten bi durun yaaa.
ilk başta istemiyoruz dedik ama bi yerden sonra o da farketmiyor.yaşınız geçiyor hadi artık istememek yeter diyorlar. milletin söylemlerine alıştım ama konu knedi ailem olunca içim buruldu.
ahah annelere söker mi bilmiyorumArada kendini deliye vur. Çocuk konusu açıldığında havalar da ısındı gevşedi gönül yayları falan yap.
Yanlız değilsinBasligi ilk okudugumda annenle baban cocuk yapacak sandim
Anneler öyledir. Kızma annene evhamlanıyodur kadıncağız. Ama baktin abartıyor annene de deli takliti yap. Hep normal biliyorduk ne oldu bu kıza diye odak noktaları değişirahah annelere söker mi bilmiyorumhayır zaten bizimkiler ben çocuk isterim diye konuşmuyorduk ki bi de. ay sen aradın bişey söyleyceksin sandım çok heyecanlandım diyo.neye heyecanlandın deyince de yok bir şey canım heyecan yaptım ben ne bilim diyor.hamile kaldığımdaki halini düşünemiyorum
süpersin ya :) durup duruken güldürdün şuan<3Anneler öyledir. Kızma annene evhamlanıyodur kadıncağız. Ama baktin abartıyor annene de deli takliti yap. Hep normal biliyorduk ne oldu bu kıza diye odak noktaları değişir
Biz boşuna delirmedik şeker portakalısüpersin ya :) durup duruken güldürdün şuan<3
Bence kesinlikle söyleme kimseye.. Daha genciz düşünmüyoruz de.. Yoksa hiç bu tarz muhabbetler bitmez..ya anneme söyleyemem pireyi deve yapan bir kadın. her fırsatta sorar ruhumu alır benim sürekli sorarak. e bildikten sonra da tedaviyle ilgili naptınız diye sorar bu sefer ondan söylemek istemiyorum. ama imalarına çok şaşırdım annem gezin daha ne çocuğu modundaydı. şimdi daha da stres oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?