Anne ve babamın yatak odasi sesleri ve bozulan psikolojim ? Ne yapabil8rim ?

Herkes bayağı bir saçmalamış kusura bakmayın da. Yok kulağını kapa yok müzik dinle, çözümlere gel. Aynı şeyi ben de yaşadığım için biliyorum gerçekten tiksindirici bir şey. Bırak anne babayı ben kimsenin seks seslerine sürekli maruz kalmaya dayanamam. Cinsellik ayıp diyen de yok, herkes nasıl olduğunun da farkında ancak ev küçükse ailelerin umursamadan buna devam etmesi çok bencilce. “Aman evliyiz duyarlarsa duysunlar” kadar çocuklarını düşünmeyen bir bencil kafası tanımıyorum. Kimsenin çocuğuna bunu yaşatma hakkı yok. Herkesin uyuduğu saatler çocukların evde olunmadığı saatler tercih edilmeli. Biz hayvan değiliz nasıl ulu orta “bu doğamızın gereği” diye sevişmiyorsak bu durumu mahremleştiriyorsak görüntü ve sesi de mahremleştirmemiz gerekiyor. Bu durumu aşırı normal gören konu sahipleri yan odada babaları varken ses çıkarmalı sevişebiliyorlar mıymış acaba çok merak ettim??

Konu sahibi annenle tepkili bir şekilde konuşup böyle devam ederse evden çıkacağını söyleyebilirsin.

Konu sahibini elestirwn cok olmuş ama psikolojim bozulacak olmasa da anne babamın bu tarz seslerine sahit olmak istemezdim.
Elbette sevismesinler demiyorum ama usturuplu olsun evde kac yasinda olursa olsun cocuklari varsa.

2 günde seks yapılmasının nesi anormal ki acaba,sağlık sorunları yoksa o hazzı yaşamak libidoda sağlamsa neden yaşanmasın ki.
50 yaşından sonra kaçtane tanıdığınız var yada duydunuz ..biz iki günde bir yapıyoruz ben hiç duymadım benim için istisna bir durum sizin için olmaya bilir..

Olmasaydı yazmadım zaten.
Bir elin parmağını geçmez oda genelmeye vurduğun zaman istisna olur 50 yaşlardan sonrası erkeklerde andropoz kadınlarda menopoz etkin olur bilimde bu yönde nasıl insan vücudu 20 yaşla 50 yaş arası aynı değilse aktiflik yönünden..

Yahu arkadaşım, yazmayim yazmayim dedimde. Senin etrafındakilerin üstünde ölü toprağı var heralde. Benim cevremde bulunan o yaştaki insanlarin gayet sağlıklı cinsel hayatları olduğunu biliyorum hemde 2 güne bir fln. Genelleme yapmayin o yüzden

O kadarda değil,50 yaş cinsellik yaşamak için geç kalınmış bir yaş değil ki zaten.
Adamaın hücreleri canlıysa kıpır kıpırsa nedne olmasın:))
Sağlık problemleri yoksa tabi.

Cinselliği istemekle hissetmekle olur buda,yoksa genç insanlarda heleki burada okuyoruz ayda 1 filan diyorlar.

Yahu bu kadar hassas olmayın ya.
Herkesin hemen psikolojisi bozuluyor
Ne güzel araları iyiymiş.
Tak kulaklığını bak derslerine
26 yaşındasınız
Bazı şeyleri idare etmeyi bilecek yaştasınız
Rahatsız oluyorsanız ayrı eve çıkın
Te Allahım

Bu beni cok irite eder millet nasi hoş karşılar aklım almaz. Bi cocuga sevisme sesini dinletmeyecek kadar ferah ortam saglayamiyorsaniz o çocuğu dünyaya getirmeyin ya. Ben küçükken annemle babam kavga ettikten sonra benim uyudugumu düşünüp benimle ayni odada sevismislerdi. Çıkan seslere aşırı sinir oldugumu hatirliorum ve bu beni cinsel seslere cok duyarli yaptı. Cinselligimin başında nerde benzer ses duysam uyarılırdım. Aşmam yıllarımı aldı.

Vala burda annesiyle babasinin sevismesini duyup da oh yarasın diyenlere, bastır baba diye alkış yapacakmis gibi konuşanlara hey maşallah diyorum. Yüreğiniz konya ovasi gibi. Geniş.

Nerde sevisirsiniz renkli renkli bilmem. Ses cikarmadan da keyifsiz olur evet. Ama bu kadar keyfinize düşkünseniz cocuk yapmayin ya şart degil cocuk yapmak. Bırakın evi geniş olanlar yapsın.

Konu sahibi sana çözümüm yok ama seni anlıyorum diye yazdim. Belli bi yastan sonra duymak bu kadar travmatize etmez cocukken yasadiklarinin etkisi çarpı on çünkü ama yine de gıcık olman normal tamamen. Umarim yakin zamanda düzenini kurar gidersin. Bisey desen seni dedigine pisman ederler bence deme. En fazla gece hic uyuyamadim sinava calisamadim cok ses vardi falan de genel.

Sayenizde öğrenmiş oldum.. Türkiye yürüyen libidoymuş ta haberim yokmuş

Ne kadar antin kuntin yorumlar var yahu.
Ben de duydum annemle babamın sesini ama öyle dikkat etmiyor gibi çığlık kıyamet değildi elbette. Yani insan anne babasını o şekilde duyunca hoş değil ama hayatım da kararmadı. Bazı hafif sesler de çıkmayacaksa odun mu bu insanlar sessiz sedasız nasıl sevişebilirler? Tolere edilebilecek seslerle edilmeyecekleri ayırt edebilin lütfen.

Evde çocuklar varken yinede çok dikkat edilmeli aslında..

Konu sahibi psikoloji bozulacak bir şey yok bunda ama anne babanızda garipmiş. Çocuğun, akraban ya da birlikte yaşadığın her kimse saygılı ve dikkatli olmak zorundasın. Cinsellik gibi özel ve mahrem bir anımın sesine ya da görüntüsüne kimse maruz kalmak zorunda değil.

Neden anne babayı grinin elli tonu gibi sahnelerle hayal edesiniz ki bende orasını anlayamıyorum işte.. Anne babası dur kızımız da duysun diye özellikle mi yapıyor sizce? Ki küçük çocuk değil.. Yani ne kadar ses çıkarabilirler grinin elli tonuna kadar düşündünüz.. Yahu 50 yaşında evli Türk aileden bahsediyoruz..15 20 dk en fazla bi öpücük sesi ne bileyim yatak hareket etmesi sesi falan olabilir fazlasını beklemeyin bence ondan da kocaman kocaman bireylerin psikolojisi bozulacaksa bilemem artık Tabi ben bu şekilde düşünüyorum herkese saygı duyarım ama cinsellik konusunda biraz anlayışsız bir toplumuz galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…