- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi Busem_yilmaz
-
Hani anne beden eğitimi ögretmeniydi?Babam mesleği bıraktıktan s8nra özel güvenlik görevlisi oldu annem ise şu an bir fabrikada çalışıyor.
Duymadım duysam duydum derim niye yalan söyleyeyim. Resmen dediklerimi çarpıtmışsınız. Sağ elle sağ kulak tutmak yerine sağ elle sol kulak tutmuşsunuz. Sanki ben illa rahatsız olunmaz demişim. Yaştan bağımsız yorum yapmışım gibi. 2 gecede bir naklen yayın sesi duyacağına uyardığı halde duyacağına ihtimal vermedim. O yaştaki birinin psikolojisinin bozulacağına ihtimal vermedim. Dese ki 7 yaşımdan sürekli duyuyorum farklı yorumlardık. Sınava çalışıyor onun psikolojisi vardır üstünde konu sahibinin. Ben 1.5 ay kadar önce yolda giderken psikolojimi etkileyen uzun süre aklımdan çıkmayan bir olay gördüm. Şimdi anlatmayayım gözünüzde canlanmasın olay kimsenin. Psikoloji boule kolay bozulmasin diyoruz. Zaten hassas insanlar için bu dünya çok zor.Gidin isinize yahu duymamis sesini duyurmamaya özen gösteriyo her 2 geceye bir anne iniltisi duyan insani kiniyor yersen pehhh
Konu sahibi daha öncede açmış aynı konuyu orta okuldan beri çekiyorum bu sesleri şap şap diye seller 10 yaşında kardeşi varmış araştırmaya başlamış internette ablasına soruyormus cinselliği bende herkezin fikrine saygı duyuyorum. Bu konuda dikkatli olması gereken anne baba bana göre.evde iki çocuk var benim yatak odamdaki sesleri duyması hosmu saygılı olamayacağım valla sessizde yapılır o işNeden anne babayı grinin elli tonu gibi sahnelerle hayal edesiniz ki bende orasını anlayamıyorum işte.. Anne babası dur kızımız da duysun diye özellikle mi yapıyor sizce? Ki küçük çocuk değil.. Yani ne kadar ses çıkarabilirler grinin elli tonuna kadar düşündünüz.. Yahu 50 yaşında evli Türk aileden bahsediyoruz..15 20 dk en fazla bi öpücük sesi ne bileyim yatak hareket etmesi sesi falan olabilir fazlasını beklemeyin benceondan da kocaman kocaman bireylerin psikolojisi bozulacaksa bilemem artık Tabi ben bu şekilde düşünüyorum herkese saygı duyarım ama cinsellik konusunda biraz anlayışsız bir toplumuz galiba..
Evet ya konu zaten bana resmen birbirimize girelim diye açılmış gibi gelmişti. Fabrikada çalışmak için 50 yaşındaki kadın emekli olacak değil ya.Hani anne beden eğitimi ögretmeniydi?
Yalan soylemeyi de beceremiyorEvet ya konu zaten bana resmen birbirimize girelim diye açılmış gibi gelmişti. Fabrikada çalışmak için 50 yaşındaki kadın emekli olacak değil ya.
Aynen şimdi gelirse kesin emekli oldu sonra para yetmeyince tekrar çalışmaya başladı falan diyecek:)Yalan soylemeyi de beceremiyor
Cevap yazdığınız kişinin yaşını biliyor musunuz:)Bir elin parmağını geçmez oda genelmeye vurduğun zaman istisna olur 50 yaşlardan sonrası erkeklerde andropoz kadınlarda menopoz etkin olur bilimde bu yönde nasıl insan vücudu 20 yaşla 50 yaş arası aynı değilse aktiflik yönünden..
Siz evde 10 yaşında bir çocuk daha olduğunu biliyormusunuz o anadamı tıkaç önerelimCevap yazdığınız kişinin yaşını biliyor musunuz:)
Anlamadığınız cevaba yorum yazmayın.Konunun yalan olduğunu belirtmek için yazdım ben onu.Siz evde 10 yaşında bir çocuk daha olduğunu biliyormusunuz o anadamı tıkaç önerelim
Şikayet butonu var konunun sahte olduğuna inanıyorsanız şikayet edersiniz hanfendi. Diğer kunuda sizinle seviyeli konusacagimizi düşünmedigim için cevap vermiyorum ..beğenmeye devam edin yorumlarımı..Anlamadığınız cevaba yorum yazmayın.Konunun yalan olduğunu belirtmek için yazdım ben onu.
İki çocuğum var sizden öğrenecek değilim nasıl dikkat edilmesi gerektiğini.
Beğenmedimi alınca beğenmedim atarsınız.
Tıkaca rağmen duyuyorum diyen birinin konusu gerçek değildir.
50 yaşında nasıl olur asla olmaz diye kesin yargılarınız var.Ne oluyor 50 yaşında insanlar inzivaya mı çekiliyor.
Çocukların duymaması gerektiğini düşünüyorum zaten.
İşte bunlar hep su israfı.Ben konu sahibine hak veriyorum.Sonuçta tuvalet ihtiyacını giderirken bile insan ses gitmesini istemez bi su açar sifon çeker vs. Bu da aynı tuvalet gibi doğal bi ihtiyaç yani o da en sessiz şekilde yapılmalı
Yukarıda da yazdım kapı zilini duymuyorum tıkaç takınca. Ya tam takamamış ya da kalitesiz marka almış değiştirmesi lazim.Tıkaca rağmen duymanız mümkün değil,asla! Kulaklarım yüksek sese duyarlı olduğu için ara ara kullanıyorum tıkaç.O an mümkün değil duymuyorum,çok bağırmaları gerekir.
Herkes maaşına göre evde oturmuyor ki, insanların borcu var kredisi var. Kız kucuk evde oturuyoruz dedi diye anne baban meslekleri bu maaşları bu o halde kucuk evde oturamazsınız konu fake tespiti de yani bravo. Fbi da çalışmalısınız yaBabanin aldığı maaş belli annenin de Türkiye şartlarında az çok .bahsettiğin kişiler askeri ücretle çalışmıyor o bile iki kişi çalıştıktan sonra yeter büyük bir ev tutmaya. cevabın bana inandırıcı gelmedi üzgünüm.
Biri bağırırken duymamak imkansız, dikizlemek dinlemek mi oluyor bu, siz de çocuklarınızın oldugu yerde cıglık cıglıga sevisin o zaman. Nasılsa ayıp degil saygı duysunlarişin gucun yok ınsanların cinsel hayatınımı dinliyorsun sen kulagını tıka bıde konu acmışsın ayıp yahu. bıraz saygın olsun
Mutlulugun kaynağı keske sadece iyi bir cinsel hayat olsaBir de söylemeden geçemeyeceğim. Bir kadının evliliğinde uç bir sorun yoksa aktif cinsel hayat mutluluk demektir. Mutlu annelerin de mutlu çocuları olur. Kocasından cinsel anlamda gerekli ilgiyi görmeyen ya da kocasını artık cinsel anlamda çekici bulmayan kadın aslında çok da mutlu değildir. Ve bence mutsuz bir anne daha çok psikoloji bozar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?