- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Busem_yilmaz
-
2 günde seks yapılmasının nesi anormal ki acaba,sağlık sorunları yoksa o hazzı yaşamak libidoda sağlamsa neden yaşanmasın ki.Cinsellik yaşamaları normal tabi.. iki günde bir anormal..insan o yaslarda tansiyon şekerle romatizmayla uğraşır libidoyla uğraşmaz bu kadar yaa
50 yaşından sonra kaçtane tanıdığınız var yada duydunuz ..biz iki günde bir yapıyoruz ben hiç duymadım benim için istisna bir durum sizin için olmaya bilir..2 günde seks yapılmasının nesi anormal ki acaba,sağlık sorunları yoksa o hazzı yaşamak libidoda sağlamsa neden yaşanmasın ki.
Olmasaydı yazmadım zaten.50 yaşından sonra kaçtane tanıdığınız var yada duydunuz ..biz iki günde bir yapıyoruz ben hiç duymadım benim için istisna bir durum sizin için olmaya bilir..
Bir elin parmağını geçmez oda genelmeye vurduğun zaman istisna olur 50 yaşlardan sonrası erkeklerde andropoz kadınlarda menopoz etkin olur bilimde bu yönde nasıl insan vücudu 20 yaşla 50 yaş arası aynı değilse aktiflik yönünden..Olmasaydı yazmadım zaten.
Yahu arkadaşım, yazmayim yazmayim dedimde. Senin etrafındakilerin üstünde ölü toprağı var heralde. Benim cevremde bulunan o yaştaki insanlarin gayet sağlıklı cinsel hayatları olduğunu biliyorum hemde 2 güne bir fln. Genelleme yapmayin o yüzdenBir elin parmağını geçmez oda genelmeye vurduğun zaman istisna olur 50 yaşlardan sonrası erkeklerde andropoz kadınlarda menopoz etkin olur bilimde bu yönde nasıl insan vücudu 20 yaşla 50 yaş arası aynı değilse aktiflik yönünden..
O kadarda değil,50 yaş cinsellik yaşamak için geç kalınmış bir yaş değil ki zaten.Bir elin parmağını geçmez oda genelmeye vurduğun zaman istisna olur 50 yaşlardan sonrası erkeklerde andropoz kadınlarda menopoz etkin olur bilimde bu yönde nasıl insan vücudu 20 yaşla 50 yaş arası aynı değilse aktiflik yönünden..
Cinselliği istemekle hissetmekle olur buda,yoksa genç insanlarda heleki burada okuyoruz ayda 1 filan diyorlar.Yahu arkadaşım, yazmayim yazmayim dedimde. Senin etrafındakilerin üstünde ölü toprağı var heralde. Benim cevremde bulunan o yaştaki insanlarin gayet sağlıklı cinsel hayatları olduğunu biliyorum hemde 2 güne bir fln. Genelleme yapmayin o yüzden
Aynen oyle yaşla alakası yok ki böyle şeylerin. 50 yaşında yapamaz kafası tuhafCinselliği istemekle hissetmekle olur buda,yoksa genç insanlarda heleki burada okuyoruz ayda 1 filan diyorlar.
Hala aktifse neden olmasın ki.Aynen oyle yaşla alakası yok ki böyle şeylerin. 50 yaşında yapamaz kafası tuhaf
Sayenizde öğrenmiş oldum.. Türkiye yürüyen libidoymuş ta haberim yokmuşYahu arkadaşım, yazmayim yazmayim dedimde. Senin etrafındakilerin üstünde ölü toprağı var heralde. Benim cevremde bulunan o yaştaki insanlarin gayet sağlıklı cinsel hayatları olduğunu biliyorum hemde 2 güne bir fln. Genelleme yapmayin o yüzden
50 yaşi kafanızda bu kadar buyutmeyinSayenizde öğrenmiş oldum.. Türkiye yürüyen libidoymuş ta haberim yokmuş
Evde çocuklar varken yinede çok dikkat edilmeli aslında..Ne kadar antin kuntin yorumlar var yahu.
Ben de duydum annemle babamın sesini ama öyle dikkat etmiyor gibi çığlık kıyamet değildi elbette. Yani insan anne babasını o şekilde duyunca hoş değil ama hayatım da kararmadı. Bazı hafif sesler de çıkmayacaksa odun mu bu insanlar sessiz sedasız nasıl sevişebilirler? Tolere edilebilecek seslerle edilmeyecekleri ayırt edebilin lütfen.
Neden anne babayı grinin elli tonu gibi sahnelerle hayal edesiniz ki bende orasını anlayamıyorum işte.. Anne babası dur kızımız da duysun diye özellikle mi yapıyor sizce? Ki küçük çocuk değil.. Yani ne kadar ses çıkarabilirler grinin elli tonuna kadar düşündünüz.. Yahu 50 yaşında evli Türk aileden bahsediyoruz..15 20 dk en fazla bi öpücük sesi ne bileyim yatak hareket etmesi sesi falan olabilir fazlasını beklemeyin bence5 yaşındada olsa 25 yaşında olsa bana iğrenç gelir .. anne baba deyince insanın aklına grinin elli tonu gibi sahneler gelmez gelmemeli ben hayal edemem mesala annemi öyle sesini duysam etkilenirim itici gelir anne baba figürü başkadır anne baba hatalı bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?