- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Busem_yilmaz
-
Herkes maaşına göre evde oturmuyor ki, insanların borcu var kredisi var. Kız kucuk evde oturuyoruz dedi diye anne baban meslekleri bu maaşları bu o halde kucuk ev
Zahmet idip konunun devamıda okusaydiniz keşke. kırmamak için kibarca yorum yaptım. sırf karşı görüş yazmak için yazmışsınız sizede bravo..Herkes maaşına göre evde oturmuyor ki, insanların borcu var kredisi var. Kız kucuk evde oturuyoruz dedi diye anne baban meslekleri bu maaşları bu o halde kucuk evde oturamazsınız konu fake tespiti de yani bravo. Fbi da çalışmalısınız ya
Sadece cinsel hayat yazmamışım zaten. Evlilikte başka uç bir sorun yoksa yazmışım. Yani genel olarak iyi bir evliliği varsa.Mutlulugun kaynağı keske sadece iyi bir cinsel hayat olsa
Tam tersi dikkat eder anne babalar,çocukları duysun istemezler.Yukarıda da yazdım kapı zilini duymuyorum tıkaç takınca. Ya tam takamamış ya da kalitesiz marka almış değiştirmesi lazim.
Ailesininde hic çığlık çığlığa sevtistiklerini düşünmüyorum. Konu sahibi anne ve babasının birşeyler yaşamaya başladıgini farkettigi an rahatsiz oluyor gibi geldi bana. Hangi anne baba evde çocukları varken son ses sevişir
Evin küçüklüğü veya büyüklüğünün önemi yok, bizim evimiz çok büyüktü ama odalarımız bitişikti. Malum genelde o iş gece oluyor herkes odasına çekilince, duyuluyordu yani. Bağırış sesi olmasa bile gıcır gıcır yatak sesi, kesik kesik inlemeler. Bazı yorumların aksine ben yinede anne-baba olarak dikkat edilmesi taraftarıyım. Bilmek ile duymak çok farklı şeyler çünkü.
Bu da sizin fikriniz.. Bende böyle düşünmüyorum.. Yani ebeveyn olunca çocuklarım da bir zahmet beni takip etmesin.. Evi yıkacak değiliz seks yapıyoruz diye ama hiç ses çıkmaması da bilemiyorum ne kadar imkanlı. herkes kendi işiyle ilgilense kimse kimseyi duymaz bence ama tabi herkesin görüşü farklı.. Herkesin aile yapısı kafa yapısı değişiyor işte..Konu sahibi daha öncede açmış aynı konuyu orta okuldan beri çekiyorum bu sesleri şap şap diye seller 10 yaşında kardeşi varmış araştırmaya başlamış internette ablasına soruyormus cinselliği bende herkezin fikrine saygı duyuyorum. Bu konuda dikkatli olması gereken anne baba bana göre.evde iki çocuk var benim yatak odamdaki sesleri duyması hosmu saygılı olamayacağım valla sessizde yapılır o iş
Ne diyelim şimdi 10 yaşındaki çocuğa işine bakmi diyelim .sende yaşın büyük kulaklarını tıkami .yahu ebeveyn olarak ben utanırım ağzını yoklarım böyle birşey varmı diye.. sizin görüşünüz.. benim yetiştiriliş tarzım bu değil, böyle bir ebeveyn değilim . insanlar buraya neden derdini yazıyor iki defa konu açmış demekki annesi babası sizin kafada olduğu için çare arıyor..Bu da sizin fikriniz.. Bende böyle düşünmüyorum.. Yani ebeveyn olunca çocuklarım da bir zahmet beni takip etmesin.. Evi yıkacak değiliz seks yapıyoruz diye ama hiç ses çıkmaması da bilemiyorum ne kadar imkanlı. herkes kendi işiyle ilgilense kimse kimseyi duymaz bence ama tabi herkesin görüşü farklı.. Herkesin aile yapısı kafa yapısı değişiyor işte..
Vileda kovası,kova,tas bunlara doldurulabilir.İşte bunlar hep su israfı.
Ne diyelim şimdi 10 yaşındaki çocuğa işine bakmi diyelim .sende yaşın büyük kulaklarını tıkami .yahu ebeveyn olarak ben utanırım ağzını yoklarım böyle birşey varmı diye.. sizin görüşünüz.. benim yetiştiriliş tarzım bu değil, böyle bir ebeveyn değilim . insanlar buraya neden derdini yazıyor iki defa konu açmış demekki annesi babası sizin kafada olduğu için çare arıyor..
Ciddi cevap vereyim asla bitti gitti olayı olmuyor,hala aktifsen karşılıklı istiyorsan devam eder.Cidden merak ediyorum 50 yaşında olunca ne oluyor ayy cinsellik bitti bizden geçti mi oluyor? 25 30 a kadar hiç bir çift cinsellik yaşamasın o zaman öyle mi? E zamanda malum yaş geçiyor cinsellik olmuyormuş yaNapsın insanlar hayır yani azcık mantıklı düşünün sizce evde iki evladı varken bağırıp çağırıyorlar mıdır? Hiç sanmıyorum. Sevişirken nefes sesleri anca çıkıyordur bağıra bağıra inlemiyorlardır. Bu insanlar ses çıkmasın diye nefeste mi almasın? Hayır yani pardonda burada sevişenlerin kaçı sevişırken hafifte olsa nefes alışverişlerine hakim oluyor? Duvarlar artık ince komşulardan bıle ses geliyor aşağıda biri konuşsa ben banyodan duyuyorum. Yani adamlar ses yapmasada ufacık bı gıcırdatma sesi her türlü aynı evde gider. Tıkaçla duymasıda ayrı bir absürt helede tıp okuyan 26 yaşında ki bi bireyde bu tarz bir şeyde psikolojisi bozulmasıda abartı
Ben sizin kafanıza ya da düşüncelerinize katılmıyorum fakat bir laf da etmedim.. Keşke her anne baba da benim kafamda olsa düşüncesindeyim .. O zaman herkes çocuklarına cinselliğin ayıp, utanılacak ve tiksinç olduğu düşüncesi olmazdı..İki ses duydular diye çocukların psikolojileri bozulup seksten soğumazlardı falan..Ne diyelim şimdi 10 yaşındaki çocuğa işine bakmi diyelim .sende yaşın büyük kulaklarını tıkami .yahu ebeveyn olarak ben utanırım ağzını yoklarım böyle birşey varmı diye.. sizin görüşünüz.. benim yetiştiriliş tarzım bu değil, böyle bir ebeveyn değilim . insanlar buraya neden derdini yazıyor iki defa konu açmış demekki annesi babası sizin kafada olduğu için çare arıyor..
Bitmesini bile bilime dayandırmışlar artık bilinir ki 50 yaş genç yaştır. Ya 90 yaşında doğum yapan kadın vardı.Ciddi cevap vereyim asla bitti gitti olayı olmuyor,hala aktifsen karşılıklı istiyorsan devam eder.
Tabi şuda var bazı insanların kafasında bitiyor onuda kabul etmek gerekiyor.
Aynı seviyede olmadığımız için memnunumŞikayet butonu var konunun sahte olduğuna inanıyorsanız şikayet edersiniz hanfendi. Diğer kunuda sizinle seviyeli konusacagimizi düşünmedigim için cevap vermiyorum ..beğenmeye devam edin yorumlarımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?